.نقل قول:
سلام من به تو محمد رضا ،،ای یار قدیمی ،،
منم همون باغبون قدیمی :)
سلام دوست خوب:72:
اینا سئوال های من : :43:
1) بهار اومد برف رو نقطه چین کرد،،،
خنده به دلمردگی زمین کرد،،
چقدر دلم فصل بهار را دوست داشت،،
وا شدن پنجره ها را دوست داشت ،،
نظر شما ؟
اول من از شما سوال دارم، کدوم برف؟
بهار فصل خوبیه، از بهار خیلی چیز ها میشه یاد گرفت. مهمترین چیزش آغاز دوباره است. و چه خوب تقویمی ما ایرانی ها داریم که سال نو رو با بهار آغاز میکنیم.
تو فصل بهار جمعیت موجودات سطح کره زمین دو چندان میشه، یعنی زیبایی های دو چندان
بهار رو منم دوست دارم
---------------------------
2 ) مرز بین عقل و احساس کجاست ؟
آیا مرزبندی درسته ؟
یا همه در یه طیف هستند ؟
به نظر من، عقل احساس از پیچیده ترین نعمت های خداوند هستن. بعضی جاها موازی هم حرکت میکنن، بعضی وقتها یکی محرک دیگری میشه و بعضی وقتها با هم تلاقی و درگیری شدیدی دارن.
این عقل هست که برای خودش مرز و چارچوب تعریف میکنه، ولی عقل میتونه مرز و چهار چوب های خودش رو تغییر بده، یعنی هم میتونه با احساس مرز بندی کنه و هم میتونه احساس رو بیاره شریک خودش کنه.
عقل درست و احساس درست به نظرم دو بال یه پرنده میتونه باشه/
نکته اش تو عقل و احساس نیست، نکته اش تو قسمت " درست " هست
3) شاعر می گوید »
دل شیدا حلقه را شکند ، تا برآید و راه سفر گیرد
مگر یکدم گرم و شعله فشان ،تا به بام جهان،، بال و پر گیرد
دل شما چی محمد رضا ؟
دل من ............................
4 ) می دونی محمد رضا ،،، خیلی قدیم قدیما اون موقعی که تو بدنیا نیامده بودی ،،، :)
وقتی خسته میشدم و دلم می گرفت می رفتم به آسمون نگاه میکردم و با ابرهای آسمون شکل درست میکردم ،،
می دونی که اگه به ابرها خوب نگاه کنیم می تونیم باهاشون شکلک درست کنیم ،،
یا این جدید مدیدا مثلا تو ماشین یا اتوبوس یا f14 یا تانک یا قالیچه پرنده تو جاده که هستم ،،، :311: به چراغ های تیر یا نور خورشید نگاه می کنم و با چشمام باهاشون بازی می کنم ،، :)
تا حالا از این کارها کردی ؟
بهترین تفریح بچگیت چی بود ؟
به نظرت میشه با ابرهای آسمون تو ذهنمون شکل درست کنیم ؟ اگر میشه تا حالا چه شکلی درست کردی؟
آره یه چی شبیه اینو بازی میکردم، یه نقطه یا سیاهی رو شیشه که پیدا میکردم، باهش میرفتم تو جامعه. مثلا پشت شیشه تاکسی، با اون نقطه سیاه ، آدم هایی که از هم فاصله داشتن رو با حرکت چشم و گردن تو یه دایره میانداختم و یا بعضی وقتها که طرحی داشتم تو سرم با اون نقطه سیاه رو شیشه طرحم رو هوا میکشیدم. بعضی وقتها هم که اجازه رفتن تو کوچه رو نداشتم با اون سیاهی توپ بچه های تو کوچه رو پنچر میکردم.
ولی f14 سوار نشو از مد افتاده، بیا f18 سوپر هارنت سوار شیم.
-----------------------------------
5 ) اگر تو زندگیت یه هدف والا داشته باشی،،،که اون هدف باعث بشه تو دنیا سختی بکشی،،
و از طرفی برای ازدواج مثلا یه دختر هم پیدا شد که با فلسفه زندگی تو نزدیک بود،،،، و با دونستن این علم که اون دختر اذیت میشه و حقش اینکه بهتر زندگی کنه ،،ازدواج می کنی؟
(بالاخره یه دختر هر چقدر هم سختی قبول کنه ،، یه آرامش نسبی می خواد - شاید اولش گرم باشه ولی تو میدون سختی ها کارش تمومه :311: )
همیشه این سوال رو میکردم از خودم، و هیچ وقت نتونستم بفهمم چرا دکتر چمران ازدواج کرد، هیچ وقت هم نفهمیدم چرا پیر ...... هیچ وقت ازدواج نکرد، ولی بدم نمیاد اون ازدواج رو تجربه کنم، شاید اون دختر اون مسیر رو دوست داشته باشه و بخواد تو اون مسیر با همسرش هلاک بشه. اون دختر هم حق اینو داره دیگه؟خودم خیلی به این سوال فکر کردم ولی نتیجه ای نگرفتم، شاید مشکل از هدفم بوده!!!!!!!!!!!!!!!
ولی ..............
یا اینکه مثل محمد 93 به کوهای آلپ سفر می کنی ؟
محمد رضا چمدونت را جمع کن بریم :)
:18:
6 ) حال و احوال این روزهای خودتون را در قالب یه تصویر ( تشبیه ) برای ما به نمایش بگذارید-----------------------------------
تصویر یه جوجه که داره از تخم بیرون میاد و معلمش بهش راه پرواز رو از قبل گفته، ولی اون باید بتونه عملی اش کنه، ان شاالله که بتونه
7 ) اولین چیزی که به ذهنتان میرسه :
مرگ : ای کاش با عزت
بهشت و جهنم : هدفم نیس
عمر: قطار سریع السیر
مادر : چتر
دنیا : ظاهر
تالار همدردی : دانشگاه
بیابان : درس
دریا : معنای واژه بی کران از نگاه انسان عام
جنگل : رشد
8 ) یه نوشته از تصویر زیر که به ذهنتون میرسه برامون بذارید :http://www.hamdardi.net/imgup/597835ac63095b9e55.jpg
روزگاری که همه موجودات دنبال غذا می گشتن و داشتن با هم بازی میکردن، بعضی هاشون هم داشتن با هم میجنگیدن، یه پرنده ای میره تو آسمون ها، از اون بالا به زمین نگاه میکنه و میبینه همه اون موجودات دارن تو یه حلقه بسته دور هم میچرخن و میچرخن، تصمیم میگیره بره به اون دور دورا، ولی باید از رفقای عزیزش دل میکند، ولی چه باید میکرد، اون حلقه بسته جایی نبود که اون پرنده بتونه نفس بکشه، نزدیک های غروب آفتاب، با دوستاش خداحافظی میکنه و به سمت نور حرکت میکنه................
9 -رفتی سفر ، تو جاده وقت نماز میشه ،،، میزنی کنار تا نماز بخونی ،،،
از قضا یه گوشی موبایل 8 iPhone، هم داری که میذاری جلوت ،،،( کنار سجاده )
موقع قنوت نمازه ،، یه نفر پیدا میشه موبایلتو جلوی چشمت بر میداره و فرار میکنه ،،، :)
چکار میکنی :
حالا آیفون ایکس میگفتی، چی میشد مگه؟
1 ) تو قنوت نماز فارسی میگی : جون مادرت بر ندار - وایسا :)
2) در هنگام قنوت می بینیش و بی خیالش میشی و میگی نوش جانت ( خدا واجب تره )
3 ) اصلا متوجه نمیشی که طرف برداشته چوت غرق نمازی
4) نماز را می شکونی و میری دنبالش
احتمالا دو
10- کدام درب را انتخاب می کنید : ( براتون مهم تره )
- درب المجاهدین
- درب المصلین( نماز گزاران)
-درب الصائمین(روزه داران)
-درب الصابرین(صبر کنندگان)
-درب الشاکرین(شکر گزاران)
-درب الذاکرین(یاد آوران خدا)
-درب (حج کنندگان)
-درب ثروت
-درب علوم تمام هستی
بین این سه تا میشینم فکر کنم کدوم رو انتخاب کنم:
شاکرین
ذاکرین
صابرین
--------------------------------
11) فرض کن سمت راست تو دنیای مرئی ست ( همین چیزهایی گه تو اطرافت می بینی ) ،،، و سمت چپ تو دنیای نامرئی،،( عالم غیب )
نظام تفکریت اجازه میده بین این خطوط جا به جا بشی ؟
به نظرت امکان داره ؟
دنیای سمت راست رو تجربه کردم، میتونم تصور کنم ولی سمت چپ رو تجربه نکردم و تصوری ازش ندارم ولی بر اساس شنیده ها،:
به نظرم امکان داره، ولی اینکه من بتونم یا نه رو نمیدونم. ولی هستن اشخاصی که نظام نداشتن و گم شدن، وهستن اشخاصی که تازه راه رو پیدا کردن
12 ) محمد رضا چطوری مشکلات را تبدیل به شکلات کنیم ؟ خوب کاری نداره که پوینتر رو میبریم اول کلمه، یه Delete میزنیم.:18:
شدنیه به نظرت ؟
آره میشه ولی سخته، ولی سخته، ولی خیلی سخته،
امروز یه فیلم میداد به اسم 21 روز، تو اون فیلم یه جورایی گفت.
13 ) در مسیر کارآفرینی شراکت با بنگاه های اقتصادی کوچیک و بزرگ را چگونه تفسیر می کنی؟ ( به نظرت آدم خودش شروع کنه یا با این بنگاه ها پیوند بخوره )
یعنی استراتژی هدف ،، در مسیر کارآفرینی چطوری باشه ؟
به نظرم هر کارآفرینی باید خاک بخوره، یه شبه نمیتونه.
بعد، برنامه ریزی، برنامه ریزی، تلاش، پشتکار
تو دنیای امروز، تیم ها نقش پررنگی رو در موفقیت یک شرکت بازی میکنن، در مسیر اگر نیاز به ادغام شدن و یا برون سپاری باشه، به نظرم، با تامل مشکلی وجود نداره
14 ) تعریفت از مصلحت چیست ؟
آیا درسته همه چیز را به مصلحت خداوند ربط بدیم ؟
تلاش و قدر فرصت ها چقدر در راستای بالا مهمه ؟
اتفاقا این قضیه رو برای شخصی مطرح کردم، اینجا دوباره میگم:
مصلحت یعنی چیزی که به صلاح است. حالا صلاح آدمی رو خدا تشخیص داده. ولی خدا یه نعمتی در وجود انسان گذاشته به نام عقل. برای تشخیص خوب و بد. برای مصلحت.
انسان برای گرفتن یک تصمیمی نیاز داره از وادی احساس و خیال و ... بگذره.
درست نیس انسان همه چیز رو مصلحت خدا بدونه،
یه مسیری رو نرفته و از سر تنبلی، بهکار نیانداختن عقل و .... بگه مصلحت نیست،
ولی یه جاهایی که از قدرت انسان خارج هست، باید دقیقا بگی مصلحت خداوند.
اگر مصلحت نبود، خدا عقل و تفکر و تلاش و استعداد به انسان نمیداد. حالا این انسان میتونه زبل باشه و به قضیه پی ببره و کشف راز کنه، میتونه هم .............
----------------------------------------------------------
اول یادی کنم از شهید کشوری و شهید شیرودی
یادشان گرامی:72:
15 ) محمد رضا فرض این عکس ها من و تو باشیم ،،
میریم عملیات و تو یه عملیات منو با تیر می زنند ،،
آخری چیزی که به من میگی چیه قبل از شهادتم ؟
http://www.hamdardi.net/imgup/597835ac69ed73418a.jpg
احمد=باغبان=شهید کشوری
احمد نرو، احمد نرو، اگر بری زمین بو میگیره، احمد نروووووووووووووووووووو. اگر میخوای بری، برو ولی چند دقیقیه دندون رو جیگرت بگذار شاید منم تیر خوردم باهم رفیتم.
احمد، احححححححححححححححححححححححح ححححححححححححححححححححححححح حححمممممممممممممممممد {همزمان با احمد گفتن: تووف تووف تووففففففففففففف ( صدای شلیک مسلسل کبری) احمممممممممممممد ، تخ تخ تخ ( صدای راکت کبری)} احمد نرووووووووووووووووووووو. میکشمتون نامرداااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا
------------------------------
محمد رضا مراقب خودت باش ای هم نشین همیشه :) ممنون و هم چنین
مراقب خودت باش ای رفیق روزهای سخت تاپیک ها ی همدردی :)
تو را می سپارم به تمام دل های خسته :)
و تو را می سپارم به دامان دریا :)
مواظب باش غرق نشی :rugby:
مواظب خودت باش، رفیق. در پناه حضرت دوست.
یا حق.:72: