:72::72:سلام دوست خوبم من سوال زیاد ازت نمیکنم :72: فقط می خواستم بگم ابی یا قرمز کدوم رنگ و دوست داری و طرف دار کدوم تیم هستی چرا به چه دلیل اگه نیستی چرااااااااا؟ :227:
نمایش نسخه قابل چاپ
:72::72:سلام دوست خوبم من سوال زیاد ازت نمیکنم :72: فقط می خواستم بگم ابی یا قرمز کدوم رنگ و دوست داری و طرف دار کدوم تیم هستی چرا به چه دلیل اگه نیستی چرااااااااا؟ :227:
سلام خاطره خانوم:228::72:
هم رنگ ابی رو دوست دارم هم رنگ قرمز رو...اما تیم مورد علاقم پرسپولیس هستش.... راستش چون بابام و دادشم طرف دار این تیم بودن منم از بچه گی علاقه مند شدم...به یک شکلی پیروی کردم:P:D
سلام
می بخشین بازم مشکل از رایانم بود نه من
نوبت N.DELNAZ
شده ازش دعوت میکنم روی صندلی داغ حضور پیدا کنه.
راستی یادم رفت 2 روز وقت داری
3 شنبه و وو وو وو و 4 شنبه یادت نـــــــــــــــــــــره.
منتظریـــــــــــــــــــ ـــــم.
متشکرم
:160:
سلام به n.delnaz خانوم:72:
مهمون صندلی داغ هستین:D خیلی خوش اومدین:D
دلناز جان سئوال من اینه چه طوری متوجه شدی استعداد نویسندگی دارین؟
اولین کتابی که خوندین اسمش چی بود؟
اولین دست نوشتتون چی نام داشت؟و چی شد که نوشتین؟
شعر هم میگین؟
آیا نوشته هاتون با حال روحیتون رابطه مستقیم داره؟
تا حالا شده کتابی رو بخونید و دوست داشته باشین نویسنده اون کتاب شما بودین؟
تا به حال شده ایده ای به ذهنتون برسه و بعدش برین خرید و کتاب فروشی متوجه بشین نوسنده ای قبل شما همچین داستانی با ایده شما نوشته؟
الگوی شما در نویسندگی کیه؟
تا حالا تو نوشته هاتون تقلید هم کردین؟
آیا همسرتون از نوشته های شما انتقاد میکنه/یا تشویقتون میکنه؟
اگر به نوشتن روی نمی آوردین دوست داشتین در عرصه هنر چی کار میکردین؟
و در اخر نظر خودتون در باره نوشته هاتون چیه؟آیا کتابی منتشر کردین؟
موفق باشین عزیز:72::46:
n.delnaz جان اميدوارم روي صندلي كه بچه ها برايتان تدارك مي بينند چوش نياوريد
اولين جمله كه با هر يك از كلمات به ذهن شما مي رسد
خدا
ابديت
عشق
همسر
روانشناسي
تالار
زندگي
موفقيت
غم انگيز
بهار
قصه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
سلام
خوش اومدی
بزرگترین دروغی که گفتی:
مهمترین مجلسی که توش حضور داشتی:
سخت ترین کاری که کردی؟
فعلا تا همین جا بسته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
ممنون آني جان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
سلام. خسته نباشید!!!
بهترین کتابی که تا حالاخوندین؟
تفریحات دیگه غیر از کتاب و نویسندگی؟
چه موقع بهتر می نویسین؟ وقتی غمگینین یا وقتی شادین؟
قشنگترین جمله ایی که خوندین؟
چی عصبانیتون می کنه؟ چی آرومتون می کنه؟
به یادموندنی ترین آهنگی که شنیدین؟
ممنون. موفق باشین:72:
سلام دوست عزيز
1- دختر مرلين نوشته لين پمبرتون ترجمه سيما فلاح
2- فيلم زياد مي بينم با كودكانم ترانه هاي شاد گوش مي ديم و بازي مي كنيم ورزش مي كنيم و البته خريد مي كنم
3- وقتي غم دارم مي نويسم اما نوشته هايي كاملا شخصي كه مختص خودمه ولي وقتي سرحالم راحتتر مي تونم شخصيت پردازي كنم.
4- آرامش مؤمن در زنداني كردن زبان است (حضرت محمد-ص)
5- قدر نشناسي و بد زباني طرف مقابلم عصباني ام مي كنه و وقتي همه چيز روال عادي اش رو داره آرامش مي گيرم در خانه ام و كنار خانواده ام
6- خسته - فرهاد (جغد بارون خورده اي تو كوچه فرياد مي زنه...)
n.delnaz عزيز
نظرت درباره اينكه خداوند به حضرت موسي در كوه تور فرمود كه فاخلع نعليك (كفشهايت را خارج كن ) چيه و فكر ميكني كه چرا اين كلام بكار رفت ؟
سلام دوست عزيز
اني اناربك فاخلع نعليك انك بالوادالمقدس طوي (اي موسي) من پروردگار تو هستم. كفشهايت را در آور كه اكنون در وادي مقدس قدم نهاده اي.
