-
RE: شب های روشن همدردی(11 پنچشنبه شبها)
سلام:
آنی جونم واقعا متاسف شدم ..هم برای فوت ان فرد هم برای اینکه با اهدا اعضا موافقت نکردند..واقعا این فرهنگ اهدا عضو باید در جامعه جا بیافته ..البته این نظر شخصی من هست و خودم کارت اهدا عضوم همیشه همراهمه...
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...d6a312c674.gif
دوستان از دعاهاتون ممنونم با توسل به فاطمه زهرا و کمک انسان های فرشته خو مشکلم به بهترین نحو و خیلی سریع حل شد..خدایا شکرت...:72:
-
سلام اعضای تا لار امشب دست به دعا بر داریم دعا کنیم بیماران دکتر جواب کرده است شفا بده هر کس امشب حاجت دارد خداوند حاجت امشب بر اورده کند امین:323::323:
-
سلام اعضای خوب تالار امشب برای همه کسانی برای تالار همدردر زحمت می کشد دست به دعا بر داریم امشب برای تمام بیماران دعا کنیم شفا بده هر کس امشب حاجت دارد خداوند حاجت بر اورده کند امین:323::323:
-
سلام اعضای خوب تالار امشب برای همه کسانی برای تالار همدردی و مدیران خوب تالار و مدیر همدردی برای تالار خیلی زحمت می کشد دست به دعا بر داریم دعا کنیم بیماران دکتر جواب کرده است شفا بده امین
:323::323:
-
سلام بر دوستان با صفای همدردی
امشب دست به دعا بر می داریم و برای همه حاجتمندان دعای خیر به پیشگاه حضرت حق عرضه می کنیم که قاضی حاجات است
یا قاضی الحاجات و یا کافی المهمات بر آروده به خیر کن دعاهایمان را :321::323:
دوستان
موعود نازنین هم التماس دعا داره و سفارش کرده که در شبهای روشن همدردی او را یاد کنیم و از دوستان بخواهیم دعا گویش باشد .
می دانم که دستان شما با دلهای پاکتان هماهنگ می شود و در این شب جمعه او را دعا خواهید کرد .
:323::323::323:
:323::323::323::323:
-
دعا کنیم که مشکل همه هم تالاری ها و جوون ها حل بشه و مشکل ما هم میون اونها
:323:
-
سلام به اعضای خوب تالار امشب برای مادر خانم موعود دست به دعا بر داریم امشب برای خانم شیدا حاتمی دست به دعا بر داریم امشب دعا کنیم برای تمام بیماران شفا پیدا کند امین:323::323: خانم موعود ا لتماس دعا داره سفارش کرده او را یاد کنیم از دوستان بخواهیم و در این شب جمعه او را دعا خواهید کرد
-
دوستان عزیز و نازنین
یاران همیشه همراه
همدلان خوب و مهربان
امشب در این پنچ شنبه شب از ماه رمضان . بیایید دستهایمان را به دست هم گره بزنیم و از اعماق قلب برای مادر عزیز و مهربان موعود جان دعا کنیم که به برکت ماه مبارک و شبهای عزیز قدر که در پیش است شفا گرفته و لباس عافیت از بیماری سرطان بر تن کنند .
بر درگاه لطف و مهر الهی با واسطه عزیزترین بندگان یعنی معصومین علیهم السلام ، بخصوص کریم اهل بیت امام حسن علیه السلام که در این ماه ولادت یافته اند سلامتی او را بخواهیم که نظر عنایت در پاسخ دعاهای خالص شما دور نیست .
الهی به حق دلهای پاکشان دستهای برگرفته به دعایشان را خالی برنگردان و پاسخ آنرا بهبودی کامل این عزیز قرار ده .
آمیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــن یا رب العالمین
.
-
سلام
خارج از نوبت از دوستان تقاضایی دارم
برای 3 نفر
یکی از دوستان همدردی به من اطلاع دادن که پدر دوست ایشان درگیر بیماری سختی شدن و از دوستان تقاضا دارد برای سلامتی ایشان دعا کنید
مورد بعدی یکی از اعضاء همدردی است ،ایشان هم بیمار هستند و نیازمند به دعا
مورد دیگر دوست بنده است، برای برآورده شدن حاجت او و رسیدن به آنچه که میخواهد محتاج دعا است
میان ربنای سبز دستهایتان فراموش شان نکنید
ممنون
-
RE: شب های روشن همدردی( پنچشنبه شبها)
بچه ها! از شما خواهش می کنم امشب که بهترین لحظات رو در پیشگاه خداوند منان تجربه خواهید کرد؛ برای شفای برادر همکارم که با 22 سال سن؛ سرطان گرفته اند، دعا کنید!
خدایا! به حق جوون حضرت علی (ع) شفای ایشون رو عنایت فرما!:323:
خدایا! نمی دونم امشب توی این لحظات نابی که قراره فقط تو باشی و من؛ ازت چی بخوام؛ ولی دعا می کنم که ای خدا! آن چه امشب برای همه ی خوبان عالم مقدر کرده ای برای ما هم مقدر بفرما!
