با روز بازگشايي مدارس چه جشن تولدي براي نقاب راه بيندازيم .:227::73::227::104::D
نمایش نسخه قابل چاپ
با روز بازگشايي مدارس چه جشن تولدي براي نقاب راه بيندازيم .:227::73::227::104::D
سلام روز تولد اقای نقاب جشن بزرگ اقای نقاب می گیرم من تولد اقای نقاب به ایشان تبربک می گویم اقای نقاب تولدت مبارک باد:72::72: من چند وقتی به مرخصی می روم استراحت کنم:72::72::72:
سلام
خانم آنی از اونجایی که آقای برادر نقاب مرد بزرگی هستند ، به نظر من دیگه روا نیست که براشون جشن تولد معمولی بگیریم یعنی کیک و شمع و کادوهای معمولی .......
من پیشنهاد می کنم برای روز تولد ایشون که مثل خودشون قطعا" روز بزرگی خواهد بود ، یه همایش ترتیب بدیم که تنها سخنرانش آقای نقاب باشن و ما همه دوستان تالار مدعوین به همایش .......
بعدش ما همه دسته جمعی یه هدیه در شــان ایشون بهشون تقدیم می کنیم اماااااااااا
ایشون هم باید مثل تموم همایشها که به مهموناشون یه هدیه میدن که آرم خاصی روش هست ، به کل دوستان همدردی هدیه بدن که روش حک شده باشه " نقاب ".........خوبه ؟:D
چرا كه نه ؟!
موعود جان پيشنهاد خوبي داديد . بچه ها هر پيشنهادي داريد براي تولد نقاب مطرح كنيد:303: . در ضمن نقاب هم ديگر تا اطلاع ثانويه به اين تاپيك سرنزد :305:. مثل اينكه يك سورپرايز در راه است .:D:104::227:
نقاب نوشته:
"""گل مریم"" عزیز ما زرنگی کردیم تا روز تولد خود را بروز ندهیم ولی شما از ما زیرک ترید..
روز تولد بنده درست روزیست که در تالار عضو شدم یعنی روز >>> 1 مهر ماه(یکم)"
پس چی فکر کردی ؟فکر کردی میذاریم قصر در بری؟
هر چی باشه مدیر مونی
[color=#C71585]با سلام و سپاس فراوان از تک تک شما اعضای دلسوز و وفادار تالار:72::72:
دوستان درسته که ""آنی"" عزیز فرمودند فعلا به این تاپیک سر نزنم ولی حالا یکباره اومدم بزارین یه چیزی بگم و یکباره هم برم تا روز تولدم قول میدم سر نزنم.
دوستان عزیز اگر مراسمی هست....اگر جشنی هست....اگر سخنرانی هست...
صاحب اصلی و میزبان این شادی ها خود شما هستید که بنده بارها و بارها شوق هر یک از عزیزان را در هنگام ابراز محبت به دیگر اعضا شاهد بودم.:73:
......................................
من هم یک پیشنهاد داشتم (البته اگر شما صلاح بدانید)>>و آنهم اینکه روز یک مهر که اتفاقا آغاز نو شدن و شروع است و مصادف با روز تولد بنده را ......یک مراسم در ""تاپیک جشن"" تولد بگیریم برای تمام اعضا تالار همدردی....زیرا خودشما عزیزان سرمایه های اصلی تالار هستید:104:... و بهانه ای باشد هم برای سپاس از فعالیت شما دوستان دلسوز و هم روزی باشد سرشار از خوبی برای من...موافقید؟
............................
روي پيشنهاد نقاب هم فكر مي كنيم . m.mouod و گل مريم مدير يت جشن تولد نقاب به عهده شماست . قبوله ؟!
گل مريم عزيز به دليل اينكه تاريخ تولد نقاب را كشف كرد .
موعود به دليل پيشنهاد خوبي كه داد .
كسي پيشنهادي ندارد ؟!
آقاي ابراهيمي هم كه گويا در مرخصي به سر مي برند اگر نه كه اين برادر هم توانايي هاي خوبي دارند .
