ماندگار جان خیلی خیلی خوشحالم ببین عزیزم با آرامش همه چیز حل میشه سعی کن از این به بعد با یه سیاست زنانه زندگیتو پیش ببری .
نمایش نسخه قابل چاپ
ماندگار جان خیلی خیلی خوشحالم ببین عزیزم با آرامش همه چیز حل میشه سعی کن از این به بعد با یه سیاست زنانه زندگیتو پیش ببری .
مرسي ، مرسي ، مرسي
باور كنيد خودم اينقدر حس خوبي دارم كه ديگه نمي خوام از دستش بدم ، مي خوام اين حسه بشه يه عضو از بدنم كه نبودش تمام سيستم بدنمو مختل كنه !! حالا شيرين ترش اينه كه همسرم چقدر احساس ندامت ميكرد از رفتارهاي گذشتش ، بعد مهموني دستمو گرفت و گذاشت روي قلبش ؛ گفت : ببين ؛ اين هميشه فقط و فقط برايه تو ميزنه ، پس با بودنت ، بهش معنايه بودن ببخش .
نذار غبار كينه روي قلبت بشينه و نذار كه قلب عاشقم اشك تورو ببينه .
بده دستاتو به من ، تا غم تو رو نبينه
( طرف شاعر تشريف دارن )
خيلي خوشحالم ماندگار جان. اميدوارم كه اين خوشي ات تا آخر عمرت ادامه داشته باش.
عالي شد از اين بهتر نمي تونست بشه عالي شد ماندگار تو به اونچه مي خواستي رسيدي و حالا مي دوني كه مادر همسرت نه ديوانه است و نه مجنون فقط يه زنه كه محتاج محبته و اينكه اون هم به اندازه تو تنش داشته تو خيال مي كردي با وجود مادر شوهر همسرت رو ازدست مي دي اون هم فكر مي كرد داري پسرش رو ازش مي گيري اما از اين به بعد رفتارت رو سنجيده بروز بده موفق باشي عزيزم.
سلام مرسي دلناز جون
حالايه تجربه جديد كه ديروز كسبش كردم ، بد نيست اينجا مطرحش كنم . :305:
ديروز واسه ناهارخونه مادر شوهرم بوديم ، همه خواهر و برادرها و زن داداشو دامادهاشونم اونجا بودن ، صحبت از موضوعي شد كه زياد برام دلچسب و خوشايند نبود ، از اين حرف زدن كه ما مي خواستيم واسه دختر فلاني بريم خواستگاري و كه نشد و هزار چيز ديگه ، اخر سر مادر شوهره رو كرد به شوهر منو گفت : اگه چشت سپيده رو گرفته بود الان به جاي اين زنت اون نشسته بود !!!!! خيلي ناراحت شدم ، گر گرفته بودم ، اومدم يه چيز جوابشو بدم كه ياد حرفهايه شما افتادم ، ( همسرم با شنيدن اين حرف خيلي نگران شد ، قاشق از دستش افتاد و به من خيره شد ، منتظر بود من از كوره در برم و يه چيز حواله مامان جونش بكنم ، اما من خيلي مسلط و آروم گفتم ، برا سپيده خانومتون متاسفم ، چون تيغ من برنده تر بود و تونستم پسر گلتو مال خودم كنم و از اين بابت هم خوشحالم و به خودم به خاطر اين پيروزي مي بالم . :227:
همه ساكت شدن ، همسرم خنده مليحي زد و به خوردنش ادامه داد ، منم غذامو خوردم و رفتيم خونه ما ، تويه راه دستمو گرفت و گفت : من واقعا به خاطر حرف مامانم متاسفم ، تا حالا هر چي در مورد مطلك هاي مامانم اينا مي گفتي زياد اهميت نمي دادم ، كه حساس تر نشي اما امروز واقعا به اين كارت آفرين ميگم ، جواب خوبي دادي ، هم احترامشونو گذاشتي هم حرفتو زدي ، من به تو افتخار ميكنم .:228:
اينم از اين ماجرا
اين تيپ مادر شوهرها هرگز درست بشو نيستن و گرنه اين ديگه چه حرفي بود اما آفرين ماندگار اما سعي نكن براي هر كلامشون يه چيزي بگي سعي كن بعضي وقتها همسرت بفهمه و اون جواب بده بد نيست گاهي خودتو به موش مردگي بزني با اين جور افراد بايد همينطور برخورد كرد . اي خواهر چي بگم كه دل خودم هم خونه من از اين اشكال خندانك ندارم برايم غير فعال شدن اما تو در نظر بگير من قلبم شكسته و دارم اشك مي ريزم هاي هاي
از شوخي گذشته مهم پيوند خودتو همسرته اين پيوند رو بيشتر كن و براي هر روزت برنامه بريز موفق باشي گل نازم
آفرین گلم
خیلی جواب خوبی دادی دل همسرتم اینجوری بدست آوردی اینو بهش می گن با پنبه سر بریدن
خدا نكنه قلب مهربونت شكسته باشه عزيزم
چرا اشك ، اونم هاي هاي ؟؟؟؟ :302:
اگه كمكي از دست من بر مياد ، در خدمتم دلناز حون ، در ضمن خندانك ها براي تو هم فعالن فقط بايد بري بالاي همين صفحه و دكمه سرمه اي رنگي كه روش نوشته ارسال پاسخ رو كليك كني و بعد مي بيني كه خندانك ها فعالن ، اميدوارم هميشه مثل اون خندانك خوشحاله باشي . :D
آفرین خانمی خوب خودتو کنترل کردی اگه من بودم :97:
من با دلناز موافقم بزار بعضی وقتها همسرت جواب بده و تو خودتو به موش مردگی بزن:33:!!!!
سلام ماندگار جون. خيلي خوشحالم كه تونستي طوري حرفت رو بزني كه هم اونها ساكت بشن و هم دل شوهرت رو به دست بياري . به قول بلوم با پنبه سرشون رو بريدي. آفرين. براي مادر شوهرت هم خيلي متأسفم كه همچين حرف بي ربطي رو زده. خدا انشاالله به راه راست هدايتش كنه.
سلام ماندگار جان. خوبي؟ اوضاع خوب پيش مي ره؟ اميدوارم كه ديگه ناراحتي تو زندگيت به وجود نياد عزيزم.
آره عزيزم ، شكر خدا زندگيم خيلي بهتر شده ، يعني درست از روزي كه با اون تعاريف كه گفتم ، رفتم خونه مادر شوهرم ، نه تنها مادر شوهرم كه همه خونواده عوض شدن حتي همسرم ، خلاصه از اوضاع فعلي خيلي راضيم . الان هم كم كم در حال تدارك برگزاري مراسم عروسيمون هستيم .
از تو هم ممنونم كه به يادم بودي
خدا رو شکر. تعادل رو کاملا حفظ کن . خوشحال شدم عزیزم.
خيلي خوشحالم عزيزم. برات دعا مي كنم كه عروسيت به خوبي و خوشي برگزار بشه و بري سر خونه وزندگيت. خواهش مي كنم گلم.
خدا رو شکر عروس خانوم
خوشحالمون کردی
بازم ممنون از همه شما دوستان عزيزم
و بازم تشكر كه زمان ناخوشيم ياريم كرديد و تنهام نذاشتيد برايه همه شمام آرزوي خوشبختي و سربلندي دارم .
ماندگــــــــــار
بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک باد
عروس خانم ما روهم دعا کن میگن دعای عروسا حسابی میگیره .ا
اي به چشم nafas e عزيز
اگه مي شناختمتون و ديده بودمتون ،حتما دعوتتون مي كردم بيايد عروسيم
اما اينجا يه فضاي مجازيه كه فقط مي تونم بگم دوستتون دارم
اقای سورنا میشه بپرسم شما مشگلتون با خانمها چییه هر جا رفتم همیشه خانمها مقصر دونستید یا خودتون ضربه ای خوردید یا کلا منفی باف هستید ولی حق ندارید بیاید و مشکلات دیگرانو به تمسخر بگیرید خواهشا تو مدل کمک کردنتون به دیگران تجدید نظر کنید واقعا متاسفم که نمیتونید واقع بینانه تر به قضایا نگاه کنید اینو بدونید همه زندگیها مثل هم نیست مشگلی که شما با خانوادتون داریدو قرار نیست کس دیگه ای هم داشته باشه اینجا همه اومدیم دردودل کنیم وبه فکر چاره ای باشیم اگر قرار باشه با لحن تمسخر ایرادها یا مشگلات رو به رخ هم بکشیم اصلا چرا بیایم اینجا اینجا جای خالی کردن عصبانیت نیست
مارال جان اينجا جاش نبود اينو بگيا! اينجا به سورنا چه ربطي داره!!!
سلام
ماندگار خانم بعد از اين همه حرف اين و اون بهترين را اينه به زندگيت بچسبد فردا كسي نمياد كمكت .
موفق باشيد.