منم يكي از خوشبخت هاي اين دنياااااااااااااااااام چون هيچي نيس كه باعث بشه احساس بدبختي بكنم!!!
همسر خوب پدر و مادر و دوستاي فوق العاده و .....يه دنيا خوشي دارم!
نمایش نسخه قابل چاپ
منم يكي از خوشبخت هاي اين دنياااااااااااااااااام چون هيچي نيس كه باعث بشه احساس بدبختي بكنم!!!
همسر خوب پدر و مادر و دوستاي فوق العاده و .....يه دنيا خوشي دارم!
واقعا بچه ها؟ من تا حالا فکر می کردم هیشکی پیدا نمیشه که واقعا احساس خوشبختی کنه! (کافر همه را...)
سلام عزیزان ِ خوشبختم، سلام عزیزان،خوشبختم:72:
خوشخبتی از این نظر شاید به بدبختی شباهت داشته باشه كه:
كه وقتی خوشبخت هستی می خواهی اینو فریاد كنی و به همه بگی
وقتی بدبخت هم هستی دوست داری غمهایت را بیرون بریزی.
اما تفاوت مهمش اینه:
وقتی خوشبختی خیلی دوست داری همه را مثل خودت كنی. به اونها بگویی كه خوشبختی ارزان هست. خیلی نزدیك تر از آنچه كه فكر می كنید. آری نزدیك نزدیك. اشتباه نكن در همسرت نیست، در بچه ات نیست، در پولت نیست. باز هم اشتباه نكن نزدیكتر بیا. در پوست صورتت هم نیست، در قد و قواره ات نیست ، حتی در سلامتی جسمی ات هم نیست.
باز هم بیا نزدیكتر خوشبختی درونت هست. خوشبختی به تفسیر تو از خودت و رابطه ات با جهان بر می گرده....
خوشبختی نام دیگر انسان هست، وقتی توسط خودش مانعی را برای این فهم ایجاد نكرده باشد.
خوشبختان مثل عطر همه جا را معطر می كنند. مثل بهارند.
و بدبختی هم بوی نامطبوعی دارد كه صاحبش را می آزارد و هر كس كه نزدیك شود هم آزرده می شود.
اما بدبختی ....
آن چیزی هست كه نمی خواهیم كسی مبتلایش باشه...
یه حس ناخوشایند...
خوشبختی یك فرایند پویاست
خوشبختی مقصد نیست، مسیری سرسبز و دلاویز در راه اهداف بلند انسانی است
و خدا را شاكرم كه با همه رنجهایم خوشبختم و دوست دارم با شما خوشبختان،این لایجه دل انگیز را در عالم پراكنده سازم.
با تشكر از شما [name] كه حوصله به خرج دادید و این پست مرا مطالعه كردید. شما هم اگر دوست داشتی نظرت را در مورد خوشبختی برایمان بگو.
سلام خدا قوت مدیر مهربونی
منم یکی از خوشبخت های تو این دنیام.
خدا رو شکر همه چی از بهترین ها نصیبم شده، فقط خدا کنه همیشه قدرشون رو بدونم. می دونید، از وقتی همه چی رو به خودش سپردم خیلی آرامش دارم و تا وقتی خدای بزرگ رو دارم خوشبختم.
... گاهی بعضی رو می بینم که خیلی نعمت ها رو دارن و می تونن خوشبخت باشن اما آه زندگی دیگرون رو می کشند... ما هر کدوم منحصر به فردیم و هر کی با هر شرایطی می تونه برا همیشه خوشبخت باشه
امیدوارم این احساس قشنگ خوشبختی همیشه باهاتون باشه.
خوب من در همین تایپیک چند بار گفته ام حتی فریاد زده ام خوشبختم. خوشبخت تر از همه آدمهای تو دنیا . از همه مهتر سالمیم. همین سلامتی بزرگترین خوشبختی دنیاست. همسری مهربان . فرزندی که با تمام وجود می پرستمش.
خوشبختم چون خدای مهربونم را دارم که در همه حال ناظر بر اعمالم هست. خوشبختم چون به خودم واگذار نشده ام. خوشبختم ....
خوشبختی را گلی می دانم در درون و وجود خودم که نیازمند رسیدگی است . نیک می دانم اگر می خواهم گلی معطر و زیبا و سالم داشته باشم باید به وی رسیدگی کنم .