الهی آمین!:323:
-
سلام
دکتر علی شریعتی میگه ،یه هم کلاسی داشتم دوران دبیرستان بود فکر کنم، این همکلاسی هم کچل بود! هم سیگار میکشید و هم متأهل بود، میگه یه جوری این ها برای من جالب نبود، گذشت تا اینکه بعد سالها خودم هم سیگاری شدم هم کچل و متأهل،
خب من هم یه دوستی داشتم که سرقرار اومدن و وقت شناسی و همه رو دقیق بود مثل ساعتی که باطری تموم کرده و خوابیده!!اما من اینطوری نبودم و همیشه به وقت و زمان اهمیت خاصی میدادم و همیشه به باد انتقاد میگرفتمش،حالا خودم هم مثل اون شدم:311:
خلاصه اینکه این تاپیک ویژه شب های پنجشنبه است اما من امشب اومدم؟! و باز اورژانسی
راستش فردا دنبال حقم میرم! دنبال حق،حقی که از من گرفته شده،و از اهمیت زیادی برای من برخورداره،و متأسفانه نمیدونم رو چه حسابی این حق رو به من نمیدن،اما من کوتاه نمیام،
دوستان برام دعا کنید فردا بتونم این مشکل رو حل کنم، چون خیلی مهمه و گرفتن این حق تأثیر بسیار زیادی روی زندگی من داره
محتاجم به نیت و ندای پاک برخواسته از قلب شما
-
بچه ها سلامممممممممممممممممممممم !:311:
دارم از خوشحالی بال در می یارم!:310:
می دونید چرااااااااااااااااااااااا ؟
چون داداش همکارم که گفته بودم؛ سرطان داشت، یادتونه؟
امروز با یه جعبه شیرینی و یه روی خندون اومد سر کار که جواب آخرین آزمایش برادرم خوبه و ایشون برای همیشه از شر این سرطان راحت شد!:227::227::227:
هوراااااااااااااااااااااا ا
خدایا! تو چقدر بزرگی! هر چیزی رو که اراده کنی؛ همون میشه!
خدایا! شکرت!:323:
-
سلام.
تا 5 شنبه مونده هنوز.
اما
برای پسر خالم دعا کنید.
6 روزه رفته تو کما.
-
خــــــدای بـــــــزرگ
چه تو باشی و چه نباشی،اکنون دستهای ناتوان سخت به تو نیازمندند، تنها به این نیازمندند که تو باشی
در دریای زندگی کشتی طوفان زده را به تو میسپاریم.حتی وقتی که بی توایم،حتی وقتی که از تو دوریم
مددی ای رفیق ره:72:
-
سلام.
کاش منم مثل دل عزیز میتونستم بیام و بهتون خبر خوش بدم...
این روزا با دیدن پدر مادرش تازه فهمیدم که درست میگن. داغ جوون خیلی خیلی سخته.
لطفا برای شادی روحش و برای مادرش خیلی دعا کنید...
-
من امشب راهی شهر حضرت معصومه (ص) شدم :323::323::323:
برای همه دعا خواهم کرد .
برای مدیر همدردی ؛
آنی
کیوان
باران
سارابانو
الینا
بالهای صداقت
گردآفرید
شاد
دختر مهربون
دانه
بی بی
دیجیتال من
کامران
حامد
کنجکاو
فرشته مهربان
ستاره
فرهنگ
بی دل
زیبا
آسمان آبی
طاهره
محمد ابراهیمی
آرزو
دل
داملا
هنرمند
sci
آتنا
مثل من
موفق
سرافراز
خارپشت
شب بارانی
دلجو
مسلمان
روزن
دلجو
کیمیا
psy133
گرین
ماندگار
آویژه
پردیس
و همه و همه ..................
ببخشید دیگه حافظه ام یاری نمیکنه ......
الهی و ربی من لی غیرک :323::323::323:
-
سلام
آقای لرد حامد گرامی
زیارت قبول
ما جزء قسمت یاری نکرده حافظه تون شدیم اما امیدوارم تو حرم حافظه تون یاری کرده باشه و اسم ما هم یادتون اومده باشه و از دعای خیرتون محرورممون نکرده باشید اگر هم گفته باشید کلیه اعضای همدردی کفایت میکنه و شامل ما هم شده:323:
انشاء الله که همه شما عزیزان حاجت روا باشید و ما رو هم دعا کنید.
ازتون میخوام دعا کنید بعد از پدر و مادرم خداوند درهای خیر و رحمت و برکتش رو بیش از پیش به رومون باز کنه و به حال خودمون رهامون نکنه که خدا اون روزو نیاره.
براتون دعا میکنم خداوند از شما بگیره هر آنجه که خد رو ازتون میگیره.
-
سلام به همگی
می دونم از ساعت11 گذشته ولی ازتون می خوام واسه مادر بزرگم که تو بخش مراقبت های ویژه بستریه دعا کنید.
:323::323::323:
-
سلام اعضای تا لار امشب ساعت 11 شب برای خانم فرشته مهربان خیلی دعا کنید کمی کسا لت دارد امشب همه ما دست به دعا بر داریم:323::323:
-
سلام دوستان عزیز
شدیداً به دعای خیرتان برای رفع مشکل و گرفتاری یکی از اعضاء خانواده محتاجم .
