RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
-زیباترین صحنه ای که در زندگیتون دیدید چی بود؟
- عشق مولوی به شمس تبریز چجور عشقی بوده؟ اگر مولوی میومد توی تالار همدردی ازمون کمک می خواست چی باید بهش می گفتیم؟
- بنظر شما چرا آقای ابراهیمی در تاپیکهای مراجعین پست نمی گذاره؟(آقای ابراهیمی ناراحت نشید یهو!)
- آقای sci رضایت خودش از زندگی رو 80 تا 90 گفته. چیکار باید انجام بده که به 90 تا 100 برسونه؟
- بچه بودید دوست داشتید چیکاره بشید؟
- اگر یک روز تنها توی یک جزیره دور افتاده بدون هیچ امکاناتی گیر بیفتید اولین کاری که انجام میدید چیه؟
- اگر از اول متولد می شدید همین راهی که تا الان اومدید می رفتید؟
- وصف العیش نصف العیش! بهش اعتقاد دارید؟
مثل اینکه دیگه کسی نمیاد سوال بپرسه! من آخرین سوالهامم بپرسم!
- بهترین و بدترین سوالهایی که ازتون شد کدومها بودن؟
- بدون اینکه نگاه کنید بگید کیا ازتون سوال کردن؟ نام ببرید و به هرکدوم نمره بدید.
- یک جمله در مورد مدیر همدردی بگید.
- از بین 0 تا بیست هم به جوابهای خودتون نمره بدید.
- امروز فرشته مهربان به شما 5 نمره مثبت داد... تا کی قول می دید توی تالار بمونید؟
برای شما برادر بزرگوارم از صمیم قلب آرزوی خوشبختی و موفقیت در تک تک لحظاتتون رو دارم. امیدوارم کیسه یخ برای سوختگیتون داشته باشید! شوخی کردم. قصد فقط مزاح بود اگر بی احترامی صورت گرفت به شخصه عذر می خوام...
یارب این وصل را هجران مکن | *** | سرخوشان عشق را نالان مکن
|
نیست در عالم زهجران سخت تر | *** | هرچه خواهی کن ولیکن آن مکن |
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
-زیباترین صحنه ای که در زندگیتون دیدید چی بود؟
صحنه های خیلی خوب و زیبایی تا الان دیدم... صحنه های احساسی سر سفره عقد رو می تونم بگم
- عشق مولوی به شمس تبریز چجور عشقی بوده؟
یه عشق روحانی.. شیفته کلامش شده بود و عاشق معنای نامش......شمس بهانه بود برای حضرتش
- اگر مولوی میومد توی تالار همدردی ازمون کمک می خواست چی باید بهش می گفتیم؟
بستگی داشت مشکلش چی باشه... ولی فکر کنم بهش حمله می کردن که رابطه ات رو با شمس قطع کن
- بنظر شما چرا آقای ابراهیمی در تاپیکهای مراجعین پست نمی گذاره؟(آقای ابراهیمی ناراحت نشید یهو!)
نمی دونم... فکر می کنم مشغول کارهای دیگه ای هستند
- آقای sci رضایت خودش از زندگی رو 80 تا 90 گفته. چیکار باید انجام بده که به 90 تا 100 برسونه؟
شاید هرگز به صد نرسه...
- بچه بودید دوست داشتید چیکاره بشید؟
یه مدتی دوست داشتم برم هنر بخونم..
- اگر یک روز تنها توی یک جزیره دور افتاده بدون هیچ امکاناتی گیر بیفتید اولین کاری که انجام میدید چیه؟
اگر فقط یه روز باشه.. استراحت می کنم... اما اگر مثلا گم شده باشم... یاد رابینسون کروزو می افتم و بعدشم تام هنکس...
- اگر از اول متولد می شدید همین راهی که تا الان اومدید می رفتید؟
با یه خورده تغییر... اما فکر کنم کلیاتش همین باشه
- وصف العیش نصف العیش! بهش اعتقاد دارید؟
بله... بعضی وقتها توصیه می کنم وقتی فکری سراغتون می اد که دوست ندارید و موجب اضطرابتون می شه... همین کار رو کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
مثل اینکه دیگه کسی نمیاد سوال بپرسه! من آخرین سوالهامم بپرسم!
- بهترین و بدترین سوالهایی که ازتون شد کدومها بودن؟
می تونم بگم در یک جمع بندی... همه سوالهای خوبی پرسیدن...
- بدون اینکه نگاه کنید بگید کیا ازتون سوال کردن؟ نام ببرید و به هرکدوم نمره بدید.
محمد ابراهیمی..
داملا..
سرافراز
Baby
Del
Hamed65
خدا کنه کسی از قلم نیوفتاده باشه...
همه بیست
- یک جمله در مورد مدیر همدردی بگید.
امیدوارم همواره پیروز و موفق باشند
- از بین 0 تا بیست هم به جوابهای خودتون نمره بدید.
۱۸
- امروز فرشته مهربان به شما 5 نمره مثبت داد... تا کی قول می دید توی تالار بمونید؟
بله.. ایشون خیلی لطف دارند.. تا هر زمان که مفید باشم
برای شما برادر بزرگوارم از صمیم قلب آرزوی خوشبختی و موفقیت در تک تک لحظاتتون رو دارم. امیدوارم کیسه یخ برای سوختگیتون داشته باشید! شوخی کردم. قصد فقط مزاح بود اگر بی احترامی صورت گرفت به شخصه عذر می خوام...
من از تو خواهر عزیزم تشکر می کنم... این همه لطف دارید هم شما و هم بقیه دوستان.. واقعا خوشحال شدم.. مدتها بود کسی این همه ازم سوال نکرده بود... خاطره خوبی بود
یارب این وصل را هجران مکن | *** | سرخوشان عشق را نالان مکن
|
نیست در عالم زهجران سخت تر | *** | هرچه خواهی کن ولیکن آن مکن |
|
برات موفقیت و سعادتی پایدار ارزومندم
سلام خسته نباشید سو ا ل از شما
1ـ بزرگترین درسی که حا لا تو زندگیت یاد گرفتی چی بوده
2ـ نقاط ضعف تا لار و در چی می بینی
3ـ فکر می کنی تلاش ها شما بیشتر شما را به اهدافتون می رسونند یا تو کلتون
4ـ یک تاپیک یک عضو یک پست که از نظرت خیلی جا لب هست اینجا لینک بده
5ـ چقدر در دادن راهنمایی به بچه ها تا لار تلاش می کنی
6ـ پنج تا از زییایی های زندگیتون رو برامون می گید
7ـ اول از همه یک جمله خوشگل برامون بگو استفاده کنیم
8ـ مثبت ترین خصوصیت اخلاقی تان چیه
9ـ چه طوری میشه در زندگی پیشرفت کرد
10ـ بهترین و بدترین درس دوران تحصیل
11ـ یک جمله درباره خانم سرافرا ز بگوید
12ـ تا ثیر گذار ترین مقا له ای که در همدردی خوندی
13ـسری ششم صندلی داغ نمره چند می دهید
14ـ مدیر سری ششم صندلی داغ همکار در صندلی داغ نمره چند می دهید
15ـ یک پیشنهاد اجرایی برای رشد تا لار همدردی بگوید
16ـ یک بیت شعر بگو
17ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
18ـ چه رنگی را دوست دارید
19ـ پرسیولیسی هستی یا استقلا لی
20ـ یک ضرب المثل بگوید
21ـ بهترین مجری ورزشی تلویز یونی بگوید
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام خسته نباشید سو ا ل از شما
شما هم...
1ـ بزرگترین درسی که حا لا تو زندگیت یاد گرفتی چی بوده
صبر
2ـ نقاط ضعف تا لار و در چی می بینی
راستش توجهی به نقاط ضعف نداشتم.. چون حرکت مثبتی است و کنترلش خیلی سخته نمی شه زیاد ازش انتقاد کرد... اما همونطور که قبلا هم گفتم باید اطلاع رسانی بیشتری کنه... شاید!
3ـ فکر می کنی تلاش ها شما بیشتر شما را به اهدافتون می رسونند یا توکلتون
ببینید توکل به تنهایی کاری از پیش نمی بره... من معتقدم! ایمان، تلاش، توکل یعنی رمز موفقیت یک نفر
4ـ یک تاپیک یک عضو یک پست که از نظرت خیلی جالب هست اینجا لینک بده
یک تاپیک: " خاطرات قشنگ و عاشقانه من و همسرم" چندی پیش خوندمش و حس خوبی داشتم...
یک عضو : خیلی از اعضا احساس خوبی رو برام تداعی می کنند... اسم خاصی مد نظرم هست.. نمی گم!
یک پست: پستی که سزاوار برای MTA گذاشته بود و جمله قشنگی داشت : برای پرنسس خودت، شوالیه باش!!! خیلی به دلم نشست... جایی یادداشت کردمش همون موقع
5ـ چقدر در دادن راهنمایی به بچه ها تا لار تلاش می کنی
واقعا اگر موضوعی رو تشخیص بدم که می تونم کمکی کنم و وقتی داشته باشم کمک می کنم... تا جائیکه بدونم موثره!
6ـ پنج تا از زییایی های زندگیتون رو برامون می گید
همسرم، سفر کردن، نوشتن، هنر و سکوت...
7ـ اول از همه یک جمله خوشگل برامون بگو استفاده کنیم
در زمان حال با تمام وجودتان برای خوشبختی تلاش کنید! آینده خودش ساخته می شه
8ـ مثبت ترین خصوصیت اخلاقی تان چیه
صبورم... و مثبت اندیشم!
9ـ چه طوری میشه در زندگی پیشرفت کرد
به خودتون احترام بگذارید و رفتار جرات مندانه داشته باشید!
10ـ بهترین و بدترین درس دوران تحصیل
بهترین : دوران دانشگاه
بدترین: راهنمایی
11ـ یک جمله درباره خانم سرافراز بگوید
بانوی آفتاب...
12ـ تا ثیر گذار ترین مقا له ای که در همدردی خوندی
خاطرم نیست... فکر کنم اکثر مقالاتی که خوندم موثر بودن! اما تاثیری که در خودم داشته و یادم باشه... نه! یادم نیست!
13ـسری ششم صندلی داغ نمره چند می دهید
واقعا جالب بود... نمره اش هم 20 از بیست
14ـ مدیر سری ششم صندلی داغ همکار در صندلی داغ نمره چند می دهید
نمره ایشون هم 20، واقعا برام جالب بود.. از دعوت ایشون هم سپاسگزارم!
15ـ یک پیشنهاد اجرایی برای رشد تا لار همدردی بگوید
یبینید... فکر می کنم باید یک سری از افراد به عنوان مشاور باشند که مراجع بین صحبت دوستان دچار ابهام نشوند... حالا سطوح این مشاورین می تونه کم و زیاد باشه... از اصطلاح مشاور افتخاری که تو تالار هست خوشم می آد... این حرکت خوبیه!
16ـ یک بیت شعر بگو
هی فلانی
زندگی شاید همین باشد
یک فریب ساده و کوچک
آن هم از دست عزیزی که تو دنیا را
جز برای او و جز با او نمی خواهی...
17ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
حس خوبیه... واقعا هاته! تا حالا این قدر جواب سوال نداده بودم
18ـ چه رنگی را دوست دارید
سبز و قرمز مستقلا
19ـ پرسیولیسی هستی یا استقلا لی
طرفدار تیم فوتبال خاصی نیستم
20ـ یک ضرب المثل بگوید
Love me little , love me long
21ـ بهترین مجری ورزشی تلویز یونی بگوید
عادل فردوسی پور
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
سعادت بر شما جاودان!
سلام دوست گرامی sci ، درجه حرارت صندلی چطوره؟
آیا ممکن هست بدانید چه چیز خوب است و چه چیز بد، بدون اینکه شک کنید؟
sci- بر اساس بایدهای خوب زندگی می تونیم تشخیص بدیم...
سوال: باید خوب ؟! چطور می دانید که اون باید خوب است؟؟
پاسخ همون سوال رو بدید لطفا.
شما همسرتون رو دوست دارید؟ کدوم یک از اقدامات اخیر شما نشان دهنده این دوست داشتن بوده؟
sci - بله! راستش تمام زندگیم... من سعی کردم هیچ چیزی برای همسرم کم نباشه...