وقتي كسي اونقدر اوج مي گيره كه هيچ عشقي جز معبودش رو نمي بينه قطعاً توانسته از بند هر چه مادي است به در آيد . اي كاش من هم روزي ، لحظه اي قبل از مرگم از بند خود رها مي شدم و لذت اندكي كمال رو مي چشيدم .
هميشه زلال باشي .
سلام
امیدوارم سالم وسر حال باشید
منم پیگیر صندلی داغ هستم نگران نباشید اگر افرادی علاقمند وجود ددارند هیچ نگران نباشید
اجازه بدهید تا دوستان كم كم در جریان بازگشایی تالار قرار گیرند و حضور یابند.
متشکرم:305:
عجب خوش شانسم من تا حالا كي اينهمه روي صندلي داغ نشسته البته غير از دو ساعت مدام به تعطيلي خورديم .
صندلي از اين خنك تر را تا به حال كسي تجربه نكرده ! شانس شماست كه هوا هم آنقدر گرم نيست تا خنكي اين صندلي دلچسب تر از هر صندلي شود .
بر طبق اخبار هواشناسي از پس فردا بايد منتظر افزايش دما باشيم . حالا نظرت را در مورد صندلي خنك در يك روز گرم تابستاني بگو .
خوردن بستني چه حسي در تو ايجاد مي كند ؟
خوردن بستني را تنها مختص به تابستان مي داني و يا از خوردن آن در زمستان هم لذت مي بري .
چه صندلي خوشمزه اي شد ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
با سلام خدمت همه شما دوستان عزیز
با کمی خستگی بدر کردن الان دیگه انرزی دارم تا کل تابستون رو در خدمتتون باشم.
طی تغییراتی که شما دوستان به طور روز افزون در اختیار دارید روند تالار به سوی تخصصی شدنش رو به رشد است ولی can ما نباید بزاریم تالار به صورت خشک پیش بره همون طور که مدیر هم دوست دارند ما همه ی سعی وتلاشمون اینه که در گوشه ای از این تالار تخصصی به سرگرمی هم پرداخته بشه لذا در زیر اسم افرادی که تا کنون در صندلی داغ شرکت کردند را مشاهده میکنید:
مدیرهمدردی
دانه
گرد آفرید
shad
sorena_arman
elina
محمدابراهیمی
Lord.Hamed
keyvan
نقاب
bloom
digitalman
آرزو
setareh
ani
108
honarmand
................................
افرادی که در سری سوم شرکت کردن ولی بعضی از این افراد به علت نداشتن وقت کافی شرکت نکردند
طاهره
مثل من
آرمان 26
taravat
BABY
roya.b
Mke
fafa1360
کنجکاو
nikoofar 25
mohajer
شیلا
مینا 22
sedmammad
Nilofar
گلپر
بال تكين
هوشیار
sayehhaye_mah
ASRIN GOZALI
homa_59_25
كاترین
روزن
N.DELNAZ
psy133
.............................
و در زیر ادامه لیست سری سوم را مشاهده میکنید که از این به بعدش رو نتونستیم در خدمت این اعضا باشیم چون بی سرور شدیم.
estar7
ماندگار
ester
m.mouod
shirin Joon
اسماء
بهاره
fatima-7
wintersun77
bahare.tanha
خسته
شادزی
sade begam...
garibe
پسر بهاری
.................................................. .................................................. ....
وحالا لیستی که توسط بنده تنظیم شده را مشاهده میکنید این لیست بر اساس
انلاین شدن افراد در تاریخ 27 و 28 خرداد سال 1388 تهیه و تنظیم شده.
(توجه: افرادی که در ادامه حق شرکت در صندلی داغ را دارند همه حق عضویت پرداختن و تعداد پست وستاره مورد نظر نیست)
estar7
فرشته مهربان
philosara
f_z
راهنمای همدردی
رعنا
rsrs1380
غریب اشنا
سهیل
مریم
صبا_2009
termeh
امیدوارم بتونم به نحو احسن ادامه بدم ودر خدمت این 11 نفر باشم.البته شاید بعضی از این دوستان تمایل به شرکت نداشتن در این صورت میتونن قبل از این که نوبتشون بشه به من اطلاع
بدهند.
با سلام مجدد
از اولین نفر یعنی استار 7 دعوت میکنم به مدت دو روز در خدمت صندلی داغ باشه
تاریخ 29 و 30 خرداد (شنبه و یک شنبه)
فعلا متشکرم
:72:سلام مدیر زحمت کش صندلی داغ و همراهان گرامی این تاپیک داغ.
خدا قوت می گم.
خواهش می کنم بفرمایید در خدمتون هستم.:72:
سلام بر خواهر عزیزم ""استار""..
امیدوارم که خوب باشی:P
با اجازه سوال هایی بپرسم البته گزینه ای....