مدیر خوشبختی عزیز:72:
حرفهاتون مثل همیشه آرامش و خوشبختی رو به آدم تزریق میکنه:73:
واقعا من خوشبختم چون دوستانی چون شما خوبان دارم. حتی آنزمان که همه چیز موافق میلم نباشد خوشبختم چون یاد گرفته ام سر منشا خوشبختی منم و من خوشبتم چون حالا دیگر از هیچ کس جز خودم انتظاری ندارم پس وقتی کلید خوشبخنی را در دستان خودم میبینم از چه رو خوشبخت نباشم:72:
وای جناب مدیر همدردی واقعا ممنونم وقتی خوشامد گویی شما را اول تاپیک دیدیم می خواستم از خوشحالی فریاد بزنم .شما بهترین هدیه ای را که میشد به من دادید .ازتون ممنونم
خدا اونقدر به فکر منه و اونقد همه چیز رو به من آسون و بی زحمت میده که حتی گاهی وقتا فرصت نمی کنم ازش بخام که فلان چیزو به من بده خودش قبل اینکه من بگم میده .
گاهی به خدا میگم آخه خدا جون بذار یه بار من ازت یه چیزی رو از ته دل بخام و التماست کنم تا بهم بدی .
اما خدا اونقدر منو دوست داره که دلش نمیخاد من هیچ غصه ای تو زندگی داشته باشم .خودش تند و تند همه چیزو درست میکنه و فکر میکنم فقط دوست داره من همیشه و همیشه خوشحال باشم .
بهترین دانشگاه درس خوندم و حتی خودم نفهمیدم چطوری کنکور قبول شدم .
درست روز آخر فارغالتحصیلی رفتم سر یه کار خوب که با توجه به رشته من که خیلی ها دیر میرن سر کار یا اصلا نمیرن اما من سر یه کار خوب با حقوق خوب و همه چیزش عالی حتی فرصت نکردم از خدا بخوام برام کار پیدا کنه خودش قبلش همه کارا رو کرده بود و آماده تا من برم سر کار .
خواهر بزرگم که ازدواج کردو نوبت من شد حتی فرصت نداد که تقاضای یه شوهر خوب کنم نه اینکه دعا نمیکردم نه اما مثل بعضی از دخترا که ازدواج براشون یه معضل میشه من با پسری ازدواج کردم که همه قبولش داشتند همه آرزوی همسری اونو داشتند و واقعا همینطوری هم هست .صبور خوش اخلاق کار خوب و...خدا همه چیزرو برا من راحت درست کرد.
الانم سر یه کار خوبم با یه رییس خوب ساعت کاریم کمه اما حقوقم بالاست .
بین خواهرام من ازمه خوش گلترم .
کارم از همه بهتره .
پدرو مادرم فوقالعاده هستندو هم من و هم شوهرم را دوست دارند.
پدرو مادر شوهرم هم خوبند .
هیچی از خدا نمیخوام بجز اینکه مثل همیشه حواسش به من باشه و منو مثل همیشه حتی یه لحظه هم تنها نذاره .
نمیدونم چرا خدا اینقدر حواسش به منه ؟من یه بنده عادی با یه عالمه سهل انگاری و کوتاهی اما اون شدیدا منو دوست داره
من دریافته ام که انسان هر اندازه که مصمم به خوشبخت زیستن باشد
همان اندازه خوشبخت و سعادتمند زندگی خواهد کرد .
سلام به همه دوستان و مدیر محترم.چشم اقای مدیر.
یادمه یه روز که دلم گرفته بود و توی خونه تنها بودم (و از اونجایی که اهل گردش و سرچ توی اینترنت نبودم خواستم برای اولین بار وارد اینترنت شوم و مستقیم رفتم سر گوگل و با تایپ فارسی نوشتم "همدردی")این بود که با این تالار آشنا شدم.....و چه شیرین بود روز اول یا دومی که وارد این تالار شدم در همین تاپیک آقای مدیر یک خوش آمد گویی حسابی از من کردند....