اقدامات اخیرتون چی بوده؟
چه نوعی از دوستی بوده که شما بخواهید دوستی از آن نوع داشته باشید؟
همسرتون تمایلی نداره باهاتون ارتباط عاطفی و صمیمی و جنسی برقرار کنه چطور از این شرایط بیرون میائید؟
sci - حتما مساله رو بررسی می کنم... شاید زمان ببره اما صورت مسئله مهمه!!! چون موجب آزرده شدن دو نفر ما شده... باید در زمان مناسب گفتگو کنیم!
واگه او نخواد با شما گفتگو کنه ، چه می کنید؟ پیش نیازهای گفتگوتون چه اقدامیه؟
وقتی با صراحت انتقاد می کنید / یا ازتون انتقاد میشه ، بهتون بر نمی خوره ؟ اگه پاسخ نه هست آیا محدوده خاصی داره ؟ نمره انتقاد پذیریتون؟ چه کردید که انتقاد پذیر تون بالا رفته؟
ملاک تشخیص کارهای درست ؟
آیا معتقدید خوب و بد در این دنیا نداریم ؟ و داوری کافریست؟ چرا؟
شده یه مشکلی براتون پیش بیاد که نتونید یه لقمه غذا بخورید؟ اگه مراجعی یه همچین مشکلی داشته باشه که حتی آب هم از گلوش پائین نره ، و زخم معده گرفته باشه ، چه توصیه ای بهش دارید؟
- چه برنامه هائی برای توجه بیشتر به همسر دارید؟
چرا در مشاوره نیاز هست که مشاور برای مراجع استدلال بیاورد؟
چی شد که از ازدواج با همسرتون پشیمون شدید؟
در چه موقعیتی این فکر به سراغ شما اومد که اگه با ایشون ازدواج نمی کردم موقعیتهای بهتری داشتم؟
(خوشی یا ناراحتی) ، تنهائی باعث این فکر شد؟ احیانا غرغر همسر ؟
برنامه روزانه sci؟
اوقات فراغت sci ؟
جایگاه طنز و شوخی در زندگی مشترک شما؟ با همسرت شوخی میکنی؟
اگر شادی واحد پول ملی کشور بود، شما چه کاری را انتخاب می کردید تا ثروتمند بشید؟
آیا شما همیشه کاری را که به آن معتقد هستید انجام می دهید، یا اینکه برای کارهایی که انجام می دید دلیلی می آورید؟
چی باعث شد ساعت 2 نصف شب بیائید و پاسخ سوالها رو بدید؟
آیا سوالهای صندلی داغ پیامی برای شما داشت؟ یا فقط جنبه سرگرمی بود براتون ؟ اگه آره ، چه سوالی و چه پیامی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baby
سلام دوست گرامی sci ، درجه حرارت صندلی چطوره؟
داغه! فكر كنم صندلي ذوب شد!!!
آیا ممکن هست بدانید چه چیز خوب است و چه چیز بد، بدون اینکه شک کنید؟
sci- بر اساس بایدهای خوب زندگی می تونیم تشخیص بدیم...
سوال: باید خوب ؟! چطور می دانید که اون باید خوب است؟؟
پاسخ همون سوال رو بدید لطفا.
ببينيد بر اساس مهارتهاي فردي و اجتماعي كه يك فرد بدست مي آره، براساس فهرست نظام ارزشي كه داره و ايدئولوژي مي شه يك بايد خوب رو تعريف كرد. گاهي اوقات اين بايد هاي خوب موجب ارتقا ما مي شوند و بايدهاي بد موجب مي شوند كه منتقد دورني ما شروع به سرزنش ما كنه و پوست ما رو بكنه... بايدهاي خوب بر اساس همين منشها، كنشها و واكنشها، ايدئولوژي،و شايد بيشتر از همه تربيت هاي فردي ما شكل مي گيرند
شما همسرتون رو دوست دارید؟ کدوم یک از اقدامات اخیر شما نشان دهنده این دوست داشتن بوده؟
sci - بله! راستش تمام زندگیم... من سعی کردم هیچ چیزی برای همسرم کم نباشه...
اقدامات اخیرتون چی بوده؟
ببينيد من شايد نتونم دقيقا همون كسي باشم كه همسرم مي خواد... اما سعي كردم چه از نظر مادي و چه از نظر عاطفي نياز ايشون بر آورده بشه... اقدامات اخيرم اين بوده كه براي احساس راحتي ايشون چند تا اقدام كردم... و براي اينكه ايشون دوست داشته بيشتر با هم گفتگو كنيم... يكي از كارهام كه مشاور يك ارگاني بودم و جلساتي رو بايد شركت مي كردم رو ديگه به شكل قبل ادامه ندادم
چه نوعی از دوستی بوده که شما بخواهید دوستی از آن نوع داشته باشید؟
دوستي صميمي... بدون نقاب و بدون حاشيه!
همسرتون تمایلی نداره باهاتون ارتباط عاطفی و صمیمی و جنسی برقرار کنه چطور از این شرایط بیرون میائید؟
sci - حتما مساله رو بررسی می کنم... شاید زمان ببره اما صورت مسئله مهمه!!! چون موجب آزرده شدن دو نفر ما شده... باید در زمان مناسب گفتگو کنیم!
واگه او نخواد با شما گفتگو کنه ، چه می کنید؟ پیش نیازهای گفتگوتون چه اقدامیه؟
ببينيد من صبر مي كنم...همانطور كه گفتم امكان داره زمان ببره! بايد فرصت داد و بررسي كرد كه علت اين آزردگي چي بوده!؟ وقتي علت مشخص شد شايد بشه علت رو برطرف كرد... و اگر واقعا علتي نداشته باشه... و صبر كردم و نتيجه اي در بر نداشت و ايشون هم تمايلي به ادامه ارتباط نداشت كه تكليف روشنه! ارتباط يك اتوبان دو طرفه است...
وقتی با صراحت انتقاد می کنید / یا ازتون انتقاد میشه ، بهتون بر نمی خوره ؟ اگه پاسخ نه هست آیا محدوده خاصی داره ؟ نمره انتقاد پذیریتون؟ چه کردید که انتقاد پذیر تون بالا رفته؟
ملاک تشخیص کارهای درست ؟
به نظر من گفتگوي صريح، صريح موجب صميميت مي شه! نه بهم بر نمي خوره چرا كه بر خوردن خلاف رفتار جرات مندانه است! يك رفتار شديدا منفعلانه است! نمره انتقاد پذيري من كم نيست...با تمرين رفتار جرات مندانه عملا ميزان انتقاد پذيري فرد بالا مي ره! من هم همينطوري زيادش كردم
آیا معتقدید خوب و بد در این دنیا نداریم ؟ و داوری کافریست؟ چرا؟
خوب وبد در طبيعت عام و جامعه، واژگاني نسبي هستند كه نسبت به فرهنگ، مذهب، ايدئولوژي ديني و تربيتهاي فردي و اجتماعي تغيير مي كنند و گاهي حتي حكم فطري هم دارند... مثلا هم آغوشي در خيابان، همواره بد است... حالا در جوامعي خيلي بد است! در جوامعي بد است... جوامعي هم به اين بد بي تفاوتند... رفتن به يك مكان مذهبي و دعا كردن، خوب است! همه جا خوب است... تشخيص خوب و بد كافري نيست!
شده یه مشکلی براتون پیش بیاد که نتونید یه لقمه غذا بخورید؟ اگه مراجعی یه همچین مشکلی داشته باشه که حتی آب هم از گلوش پائین نره ، و زخم معده گرفته باشه ، چه توصیه ای بهش دارید؟
بله... اما خيلي سال پيش.. فكر كنم سال اول يا دوم تو دانشگاه بودم... اما آنچه امروز مي گم اين است كه عملا بي اشتهايي ناشي از انقباضات عضلاني دستگاه گوارش، يكي از واكنشهاي شديد فيزيولوژيك به استرس هست... در اين شرايط من به مراجع توصيه مي كنم قبل از اينكه دچار مشكلات گوارشي بشه كه البته شايد زخم معده نگيره... حتما به پزشك مراجعه كنه... و آشاميدن مايعات رو غذاهاي مايع رو توصيه مي كنم
- چه برنامه هائی برای توجه بیشتر به همسر دارید؟
بعضي هاش رو مي گم
* بهش كمك كنم احترام بيشتري به خودش بگذاره و عزت نفسش رو بالا ببره! ببينيد هيچ سعادتي بالاتر از اين نيست كه با زني زندگي كنيد كه جرات منده و به خودش احترام مي ذاره
* برنام هايي كه بتونم باهاش بيشتر گفتگو كنم... بيشتر از احساساتش برام بگه... از تجربياتش... خيلي از بحثهاي غير مهم!
* وقت بيشتري تو خونه بگذارم
* امكاناتي كه داره رو تغيير يا افزايش بدم... يه كارهايي هم كردم
چرا در مشاوره نیاز هست که مشاور برای مراجع استدلال بیاورد؟
در بسياري موارد مراجع شما اصلا نمي تونه توصيه هاي شما رو عملي كنه... مثلا فكر كنيد يك فردي به شما مراجعه مي كنه و مي گه من با پسري دوست هستم... اون دختر 20 سال سن داره و پسره 21 سال! مي خوان ازدواج كنند... شما بررسي مي كنيد و مي گيد خير! نمي تونيد ازدواج كنيد... خب اونها به هيچ عنوان قبول نمي كنند! سوال بعدي چرا هست!!! مشاور چي بگه؟ پس استدلال مي كنه... چون كارش مشاوره هست! اما گاهي هم لازم نيست دلائل تخصصي خودش رو بگه... البته مراجعه كننده هم نمي خواد و نمي پرسه.. مثلا شما توصيه مي كنيد كه مراجع روزانه 20 دقيقه سريعا پياده روي كند! نمي پرسه چرا... شما هم استدلال نمي كنيد! اما مي دونيد كه از نظر تخصصي براي نرفتن به فاز افسردگي اين كار لازمه
چی شد که از ازدواج با همسرتون پشیمون شدید؟
اين اتفاق قبلا يك بار افتاده... زمانيكه همسرم به خودش احترام نمي ذاشت!
در چه موقعیتی این فکر به سراغ شما اومد که اگه با ایشون ازدواج نمی کردم موقعیتهای بهتری داشتم؟
اگر با ايشون ازدواج نمي كردم و با كسي ديگه ازدواج مي كردم موقعيتهام زياد فرقي نمي كرد...
(خوشی یا ناراحتی) ، تنهائی باعث این فکر شد؟ احیانا غرغر همسر ؟
نه همسرم زياد غر نمي زنه!
برنامه روزانه sci؟
خيلي خلاصه بگم يه روز بدون جلسه... 7 صبح بيدار مي شم/ 7.5 تا 8 نهايتا سر كارم/
تا 9.5 - 10 كارهاي اداري رو انجام مي دم... امضا و ... / ساعت 10 - 13 سايت همدردي رو ضمن انجام كارهام بالا مي ارم... معمولا جلسات ما در اين تايم بر گزار مي شه/ گاهي داخل محل كار/ گاهي خارج از محل كار/ جلسات آموزشي هم همينطور/ ظهر در زماني كه ماه رمضان نيست ساعت حدود 13 نهار مي خورم/ 13 تا 17 تو محل كارهاي عملي هستم بيشتر... / حدود 17 - 19 معمولا جلسات غير كاري و يا جلسات مديران هست/ يا مشاوره/ اگر جلسه اي نباشه حتما چيزي رو لازم باشه براي كسي بنويسم اين ساعت مي نويسم شايد پابليش نكنم/ ساعت 19 تا 20 تو خيابونم معمولا! / 20 تو خونه! برنامه شام/ تلويزيون/ گفتگو/ 23 - 24 اينترنت و مطالعه كه گاهي تا 3 4 صبح هم طول مي كشه و اين خيلي بده!!!! البته برنامه فوق يك برنامه معمولي است... اگر جواب دقيق سوالتون رو بخواهيد بايد از مسئول دفترم بپرسيد
اوقات فراغت sci ؟
سفر... سينما... تئاتر.. پياده روي با همسرم/ و ورزش كه برنامه زمان بندي شده دارم براش
جایگاه طنز و شوخی در زندگی مشترک شما؟ با همسرت شوخی میکنی؟
بيشتر زندگي جدي داريم ما... همسرم زياد اهل شوخي نيست! اما آره شوخي و خنده هم داريم.. چرا كه نه!
اگر شادی واحد پول ملی کشور بود، شما چه کاری را انتخاب می کردید تا ثروتمند بشید؟
اگر شادي اسم واحد پول ملي كشور بود.. كار خاصي نمي كرديم! تا ديروز مي گفتيم تومان... حالا مي گيم شادي! اما اگر منظورتون اينه كه چي كار مي كرديم از شادي ثروتمند بشيم... من گاهي احساس مي كنم در اين رابطه ثروتمند هستم... حالا نه ميلياردر!!!
آیا شما همیشه کاری را که به آن معتقد هستید انجام می دهید، یا اینکه برای کارهایی که انجام می دید دلیلی می آورید؟
كاري كه معتقدم رو انجام مي دم
چی باعث شد ساعت 2 نصف شب بیائید و پاسخ سوالها رو بدید؟
قبلش كارهاي ديگه اي داشتم انجام مي دادم....يا نتي از صحبتهاي مراجعي برادشته بودم و بهش فكر كردم... گاهي هم فقط در اون زمان پابليش كردم مطلبي رو كه قبلا نوشتم!!! اما گاهي وقتها كه قبل ازاينكه بخوابم مي آم و مي بينم...شايد لازم باشه همون موقع چيزي براي كسي بنويسم كه صبح اول وقت ببينه و جوابم رو تا ساعت 10 بده... تا بتونم قبل از اينكه دوباره محل كارش رو ترك كنه و ديگه نبينه پست من رو بهش كمك كنم!
آیا سوالهای صندلی داغ پیامی برای شما داشت؟ یا فقط جنبه سرگرمی بود براتون ؟ اگه آره ، چه سوالی و چه پیامی؟
خيلي برام جالب بود... راستش تا امروز كسي اين همه ازم سوال نكرده بود!!! اين رو جدي مي گم!!!
سلام به همه دوستان
خب به سلامتی آقای ابراهیمی هم ازمرخصی برگشتندو تنور صندلی داغ دوباره به راه افتاده.این بار هم نوبت آقای kamran2007 هست که بنشونیمش روصندلی وتا جا داره بسوزونیمش.
دوستان بسم الله...
سلام.
چرا همه دور وایستادن دارن نگاه میکنن؟
عزیزان توی صندلی داغ که جای تعارف نیست :)
با اجازتون من شروع میکنم.:72:
۱)به نظر شما چرا یه روز گذشت و هیچ کس از شما سوالی نپرسید؟
۲)شما شخصیتتون جدیه؟ خیلی؟(ممکنه سوال ۲ جواب سوال ۱ باشه؟ )
۳)تا به حال به آدمی توی یه موقعیتی برخوردید که یه لحظه آرزو کنید کاش جای اون بودم؟
۴)به نظر خودتون و با توجه به عکس العمل اطرافیانتون آدم جذابی هستید؟
۵)توی تالار همدردی به دنبال چه چیزی هستید؟
۶)همین اول راه ازتون بپرسم که چه سوالایی رو نمیشه از شما پرسید؟
بازم میام ایشالا:72:
سلام اقای کامران عزیز سو ا ل از شما
1ـ بزرگترین درسی که تا حا لا تو زندگیت یاد گرفتی چی بوده
2ـ نقاط ضعف تا لار در چه می بینی
3ـ اول از همه یک جمله خوشگل برامون بگو استفاده کنیم
4ـ چه طوری میشه در زندگی پیشرفت کرد
5ـ سری ششم صندلی داغ نمره چند می دهید
6ـ یک پیشنهاد اجرایی برای رشد تا لار همدردی بگوید
7ـ چقدر در دادن راهنمایی به بچه ها تا لار تلاش می کنی
8ـ تا ثیر گذارترین مقا له ای که در همدردی خوندی
9ـ پنج تا از زییایی های زندگیتون رو برامون بگوید