1>>استار تا حال عاشق شده؟؟
الف)خیر ب)بله ج)به معنای واقعی نه د)هنوز هم عاشقم
2>>اولین الویت استار برای انتخاب همسر چیست؟؟
الف)صبوری فرد ب)صادق بودن فرد ج)عاشق بودن فرد د)هیچکدام(اگر هیچکدام توضیح بده لطفا)
3>>استار زندگی مشترک را چگونه تعریف می کند؟؟
الف)میدان مبارزه ب)میدان مصالحه ج)درک متقابل د)راحتی بی مداخله
4>>استار فرض کنید روزی از همسرتان اعمالی دیدید که باعث مشکوک شدن شما شد اولین اقدامتان چه خواهد بود؟؟؟
الف)تجسس در حریم خصوصی برای یافتن مشکل ب)تعقیب او و در نظر داشتن رفتار و اعمالش ج)صحبت کردن با او و مطرح کردن مشکل برای حل ان با کمک یکدیگر
د)بروز دادن رفتار پرخاشگرانه و در فکر انتقام بودن
5>>استار کدام یک از شکلک های زیر را دوست دارد؟؟
الف):73: ب):47: ج):228: د):16:
6>>یک ویژگی خوب را از گزینه های زیر بیاب::
الف) مهربان ب)راستگو ج)صبور د)قانع
7>>استار کدامیک از جمله های زیر را صحیح می داند::
الف)بزرگترین مهر و کاری که یک پدر می تواند در حق فرزندانش انجام دهد آن است که همسرش را عاشقانه و همان گونه که هست دوست بدارد.
ب)بزرگترین مهر و کاری که پک پدر می تواند انجام دهد دوست داشتن همسرش است
ج)بزرگترین مهر و محبت که یک پدر می تواند در حق همسرش انجام دهد دوست داشتن فرزندانش است
د)بزرگترین کاری که یک پدر در حق همسرش می تواند انجام دهد ان است که خود را فدای او کند.
8>>و در آخر یک توصیه برای همه اعضا تالار و بنده بفرمایید>>>
9>>>ممنون از خواهرم مهربانم استار عزیز.........ببخشید که وقتتان را گرفتم::72:
estar7 سلام خانم
اولين جمله اي كه با كلمات زير به ذهن ات مي رسد بگو
زندگي
آرزو
موفقيت
سياه
ابديت
معبود
ديوانه
تجمع
هيولا
فرشته
سلام
از تون متشکرم
استار جون اگه 6 ماه سال شب بود 6 ماه روز چه کار میکردی هر 6 ماه رو میگم؟
اگه یه کار خونه دستمال کاغذی داشتی چکار میکردی؟
دوست داشتی جای مدیر همدردی بودی؟چرا؟
اون وقت چکار میکردی؟
اگه بهت بگن که مدیر خدایی نکرده تصادف کرده با این که به صورت مجازی باهاش ارتباط داری
چکار میکردی؟(برات اهمیت داشت و میرفتی ملاقاتش یا نه یا.....)
:72::72::72::72::72::72::72:
ممنونم از سوال هایی که مطرح کردید.
نقاب
سلام استاد نقاب جونی . خیلی ممنون به لطف شما خوبم. خواهش می کنم، صاحب اجازه ای داداش مهربونه.
1- ج
2- ب
3- ج
4- ج
5- ج
6- ج
7- ؟ ابهام داره؟ بین الف و ج مرددم...
8- دوستان عزیزم خواهش می کنم قدر این لطف خداوند ( دل های بزرگ و مهربونتون) را بدانید. راستش خیلی واسم جالب شماها اینقدر مهربونید... به خاطر هم نوعانتون ساعت ها وقت می گذارید و تا آخرین توانتون همدردی می کنید و این به نظر من ارزشمندترین صفت یک انسان است، به خدا خیلی بزرگوارید... کاش من هم به مهربانی شما بودم...
9- از داداشی جونی «نقاب عزیزم» تشکر می کنم، امیدوارم در پناه خدای مهربون موفق باشی.
آنی
سلام آنی عزیز و بزرگوار.
1-با تلاش و تکاپو شیرین است.
2- اوه که تمومی نداره...چه زود یادت رفت اینی که امروز داری آرزوی دیروزت بود...
3- از آن من است، البته با پشتکار و تلاش بیشتر...
4- شب، خیلی قشنگه...
5- جاودانگی
6-خدای یکتا
7- میگن فکر میکنه خوشبخت ترین آدمه...
8- مشارکت مردمی، لازمه مردم سالاری...
9- افسانست.
10- دوست خوب من...
آنی جون، به خاطر همه همراهی هاتون ممنون. هنوز خیلی چیزها مونده از شما یاد بگیرم، امیدوارم این افتخار بازم از آن من باشد تا از شما بیاموزم...
کنجکاو
سلام کنجکاو مهربون.
1- جالب واسم، دوست دارم این تجربه را داشته باشم... به زندگی ادامه می دادم.
2- یه عالمه شکلک های خوشکل و شاد روشون چاپ می کردم.
3- خیر، خیلی وظیفه دشواری به عهده ایشون هست، من از پس اینکار بر نمی آمدم.
4- ایشالله همیشه سالم و سلامت باشند و هرگز این مشکل واسشون پیش نیاد. اما اگه بدونم زمانی حضور من موثر خواهد بود، حتما اینکار را می کنم.
:72:کنجکاو جان به خاطر این خستگی ناپذیریتون و صد البته مدیرت بسیار خوبتون واقعا ممنونم.