دعا کنید ختم به خیر بشه و مسئله حل شود .
این ایام ذیحجه مرا از مضطرین بدانید وو دعای خیرتان را دریغ نفرمایید .
:323::323::323::323::323:
.
-
سلام دوستان
امروز وهمین اول صبحی اومده بودم اینجا ازتون بخوام امشب برام دعا کنید.اما حین ورودم تایپیک بالهای صداقت توجهم رو
جلب کرد.راستش با دیدن اون احساس کردم کسای زیادی هستند که بیشتر ازمن محتاج دعایند پس اومدم اینجا
تابنویسم:
امروز (برای رفع مشکل فرشته ، برای دخترمهربون،برای آرامش بهارغمگین،سبکتکین،بلو اسکای
،سرافراز و ... همه اعضا ) هرکی بادل و روش درخواست خودش ازخدا کمک بخواد.
-
من هم از ته دل دعا می کنم مشکل همه بچه های تالار حل شود و خداوند آرامشی عمیق به دل های همه ما عطا کند که بسیار محتاجشیم
:323:
راستی من نمیدانم چرا پررنگ شدم ولی از این وضعیت بسیار راضی هستم :163:
-
دیشب برای همه تون دعا کردم علی الخصوص فرشته مهربان.ان شالله که شما هم منو فراموش نکرده باشین.:323::72:
-
بچه ها امشب التماس دعای ویژه دارم.... تو رو خدا منو یادتون نره...:316:
-
سلام.
یه پسر جوونی که فکر میکنم هنوز درست و حسابی 21 سالش هم نشده، مشکوک به ابتلا به سرطانه.
خیلی سخته که یه عمر پسرت رو بزرگ کنی و درست وقتی که داره به اوج جوونی میرسه و تازه قراره نتیجه ی زحماتت رو ببینی، متوجه بشی داره سرطان میگیره و هیچ کاری جز دعا از دستت برنیاد.
خواهش میکنم با دلهای با ایمانتون، براش دعا کنید.
خدایا، برای هر کسی از این سختی ها و آزمایشا میذاری، صبر و تحملش رو هم کنارش بذار.
نیار،
نیار اون روزی رو که
هم سلامتی ِعزیزمون رو از دست بدیم.
هم ایمانمون رو.
هم اعتقاداتمون رو.
هم همه ی هستیمون،
یعنی تو رو.
-
دختر مهربون عزیز سلام
من تازه این تاپیک رو دیدم و حتما حتما فردا برای این پسر جوان دعا میکنم و امیدوارم شفا پیدا کنه
برای فرشته عزیز ، دخترمهربون،آرامش بهارغمگین،سبکتکین،بلو اسکای ،سرافراز سابینا یک زن امیدوار و ... همه اعضا بهترین ها را ارزومندم و امیدوارم مشکلاتشون حل بشه و هر چی بصلاحشونه براشون پیش بیاد:72:
-
سلام به اعضای خوب تالار
امشب ساعت 11 شب برای خانم بهار زندگی محترم دست به دعا برداریم
خانم بهار زندگی مشکل و گرفتاری دارد امشب برای خانم بهار زندگی محترم دعا کنید :323::323:
خدایا در این شب عزیز ماه مبارک رمضان مشکل و گرفتاری خانم بهار زندگی محترم حل شود امین:323::323:
بر سلامتی خانم بهار زندگی محترم بر حضرت محمد ص سه مرتبه صلوات بفرستید
اللهم صلی علی محمد وا ل محمد و عجل فرجهم
-
سلام اعضای خوب تالار امشب ساعت 11 شب دست به دعا بردارید
برای مادر محترم خانم بی دل محترم دست به دعا بر دارید:323::323:
مادرمحترم خانم بی دل محترم خیلی به دعا شدید نیاز دارد:323::323:
-
امشب برای مادر خانم بی دل شدید به دعا نیاز دارد دست به دعا بر داریم:323::323::323:
اعضای خوب تالار امشب برای مادر خانم بی دل دعا کنید
-
سلام به اعضای خوب تالار امشب ساعت 11 شب برای خانم زهره دست به دعا بر دارید:323::323:
خانم زهره مشکل و گرفتاری دارد امشب برای خانم زهره محترم دعا کنید:323::323:
خدایا در این شب عزیز ماه محرم مشکل و گرفتاری خانم زهره محترم حل شود امین:323::323:
برای سلامتی خانم زهره محترم بر حضرت محمد سه مرتبه صلوات بفرستید
ا للهم صلی علی محمد وا ل محمد وعجل فرجهم
-
سلام
ممنون آقای ابراهیمی
فکرکنم یه اشتباهی شده:316:
برای من که دعا کنید
اما من دوستم مشکل پیدا کرده و هم زندگیش و هم سلامتیش به مشکل برخورده
بیشتر از من دوستم به دعا احتیاج داره
برای همه گرفتارها دعا کنید
ممنون:72: