من امروز فهمیدم.....توی حکمت خدا موندم........اصلا خودمم رفتم توی کما باورم نمیشه....تو رو خدا یکی بیاد بگه اشتباهه شده و شاد صحیح و سالمه!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
من امروز فهمیدم.....توی حکمت خدا موندم........اصلا خودمم رفتم توی کما باورم نمیشه....تو رو خدا یکی بیاد بگه اشتباهه شده و شاد صحیح و سالمه!!!
سلام عزيزان...
من هم هستم ... نميدونم جمع نذرتون چقدر شده؟؟ اما من شروع كردم 100 تا.
به اميد برگشتن هر چه زودتر دوست عزيزم شاد مهربونم....
امروز بخاطرش روزه گرفتم .... آره دليلش فقط شادي عزيز بود...
اميدوارم خدا قبول كنه و به حرمت پاكي دل همه دوستاي با معرفت و مهربون اين تالار هر چه زودتر شاد عزيز و دوست داشتني مونو بهمون برگردونه... الهي آمين....
خيلي غمگينم از دوريت شاد عزيز ... خدايا برش گردون....
من مطمئنم خدا هم اينقدر شاد عزيز رو دوست داره كه به خواسته اش احترام ميذاره ... خدايا راضيش كن برگرده....
هرچه زودتر.... بچه هاي تالار از دوريش غمگينن.... برش گردون تا شادي دوباره به اين تالار برگرده.... آمين!
خیلی متاثر شدم
از خدا می خوام سلامتی شاد بهش بر گردد و دوباره به جمع خوانواده اش و ما برگردد:203:
برقرار باشی و سبز
شادی عزیز تازه بمون
نفسم پیش کش تو
جای من زنده بمون
باغ تالار بی تو خزونه
موندنی باش مهربون
مـــا رو از خـــودت بــدون
غزل و قافیه بی تو همه رنگ انتظاره
این همه شعر و ترانه همه بی عطر و بهاره
موندنی باشی همیشه شاد عزیز
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
من بالای 300 دارم! تقریبا308 تا یعنی 3دور تسبیح رو میگم!
یا علی و البته من رفتم هیئت و گفتم براش دعا کنن و سفارش کردم مداحمون بگه که براش دعا کنن.
یاعلی:72:
مرتضی جان ، برادر خوب متشکریم از شما
امیدواریم که نزدیک به ایام محرم ابا عبدالله الحسین هست ، شاد عزیز تاسوعا و عاشورای حسینی رو با هوش و بیداری درک کند که اون دست کمی از جنگل خودش که نداره بس بیشتره .
دوستان اگر کسی دعای نور داره برایش بخواند
التماس دعا :72:
امتحان خانم شاد
حالا کی باید امتحان بده .... ؟؟؟؟
خداوند می داند که چه کسانی دارن توی این آزمون امتحان می دهند !
اما کسی که شماره داوطلبیش عدد 1 است را میشناسم ....
آری ، شماره 1 - همسر شاد است ....
امتحانش از همه سخت تر شده !
سوالاتش بیشتر شده است ....
از همه درس ها دارن امتحان میگیرند ....
گزینه هاش کمتر شده است...
هر چی جلو تر میره به گزینه های کمتری میرسد ...
برای همسرش خیلی نگرانم ....
دلم نمی خواهد در این امتحان نمره قبولی را دریافت نکند ....
خداوندا کمکش کن تا گزینه صحیحی که تو در مد نظر داری با مداد مشکی نه ! با مداد سبز پر کند .
با سبز پر رنگی که توی محرم همه ی ما رو ثــــار الله خودت می ندازی ....
آری می دانم.... ابوالفضل رو هم در کنارت داری ....
داریم نزدیک میشویم ....
آیا شاد رو در دسته های حسین تو خواهیم دید ....؟؟؟؟؟؟؟
روز ولایت عشق تو ، امام ما ، علی مرتضی (ع) به خوابی آرام رفت ....
.....
.........
ما همه خالصانه به پیشگاه تو آمدیم ....
