روزن جان چي شده ،
تو رو خدا به منم بگيد .
نمایش نسخه قابل چاپ
روزن جان چي شده ،
تو رو خدا به منم بگيد .
خبري خوشحالتر از اين نمي تونست ، افسردگي چند هفته اي منو تبديل به يك اميد تازه درد درونم بكنه !!!!
واقعا خوشحالم ، بقدري كه اشك جلويه چشامو گرفته و اونم تو محيط كارم و با 3 تا ارباب رجوع سمج !!! فدايه يه تار مويه شادي عزيز
خدايا شكرت . خدايا صد هزار مرتبه شكرت ،
روزن عزيز به اين سادگي ها رهات نمي كنيم ، مرتبآ خبر از احوالات شادي بهمون بده . منتظريم
واقعاً چيزي خوشحالتر از اين نمي تونست امروز من رو خوشحال كنه. ممنون روزن جان كه خبر خوبي دادي. هميشه خوش خبر باشي عزيزم. خيلي خوشحالم. از خوشحالي گريه ام در اومده. بالاخره خدا حاجت دل همه دوستان و خانواده شاد رو داد. الهي شكرت. الحمدالله.
بچه ها شما كه انقدر دلتون پاكه براي غزه هم دعا كنيد. من چند روزه هم براي شاد وهم براي غزه دعا مي كنم. اونها هم خيلي احتياج به دعا دارند.
خداروشکر خدارو صدهزار مرتبه شکر به کرم خدا به بزرگی خدا به مروت خدا بیشتر پی میبریم واگر بیشتر فکر کنیم ایمانمون باید قویتر بشه
روز زن عزیز خوش خبر باشی
شب جمعه خیلی هم درگیر بودم هم به دلایلی اعصابم خوردبود آنقدر که حوصله نداشتم یکدفعه چشمم به ساعت افتاد دیدم یکربع به 11 است شروع کردم به دعا ولی ساعت 11 چنان حس عجیبی داشتم که خودم باورم نمیشد از این که در این ساعت عدهای از جاهای مختلف همه به یکسو نگاه میکنند و دعا میکنند حس خوبی بهم دست داد احساس میکردم دعای همه قبول شدم یک جورایی برام مسجل شده بود امروز خبر خوبی میشنویم امروزم که وارد تالار شدم از خوشحالی شکر خدا گفتم ، امیدوارم خداوند تمام مریضها رو شفا بده
شاد عزیز خوش آمدی امیدوارم به زوذی نوشته هاتو توی تالار ببینیم
روزن جان واقعا خوشحالمون کردی. اینقدر که تو خونه به همه سپرده بودم ساعته 11 رو بهم یادآوری کنن که همه منتظره خبری از شاد هستن . امروز دسته پر میرم خونه . روزن جان سلام همه مارو به شاد عزیز برسون.
خدایا بزرگی و کرمتو شکر.
فقط خداست که خداست!:D:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط غریب آشنا
چقدر از دیدن و شنیدن این خبر خوشحالم!آنقدر که اشکام جاریه ولبهام هیچی نمیتونه بگه.من عادت دارم تا جواب دعائی یا سوالی را نگرفتم هیچ کاری نمی کنم و منتظرم تا حتما جوابی رو که باید ومیخواهم بگیرم .بادیشب دوشب میشد که میخواستم برم مسجد و امامزاده ای که نزدیک خونه امونه برای مراسم محرم ولی هر بار نمیشد .یه شبو اومدم اینجا دیشب هم انگار منتظر یه خبری باشم برای دیدن یوسف پیامبر نرفتم .ولی امشب باسر میرم(اگه خدا بخواهد و به همن شبای عزیز قسمش میدم همونطوری که ما را از چنگال غم آزاد کرد وشادی مارو برگردوند شادی مردم غزه و آسایش اونا رو هم به همین زودی برگردونهً!وقتی اینهمه دل پاک هست اینجا برای دعا:203:
دیگه چه شکی به استجابت دعا!:227:
هزاران بار خدا رو شكر كنيم بازهم كم كرديم. بچه ها براي مردم غزه خيلي دعا كنيد. براي دلشكسته هاي آنها هم دعا كنيد.
يعني حاش خوب شد؟!
به هوش آمد؟!؟؟؟
خدايا هزار مرتبه شكر كه به دعاهاي ما گوش فرا دادي و آنچه كه صلاح بود را انجام داد
چشم همه دوستان روشن