-
باران بهاری 11!
چی صدا کنم تورو؟؟
باران؟؟بهاری؟؟11؟؟باران بهاری؟؟بهاری 11؟؟باران 11؟؟
خب موقع انتخاب اسم کمی مختصر و مفید باشه بدنیستا
دسرها رو دیگه نمیشه بذارم اینجا لو میرم ولی اگه بی دل و آنی بیان و مریم 123 دوباره پررنگ بشه و آشپزخونه شلوغ شه یادتون میدم.آشپزی شدم واسه خودمhttp://www.hamdardi.net/imgup/44204515fd704a8236.gif
سرعت اینترنت من هم تعریفی نداره.مودم هم هی قطع و وصل میشه http://www.hamdardi.net/imgup/44204515fd704b4d12.gif.کلا خودشو حرص نده صبا جان, عادیه
ریحانه!!!!!!!
خودش که میگه تازه وارده ولی من میشناسمش!دیگه مطمئنمم خود خودشه ولی باشه ما حساب میکنیم شما تازه واردی.خوبه؟خیالت راحت شد؟:smile:
-
ترانه جان اين شكلكي رو كه گذاشتي من روزي 100 بار در معرضش قرار مي گيرم ولي ميگم نه صبا تو مي توني. ديگه تبديل به بتون شدم از بس گفتم من مي تونم.
علت حضور پررنگ من تو همدردي اينه كه سرعت هيچ كدوم از پيج هايي كه من باهاشون كار دارم به همدردي نمي رسه. منم تا اونا باز بشن مجبورم (نه كه فكر كنيد خودم مياما مجبورم ديگه )هي بيام اينجا با بقيه همدردي كنم.
اي خــــــــــــــــــدا چي مي شد يكي با من همدردي مي كرد. :322:
نمي دونيد دردي كه من مي كشم چقدر از شكست عشقي خوردن شديدتره:biggrin:
راستي جاي ناديا و زهره هم خيلي خاليه:strawberry:
فكر كنم نيمه ميمه شون رو پيدا كردن و نگفتن كه ما هويجوري هي دنبال مدل يقه باشيم.:227:
-
سلام صبا جان
نگو که دل من از سرعت این اینترنت خونه!!
آره چدوقته انگار همه جا سرعتش پایین اومده.
بچه ها خوشحالم که منو با یه آشنا اشتباه میگیرید :pولی واقعا واقعا واقعا از 1روز قبل تاریخی که سمت چپ می بینید من با اینجا آشنا شدم!!:)
میشه بگید فکر می کنید من کیم؟!!!!
آخه یکی از دوستان یه روز گفت:" فلانی دستا بالا!!شناختمت!!:D)
میشناسم بعضیا رو چون:
خب هی بچه ها میان میگن جای فلانی بخیر چه خوش بود......هی دل ما آب میشه که این دوستان عزیز چرا تشریف نمیارن ما هم زیارتشون کنیم.
ولی جدا دوستای خوبی هستید برای هم.امیدوارم همدیگه رو فراموش نکنید هیچوقت:)
-
سلام چه عجب یکی اسپند دود کنه این بچه ها حرفیدن..
ترانه جان چکنم وقتی اسمهایی ک زدم تکراری بود گفتیم جلوش عددبذاریم بالاخره این شدیم..حالا هرچی دوس داری صداکن دتر راحت باش میخای اسم دلخواهتو بذار مثل آقا صابر ک میگف شیربچه:-)
منم سیستمم فعلا مشکل داره وگرنه آشپزخونه غلغله بود..حالا شاید یه کاری کردم..حالا بگو اسم دسرهات چی بود؟؟بی دل ک اصلا ملت رو کاشت رف پی کارش..خداکنه حالش خوب باشه وشاد..
صباجان پس این همه بچه ها گفتن ماهم همینیم همدردی نبود؟باورکن اگ میشد میومدم می دویدم جای سرعت نتت..اگه میشه بیام؟؟
ریحانه جان من ک نمیدونم شما قدیمی بودی یا جدیدی مظنون بظنونم نیستم فقط میدونم دوست خوبی هستی..
-
واقعا معتاد اینجا شدم!
امروز دانشگاه بودم وقت بیکاریم گفتم بیام یه سر بزنم.(فقط یه سر بزنم برای چند دیقه!!):322:
حدود 1ساعت نشسته بودم بدون اینکه حواسم باشه!
دوستم زنگ زد.کجایی؟
مرکز کامپیوتر!
اونجا چیکار می کنی؟مگه آزمایشگاه نداری؟
نه.2ساعت دیگه است.
2ساعت چیه دختر؟بیا آزمایشگاه.یه ساعته شروع شده!!مگه استاد نگفت امروز زودتر شروع میشه( چون طولانیه)؟!
....
نتایج اخلاقی:
پیش پا خوردن جلو بچه های باجنبه!! . تاخیری خوردن . انگ عاشق شدن! . آزمایش بدون نتیجه درست! ونمره اش رو نگرفتن! و...:sorrow: :199:
خیلی بد بود! اصلا یهو استرس گرفتم عجیب!;)
اما تصمیم من برای از این روز به بعد.....
.................................................. ..................................................
-
سلام
طبق معمول بازم کسی تو باغ نیس یعنی اصلاهمدردی نیستین.. کی بودین ک حالا باشین..
چقد ملت بی ذوق شدن انگار زندگی فقط دویدنه و همچون قطار سریع السیر از کنارهم رد شدنه.. انقد سریع ک لذت دویدن هم از کله آدما پریده..
بابا به کجا چنین شتابان..
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صفحه رود...