این چند سطر نوشته اقای مدیر... که در همین تاپیک بود را هرگز فراموش نمی کنم:
مدیر نوشته بود:
"""اگر این متن مرا می خوانی از دو حال خارج نیست، یا فرد خوشبخت هستی، که اینطوری آمارتو گرفتم. و از این بعد می تونی با دیدن آمار این تاپیک متوجه باشی یکی از آن بازدیدکننده های خوشبخت هم تو هستی، حتی اگر چیزی ننویسی.
اما اگر خوشبخت نبودی و خلاف آمدی اینجا، پس یا زمینه خوشبختی را داری، یا علت عدم خوشبختی تو اینه که به راحتی خلاف می کنی.... ، یا بدون توجه حرکت می کنی. چون این انجمن فقط برای افراد خوشبخت هست...
حالا هم بعد از گذر چند ماه از حضورم در این تالار فهمیده ام که ""خوشبختی"" وجود نخواهد داشت....اگر به دنبال بهانه ای برای خوشبختی باشی. تو باید خود " خوشبختی" را بهانه قرار دهی و بهانه ات فقط ""خوشبختی" باشد.....آن وقت می فهمی بزرگترین بهانه را برای زندگی کردن داری.
خوشبختی:
خ:خدا
ش:شده است
ب:به...بگو...بگذارد
خ:خودت
ت:تنهایت
ی:یکبارهم
با تشکر از آقای مدیر برای ایجاد چنین تاپیکی...سال نو پیشاپیش مبارک.
""""""""به خودت بگو...یکبارهم شده است که خدا تنهایت بگذارد.
با سلام خدمت مدیر همدردی.
از خداوند طلب آمرزش دارم برای پدر گرامی شما.خداوند رحمتشون کنه.
بله نکته جالب :
تالار همدردی خوشبختی رو به برگردوند. مشکلاتم خدا را شکر حل شد.دوستان کمک کردند.
حالا من وظیفه میدونم تا جاییکه میتونم به برادرام و خواهرام در این تالار مقدس ، کمک کنم.البته ناچیزه ، درویشیه.انشاالله که مورد قبول دوستان واقع بشه.
خدا را شکر .مشکل ازدواجیم تا حدود بسیار زیادی حل شد.همیشه خداوند منو قافلگیر میکنه .از غیب برام میرسونه.
من شرمنده خدا هستم.انشاالله بتونم به عنوان یک مخلوق حقیر ، برای هموطنانم جبران کنم.
فدای همگی شما...
اول و آخر یار ....
در این لحظه خاص از همیشه خوشبخت ترهستم . گرفتاریهایم شاید زیاد باشد اما حس خوشبختی ام هم کمتر از گرفتاریها و مسئله هایم نیست . دوستتان دارم . همیشه خوشبخت باشید .
سلام بر همه عزیزان و همچنین شما [name] كه هم اكنون در حال مطالعه این پست بنده هستید:
در این پست می خواهم مجددا این نكات مهم درخصوص خوشبختی را مورد تاكید قرار دهم.
خوشبختی ریشه در درون ما دارد ، پس به محیط بیرونی وابسته نیست. در واقع خوشبختی فراتر از زمان ومكان هست. پس نتیجه می گیریم.
خوشبختی درك رشد یافته ای از زندگی هست كه در همه وجود دارد، لیكن كشفش به آگاهی نیاز دارد .
با توجه به این موارد، اگر یك نفر خوشبختی را فهم كرد. همیشه خوشبخت خواهد ماند. و در مكانها ، زمانها و شرایط ناموافق آنرا نمی تواند از دست دهد. تنها ممكن است گیرنده های فهم كننده خوشبختی اش ضعیف بشوند. فقط همین.
بیایید به هم كمك كنیم كه خوشبختیهایی كه در درون هر كدام از ما به عنوان یك انسان وجود دارد، را به خوبی درك كنیم.
دیده ها را باید شست....
طور دیگر باید دید....
خوشبختم چون همسرم از زندگي با من احساس خوشبختي ميكند.:73:
خوشبختم چون خداوند به من فرزندي سالم عطا فرمودند.
خوشبختم چون چون هر روز تعطيل را با پدر و مادرم ميگذرانم.
خوشبختم چون هر صبح كاري دارم (شغل)كه براي انجامش از خانه بيرون ميرم.
خوشبختم چون شب كه مي خوابم هيچ عضو بيماري ندارم و سلامت هستم.
خوشبختم چون .................................................. ...... خداوند نعمت ها ي بيشماري به من داده
خداي مهربان بخاطر همه نعمت هايت تو راسپاس:43:
جناب مدیر از توجهتون ممنون
من خوشبختم چون احساس رضایت دارم نسبت به داشته ها و نداشته هایم
راضییم به داشته هایم چون هدف دیروزم بوده و به نداشته هایم چون هدف امروزم هستند وراضیم از چیزهایی که هیچگاه نخواهم داشت چرا که هیچ نقشی را در آرامش و خوشبختی من ایفا نمی کنند
من خوشبختم چرا که با وجود بدیهای بسیار چشمانم در جستجوی دیدن خوبی هاست
من خوشبختم چون حضور خدایم را در زندگیم حس میکنم
:72:سلامی با بوی گلهای بهاری
ممنون از خوش آمد گوییتون.....
من تو زندگی یه همسر مهربون و یه خانواده خوب دارم ...که از خدا می خوام همیشه سالم و شاد باشن :203:
نمی گم مشکلی ندارم ولی خوب همه تو زندگی مشکلات دارن این ما هستیم که باید ببینیم چطور به زندگی نگاه مکنیم و سعی کنیم همیشه از سختی ها پلی بسازیم برای رسیدن به پیروزی و خوشبختی :72:
شاد باشید:43::72::203:
خوشبختم چون سلامت هستم
خوشبختم چون خانواده ای مهربان دارم
خوشبختم چون خوشحالم و از زندگیم لذت می برم
خوشبختم چون به سراغ چیزایی که بهش علاقه داشتم رفتم
خوشبختم چون خوشبختی را در تک تک سلولهایم حس می کنم
خوشبختم چون خدای مهربون منو با این سایت مفید اشنا کرد تا ازش چیزای زیادی یاد بگیرم
خوشبختم چون ......................................
خوشبختیم اندازه و پایانی نداره ...............
چون من همیشه خوشبخت بوده ام:72::72::72:
سلام به همه ی دوستان و مدیر محترم
من نیز خوشبختم....... یعنی خوشبخت بودم، هستم ولی شاید همیشه به دنبال خوشبختی بودم غافل از آنکه همواره کنارم بود........
به قول استاد "شریعتی":
"لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم، غافل از آنکه لحظه ها همه خوشبختی بودند."
وااااااااااااااي واااااااااااااااااااااااا ي من نميدونم چرا به اين تاپيك هيچ وقت سر نزدم!!!!!؟؟؟؟يك ساعته كه دارم به اين فكر ميكنم فقط چراااااااااااااا؟؟؟
مدير همدردي زحمت اين تاپيك رو كشيدن اما من.......:302:
من شرمنده همه دوستان گلم و البته همه دوستاي خوشبختم هستم
من تمام اين تاپيك رو امروز خوندم
راستي ......من خوشبختم چون اول از همه سالمم......تمام ادماي اطرافم رو دوست دارم و هميشه دوست دارم به همه كمك كنم به همين خاطر هيچ وقت تنها نيستم هميشه يه عده هستن كه دورو برم باشن.....من بهترين دوستاي عالم رو دارم.....
من خوشبختم چون بهترين مرد روي زمين رو دارم مردي كه براي ارمش و اسايشش حاظرم هر چي دارم بدم:228:......من خوشبختم چون مادر و پدر مهربوني دارم كه از هيچ چيز براي من دريغ نكردن....من خيلي خوشبختم چون هنوز طعم تلخ از دست دادن عزيزانم رو نچشيدم......من خوشبختم چون خدا محبت افريده هاشو حيووناشو تو وجودم گذاشته تا بتونم با خدمت بهشون دعاي خيرشونو همراهم داشته باشم:16:
واقعا خوشبختم چون همه بهترين ها رو دارم چون خدارو دارم......:72:
حالم از هميشه بهتره خيلي خوبم ممنونم مدير گراميييييييييييي
من خوشبخت هستم.
چون هستم .
واقعا تاپيك پر انرژي و پر شور و نشاطي
شارژ ميشم وقتي پستهارو ميخونم:46:
سلام
دوستان عزیزم، اطلاع از خوشبختیتون قلبم رو شاد کرد
همه تون رو خیلی دوست دارم:72:
سلام خوشبختان عزیز:72:
جمله ای که میخواهم بنویسم شاید تکراری باشد ؛اما خواندن دوباره آن خالی از لطف نیست.
شادي و خوشبختي يك حالت ذهني ميباشد كه ما مختار به انتخاب آن ميباشيم. تمام شاديها توسط خود شما خلق ميگردند و از خارج شما و يا توسط ديگران سرچشمه نميگيرند. بنابراين به قول جناب مدیر کسی یا چیزی را مسئول خوشبخت ساختن خودتان ندانيد. خلاصه شما نبايد براي برآورده سازي نيازهاي احساسي خود به چیزی وابسته باشيد. تنها اين شما هستيد كه مسئول احساسات خود و خلق لحظات مثبت و شيرين در زندگي خود ميباشيد.
احساس خوشبختی خیلی زیباست.:72:
باز اين گنجشك كوچولو ها با صداي قشنگ شان من را مست و خراب و ديوانه مي كنند .
خوشبختي يعني همين آن و لحظه با تمام زيبايي هايي كه وجود دارد .
همه چيز خوب و زيباست كافي است كه توانيم درك درستي از لحظه داشته باشيم .
من خوشبختم چون هميشه و تحت هر شرايطي خنده رو لبام هست با همين خنده به همه دوستام و عزيزام انرژي ميدم:46:
اين بهترين هديه من به دوستامه:72:
من خوشبختم چون خودم خواستم
و همیشه خوشبخت می مونم چون نیمه ی پر لیوان و می بیینم:D:
:Pخوشبخترین افراد منم که به خودم اجازه ورود به این قسمت رو دادم.
خوشبخت منم که از زندگیم لذت میبرم.
خوشبخت منم که ثانیه به ثانیه ام از بهر خداست .
علمم عشقم خداست.
خوشبختی رو من بدست نیاوردم خوشبختی منو به دست اورد.
اگه من خوشبخت نباشم یکی دیگه خوشبخت میشه پس بزار من خوشبخ باشم تا فرصت خوشبختی رو از یه ادمی
:47:که فکر میکنه خوشبخت نیست بگیرم.
به اطلاع تمامی اعضاء محترم همدردی میرسانم،
بنده خوشبختم؛ چون؟
خب چون و چرا ندارد؛!
خوشبختم دیگه:43:
خوشبخت از نوع بی چون و چرا؛هیچ وقت از وابستگی خوشم نیامده؛ دوست دارم آزاد(ذهن) باشم؛و خوشبختی به خاطر X,y,وابستگی است:305:
همیشه خوشبخت بوده ام چون :
محبت و لطف خدا را همیشه لمس کرده ام ، گاه حتی به
شکل معجزه
سعی کرده ام خودم باشم ، و زمانهایی برای اینکه خودم باشم مبارزه کرده ام و این
به من احساس توانمندی و اعتماد به نفس بخشیده .
حتی وقت تلخی ها هم نیمه پر لیوان را دیده ام و برای مثبت نگاه کردن یک بهانه برام کافی بوده .
به جرأت می توانم بگویم با ناامیدی میانه ای ندارم ، چون در بن بست هم این زمزمه را دارم که نمیشه راهی نباشه .
در اوج رنج و سختی هم به حکمت اونچه در آن قرار داشتم نظر داشته و خیلی آموخته ها از این نگاه دارم و مرا ساخته .
و بالاخره ، خوشبختم
چون همیشه آنچه خواسته ام و تصور کرده ام شده ، اگر چه با اون روندی که من تصور کرده ام نبوده باشه ، ( اما روند هر چه بوده بهترین بوده ، و بسیاریش معجزه به نظر می رسه چون در شرایط نشدنی ، شدنی شده )
الحمدلله ربّ العالمین
من خوشبختم چون من با محبت:43: به خودم توازن می بخشم
من خوشبختم چون خوشبختم به تو چه که چرا خوشبختم مگه بخیلی خوب تو هم خوش بخت شو مگه دست منه دسته خودته
من خوشبختم چون هر چی میگردم موردی برای اینکه خودمو بدبخت بدونم پیدا نمی کنم ...
