خدا را شكر
از طرف من به شاد بگو : شاد عزيز هنوز باهات كار داريم
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا را شكر
از طرف من به شاد بگو : شاد عزيز هنوز باهات كار داريم
الحمدالله رب العالمین
100500+500=110000
خدایا شکرت
خدایا همه ی مریضا رو شفا بده
خدایا به شادی سلامتی کامل عطا کن
از شدت خوشحالی فقط دارم گریه می کنم نمیدونم باید چیکار کنم حتی نمیتونم داد بزنم تا مامانمم بفهمه که شادی برگشته با اینکه مطمئن بودم که بر می گرده اصلا باورم نمیشه
خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
من مطمئنم امام حسین و حضرت رقیه شفاعت کردن ممنون
باید هم خدا رو شکر کنیم و هم دعا کنیم برای شفای همه ی مریضا برای سلامتی کامل شاد
الحمدالله رب العالمین
ان شااله شفاي همه مريضا و سلامتي و عافيت براي همه
خدا یا شکر از شدت خوشحالی گریه گرفته است شا د بر می گرده یا امام حسین حضرت رقیه حضرت عباس شفا داده است خدا شکر می کنم
مي دونم كه شاد عزيز خيلي حرفها واسه گفتن داره ان شالا سلامتي اش رو هر چه زودتر بدست بياره و دوباره برگرده به تالار .
بچه ها خیلی خوشحالم که انقدر خوشحال می بینمتون :73: امروز رفتم شادی رو دیدم، اما اون منو نمیشناسه :302: با کسی صحبت نمی کنه، چون نمی تونه، دکترش میگه باید مثل بچه ای که تازه متولد شده باهاش کار کنین، از نشونه ها باهاش صحبت کنید تا حافظه اش برگرده، من فکر می کنم اگه یه دور بیاد توی تالار بزنه کل حافظه اش بر میگرده :D
تومورش از بین نرفته فقط رشدش متوقف شده، وضعیتش شده مثل قبل از زمانی که رفت کما، اون موقع هم 4-5 سالی بود که رشد نداشت، دکترش میگه شاید در آینده راهی برای خارج کردن تومورش باشه، طوری که ریسک نداشته باشه، اما فعلا نمیشه. تمام آزمایشهایی هم که ازش گرفتن خوب بوده.
امروز مادرش آینه گرفته بود جلوش، با تعجب به خودش نگاه می کرد نمی دونم از قیافه ای که پیدا کرده بود متعجب بود یا واقعا قیافه خودش رو نمی شناخت، آخه خیلی لاغر شده!
امیدوارم همه بیمارها شفا پیدا کنن و به جمع خانوادشون برگردن، امیدوارم خدا هیچ کدوم از بنده هاش رو به حال خودش رها نکنه.. :203:
روزن عزیزممنون از اینکه خبر از شاد میدی عزیزم
شاد عزيزم تولد دوبارت مبارك خدارو شكرررررررررررررررررررر
واااااااااااااي خداي من....