-
RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
اعضائی که رنگ نامشون قهوه ای است ، حق عضویت انجمن آزاد را پرداخته اند . به عبارتی رنگ عضویت در انجمن آزاد رنگ قهوه ای هست .
با تشکر از جواب شما،
یک سوالی دارم.
با توجه به اینکه تعداد کسانی که رنگ نامشون قهوه ای هست خیلی کمه (فکر کنم تا حالا حداکثر 10 نفر رو دیده باشم)، پس مخاطبان تاپیکهای انجمن آزاد هم باید خیلی کم باشه. از آنجا که هدف انجمن آزاد بحث آزاد بین اعضاست، بهتر است که تعداد کسانی که در بحثها شرکت می کنند زیاد باشه.
من یکبار می خواستم عضو شوم، ولی این فکر که اگر هم بحثی رو شروع کنم، اکثر اعضا نه می توانند جواب دهند و نه می توانند بخوانند، من رو منصرف کرد.
چند بار هم دیدم اعضا دوست داشتند راجع به مسئله ای در تاپیکی جداگانه بحث کنند، ولی این تاپیک به انجمن آزاد منتقل شد. اعضای تاپیک هم که دیگر به آن دسترسی ندارند، پس این انتقال تاپیک با پاک کردن آن خیلی فرق نمی کند!
یا اینکه من اشتباه می کنم؟
البته این یک انتقاد کوچک است. همدردی به اندازه کافی نکات مثبت دارد که اگر هم عیب کوچکی داشته باشه، به چشم نیاد.
-
اگر به توضیحات مدیر محترم در رابطه با فلسفه انجمن آزاد مراجعه کنی ، خواهی دید که این یه فرصتیه که به افراد اهل بحث و چالش داده شده که در فضایی بدور از دید مراجعانی که دنبال حل مسئله هایشان به تالار آمده اند اگر مایل بودند بحث کنند ، تا از تنش و ... مشغول شده اعضاء به تاپیکهای غیر مشاوره ای و غفلت از هدف اصلی و مراجعین طالب راهنماییبه و آسیب خوردن مراجعین ، جلو گیری شود
.
-
با سلام و ادب
از آنجاییکه یکی از دغدغه های مهم خانواده ها، دوران بارداری و مسائل حاشیه ای مربوط به آن است و تعداد خانمهای باردار و با قصد بارداری در همین تالار هم رو به افزایش است، بنظرم لازم می آید که انجمنی مستقل به این منظور اختصاص داده شود.
همین الان هم دوستان تاپیکهای مجزایی درباره مسائل مربوط به این موضوع باز می کنند و حتی راهنماییهایی مفیدی هم در آنها می شود، ولی با گذشت زمان (هرچند کوتاه) پیدا کردن آن تاپیکها بعلت پراکندگی بسیار مشکل و حتی غیر ممکن است.
بنظرم بد نباشد که تمامی این دست تاپیکها و به تبع آن راهکارها و راهنماییهای ارزنده آن همگی در یک انجمن جمع باشد تا در تمامی زمانها دسترسی و مطالعه و استفاده از آنها برای تمامی افراد علاقه مند و نیازمند میسر باشد.
خواهشمندم در صورت امکان این موضوع را در نظر بگیرید.
پیشاپیش کمال تشکر رو دارم.
-
سلام و خسته نباشید یه نقدی دارم که قبلا هم توسط دوستان گفته شده:
نقل قول:
آقا اين آواتارها رو بزرگتر نشون بدين خيلي سايزش كوچولوئه. من هي مي خوام يه تصوير زيبا بذارم اينقدر كوچيكه كه اصلا از تصوير هيچي ديده نميشه
منم همینطور،یا نوشته هاش خونده نمیشه یا کج و کوله وپهن میشه یا . . .
مثلا این اواتاری که من گذاشتم اصلا این شعرشو بزحمت میشه خوند.
ممنون میشیم اگه یه فکری به حال افزایش سایز اواتار ها بکنین :203:
-
البته فکر می کنم سایز آواتارها استاندارد هست.
کلاً آواتار همیشه باید یک عکس در همین حد و اندازه باشه.
آواتار زیاد برای شعر نوشتن مناسب نیست.
چرا شعر رو توی امضا نمی گذاری؟
البته می شه شعر رو خوند:
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید | *** | که از انفاس خوشش بوی کسی می آید |
|
-
خسته نباشید.
ظرفیت صندوق پستی پیامهای خصوصی خیلی کم است.
آیا امکانش هست ظرفیت را حداقل دو برابر کنید؟
همینطور به نظر من وجود "سطل زباله" لازم نیست و بیشتر دست و پا گیر هست. برای پاک کردن هر پیام باید دو بار آن را پاک کرد (یکبار از صندوق پستی و یکبار از سطل زباله). یا اینکه یک گزینه برای حذف مستقیم بگذارید.
با تشکر فراوان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
خسته نباشید.
ظرفیت صندوق پستی پیامهای خصوصی خیلی کم است.
آیا امکانش هست ظرفیت را حداقل دو برابر کنید؟
با تشکر فراوان
Hamed65 سلام بر شما
با تشکر از نظر جنابعالی ،
پیشنهاد شما انجام شد، اکنون ظرفیت نگهداری پیامها در بخش پیام خصوصی به 100 پیام ارتقاء یافت.
-
با عرض سلام خدمت مديران محترم تالار.
من يك ايراد كوچكي در ارسالهاي تاپيكها ديدم كه اگر برطرف شود بسيار مفيد خواهد بود.
مساله به قرار زير است:
وقتي پستهاي تاپيكي طولاني مي شود در "ارسالهاي امروز" مثلا گاهي اوقات در پستي به شكل زير پيش مي آيد:
4،3،2،1... 24،23 آنگاه زماني كه روي 24 كليك مي كنيم اعلام مي كند "موضوع موردنظر وجود ندارد". آنگاه معلوم مي شود كه پست آخر در 23 بوده و 24 اضافي است. در زمانهايي كه پستها طولاني است مجبوريم انقدر صفحه صفحه جلوبرويم تا مثلا به صفحه 23 برسيم و پست را مشاهده كنيم. آيا امكان دارد اين مشكل برطرف گردد؟
متشكرم:72::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
زماني كه روي 24 كليك مي كنيم اعلام مي كند "موضوع موردنظر وجود ندارد".
...
مجبوريم انقدر صفحه صفحه جلوبرويم تا مثلا به صفحه 23 برسيم
البته یکبار دیگر (یادم نیست در کدام تاپیک) راجع به این مسئله صحبت کردیم. وقتی از یک تاپیک چند پست حذف شوند، تعداد صفحه ها باید به صورت خودکار با توجه به تغییر در تعداد پستها به روز رسانی شود. ولی این اتفاق نمی افتد.
البته شما مجبور نیستی که صفحه صفحه به سمت صفحه آخر حرکت کنی.
شما در قسمت ارسالهای جدید به جای اینکه روی عدد 24 (آخرین صفحه) کلیک کنی، روی "آخرین ارسال" کلیک کن. آن وقت یک راست آخرین ارسال نمایش داده می شود.
-
ضمن عرض تشکر از مدیریت سایت به منظور ایجاد بخش " دسترسی آسان" که تاپیک های مناسب را ویرایش کرده و لینکهای مرتبط را قرار دادند
یه پیشنهاد داشتم
چنانچه این تاپیک ها پس از ویرایش قفل گردد بهتر می باشد چرا که هر ازگاهی تازه واردین بدون توجه به تاریخ تاپیک اقدام به زدن پست در اون تاپیک می کنند
که باعث میشه پست های نامرتبط در این تاپیک های ویرایش شده باز پدید بیاید
با تشکر
-
با سلام و تشکر
حق با شماست.
از آنجا که لینکهای دسترسی آسان، صرفا از انجمن تخصصی مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده داده شده هست. لذا هیچ یک از اعضاء به جزء مدیران نمی توانند در آن انجمن پستی قرار دهند، حتی اگر تاپیک ها باز باشد.
-
با عرض سلام و خسته نباشید،
در چند وقت اخیر بعضی مواقع همدردی قابل دسترسی نیست.
امروز SQL Error ،MyBB نشان می داد:
SQL Error: 1062 - Duplicate entry '0' for key 2
و
SQL Error: 1030 - Got error 134 from storage engine
امیدوارم این مشکلات زودتر حل شوند.
موفق باشید
-
دو روز هست می خواهم به یه پست تا یادم نرفته رتبه بدم
همش میگه :
خطا
نقل قول:
حداکثر رتبهای را که میتوانید امروز به کاربران بدهید، داده اید.
ای خدا :323:
بعد اون وقت توی تاپیک تشویق می کنید به رتبه دادن به پست های کاربدی http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...c1754ce382.gif http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...d1f2a3c002.gif http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...d953ca612b.gif
-
سلام خسته نباشید تالار همدردی 2 رو ز باز نمی شد امشب تالار همدردی مشکل فنی درست شد از مدیر همدردی خواهش می کنم مشکل فنی در تالار ایجاد شد در سایت اصلی همدردی اطلاع رسانی کنید و در سایت اصلی همدردی ارسا ل پیامها بگذارید
امیدوارم مشکل تالار حل شده باشد
با تشکر
-
انجمن از دسترس کاملا خارج شده!
خواهش می کنم مشکل را اطلاع رسانی کنید.شاید با کمک هم بهتر بتوانیم مشکل را رفع نماییم
با تشکر
:72:
-
خوب به سلامتی تالار برگشت سرجاش، آقای سنگتراشان خسته نباشید فکر کنم آقای سنگتراشان مجبور شدند بک آپ دیتابیس را برگردانند که به همراهش پست های اخیر کاربران هم حذف شده است.
گرچه به نظر می اومد مشکل ساده تر از این باشه که نیاز به چنین کاری باشه اما به هر حال تشخیص پشتیبان فنی سایت این بوده است. به آقای سنگتراشان که با پیگیری شون سایت را برگرداندند خسته نباشید می گویم.
:104::72:
-
سلام.
دکمه ی تشکر حذف شد؟
این حذف شدن در راستای رفع مشکلات تالاره؟
-
با سلام
در راستای پیشگیری از مشکلات احتمالی آینده، تغییرات گذرایی را ممکن است شاهد باشید که جای نگرانی نیست.
-
با سلام و احترام
با عرض معذرت، پس از ارتقاء اخیر نسخه تالار همدردی، ظاهرا بعضی اعضاء نمی توانند با نام کاربری و پسورد خود وارد تالار شوند. این مسئله در حال پیگیری هست.
با تشکر
-
با سلام
از اعضاء محترمی که احتمالا نمی توانند وارد تالار همدردی شوند و مشکل در نام کاربری و پسورد دارند. خواهشمندیم که از طریق لینک ارتباط با ما نام کاربری خود را برای ما ارسال کنند.
با تشکر
-
وای آخ جون درست شد !:227:
با تشکر از زحمات و پیگیری جناب مدیر همدردی و جناب مسلمان و هر کسی که برای رفع مشکلات تالار زحمت کشید
خیلی خیلی ممنون و خسته نباشید.:72:
-
سلام
چرا پستهایی که در تاپیک http://www.hamdardi.net/thread-17095-post-158674.html#pid158674
قرار می دهم، نمایش داده نمی شوند؟!
-
منظورتون این پست هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
دل عزیز اینکه دلت می خواد شوهرت درخطر نباشه خیلی خوبه و می تونی با همین لحن ازش بخواهی که در کنار اینکه داره همین کارش رو انجام می ده، دنبال کار بهتری هم باشه.
اما در مورد تحصیلات؛
یه سوال دارم وقتی شوهرت اومد خواستگاریت، تحصیلاتش چی بود؟
...
این رو من می تونم ببینم.
-
ممنون آقای حامد
اون زمان من دو تا پست پشت هم زدم ولی نمی دونم چرا قابل رویت نبود. فکر کردم تالار مشکل پیدا کرده ولی بعد توی تاپیک دیگه ای که پست دادم، دیدم اونجا مشکلی نیست. به همین خاطر اینجا مطرحش کردم.
ولی بعد که خود del بعد از پست های من دوباره تو تاپیکش پست گذاشت، مال من هم قابل رویت شد. حالا نمی دونم ایراد سر چی بود!
-
از آخرین باری که برای تالار مشکل فنی پیش آمد به بعد، در ارسال پستها با مشکلی مواجه شده ام به این صورت که هرپستی که ارسال می کنم بدون استثناء دوبار ارسال می شود و خودش رو به سه صورت نشان می دهد:
1- بعد از یکبار کلیک روی دکمه "ارسال" این پیغام را می بینم
•شما اقدام به ارسال مطلب جدید پس از گذشت مدت کوتاهی از ارسال مطلب قبلی کردهاید. لطفا 57 ثانیه صبر کنید و دوباره سعی کنید.
که می بینم پستم یکبار ارسال شده و مجددا می خواهد همان را ارسال کند که این پیغام آمده است!
2- یک متن دوبار پشت هم در یک پست ارسال شده که مجبور به ویرایش و پاک کردن متن دومی می شوم.
3- پستم دوبار پشت هم و در دو پست مجزا ارسال می شود که چون حق حذف پست را ندارم، مجبورم از مدیران خواهش حذفش را بکنم.
در هرحال استفاده از تالار را مشکل و وقت گیر کرده است. خواهش می کنم در صورت امکان رسیدگی کنید.
-
از آخرین باری که برای تالار مشکل فنی پیش آمد به بعد، در ارسال پستها با مشکلی مواجه شده ام به این صورت که هرپستی که ارسال می کنم بدون استثناء دوبار ارسال می شود و خودش رو به سه صورت نشان می دهد:
1- بعد از یکبار کلیک روی دکمه "ارسال" این پیغام را می بینم
•شما اقدام به ارسال مطلب جدید پس از گذشت مدت کوتاهی از ارسال مطلب قبلی کردهاید. لطفا 57 ثانیه صبر کنید و دوباره سعی کنید.
که می بینم پستم یکبار ارسال شده و مجددا می خواهد همان را ارسال کند که این پیغام آمده است!
2- یک متن دوبار پشت هم در یک پست ارسال شده که مجبور به ویرایش و پاک کردن متن دومی می شوم.
3- پستم دوبار پشت هم و در دو پست مجزا ارسال می شود که چون حق حذف پست را ندارم، مجبورم از مدیران خواهش حذفش را بکنم.
در هرحال استفاده از تالار را مشکل و وقت گیر کرده است. خواهش می کنم در صورت امکان رسیدگی کنید.
-
با سلام
احتمالا مشکل از سیستم شما باشد چون دیگران چنین مشکلی را گزارش نکرده اند.
لطفا اگر امکانش هست از سیستم دیگری امتحان کنید.
با تشکر
-
سیستم منظورتان ویندوزم است؟
من همیشه از همین ویندوز و با همین نرم افزارها و حتی سخت افزار استفاده می کرده ام و مشکلم دقیقا بعد از آخرین باری که برای تالار مشکل فنی بوجود آمد، پیدا شد.
حالا اینکه فقط من این مشکل را دارم، خوب کمی عجیب است!
سیستم منظورتان ویندوزم است؟
من همیشه از همین ویندوز و با همین نرم افزارها و حتی سخت افزار استفاده می کرده ام و مشکلم دقیقا بعد از آخرین باری که برای تالار مشکل فنی بوجود آمد، پیدا شد.
حالا اینکه فقط من این مشکل را دارم، خوب کمی عجیب است!
ببنید الان هم دوتا پست شد!
قبلی هم که بصورت دوتا مجزا شد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
احتمالا مشکل از سیستم شما باشد چون دیگران چنین مشکلی را گزارش نکرده اند.
لطفا اگر امکانش هست از سیستم دیگری امتحان کنید.
با تشکر
آقای مدیر همدردی،
ظاهراً فقط blue sky این مشکل رو ندارد.
پست های یک کاربر دیگه هم در دو تاپیک دیدم که دوبار پست شده. نگاه کنید:
لینک 1
لینک 2
-
[split]
شعار شما دوست عزیز این است :
به نام انسانيت که زيباترين رسم است
میخواهم آغاز یک حرکتی باشم. شاید بتوانیم بدون وابستگی، بعنوان یک انسان در کنار هم باشیم تا مشکلاتمان حل شود. مشکلات همیشه هستند و به شکل های مختلف خودشان را نشان می دهند و متأسفانه آدمی را مستأصل میکنند و گاهی هم از پا در می آورند. اگر نیاز داریم، بیاییم و از آن پردهء انکار بیاییم بیرون و فریاد بزنیم "من کمک می خواهم". ما بخاطر غرورهایمان بعضی مواقع خودمان را شکنجه میدهیم. !!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی متاسفم دوست عزیزم برای حذف تاپیک : چرا نزد خداوند ٰ هیچ عملی محبوبتر و عزیزتر از ازدواج نیست ؟؟
(( إن وعد الله حق )) هرگز نخواهم گذشت .
دوستدار شما : مهاجر بینشان
:43::43::43::72::72::72:
-
RE: اولين قدم ازدواج چيست؟
باید اعتراف کنم بنده هم هم مانند مهاجر از این شیوه برخورد ناراحت شدم
خدا رو شکر بحث های ما همه قانونی بوده و خلاف قوانین حرفی نزدیم
این بحثها کاملا با اصول و احترام متقابل داشت صورت می گرفت...
در هر حال دیگه به همدردی نخواهم امد ، نه بخاطر قهر! بلکه بخاطر ابراز اعتراضم
بی سر و صدا
خدا حافط دوستان خوبم
یا علی :72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهاجر بینشان
شعار شما دوست عزیز این است :
به نام انسانيت که زيباترين رسم است
میخواهم آغاز یک حرکتی باشم. شاید بتوانیم بدون وابستگی، بعنوان یک انسان در کنار هم باشیم تا مشکلاتمان حل شود. مشکلات همیشه هستند و به شکل های مختلف خودشان را نشان می دهند و متأسفانه آدمی را مستأصل میکنند و گاهی هم از پا در می آورند. اگر نیاز داریم، بیاییم و از آن پردهء انکار بیاییم بیرون و فریاد بزنیم "من کمک می خواهم". ما بخاطر غرورهایمان بعضی مواقع خودمان را شکنجه میدهیم. !!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی متاسفم دوست عزیزم برای حذف تاپیک : چرا نزد خداوند ٰ هیچ عملی محبوبتر و عزیزتر از ازدواج نیست ؟؟
(( إن وعد الله حق )) هرگز و هرگز نخواهم گذشت که واقعا بی دلیل این تایپیک رو حذف کردید ٰ دوست داشتم قبل از آن را به تمام اعضا و کاربران نشان میدادید . اگه هر خلافی حتی کوچک کوچک در آن مطرح شده بود ٰ من خودم اینجا را برای همیشه ترک میکردم .
واقعا برای شما که برای من و امثال من الگوی سایت می باشید این رفتار پسندسده نبود .
البته تا کاربری من رو قفل نکردید ٰ اینجا میام ٰ افتخار هم میکنم ٰ به خاطر دوستان عزیزی که واقعا دوست دارن همدرد هم باشند ٰ من این جو را که کمک به رفع مشکلات هم نوع خودمون باشه رو خیلی دوست دارم ٰ
سال 87 که اومدم در این جو ٰ قصد ادامه داشتم ٰ اما به خاطر مشکلاتی از قبیل دسترسی نداشتن به اینترنت و ... نتونستم ٰ ولی الان قصد دارم صمیمانه در اختیار دوستان همدرد خودم باشم ٰ و اگر کاری از دستم بر بیاد انجام بدم ٰ کاری به احدی ندارم ٰ دخالت هم در کار کسی نخواهم کرد ٰ تمام سایت و مدیریت و ... از شما هست ٰ اختیارش رو هم دارید ٰ
من دیگه پستی نمیذارم ٰ فقط به مراجعان نطر خواهم داد .
دوستدار شما : مهاجر بینشان
:43::43::43::72::72::72:
-
سلام
هیچ وقت پیش داوری را کار پسندیده ای نمیدانم.
کاربران همدردی اگر به قوانین آشنایی داشته باشند،یا حداقل یک بار کامل آن را مطالعه کنند،سوتفاهم پیش نخواهد آمد،
همانطور كه مي دانيد تالار گفتگوي همدردي به صورت اختصاصي روي مشاوره ازدواج و خانواده متمركز هست.تاپيك ها و پستهايي كه همسو با اهداف تخصصي تالار همدردي نباشد و از نظر مديران همدردی در روند تالار مشكلي ايجاد كند و موجب به حاشيه روي مسائل اصلي مراجعان شود در گذشته حذف و يا ويرايش شده است اما انجمن آزاد در تالارهمدردي راه حلي هست كه به اين منظور انديشيده شده است. تا هم جو عمومي و قابل دسترس تالار طبق قوانين و اهداف تالار همدردي اداره شود و هم اعضايي كه تمايل به راه اندازي بحث هاي نظري، ارسال پاسخهاي غير همسو، تجارب فردي و انتشار ديدگاهاي متفاوتشان هستند با پرداخت هزينه بتوانند به خواست خود برسند.
تاپیک (چرا نزد خداوند ٰ هیچ عملی محبوبتر و عزیزتر از ازدواج نیست ؟؟ )،همانطور که در خود تاپیک هم عرض کردم به انجمن آزاد منتقل شده است ،حذف نشده
اگر تمایل به ادامه بحث دارید ،بفرمایید
-
یه سوال؟
سلام دوستان.ازاینکه دیگه بهم کمک نکردین ومنوبامشکلم تنهاگذاشتین خیلی ممنونم .:302: یه سول؟ بهم بگیدچطوری میتونم نام کاربریموتغییر بدم؟؟خیلی اتفاقی متوجه شدم خواهرمم تواین سایت عضوه وممکنه تایپیکه منو بخونههههههه...
-
RE: یه سوال؟
سلام،
از طریق لینک ارتباط با ما تماس با مدیران بگیرید.
-
خدایا من رو از شر این دوبار ارسال شدن پستهام نجات بده! :323:
بیخودی تعداد پستهام هم داره بالا می ره! :302:
خدایا من رو از شر این دوبار ارسال شدن پستهام نجات بده! :323:
بیخودی تعداد پستهام هم داره بالا می ره! :302:
-
با سلام
blue sky گرامی، همانطور که مدیر محترم گفتند،شما از طریق سیستم (کامپیوتر)دیگری بررسی کنید،شاید مشکل از سیستم شما باشد.چون بنده نیز خیلی توجه کردم اما هیچ کاربری چنین مشکلی را گزارش نکرده و اصلا" موردی هم مشاهده نشده
وقتی که دوستان برای ورود به تالار مشکل داشتند بنده نیز این مشکل را داشتم،فقط مرورگر را مجددا" نصب کردم مشکل رفع شد! البته ناگفته نماند تعدادی از دوستان به تغییر در نام کاربری نیاز داشتند
-
به جز خانم bluesky و bahareh.v ظاهراً یک کاربر جدید با نام afsoon56 هم این مشکل رو دارد.
البته به احتمال زیاد باید ایراد از مرورگر باشه.
خانم بلواسکای شما یکبار با یک مرورگر دیگر و یا از یک کامپیوتر دیگر وارد همدردی بشوید و یک پست ارسال کنید، ببینید باز هم دوبار ارسال می شود؟
بعید می دانم مشکل از حساب کاربریتان باشد.
-
حقیقتش من این امکان رو ندارم که از یه کامپیوتر دیگه وارد شم!
ولی در مورد مرورگر دیگه، چشم. فایرفاکس نصب کردم و مدتی از اون استفاده می کنم و نتیجه رو اطلاع می دم.
-
ظاهراً درست شد، بله؟
توصیه می کنم همیشه از فایرفاکس استفاده کنید!
کلاً بهترین مرورگره! :)