اصلا قصد دخالت نداریم .....
زمان رو هم تعیین نخواهیم کرد .....
همه چیز به اراده توست .....
صبر میکنیم و صدایت میکنیم ....
تا تو شادی ما رو صدا کنی .....
هر چه قدر به شاد فکر میکنم سیر نمیشم و نمیدونم چرا با اینکه شاد عزیز را نه دیدم نه غیر از این دنیای مجازی شناختی ازش دارم احساس میکنم پشتم خالی شده چه قدرتی میخواد که به یک نفر حسه پشتیبانی بدی....شاد خیلی خیلی بزرگه خیلی بزرگ!!!!دلم برای بیان دلنشینش تنگ شده...چه قدر حقیرم و چه قدر شاد عظیمه........
گاهی باید سکوت کرد.........
خدایا خدایا خودت یک کاری کن . . .شاد گل کجای؟ . . .دوستان این اواخر تنهات مونس و امید دهنده ام با این حال خرابم شاد بود . . .من سالها بود که نگریسته بودم . . .شاد اول از همه از جنگلش با من حرف زد . . .نه نه نه نه نه نباید بره . . .
خدایا به حق بزرگیت خودت یک کاری بکن . . .
خدایا خودت می دونی که چقدر به تو نزدیک بود،گل بود،مهربان بود . . . .نه ای خاک بر سرم،چرا افعال گذشته بکار می برم،اون هنوز زنده است،به خدا گرمای وجودش را حس می کنم . . . .ای خدا ای خدا ای خدا ای خدا . . .
الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد
الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد
الله صمد،االله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد
الله صمد،االله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد،الله صمد
اللهم اشف کل مریض
اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
با کسی صحبت کردم که رفت با مقامی بلند که در این جهان بزرگ برای ما ایرانی والا نعمت است صحبت کند .....
....
منتظرت هستم ای بزرگ ، که می دانم بزرگی تو همیشه ثابت شده است
گاهی باید منتظر ماند...
انتظار ... انتظار...انتظار...
انتظار کشنده...
انتظار سازنده...
این پست شادی رو تازه امروز خوندم:
جملات آخرش، مربوط به انسانی میشه که حالا حالاها قصد زندگی کردن داره، اونقدر امید داره که تسلیم هیچ پیشامدی نشه.نقل قول:
ممنون حسین عزیز..
اما آیا واقعا به نظر شما راهی وجود داره که ما رو به خوشختی برسونه؟ یا خوشبختی خودش یک راهه برای رسیدن به اهدافمون؟ کسی که احساس خوشبختی و رضایت از زندگی نداشته باشه چطور می تونه تو مسیر زندگی قدم بذاره؟ مطمئنن می تونه اما با خیالبافی، با زندگی در آینده، به این امید که در دور دستهای جاده خوشبختی را در دستهایش خواهند ریخت و او آن را خواهد نوشید! با تمام سختی ها، گرما و سرمای راه، تمام خارها و تیغ ها، تمام گرگها و راهزنان روبه رو میشه به این امید که به آرامش خواهد رسید و خوشبخت خواهد شد...... اما نهایت راه کجاست؟ در ذهن ما، ذهنی که به هیچ وجه راضی نیست و منتظر است تا دیگران رضایتش را فراهم کنند، ذهنی که زیاده خواه است و بیشتر از تلاشش مزد می خواهد یا کمتر از مزدش تلاش می کند.. خوشبختی برای این ذهن کلمه ای پیچیده، رویایی، دست نیافتنی و بزرگ است، کسی که خوشبختی را در بیرون از خود جستجو می کند و برای رسیدن به آن برای خود شرط می گذارد، کسی که برای خوشبختی ماهیتی غیر از وجود و درون خود قائل است، وقتی که در دستهایش خوشبختی را می ریزند چه می کند؟ یک عمر دستهایش را از هم جدا نمی کند و بی تحرک می نشیند تا مبادا این مایع گرانبها از لابه لای انگشتهایش بریزد و هدر رود؟ یا آن را مینوشد و بعد دوباره احساس تشنگی می کند و راهی نو برای یافتن این مایع حیات طی می کند؟