موفق و موید باشید.:72:
سلام
estar7روزت بخير و شادي
سوال اولم :اصل حالت چه طوره ؟خوش ميگذره ؟
سوال دومم :موفقيت چيست?ايا خودرا آدم موفقي ميدانيد ؟
و اما سوال آخر :نقش پدرو مادر درزندگي ؟
شاد و موفق باشي !
نظرت در مورد
تعدد زوجات برای مرد چیه؟
مهمتر کدومه ؟ پــــــــــــــــــــــــ ـــــــــول یــــــا عقـــــــــــــــــــــــ ـــــــل؟چرا؟
پــــــــــــــــــــــــ ــــــول یا عــــــــــــــــــــــــ لم؟چرا؟
پــــــــــــــــــــــــ ــــول یا زبـــــــــــــــــــــــ ـــــون؟چرا؟
اعتــــــــــــــــــــــ ماد به نفس یا عـــــــــــــــــــــــق ل؟چرا؟
پــــــــــــــــــــــــ ــول یا اعــــــــــــــتماد به نفس؟چرا؟
متشکرم
یا علی مدد
سلام estar7 جونم:72:
به نظر تو :
1. بزرگترین هدفی که یه ادم می تونه در زندگی جستجو کنه چیه ؟
2. معنای قاطعیت چیه و با چه مصداقهایی بروز می کنه ؟
3. چطوری می شه فهمید کی راست می گه کی دروغ ؟
4. بهترین شیوه برای احقاق حق از دست رفته چی می تونه باشه ؟
5. آیا صداقت اشکال مختلفی داره یا نه، از یک مفهوم مطلق تبعیت می کنه ؟
6. چرا estar7؟
7. بزرگترین نقطه ی قوت در وجود estar7 چیه و بزرگترین نقطه ضعف ؟
8. تو این تالار دنبال چی می گردی ؟
9. نقاط ضعف تالار رو در چی می بینی ؟
10. وقتی غمگینی چه می کنی ؟
11. وقتی عصبانی می شی چطور ؟
12. زیباترین شکل دوست داشتن و ابراز محبت چی می تونه باشه ؟
مرسی عزیزم و به خاطر زیاد بودن سوالها معذرت :203:
دوستت داریم دیگه چه کنیم .:P:46:
پاینده باشی و سالم و سربلند .
:72:
ستاره:72:
سلام ممنون مهربون. واسه شما هم خیر و خوشی آرزو می کنم.:43:
1- خوب خوب، شکر خدا. بله
2- موفقیت یعنی رسیدن به خواسته های مطلوب. به لطف خداوند میتونم بگم موفقم، راستش اگه تلاشی کردم نتیجش موفقیت بوده!
3- دوستان بی نظیر همراهان بسیار فداکار و مهربان، هر خیری نصیبم میشه نتیجه دعای این موهبت های دوست داشتنیم می باشد.
همچنین شما دوست بسیار عزیزم.:72:
.................................................. .............................................
کنجکاو:72:
1-خدا یکی یار یکی دل یکی دلدار یکی.
2- عقل، چرا که اگه عقل لازم دونست، پول را بدست میاره...
3- آخ چه سوال خوبی... قدیمیا می گفتن علم. منم واسه این حرفشون ارزش قائلم. و از طرفی عاشق علمم... اما حالا کمی وضع عوض شده تا پولی نباشه علمی بدست می میاد. مثلا خود من یه ساله واسه ادامه تحصیل دنبال بورس گشتم و می گردم ... التماس دعا
4- زبون خوش خیلی خوبه خودش یه ثروتی. اما با چاپلوسی موافق نیستم.
5- اعتماد بنفس، با اعتماد بنفس پول را براحتی میشه بدست آورد.
خواهش می کنم.
لطف کردید کنجکاو جان.:72:
.................................................. ..............................................
طاهره:72:
سلام عزیز دلم، استادم: طاهره مهربونم.
1. - جستجوی حق و حقیقت
2- طاهره جون باورتون میشه تا حالا بهش فکر نکرده بودم. اما مثل اینکه می خوای حسابی شرمندم کنید.:302:
قاطعیت چیزی که من ندارم اما تا حالا متوجه نبودم عیب بزرگی که ازش غافل بودم... طاهره جون به حق که استادی تو کارت...:72:
ممنون
3- خیلی سخته، اما با کمک خداوند و چند بار برخورد و حرف زدن و نگاه کردن تو چشمش میشه فهمید...
4- احقاق حق از دست رفته کار دشواریه، هنوز دنبالشم بفهمم.
باید درک کرد، کسی که در این حیطه کار میکنه نباید بشینه و حکم صادر کنه، تحقیقات درست و اصولی لازم داره... باید عادل باشه... بی طرفانه دفاع کنه...
5- البته صداقت و راستی یک مفهوم دارد اما اشکال مختلفی دارد: صداقت در نيت، گفتار و رفتار، عمل ، دوستي و ارتباط با ديگران و در کل زندگي ...
...بزرگان گفته اند:
صدق آن بود كه سرّ با سخن موافق بود.
صداقت، کاشتن گلهای یکرنگی است در باغچه بیزوال جهان.
صداقت یعنی: صفحه سفید و بلورینی که از ازل به روی آینهها کشیدهاند، تا فقط به راستگویی بیندیشد و بس!
صداقت یعنی: دو کفه همسنگ ترازوی عشق و عدالت! یعنی: عیار مطلقِ حقیقت و مجاز! صداقت یعنی: «پسندم آنچه را جانان پسندد»
حقيقتِ صدق اين است كه راستگويى اندر كارى كه اندر آن نجات نيابى مگر به دروغ.
6- این از خود متشکری و احترامی که واسه خودم قائل بودم را میرسونه، آخه روز تولدم هفتم ماهه و ترجمه نیمی از اسم واقعیمم استار.
6- میگن دختره صادقیه، وای که خیلی حرف میزنه
8- دنبال یادگیری. راستش همدردی علم می خواد هنوز خودم را همدرد نمی دونم ... خیلی باید بیاموزم .
9- حقیقتا اینکه به نقطه ضعفش فکر نکردم اما نقات قوت زیادی داره از اینکه مدیریت محترم و تیم کمک کننده به ایشون پیگیر هستند، محیط سالم و آرامش بخشی را ایجاد کرده اند، دوستان بسیار محترم و ارزشمندی دارم که شاید در دنیای حقیقی به سختی بتوانم چنین دوستانی بیابم... خیلی خیلی ممنونم و امیدوارم به بهترین وجه ممکن استفاده کنم.
- 10. الهی بمیرم آخه گیر میدم به خدا جونیم و آروم میشم...
البته ناگفته نمونه درد و دلم میکنم. با خانواده همدردیم و با خانواده خودم، با برخی دوستام...
11- معمولا زیاد عصبانی نمی شم. اگه جلو دهنمو بگیرم حرفی نزنم خطر زودی رفع میشه... اگه حرفی بزنم دل کسی برنجه از عذاب وجدان به خودم می پیچم وسعی می کنم زودی از دلش در آرم...
12. صداقت در دوست داشتن و دوست داشتن به خاطر خود آن دوست، بدون چشم داشت... بدون وسیله شمردن...
خواهش می کنم قربونت برم. سوالات جالبی بود احسنت طاهره جونم ساعتها باید با خودم خلوت کنم تا جوابشونو بدم اما چون زمان در صندلی داغ محدود است مجبورم سریع فکر کنم. اما بازم تشکر می کنم تلنگری بود به وجدان خفته من و درمان اساسی از جانب کارشناس افتخاری تالار همدردی.
:16:آخ جون. خیلی ممنونم. منم طاهرمو دوست دارم. و باید بگم کارشناس افتخاری خیلی خیلی باعث افتخار تالاری
با آرزوی بهترین ها برای شما.:203:
با سلام
فرشته مهربان نوبت شماست که سه شنبه و چهار شنبه را در خدمت اعضا باشین.
.................................................. .:104::104::104:
اولین سوال رو خودم میپرسم ،
سوال ویژه(نظرت در مورد تعدد زوجات برای مردان چیه)
1-چرا فرشته مهربان ؟(معنیش چیه؟)
2_ یه هواپیما در حال سقوط رو تو ذهن تجسم کن؟ الان تو یکی از مسافرایی بقیه هیچ کار از دستشون بر نمیاد ؟خلبان هم مرده ،چکار میکنی؟؟
3_نظرت در مورد من چیه اغراق نکن؟
سلام
با تشکر
برادر عزیز جناب کنجکاو کاش زمان را با بنده هماهنگ می کردید تا وقتی را ویژه این کار اختصاص می دادم ، چون امروز که نبودم ، فردا هم تا غروب نیستم ، عملاً زمانی که اختصاص دادید من کم پیدایم ، مگر اینکه تمدید شود
-----------------------------------------------
اما پاسخ سئوالهایتان :
1 - بنده یقین دارم که هر چه خدواند مجوز داده باشد و جزء برنامه های دینی ما است طبق ضوابط و شرایطش ،حتماً به نفع بشر است ، تعدد زوجات یکی از این برنامه هاست ، به نظرم سئوال به این شکل صحیح نیست چون موضع گیری موافق یا مخالف با یک اصل شرعی نمیشه داشت ، اینها حکم است که در جای خود عملی است ، بهتره سئوال از حکمت و هدف خداوند برای دادن چنین مجوزی به مردان باشد .
2 - فرشته نامی است که یک دوست بنا به نظر لطفش به من داده ، وقتی با این سایت آشنا شدم ، به احترام و یاد این دوست نام فرشته را انتخاب کردم ، اما استفاده شده بود و مهربان را پسوندش قرار دادم، چون همیشه تصوری که از فرشتگان درگاه خدا دارم مهربانی است ، اینه که این پسوند را هم به خاطر فرشته های مهربان محافظ ما انسانها قرار دادم.
3 - مطمئنن هواپیما فقط خلبان ندارد ، کمک خلبانی هم هست ، من تمام سعیم را می کنم که به اون قوت قلب بدهم که می تواند هواپیما را فرود بیاورد و سعی می کنم به مسافران هم آرامش و امید بدهم .
4 - اما نظرم در مورد جناب کنجکاو ، هنوز زود می دانم که نظر دقیق دهم چون مطالعه ای در مورد شخصیت شما نداشته ام ( بنا به تاپیک و پستهایتان ) ، اما تا همینجا به نظرم یکی از ویژگیهایتان شور و هیجانه ، اگر اینطوره اینو از این خواهرت به یادگار داشته باش ،
هیجان در جلوگاهای منفی (عصبانیت ، غم و.... ) و مثبت ( نشاط و شادی و....) هر چقدر بیشتر کنترل شود ، انرژی حاصل از آن صرف تعقل می شود و منجر به طمأنینه و رفتار سنجیده می شود ...
امیدوارم همیشه پر شور و با نشاط باشید
ان شاءالله
به به ..ببین دوست عزیز بنده رو صندلی داغ نشسته::228:
وای فرشته جون فقط نسوزی ها.....:P
منم چند تا سوال بپرسم ..البته من که همیشه از فرشته جون دارم سوال می پرسم!!!!!
1) ما ز یاران چشم یاری داشتیم....خود غلط بود آنچه ما پنداشتیم ...نظرت چیه؟
2)اگه برسی به یک پلی که کاملا پوسیده است و داره میریزه ولی مجبور باشی ازش رد شی تا به هدفت که اونور پله برسی این ریسک رو می کنی؟
3)نظرت هم راجع به تفاوت عشق و دوست داشتن بگو؟با کدوم موافقی؟
4)بزرگترین درسی که تا حالا تو زندگیت یاد گرفتی چی بوده؟
5) منم دوست دارم نظرت و راجع به منم بگی؟
ممنون خانم فرشته مهربان.....
خسته نباشی....:43::72:
سلام دوست خوب مهربان دلسوز فرشته مهربان
1_هدف از زندگی چه است
2_دروغ تعریف کنید
3_جوانی تعریف کنید
4_بهترین اعضا تالار بگوید
5_چه رشته ورزشی دوست دارید
6_چه موسیقی دوست دارید
7_یک جمله درباره کنجکاو ومحمد ابراهیمی مدیرهمدردی بگوید
8_یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
9_ پیشنهاد درباره تالار بگوید
امیدوارم همیشه سلامت موفق باشید
سلام فرشته مهربان عزیز....
انشاالله که خوب هستید ..باعث افتخار ماست که از شما سوالاتی بپرسیم با اجازه!!!
البته سوالات من گزینه ای است....مواظب باشید ها نمره منفی هم دارد:D:P
1>>فرشته مهربان حتما از زمان کودکی تا حال تغییر کرده است..این تغییرات بیشتر در کدام بعد محسوس تر است؟؟؟
الف)اخلاقی ب)مادی ج)معنوی د)هر سه مورد
2>>فرشته مهربان...."مهربانی" را در کدام گزینه خلاصه می کند؟؟؟
الف)آرامش ب)صبر ج)استقامت د)داشتن روحیه متعادل
3>>فرشته مهربان....مهم ترین خصیصه یک آدم را چه می داند که می تواند او را به فرشته ای تبدیل سازد؟؟؟
الف)ایمان ب)تقوا ج)بردباری د)عشق(معنوی و مادی)
4>>کدامیک از شکلک های زیر را می پسندی؟؟؟
الف):227: ب):16: ج):300: د):303:
5>>فرشته مهربان...کدامیک از جملات زیر را صحیح تر می داند؟؟؟
الف)عشق همه جا موجود است باید حسش کنی
ب)عشق مانند هواست همه جا موجود است باید نفس بکشی
ج)عشق مانند هواست . همه جا موجود است. تو قدری نفس هایت را جانانه بکش
د)عشق نه هواست و نه موجود است ..مطلق نیست
تکمیلی:::
در جای های خالی کلمه مورد نظر خود را قرار بده:::
6>>اگر ""ازدواج کردن"" هم گواهینامه می خواست>.........< بود!
7>>برای داشتن یک ازدواج موفق نه تنها یک فرد بلکه یک>..........<باید آماده تغییر و هماهنگ شدن با شرایط جدید را داشته باشند.
تشریحی:::
شعر زیر را هر جور که می خوای به پایان برسان:::
>>دل من تو تنها نیستی دل من
نگو از تنهایی و دلواپسی
قصه های غصه هات تموم می شه
صبر کن یه روز. یه جایی.......................................
و در آخر ببخشید اگر سوال ها زیاد بود....موفق باشید:82::72:
پاسخ به برادر خوب و با محبت ، محمد ابراهیمی :
1 - از نظر من هدف زندگی رشد و تکامل به سوی هر چه بهتر بودن است
2 - دروغ یعنی انکار واقعیت یا حقیقت ، یعنی ساختن و پرداختن آنچه وجود خارجی ندارد .
3 - جوانی یعنی توانایی ، شور ، نشاط ، مهر و محبت ، هیجان و روزگار رویاها و آرزوها .....و یک دنیا انرژی
4 - از نظر من همه کسانی که در جهت رونق تالار و کیفیت بخشی تلاش می کنند و متحمل زحمت می شوند بی چشمداشت و از دل و جان و نشاط و رضایت را مهمان دلها می کنند بهترینهای تالار هستند .
5 - رشته بد مینتون را خیلی دوست دارم و شنا و کوهنوردی را هم
6 - موسیقی های سنتی و مجاز را ، بخصوص اگر تفکر بر انگیزباشه . و شاد
7 - کنجکاو : پر هیجان و با نشاط محمد ابراهیمی : صاحب دلی مهربان و بی غل و غش مدیر همدردی : پر تلاش و دلسوز و مسئول
8 - هر سه از اماکنی که جولانگاه فرشتگان و سرای نور و معنا هستند و خوشا آنکه با درک قدم در این اماکن مقدسه می گذارد .
9 - پیشنهادم برای دوستان همدردی است که بیشتر همدیگر را درک کنند و درجه مهر و محبتشان نسبت به همدیگر را بالا ببرند ، و قدر دوستان و زحماتشان را بدانند .
ممنون و سپاسگذار
**
:302::302::302::302::302:
فرشته جون سوالای من تو صفحه قبلی جا موند!!!!!!
:54::54::54::54::54:
سلام دوباره
پاسخ سئوالات rsrs عزیز :
1- من به شخصه این روحیه رو دارم که از هیچ کس توقعی ندارم حتی از آنان که در مقابل من وظیفه ای دارند ( براش دلیل روانشناختی هم دارم که در جای خود خواهم آورد ) اگر کسی محبت داشته باشه و یاری رسان باشه مرا منت پذیر ساخته ، اگر هم هیچ بنده ای چه برسه به دوستان یاری نکنند ، خدا همیشه و همه جا و همه وقت هست من فقط از خدا یاری می طلبم ، این به معنای یاری نخواستن از دیگران نیست ، طلب یاری خود نشانه رشده ، اما پشت آن توقع نیست که اگر یاری نرسید ، تکدر خاطر ایجاد کند .
2 - فکر نمی کنم این پل تنها راه باشه ، اما اگر چنین باشه حتماً راهی برای با اطمینان از آن عبور کردن هست ، مثلاً مستحکم کردنش .
3 - در نظر من عشق بدون دوست داشتن نیست ، ولی میشه بدون وجود عشق دوست داشت ، به عبارتی دوست داشتن عام است و عشق حالتی خاص ، (البته با دیدگاهی که در مورد عشق دارم) . من در جای خود سعی می کنم همه را دوست داشته باشم ، اما عشق را یک موهبت می دانم که به راحتی پیش نمی آید و به آسانی هم از سر نمی افتد .
4 - اینکه هیچوقت نا امید نباشم و همیشه آرامشم را حفظ و صداقت را پیشه کنم .
5 - نظرم را راجع بهت شخصی گفته و می گویم ، اما آنچه در اینجا می گویم نقطه مثبتت پشتکاره ، و توصیه ام هم اینه که صبور باشی ( بخصوص در قضاوت ).
http://www.hamdardi.net/imgup/16936/...82405a855c.gif
پاسخ به جناب نقاب :
1 - هر سه مورد
2 - داشتن روحیه متعادل (بقیه را هم در خود دارد)
3 - ایمان
4 - گزینه "د"
5 - گزینه "الف"
6 - موجب مهارت آموزی بود
7 - اطرافیان هم
و اما تشریحی :
یه روز ، یه جایی " اینو می بینی "
ممنون از سئوالات جدی و تأمل برانگیز شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
سلام خدمت فرشته مهربون عزیز خواهر گرامی
بنده که از طریق پیام خصوصی با شما در میان گذاشتم ولی حق با شماست در ان پیام
تاریخ یا زمان خاصی را به شما نگفتم ،پس تا 5 شنبه رو هم برای شما تمدید میکنیم.
چون سیل عظیمی از سوالات به طرف شما جاری است:302::302::302::73:
اگه بخواهین 1 بازیگر زن ایرانی و یکی هم خارجی رو نام ببرید کی ها رو نام میبرین؟
همچنین 2 بازیگر مرد ایرانی و دو تا هم خارجی؟
1 سریال جالب از دید تو چیه؟
2سریال خارجی نام ببر که اصلا باهاش حال نکردی؟
از جومونگ خوشت میاد؟
از شخصیت رئیس بوپالمو چی برامون میگی؟
نظرت در مورد این سریال چینی چیه؟
ادم ریز بینی هستی ؟
مهربونی رو به چی میدونی؟
ایا کسی که انتقاد میکنه بی ادبه؟
نظر در مورد estar7 چیه؟
برادر عزیز جناب کنجکاو سئوال از اینها مهمتر نبود ؟
خوب این را فرصتی مغتنم می دونم برای ذکر پاره ای نکات که ان شاء الله در رابطه با مدیریتتان در این تاپیک مؤثر باشد .
1 - بهتره صندلی داغ به سئوالاتی بپردازد که در عین حال که رعایت جنبه سرگرمی را دارد ، نتیجه مفیدی هم از آن بشود دریافت کرد .
2 - مدیر این بخش به شخصه با در نظر گرفتن یه شناخت نسبی از افراد آنها را دعوت می کند به صندلی و در نوع سئوال پرسیدنش هم خود بیشتر از دیگران لازم است روحیه و ویژگیهای فرد را در نظر بگیرد .
3 - بعضی الفاظ را در شأن نمی بینم ، مثل الفاظ این سئوال که "سریال خارجی نام ببر که اصلا باهاش حال نکردی؟"
4 - از سئوالاتی که به فرهنگ سطحی و به عبارتی ژورنالیستی دامن می زند و دونستن و ندونستن پاسخش هم چنگی به دل نمی زند پرهیز شود بهتر است .
و.........
در ادامه با اجازه از میان سئوالات شما چند مورد را گزینش می کنم و پاسخ می دهم ، بقیه را رها می کنم چون با این که فیلم و سریال می بینم اما در پی پیامها و محتوا یا تکنیکهای آنها هستم نه پرداختن به هنر پیشه ها ( البته این روحیه بنده هست و هر کس روحیه ای دارد که در جای خود محترمه )
پاسخ به سئوالات :
سریال جالب از دید تو چیه ؟
از دید من سریالی که آموزه های مفید و سازنده و عمیق بیشتری را در پی داشته باشه و در عین حال از تکنیکها و جلوه های ویژه و گارگردانی و بازیگری خوبی هم برخوردار باشه .
آدم ریز بینی هستی ؟
در کل آره خیلی هم ریز بین ، اما یاد گرفته ام در آنچه به ریز بینی می بینم حساسیتهای بیجا نداشته باشم ، و واقعیتها را درک کرده و درست قضاوت کنم ( حتی در مورد یک شیء)
امیدوارم خدا یاری کنه این در عمل هم باشه نه فقط در نظر .
مهربونی رو به چی میدونی؟
در درک درست افراد و رفتار و تعامل به جا و منطقی ومبتنی بر آرامش آفرینی و رشد و سازندگی و احترام متقابل و دلسوزی ، به دور از تنش و خودخواهی و سلطه جویی و عدم درک متقابل و....
آیا کسی که انتقاد میکنه بی ادبه؟
لزوماً نه ، مگر آنکه لحن و بیان و هدفش بی ادبی باشه چه دانسته چه ندانسته ، انتقاد برای آنکه سازندگی داشته باشه اسلوب دارد و مهارت می خواهد ، که اگر با مهارت و اسلوب صورت گیرد ،بی ادبی در آن اتفاق نمی افتد .
نظرت در مورد estar7 چیه؟
بهتره افراد خود نظرشان را درمورد خودشان بپرسند ، با این وجود فعلاً شناختی ندارم ، چون هنوز فرصت این که ارتباطی دقیق با پست ها و تاپیکهایشان برقرار کنم را نداشته ام .
ممنون و متشکر و پوزش از پاسخ ندادن به بعضی سئوالات
خیلی ممنون که بنده رو راهنمایی کردین؟
ولی یه سری چیز هایی است که اسا سا ریشه ای است؟
اگر من از بازیگر مورد علاقه شما میپرسم حتما دلیلی دارم؟
اگر از لفظ حال کردن و.... استفاده میکنم احساس میکنم اینقدر با شما صمیمی هستم که از این گونه لفظ ها استفاده کنم .
در هر صورت خیلی خیلی متشکرم که وقت گذاشتین و به سوالات من جواب دادین منم
این نکاتی را که ذکر کردید بیشتر دقت میکنم چون ممکن کسی دیگر مانند شما خیلی خوشش نیاید
بازم ممنون.
.................................................. ................................
اجازه میدین چند تا سوال دیگه بکنم؟
چه چیز شما را ناراحت میسازد؟
ترس را چگونه توصیف میکنید؟
شادی افرین** ترین چیز برای شما چه چیزی است؟
مهمترین راهنمای شما در زندگی چه کسی است؟
هدف شما برای امدن به این تالار چه بوده؟
چه کسی شما را در کار های خوبتان تشویق میکند؟
متشکرم
سلام بر همه عزیزان
خانم فرشته مهربان ، یک خاطره دوست داشتنی که همیشه از به خاطر آوردنش لذت میبرید اگر تمایل دارید بفرمایید . چون یک خاصیت خوب داره این که یک بار دیگر خودتان خوشحال و مسرور می شوید.
متشکرم از برنامه خوبتون :D
سلام
خسته نباشيد
1-احساساتتون روچگونه مديريت مي كنيد ؟
2-زمانتون رو چگونه مديريت مي كنيد ؟
3- زيباترين خاطره كه يادتونه ؟
4-مهم ترين دغدغه شما در زندگي ودر برخورد با اطرافيان چيه؟
5- ايا از آن دسته آدم ها هستيد كه از ابهام آميز بودن آينده خود هراس دارند ؟
6- موقعي كه از وضع موجود خسته مي شيد چكار مي كنيد ؟
7-تاثير گذارترين افراد زندگيتون ؟
8- نقش پدرومادر درزندگي ؟
9- از نظر شما دريا دلي چه مفهومي داره ؟
سوالاتم زياد شدخانم معلم! ولي مشتاق پاسخگويي تون هستم !