وازاین بابت از خدای مهربونم سپاسگزارم و به خاطر همه نعمتاش که لحظه به لحظه به من میده بدون اینکه مستحق دریافت اونا باشم و به خاطر همه الطافش :72::72:
و جا داره اینجا برای همه شما دوستان عزیز آرزوی خوشبختی کنم :16:
از خوشبختي همه عزيزان من هم خوشبختم:73:
خوشبختم چرا که پروردگار مهربانی دارم . خدای من خدای مهربانی هاست و پرده های خوبی را برایم کنار می زند و دریچه هایی از اندیشه و خرد و شناخت به رویم می گشاید . من در آغوش پروردگارم هستم .
خدایا به همه ی بزرگی و عظمت و قدرتت شکر. هزار بار شکر که محتاج و وابسته ی هیچ بنده خدایی نیستم و نان دلم را می خورم . خدا جون از همه چیز ممنون شاید پرده هایی که کنار رفته حقایق تلخی را بر ملا کرده باشد اما برای شروع هیچوقت دیر نیست . عاشقتم .
سلام
من نگاهي دوباره به اين تاپيك كردم و چند پست انتخابي رو اينجا تجميع كردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط psy133
نقل قول:
نوشته اصلی توسط طاهره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط طاهره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط غریب آشنا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط merka
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
نقل قول:
سلام:72:
دفتر ثبت نام افراد خوشبخت گشوده شد :43::104:
دوستان :305:,جا نمونید !!!!
من خوش بختم :
-چون خدا را دارم و می تونم به راحتی و در همه جا باهاش ارتباط برقرار کنم
-چون انقدر خدا به من نعمت داده که تا حالا نتونستم آنهارو رو بشمارم و شکرش را به جا بیارم
:323:
-چون می تونم سپاس گزار خدا باشم
-چون می تونم به راحتی بایه صلوات فرستادن یه آجر به خونه ی ابدیم اضافه کنم:103:
و چون تصوری که از یه آدم خوش بخت دارم دقیقا مثل خودمه
و من در بدترین شرایطم خوش بختم چون می دونم همیشه یه چیزی بدتر از این هم وجود داره:227:
فقط کافی همیشه بدونیم یکی داره نگاهمون می کنه و هیچ موقع اونو از یاد نبریم،اون موقع است که هیچ موقع تنها نمی مونیم و کسی که تنها نباشد خوش بخت است چون همیشه یکی داره که باهاش دردودل کنه. :203:
من همیشه خوشبخت بودم و همیشه خوشبخت خواهم بود!
خدایا شکرت!
هیچ وقت تو زندگیم مشکلی نداشتم تا این که دو ساله پیش از درده بی مشکلی، برا خودم مشکل تراشیدم و افسرگی گرفتم که تا یه سال طول کشید! هر چی فک می کنم دلیل اصلیش رو پیدا کنم، نمی تونم و فقط یه سری بهانه پیدا می کنم! به صراحت می گم که قدرت درک خوشبختی رو نداشتم!
از خدای خودم خجالت می کشم و امیدوارم من رو ببخشه!:203:
کاشکی همه قدره نعمت هایی که دارن رو متوجه می شدن!
من خوشبختم
چون خدا خیلی بهم نعمت داده و به من خیلی لطف داره
درسته گاهی وقتها خسته میشم اما سریع حسمو جمع و جور میکنم و نعمت هامو میشمرم تا حس خوشبختی دوباره بیاد سراغم.
خوشبختم به خاطر این که سلامتم
یه دوست خیلی خوب دارم
همدردی رو پیدا کردم
مهربونم
خیرم به بقیه میرسه
خیلی ها منو دوست دارن
به چیزهایی که تو زندگی میخواستم با تلاش خودم رسیدم بهشون.
نقل قول:
و این خانه وسعتی دیگر می طلبد ، آخر جمعیت خوشبختهای این دیار بس افزون شده:310::310::310: و ........ جایی می خواهیم وسیع تر .
ما را به سرایی وسیعتر می خوانی ، تا همه با هم :43::43::43::43:سرود خوشبختی را ترنم کنیم که آبادگاه سازد ؟
آماده ایم تا این سرا را به وسعتی فراگیرتر متصل سازید تا خوشبختان تازه از ره آمده ورود کنند و خوش بدرخشند
:310::310: :310:
پاورقی
=====
این تاپیک به دلیل فراوانی تعداد صفحات قفل می گردد و منتظر می مانیم تا مدیر محترم تاپیک جدید باز کنند .
.
.