چشم ،قبوله
امیدوارم بتونم از پسش بربیام:43::72:
من به خاطر تولد نقاب عزیز، سفارش میدم صبح روز اول مهر زنگ تمام مدرسه ها به صدا در بیاد.... :D
:72:
شاد ی مهربان و بزرگ دل
چه سفارش ،سفارشی و خوبی برای تولد نقاب دادی . این پیشنهاد هم بررسی می شود . :303::227::D
بچه ها ی خوب تالار با به صدا در آوردن زنگ مدارس در روز اول مهر به مناسبت تولد نقاب عزیزمان موافق هستید ؟! (لطفا بله را با صدای بلند و به روش کلاس اولی ها کشدار تلفظ کنید ) :D
من میگم بیاین واسه اینکه کادوی تولدش مفید باشه نکات مثبت و منفی نقاب رو بررسی کنیم
عالی ، بیست . نظر بسیار عالی است .
در اولین گام برای نقد افراد باید به روشهای نقد توجه کرد این کمک می کند تا ما مهارت نقدکردن را یاد بگیریم
سلام
خانم آنی راستش من از همین الان دیگه استرس دارم تا اول مهر .باور کید برای تولد هیچکس انقد اضطراب نداشتم .آخه من چه کاری می تونم برای تولد" یک مرد بزرگ" انجام بدم ؟ ولی چشم تمام سعیم رو می کنم تا با کمک گل مریم یه جشن درخور ایشون بگیرم .
موعود جان نداشتیم . استرس برای چی ؟!
با تو کاملا موافقم که نقاب بزرگ مرد ی است اما هر چقدر او بزرگ باشد تو باید به توانایی های خودت هم ایمان داشته باشی ( ما در مقام قیاس نیستیم ) .
ما هدفمان از این تولد بازی ها توجه و مهرورزی و دیدن یکدیگر است نه اذیت و آزار خودمان .
ما کاری را برای هم انجام می دهیم که در توانمان است پس سخت نگیر و راحت باش قطعا تو توانایی های خوبی داری که برادر نقاب هم از آن آگاه است و قطعا با هر میزان از توانایی که تو داشته باشی وی خوشحال خواهد شد ( این را من به واسطه شناخت از نقاب با قطعیت و جدیت می گویم ) .تازه مطمئنم که من در مورد تو و توانایی ها و خلاقیتهایت اشتباه نکرده ام نازنینم .
موفق باشی دخترهمیشه موفقم . :228:
بچه ها
آقای ابراهیمی به وسیله پیام خصوصی یک پیشنهاد خوب مطرح کردند که حیف ام آمد اینجا طرح نکنم :72:
گل مریم و موعود عزیزم
اقای ابراهیمی پیشنهاد داده اند که موزیک تولدت مبارک را برای تولد نقاب اینجا بگذاریم .
می بینید چه پیشنهاد قشنگی داده اند . :73::227::73:
حالا بگردید دنبال موزیک تولدت مبارک .
همه با پیشنهاد آقای ابراهیمی محترم موافق هستید ؟!
هر کسی این موزیک را پیدا کرد و یا دارد برای گل مریم و موعود بفستد ( بی زحمت )
سلام
از راهنماییها و انرژی مثبت دادنتون خیلی ممنون خانم آنی .شما لطف دارید .:72:
از آقایابراهیمی هم ممنون :72:
.باشه این آهنگ رو پیدا می کنیم و برای آقای نقاب میذاریم .
سلام خبر خوبی دارم سه شنبه یا چهارشنبه خبر خوبم اعلام می کنم
ما که صبرمان زیاد است آقای ابراهیمی سه شنبه و چهارشنبه که زمانی نیست برای صبر کردن .
خوش خبر باشید .
بی صبرانه منتظر خبر خوب شما هستیم .