این جاده سنگلاخ ما را به خوشبختی نمی رساند، خوشبختی چیزی نیست که بتوان به آن رسید، خوشبختی مکان و زمان ندارد، از جنس ماده نیست، متعلق به همه است و در عین حال متعلق به هیچ کس نیست. این جاده ها، این مسیرهای پیچ در پیچ، برای رسیدن به هدفهاست، اما آیا خوشبختی هدف ماست؟ اگر این گونه است که ما از ابتدای خلقت به هدفمان رسیده ام، ما از همان ابتدا خوشبخت بوده ایم و نمی دانم کدام مخلوق با کدام طرز فکر انگ بدبختی را به بشر چسباند و از آن پس تمام آدمیان به دنبال چیزی افتادند که بودند اما فکر می کردند که نیستند! خوشبختی هدف نیست، خوشبختی توشه راه برای رسیدن به هدف است، وقتی با احساس خوشبخت بودن قدم بر می داریم یعنی خدایا باور دارم که هستی و بزرگترین باور همراه من است، یعنی خدایا تمام مشکلات حل خواهند شد و من از تمام روزها و لحظه هایم راضی و خوشنودم، یعنی خدایا سپاس که دشوارهای زندگی مرا وادار به رشد و پیشرفت می کنند و حل آنها به تجربه هایم می افزایند، یعنی شکر که زنده ام و فرصت زندگی کردن دارم، یعنی ممنونم که هنوز به من امیدواری و هنوز وقت برای رسیدن به هدفی که برایش آفریده شدم، دارم....
.....
:72:
شادی هیچ وقت نمیذاشت کسی در مورد بیماریش صحبت کنه، حتی وقتی سردرد می گرفت، همه ناراحت می شدن و دست و پاشون رو گم می کردن، اما اون همه رو آروم می کرد، به اطرافیانش روحیه میداد، اونقدر ساده با بیماریش زندگی می کرد که کسی باورش نمی شد این دختر روزی چند بار سرگیجه داره، شبها از درد از خواب بیدار میشه، اون همیشه احساس خوشبختی می کرد، اون همیشه احساس خوشبختی می کنه
امروز وقتی داشت آهنگ تقدیر شادمهر عقیلی پخش میشد، برخلاف همیشه، همسر شادی کانال رو عوض نکرد، شادی این آهنگ رو خیلی دوست داشت، اما همسرش به خاطر تعصبی که روی شادمهر داشت همیشه کانال رو عوض می کرد! (آخه زمانی که شادمهر ایران بود، شادی به خاطر شعرهاش باهاش در ارتباط بود)، امشب نشست و با این آهنگ تا اونجا که می تونست گریه کرد، اگه گریه نمی کرد حتما سکته می کرد، این چند روزه خودش رو نگه داشته بود، اونقدر گریه هاش بدجور بود که ...
قبل از اینکه بیام توی تالار داشتم شعرهای شادی رو می خوندم، شعرهاش واقعا زیبا هستن، واقعا زیبا
باید تو را پیدا کنم، شاید هنوز هم دیر نیست
تو ساده دل کندی ولی، تقدیر بی تقصیر نیست
با اینکه بی تاب منی، بازم منو خط می زنی
باید تو را پیدا کنم، تو با خودت هم دشمنی
کی با یه جمله مثل من، می تونه آرومت کنه
اون لحظه های آخر از رفتن پشیمونت کنه
دلگیرم از این شهر سرد، این کوچه های بی عبور
وقتی به من فکر می کنی، حس می کنم از راه دور
آخر یه شب این گریه ها سوی چشمامو می بره
عطرت داره از پیرهنی که جا گذاشتی می پره
باید تو را پیدا کنم، هر روز تنهاتر نشی
راضی به بامن بودنت حتی از این کمتر نشی
پیدات کنم حتی اگه پروازمو پرپر کنی
محکم بگیرم دستتو احساسمو باور کنی
نقل قول:
من که گفتم دلم چی می خواد، نه می تونم بهش برسم، باید برنامه ریزی کنم، شاید یکی دو ماه دیگه بشه....
