با سلام
از پزشک قانونی گواهی گرفته که من از متنش بی خبر هستم ولی دادگاهی که رفتیم گفتن که ایشون باید شاهد بیاره و صرفا داشتن پزشک قانونی کفایت نمیکنه . (اونطور که من توی دادگاه دیدم همه خانم هایی که شکایت کرده بودن پزشک قانونی داشتن ولی آقایونی که اونجا بودن میگفتن چون شاهد نداشتن خانوم هاشون نتونستن ثابت کنند)
با توجه به همین امر وقتی با وکیلم صحبت کردم گفت ایا چیزی بوده گفتم نه چیزی نبوده گفت پس طبیعتا اهالی محل باید بهت استشهاد بدن که چیزی نبوده گفتم اره میدن و اومدم و یک استشهاد محلی دال بر اینکه هیچ سر و صدایی نبوده گرفتم .
دادگاه کیفری هم یه ماه دیگه هست .علت اینکه میگم میترسم اینه که اولا اگه شاهد الکی جور کردن چه باید کرد ؟ اگه به هر طریقی بده بستونی شد چه باید کنم؟ همه اینا جوابش اینه که هیچی بسپارشون به خدا و هیچ کار دیگه ای نمیتونم بکنم .
اینکه میفرمایید قانون به نفع اقایون هست در زمانی صدق میکنه که ضرب و جرحی که شکایت کرده اثبات نتونه بکنه و اگر اثبات بکنه من به عنوان یک مجرم بلفطره شناخته میشم و دیگه هیچ قانونی ازم حمایت نمیکنه :302:
نمیدونم وکیل گرفته یا نه ولی روزی که اومد دادگاه من هیچ وکیلی ندیدم ! وکیلی هم که من خودم گرفتم خدا رسونده و به طور رایگان داره بهم کمک میکنه و وکیل پولی نیست چون هزینه وکیل ندارم بدم .
از اینا که بگذریم
توکل به خدا انشالله که خیر هست ،
ممنون از جوابی که دادین ، محبت کردین