سلام
ای دوستان گرامی !؟.............هیچ حواستون هست یکی از دوستان خوبمون خیییلی وقته تو تالار نیست و کسی هم ازش احوالی نگرفته ؟؟؟ البته میدونم همه درگیرید اماااااااا ............اگه گفتید کی ؟
« سایه های ماه » .........خواهر خوبمون ....... البته خودم ازش خبر دارم ! ایشون کاراشون خیلی زیاد شده و حتی وقت نمی کنن حساب کاربریشون رو تمدید کنن.
کاش میشد بریم کمکش و همه بسیج بشیم و تو انجام کارا بهش کمک کنیم مگه نه ؟
خب اگه من برم شما هم میاین ؟
راستی دوستان آقای نقاب اصرار دارن حتما" حتما" همه شما موافق برگزاری جشن تولد ایشون به شکلی که قراره باشه ، باشد .یعنی اینکه ایشون نمیخوان سوء تفاهم بشه که چرا تولد ایشون با تولد بقیه فرق داره .البته برای تولد ایشون ما کار غیر عادی و فوق العاده ای نمیخوایم بکنیم فقط به جای اینکه تو خونه باشه و کیک و شمع و ... من پیشنهاد همایش رو دادم و اینکه یه هدیه دسته جمعی بهشون بدیم همین .
البته هر کی بخواد میتونه خودش هم شخصا" هدیه ای به ایشون تقدیم کنه اما چون قراره ایشون تو مراسم جشن تولدشون برامون سخنرانی کنن ، گفتیم مطابق معمول هر همایش یه هدیه درخور بهشون بدیم.
حالا شما همه موافقید ؟؟؟ ..باید بهشون خبر بدم ...
مگه میشه موافق نباشیم؟
من که از طرف خودم اعلام میکنم خیلی هم موافقم
درمورد سایه های ماه عزیز هم من حواسم بود تا میومدم بگم اینجا سر کار ،کار پیش میومد وقتی هم که وقت داشتم یادم میرفت ،امید وارم ایشون ماروببخشن
حالا چه کمکی از دستمون بر میاد؟ بفرمایین ما منتظریم
سلام
هر کی ایمیل سایه های ماه رو داره بهش ایمیل بزنه مطمئنم خوشحال میشه و یه کم از خستگی هاش کاسته میشه .
من بهش میگم : فدای ناز مژه هات ........فدای چشم روشنت ..........فدای اون خستگیا که میشینه روی تنت
سلام
دوستان خوبم احوالتون چطوره ؟
امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشید انشاء الله.
دوستان گلم خانم آنی مادر مسئولیت برگزاری جشن تولد آقای نقاب رو به من و گل مریم خانم سپردن .ما هم با کمال کیل پذیرفتیم و امیدواریم که بتونیم یه تولد درخور برای ایشون بگیریم .
به عرضتون برسونم که میخوایم روز تولد ایشون یه همایش ترتیب بدیم که همه ما تالاریها توش دعوتیم و آقای نقاب قراره برامون از هر چی که خودشون صلاح دونستن صحبت کنن (سخنرانی کنن) .هدیه تولدشون رو هم به پیشنهاد من یه سوئیچ ماشین آخرین سیستم( خود ماشین هم هست ها :D )که به پیشنهاد گل مریم bmw 24 هست ، در نظر گرفتیم .اقای نقاب هم قرار شده در پایان همایش به هر کدوم از ما یه هدیه بدن که دستنوشته ای از خودشونه با امضای "نقاب".
اگه بتونیم یه آهنگ تولد( البته مجاز) هم کلا" برای تاپیک تاریخ تولد ، جشن تولد بزاریم که دیگه خیلی خوب میشه چون برای تولد همه هست طوری که با باز شدن تاپیک خودبخود اجرا بشه .پس اگه کسی این آهنگ رو پیدا کرد بی زحمت یا خودش بذاره توی تاپیک یا برای من ارسال کنه .