افسردگی برای من وجود خارجی نداره، فقط یه اسمه که از بعضی ها شنیدم و اهل تجربه کردنش هم نیستم، این یه نیازه، مثل وقتایی که تشنه میشیم، امکان داره به مرگ برسه اما افسردگی نه!
نقل قول:
اگه هوایی شدی دوباره برو، خیلی خوبه که اگه هوایی هم باشه، هوای خلوت با خدا و خودمون باشه...
نقل قول:
سلام دوستان
امروز حس عجیبی دارم. یه جورایی دلتنگم یه جورایی دلگیر یه جورایی خوشحال!!
امشب من و همسرم راهی هستیم، به کجا نمی دونم، اما همه می دونن، همه از رفتن ما خوشحالن و می خوان که براشون دعا کنیم، با همه هم خداحافظی کردیم. الان هم منتظر هستیم که این ساعت های باقی مونده بگذره و هواپیما پرواز کنه.
حرفا و سفارشای زیادی شنیدم، رفتی اونجا از دور به کعبه نگاه نکن ...
اولین سفری که منو همسرم با هم می ریم. اصلا چه طوری شد که اولین سفرمون سفر حج شد نمی دونم...
همسرم میگه هدیه اس از طرف همونی که می پرستیمش. اما من میگم خیلی بیشتر از هدیه اس خیلی بزرگتر، می خوایم بریم جایی که به سمتش سجده میکنیم و دستمون رو بالا می گیریم. جایی که حضرت ابراهیم ایستاد، جایی که هاجر و ساره و اسماعیل پا گذاشتن، جایی که حضرت محمد نفس می کشید و حضرت علی به دنیا اومد. جایی که همه سپید می پوشن بدون هیچ رنگی....
برامون دعا کنید، دعا کنید که بتونیم اونجا حرف بزنیم دعا کنید که اون لحظه ها رو از دست ندیم، دعا کنید که وقتی برگشتیم حسرت نخوریم...
امیدوارم همه انسانها، دلشون دور کعبه طواف کنه و بدونه و بفهمه که مقصد سفرش کجاس...
چند تا از شعرهاش توی این لینکها هست:
دست نوشته های خاکستری
مترسک و کلاغ
هر چی می گذرد دارم ژرفای فاجعه را بیشتر و تلخ تر حس می کنم . . .کم آوردم و خیلی هم کم آوردم . . . همه اش در نوشتارهای گوناگون از شکرگزاری به درگاه خداوند برای تندرستی سخن گفتم و گفتید و گفتند اما از آن سوی من با خیلی ها و آن خیلی ها با من و خیلی های دیگر در افتادیم و تنها برای اثبات اینکه دیدگاه ما فقط درست است و به ناگاه چه ناغافل از هم دور می افتیم . . . .
آیا اگر این اتفاق برای 118 یا عرفان یا mke یا خودم بیفتد همین اندازه ناراحت می شویم؟ . . . .خدایا خودت به شاد کمک کن . . .خدایا من با همه دانش و خردم در پیشگاهت هیچ هیچم . . .خدایا تو را به آبروی هرکس که عزیزترش می داری اگر صلاح می دانی شاد را نگاه دار . . .خدایا خواهرم را نگاه دار . . .
.
.
.
دیگر طاقت ندارم . . .خدایا از این همه درد و رنج و جنگ و کشتار و ناعدالتی و بیماری تکه تکه شده ام . . .خدایا در فلسطین کودکان می میرند در لبنان می میرند خدایا در روآندا 800 هزار انسان قتل عام شدند،در بوسنی شکم زن حامله را دو دیو مست برای شرط بندی روی جنین او دریدند و به هزاران دختر و زن تجاوز کردند . . . خدایا هنوز جانبازان شیمیایی ما دارند دانه دانه پرپر می شوند . . . خدایا تو خود می دانی ماجرای حضرت علی(ع) و چاه ها را . . .خدایا درخت را بی رویه قطع می کنند . . .خدایا این همه درد . . . خدایا در همین ساعات در دل شب بود که شاد مهرآفرین وجود نازنینش بود و سایه مهرش را بر سر همگان می گسترانید.
یا علی،یا امام رضا،یا فاطمه خودت بیمار نازنین ما را دریاب . . . خدایا می دانم خوبها را زودتر پیش خودت می بری،اما شاد خوبترین را نبر . . . .
سلام به دوستان همدلم
قرار بود هر کی جمع نذر را بنویسد تا بفهمیم کی نذرمون ادا شده.. با اجازه تون من یک جمعی زدم. خودمم 700 تا
4400+700=5100 جمع کل
امیدوارم زود تر شاد را سالم ببینیم.
سلام
متاسفم...
دعا میکنم که ان شاء شاد مهربون زود زود خوب بشه و برگرده...
بهش بگید ما همه منتظرشیم...
من هم 500 تای دیگه
5600 تا
دوستان کمک کنید
من فعلا 500 تا فرستادم.خيلي داغونم.خيلي.دارم از بغض خفه ميشم.خدا خودش کمکش کنه.يکي از دوستام براي تاسوعا عاشورا نذر آش دارن.من يه بسته عدس براي آش به نيت شاد عزيز خريدم.
200 تا ی دیگه + 500 تا که چکامه عزیز فرستاده=700 تا
جمع:6300 تا
500تا ديگه فرستادم.
من هم 200 تا
جمع: 7000 تا
من
تمامم معجزه مي خواهد
شايد قاصدكي كه در چشمهايت مي رقصد
مرا به ديدن بهاري دوباره وادار سازد
اما پوچ است
نمي دانم كدام بهار
مرا از تمام فصول خواهد گرفت
بعد از آن
شايد
معجزه اي
زنده نگهداردم
در ياد تو ...
این شعر شاد عزیزه
بچه ها چرا کمک نمیکنید؟
من 200 تا
جمع:7200 تا
سلام
امیدوارم روزن زودتر بما خبر بهبودی شادو بده
قول بده تا آخرين روز
به ملا قاتم بيايي
به ملاقات طنابها
و انتظاري كه بايد باشي و نيستي
و گره هايي كه محكم تر مي شوند
براي نفسي كه بالا آمدنش را سخت در تعجبم
و تويي كه
نبودنت را ...
سلام
من هم براي شفاي هر چه سريعترشون دعا ميكنم .
و بيشتر از اون صبر براي شوهر و خانواده اش.
غم مريضداري خيلي سخته.
من الان خيلي خوب وضعيت خانواده اس رو درك ميكنم چون منم توي ان ياوضاع و احوال بودم
خدا همه مريضا رو شفا بده و به جمع خانواده برگردونه
+500 تا
جمع:7700 تا
خدا بزرگه
بزرگتر از اون چه كه ما بدونيم
دوستان من دیروز مقابل امام رضا ایستادم و خواستم که دعای من گنه کار را به درگاه باریتعالی برسونه و این فرشته زمینی را به خانوادش برگردونه ، من الان جایی که نشستم روبروی حرم حضرته برای سلامتی و خوشبختی همتون دعا میکنم
فاطمیما جان از طرف همه ما واسه سلامتی شاد عزیز دعا کن
ممنونم
بچه ها برای خانواده دوستمون هم دعا کنید تا این روزهای تلخ را تحمل کنند و از پا در نیان
سلام مرسی به خاطر همکاریتون الینا جان و چکامه عزیز
جمع=7700+1000=8700
جمع=8700
فقط چکامه جان لطف کن هر بار با مقدار قبلی جمع بزنی
به امید بهبودی کامل شاد عزیز هر چه زودتر
بیاین همه با هم برای سلامتی کامل و عاجل شاد دعا کنیم
http://hamdardi.net/showthread.php?tid=5038&pid=48944#pid48944
عجب امتحان سختی .....
عجب .....