این مطالب جهت اطلاع رسانی بود و اینکه بگید شما هم موافقید ؟
خواهشا" زودتر بگید دیگه
میخواستم اسم ماشین رو تصحیح کنم BMWکلاس Z4ومدل 2010جدید ترینBMWکه وارد ایران شده
با تشکر ازموعود خانم جهت اطلاع رسانیشون
با سلام
خیلی خیلی سپاسگزارم از دوستان بسیار عزیزم که تمام تلاششونو واسه تولد آقای نقاب بزرگوار می کنند.
اجرتون با خوده اوس کریم. آره نقاب جونی به گردن بچه های تالار همدردی خیلی حق داره، واقعا از روزی که در تالار همدردی متولد شده به جرات میشه گفت 100 درصد فعالیتش مفید بوده. و این فعالیت جز کمک به دوستان نبود. کار ایشون واقعا تحسین برانگیزه و با این سن کم باعث افتخارند برای ایران زمین ... ماشالله...
دوستان عزیزم. من شرمنده ام که کمک حال شما نیستم و انطور که باید و شاید در خدمتون نبودم و نیستم.
این روزها خیلی سرم شلوغه و با دعای شما می دونم موفق میشم...
راستش می ترسم بگم جبران می کنم باز فرصتی دست نیاد...
از خداوند منان بهترین ها را برای شما مهربونا خواستارم.
سلامت و سربلند باشید.
بابا BMW کلاس Z4ومدل 2010
کاش من یک نقاب بودم . چه دوستان خوبی دارد این نقاب آقای گل .
بابا نقاب . بابا BMW کلاس Z4ومدل 2010. نقاب بگذار یک گشتی با BMWکلاس Z4ومدل 2010جدید ات بزنیم .
حالا اگر نگذاشتی یک دور بزنیم عیب ندارد حداقل بگذار یک بوق بزنیم .
سلام
خلاصه ما لحظه شماری می کنیم که برای این عاقل مرد جوان تالار چه می کنید .
من که به شخصه جوابهای عالمانه و تحسین برانگیزش به تاپیکها و مشکلات مطرح شده را می خوانم حظ می برم که با این سن کم اینهمه درک و فهم و البته ان شاء الله اهل عمل هستند و واقعاً درخور جشنی بزرگند .
اما دوستان عزیز کیوان و نقاب دوشادوش هم تالار را کیفیت می بخشند و واقعاوجودشون با هم به تالار رونق و انرژی میده ، پس بنده اینجا تقاضا می کنم که اولاً کیوان عزیز هم تاریخ تولدشان را اعلام کنند . و ثانیاً اگر موافق باشید این جشن جشن مشترکی باشه برای نقاب و کیوان.
منتظر نظر شما هستم.
سلام
فرشته مهربان اتفاقا" من خودم از خیلی وقت پیش میخواستم اینو بگم که این دو برادر پا به پای هم زحمت می کشن و فعال هستن من که هر سوالی دارم به نوبت از ایشون می پرسم تا یکیشون از دستم خسته نشه :D
باور کنید در ذهن من انگار این دو نفر واقعا" اگه برادر نباشن یه نسبتی دارن ( درسته آقایان کیوان و نقاب ؟)
اما فکر کنم تولد آقای کیوان چند وقت پیش رد شد اما اگه رد نشده باشه به روی چشم حتما" برای آقای برادر کیوان هم عین همین جشن رو میگیریم مطمئن باشید
سلام به هم تالاریهای مهربون :72:
خسته نباشید میگم خدمت همه عزیزان زحمت کش , دلسوز :104:
اگه اجازه بفرمایید منم چند تا پیشنهاد داشتم
حالا که قراره از بزرگ مردای تالار قدردانی و تجلیل بشه و یه همایش بزرگ برگزار بشه بهتر نیست یه تاپیک داشته باشیم با عنوان همایشها یا چهره های ماندگار یا ... که مختص تجلیل از بزرگ مردان و ابر زنان تالار باشه , تاپیکی که فضای اون درخور بزرگان باشه با تزیینات خاص سالن همایش ها , , و یه گروه چرخشی مسئول تدارکات همایش بشن (یا مثلا یه تاپیک تدارکات داشته باشیم که هماهنگی ها توش انجام بشه) (که جزییات کار رو نباشه)
به نظرتون بد نیست اگه چند نفر سخنران هم دعوت کنیم یا واسه مهمونا کارت دعوت بفرستیم و با یه چیز مجازی و فانتزی از مهمونا پذیرایی کنیم اینجوری همایشمون کلی رسمی میشه و احترام مهمونا هم نگه داشته میشه
اگه گروه فنی سایت بپذیرند و آقای سنگ تراشان هم موافق باشند دسترسی فرد مذکور به اون تاپیک ها هم غیر فعال بشه که حسابی سورپرایز بشن که دیگه خیلی عالی میشه:227:
خب نظرتون چِِِِِِِِِِِِِِِِِِیه؟؟؟؟ ؟:43:
سلام
از پیشنهادتون ممنون دوست عزیز خانم صبا
والا من که نمی دونم چی بگم .......فقط ... انتخاب ابر زن و بزرگ مرد از بین دوستان تالار که همه به نظر من بزرگوار و شایسته تقدیر هستند یه خورده مشکله و نه میشه همه باشن که تاپیک بی معنی میشه و نه میشه فقط بعضیا باشن چون همه خوبن هستند و در اینصورت تاپیک میشه یه چیزی مثل گلچین امضای اعضاء که الان کل امضاها به عنوان گلچین ذکر شدن !
با این وجود من هم تابع نظر اکثریت هستم
در ضمن :
آقای آرمان برای تولد آقای نقاب یه تاپیک باز کردن .دوستان بگید تولد آقای نقاب رو تو همون تاپیک بگیریم یا تاپیک جشن تولد ؟
من میگم حالا که آقای آرمان زحمت کشیدن و در جریان کار ما نبودن ، همونجا برایشون تولد بگیریم موافقید ؟
موعود جان
اما نقاب ممنوع الورود شد ، یادت هست و در این مدت پستهای جالبی برایش گذاشته شده است .
در ضمن تاپیک آرمان را هم باید خیلی تحویل بگیریم . چرا که آرمان بر مبنای حافظه تاریخی اش این کار قشنگ را انجام داده و این مسئله بسیار ستودنی است .
سلام
خانم آنی اینترنت من خیلی اذیت می کنه نمیدونم تا اول مهر میتونم هر روز آن بشم یا نه .......اگه یه وقت نبودم لطفا" به گل مریم خانم کمک کنید تو همون تاپیک آقای آرمان تولد برگزار بشه .ممنون:72:
سلام,نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
از لطف شما عزيزان سپاس گذارم,
من که ديگه پير شدم, تولد واسه چي؟:305: ميدان را براي جوانان بايد خالي کرد:D
تولد من گذشت يعني تاريخش گذشت، من متولد اسفند ماه هستم ,
تا اسفند خدا حافظ :P
موعود جان
نگران نباش . من حواسم به برگزاری تولد نقاب هست و یقین دارم در آن روز تو آن خواهی شد و اینترنت بازی در نمی آورد چرا که انگیزه و هدف داری و این کمک می کند تا کائنات انرپی تو را دریافت کنند و با تمام قوا به مدد خواست تو بیایند .
کیوان جان
تولدت چند اسفند است پیر مرد ؟! :D
تو بگو چند م تولدت است بقیه را به ما بسپار .
برگزاری تولد توسط ما خدمات پس از برگزاری هم دارد . :227:می دانی چرا ؟!
کیمیای دوستی و صمیمیت و یکرنگی در این تالار پیر مردها را هم جوان می کند .:D
و سن آنها را به 22-23 سال تقلیل می دهد برادر . :72::72:
کیوان پاسخ سئوال های من چی شد ؟![b]
نکنه از جوان شدن می ترسی ؟! نترس برادر که اکسیر زندگی و آب حیات در گرو همین دوستی ها و تولد بازیهاست.
تاریخ تولدت را لو بده پیر مرد کوچولو :shy::D
اگر جوان شدن به معنای به گذشته برگشتن باشه!بله میترسم جوان بشوم؟؟!http://www.postsmile.com/img/emotions/231.gif
چه اسم جالبی هم برایم انتخاب کردید؟
پیرمرد کوچولو:58:
دقیقا" مثل این شکلک :305: درسته؟
تاریخ تولد من برابر است با؟! http://www.postsmile.com/img/emotions/145.gif همین دیگه 10 اسفند،
برای جشن تولد من با دست پر بیاید,http://www.postsmile.com/img/emotions/222.gif
به به ، پیر مرد کوچولو
( کیوان ) مرد متولد ده اسفند
تولدت با 6-7 ماه تاخیر مبارک
این را داشته باش تا سال آینده دسته پر خدمت برسیم .
http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...de59d3d2cf.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/11448/...de59d3d2cf.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...323c90f738.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...de59d3d2cf.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/11448/...de59d3d2cf.gif
سلام به همه ی دست گل های تالار همدردی :228::46::72:
عیدتون مبارک :104:
و اینکه تولد همه ی شما مبارک باشه عزیزان ......
ماشاءالله چه خبره تو هر تاپیکی که وارد می شی از تولد یکی از عزیزان ، مهمان ها کادو باران کرده اند ....
کیوان جان و سایر دوستان تولدتان مبارک .......
راستی یه چند روز دیگه هم تولد منه !!! یادتون که نرفته ..... 12 مهر :D
اگر اومدن اینجا خواستم اول از همه عید رو بهتون تبریک بگم . دوم اینکه عذر خواهی کنم به خاطر کمتر اومدنم ..
چون در حقیقت این چند وقته درگیری کاریم زیاد بود و اینکه یه کارایی داشتم میکردم که احتیاج به وقت داشتم ....
... نگران نشید کارای بد نمیکردم چون مامانم دیگه خیلی وقته که کبریت رو دم دست نمی زاره .... :58::58:
راستش از یکی از دانشگاه های خارجی ، مجوز تحصیل برای دوره فوق لیسانس تو ایران گرفتم و برای دکتری هم یه قول هایی بهم دادن .....
و اینکه توسط یکی از اساتید دانشگاه ، برای ترجمه و نوشتن چند کتاب ، دعوت به همکاری شدم.....
خلاصه که توی این ماه پر برکت رمضان ، درب های رحمت خدا برای من ناچیز باز شده بود .:203:
به خاطر همین این یک مدت بیشتر از قبل مشغله داشتم .....
درکل ، خیلی دوستون دارم و همیشه حتی از راه دور پیگیر کارهایتان بودم و هستم و هیچ وقت فراموشتان نمیکنم مخصوصا مدیر همدردی دوست داشتنی رو :16:
* راستی صابر جان ، می دونم که برای برقرای تماس با من دچار مشکل شدی ، همین جا ازت عذرخواهی میکنم .... و اینکه در اسرع وقت باهات تماس میگیرم ...
بازهم خواهم آمد ....:72:
سلام
آقای کیوان و آقای حامد روز تولد شما را به یاد و در خاطرم نگه خواهم داشت
تا به وقتش برایتان تولد بگیریم:P
تولد کیوان عزیز نگذشته، هنوز نیومده، حدودا 5-6 ماه دیگه مونده تا تولدتون
لرد حامدعزیز، تولد شما هم مبارک
من تازگیها زیاد فراموشی میگیرم.. برای همین تولد هر سه نفریتون رو از حالا تبریک می گم که اگه یادم رفت مشکلی پیش نیاد :D
کادوهای این آقا خره هم بین خودتون سه نفری تقسیم کنید، یعنی نقاب و لردحامد و کیوان...
:72:
شادی خوب شد خر را به کیوان و حامد و نقاب ندادی که جیغم حسابی در میامد . یادت باشد که خره مال تولد من است یا یک خر مثل این . :D:46: