رهگذرآسمان عزیز
لطفا در این مدت شما تمام دستور العملهای تاپیک را مطالعه کنید که در مدیریت گروه بدانید چه باید بکنید
نمایش نسخه قابل چاپ
رهگذرآسمان عزیز
لطفا در این مدت شما تمام دستور العملهای تاپیک را مطالعه کنید که در مدیریت گروه بدانید چه باید بکنید
سلام منم هستم
سلام
این تاپیک باید بالا باشه
ان شاءالله تا زمان مقرر تعدادمون 30 تا بشود :203:
سلام به دوستان خوبم
تشکر ویژه از دوست گرامی رهگذر آسمان که این تاپیک ارزشمند را به روز رسانی کردند وقبول مدیریت .
بعد از دعوت دوستمون رهگذر آسمان ، ابتدای امر پیش خودم گفتم که با بچه کوچک و این همه مسوولییت نکند از پس این تاپیک بر نیام ، پس از همین ابتدا جواب منفی به دعوت ایشان بدهم اما بعد از مرور تاپیک ، و کمی تامل متوجه شدم بیشتر از هر زمان نیاز دارم که حتی شده خودم را اجبار کنم و با قوانین بسیار سودمند و اثر گذار این تاپیک پیش برم .
عادت های رفتاری که در هر هفته باید روشون تمرکز کنیم خیلی مفید هستند و به همه اونها نیاز دارم.
برکات تلاوت قرآن هم که گفتنی نیست.
وچه هدیه ای ارزشمند تر اینکه در حق دوستی دعا کنیم و اثراتش را بر زندگی خودمان نظاره گر باشیم.
از همه دوستان دعوت می کنند که زودتر عضو بشوند تا این تاپیک را که یک پکیج کاملی هست را زودتر هدیه بگیریم.
من هم هستم.:72::72:
از بانی عزیز و خوش ذوق این تاپیک خانم فرشته مهربان عزیز،جا داره صمیمانه تشکر کنیم . من الله توفیق .
سلام
لطفا این تاپیکو تبلیغ کنید تا تعدادمان به 30 نفر برسد. بنده خدایی که نام او را آسمان بهشت می گذارم مایل به ثبت نام هستند
1_ سرشار
2_ رهگذر آسمان
3_ الهه زیبایی ها 1
4_ فرشته اردیبهشت
5_ .donya
6_ عشق آفرین
7_ khaleghezey
8_ « 7 »
9_ mohamad.reza164
10_ paiize
11_ الهه زیبایی ها 2
12_ tavalode arezoo
13_ بی نهایت
14_ آسمان بهشت
سلام
بنده خدای دیگری مایل به شرکت در سیمرغ هستند
نامشان "حبیبه" می گذارم
منم هستم
تا الآن هفده نفر شرکت کردند
"ریحانه" نفر هفدهم هستند
سلام دوستان
منم هستم.
سلام
یک بار دیگر قوانین را ارسال می کنم برای کسانی که شاید ندانند برنامه سیمرغ چگونه هست!
فرشته مهربان :
1 – هر نفر در طی یک هفته 1 جزء قرآن که ترتیب آن به وی اعلام می شود را می خواند ( به اینصورت هفته یک ختم قرآن توسط 30 نفر صورت می پذیرد و در سی هفته سی بار توسط گروه قرآن ختم می شود و هرفرد طی سی هفته یک بار قرآن را ختم می کند )
2 - هر ختم در هر هفته هدیه می شود که کسانی که منظور نظر هستند برای هدیه یک ختم در هفته به وی در لیست می آید ( مثلاً از معصومین شروع می شود )
3 – هرروز عصر نزدیک به اذان مغرب 100 صلوات کامل برای سلامتی و ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف توسط هر فرد فرستاده می شود که در مجموع طی هفته هر فرد 700 صلوات می فرستد و توسط جمع 30 نفره در هرروز 3000 صلوات و در هفته توسط 30 نفر21000 صلوات و در طی 30 هفته 630000 صلوات برای سلامتی و ظهور هرچه نزدیکتر آن حضرت تقدیم می شود
4 – در طی یک هفته و هر روزه ترجیحاً بعد از ذکر صلوات حاجت یکی از عزیزان گروه مد نظر قرار داده می شود و برایش دعا می شود و طلب حاجت می شود . نوبت افراد طی لیست تنظیم می شود و افراد با ملاحظه آن می فهمند در طی هفته برای چه کسی دعا کنند.
5 - برای هر هفته یک برنامه رفتاری مناسب با الهام از خود قرآن تنظیم می شود که در طی هفته مداومت برآن می شود و در هفته بعد برنامه رفتاری بعدی به اضافه برنامه هفته قبل در پیش گرفته می شود
لازم به ذکر هست هرجزئی که برای هرکس اعلام می کند بعدش باید از آن به بعد را ادامه دهد یعنی مثلاً کسی که جزء 3 برایش اعلام می شود شروعش با خواندن این جزء و بعد جزء 4 بعد جزء 5 و ...... به ترتیب به همین صورت پیش میرود تا وقتی جزء 30 را تمام می کند بعد میاید اول قرآن جزئ 1 را می خواند و بعد جزء 2 تا اینگونه می رسد به جزئی که آغاز کرده بوده و یک دور را ختم کرده در طی 30 هفته ....
سلام دوستان عزیزم
نماز و روزه هاتون مقبول درگاه حق باشه ان شاءالله :43:
سپاسگزارم از دوست عزیزمون رهگذر آسمان بابت مدیریت خوب این بخش... امیدوارم تعدادمون تا عید فطر به 30 تن برسه و لیاقت داشته باشیم تا این اعمال رو به خوبی و درستی انجام بدیم.
چند باری تو دلم گفتم که نمیتونم هر روز 100 صلوات بفرستم ممکنه یک روز فراموشم بشه و برنامه بهم بخوره ولی امیدوارم خدا کمکم کنه تا همت و توانایی انجامش رو تا پایان 30 هفته که میشه 210 روز داشته باشم و ان شاءالله اگر صلاح دید حاجت من و تمامی دوستان عزیزی که شرکت کردند مستجاب بشه:203:
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72:
سلام
یا لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ایاک نعبدوا و ایاک نستعین و هو حسبنی و نعم الوکیل و رئوف بالعباد ، برحمتک یا غفارالذنوب یا هادی المضلین یا غیاث المستغیثین یا شافی یا واهب العطایا یا غافرالخطایا یا خیرالناصرین یا خیرالناصرین و یا خیرالناصرین .
نفر نوزدهم " بهار "
الهی که نهایت استفاده رو ببرند و حاجتش برآورده بخیر بشه.
نفر بیستم "گیسو کمند"
الهی که خدا کمکم کنه .
خدایا امام زمانمون هر جایی که هست سلامت باشه ، به حق محمد و علی و فاطمه و حسن و حسین ظهور امام زمانو هر چه سریعتر برسون ، خدایا میدونی حالم خوب نیست نگرانی و وحشت و استرس وجودمو گرفته این احساساتو از من دور کن ،کمکم کن آرامش داشته باشم ، بتونم خوشحال باشم ، خدایا به من قدرت بده و اراده و انگیزه بده ، خیلی زیاد ، کمکم کن درست زندگی کنم و از زندگیم لذت ببرم ، خدایا این غم و وحشتی که نمیزاره من لذت ببرمو خودت بحق محمد و علی امیرالمومنین برطرف کن ، خدایا اگر به صلاحمونه کمک کن بتونم کنارسعید دوباره زندگی کنم و خوشبخت بشیم خوشبخت واقعی و اگر به صلاحمون نیست خدایا بحق علی بحق فاطمه زهرا بحق حسین کمکم کن و این علاقه و مهر رو از من بگیر و منو از این وضعیتی که درش هستم نجاتم بده ، خدایا میخام کمک کنم به خودم به دینم به امام زمانم و خودمو مقید به رعایت قوانینت کنم و مومن واقعی بشم شیعه باشم و بعد هم به خلقت کمک کنم خدمت کنم توی راه دینمون و برای رفع یه گرفتاری خاص از اونها ، اول اراده اشو بهم بده و بعد راهو نشونم بده و بعد ثابت قدم بدارم ، خدایا کمک کن و نجاتم بده ، الهی آمین یا لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم ایاک نعبدوا و ایاک نستعین و هو حسبنی و نعم الوکیل و رئوف بالعباد .
به روز رسانی :72:
تو تالار به این بزرگی به اندازه سی نفر نشدیم؟؟؟!!!!:huh::huh:
سلام دوستان عزیز و خوب همدردی :72:
نماز و روزه هاتون قبول باشه ان شاءالله :203:
امیدوارم در این ماه عزیز تونسته باشین به خدا نزدیکتر بشین :43:
ببخشید عزیزان.... من خیلی دیگه بی انگیزه و همینطور نا امید شدم .... همه چیز نشون دهنده ی این هست که امیدی به اجابت خواسته ی من نیست چون مثل معجزست و معجزه برای من رخ نمیده...
من به خداوند خواسته ام رو بار ها مطرح کردم و حتما خدا نمیخواد که نمیشه ... یکی هم بهم گفت صد بار هم ختم قرآن کنی تا خدا نخواد نمیشه و تقدیر ما رقم خورده و عوض شدنی نیست... نیومدم شما ها رو هم نا امید کنم ولی از بس نا امید هستم و شوق به اجابت رسیدن خواسته و حاجتم نزد من کمرنگ شده که دیگه میلی به انجام این اعمال شریف ندارم ومیدونم از کم سعادتی من هست... حتی وقتی میرم یه دعایی رو بخونم حس میکنم از ته دلم نیست و وسط کار ول میکنم...
واقعا هم از خدا و هم از شما معذرت میخوام .... شاید همون دفعه ی اول نباید می پذیرفتم با اینکه خیلی این تاپیک رو دوست دارم.
فقط یه چیزی :
میدونم هر هفته برای حاجت یک نفر دعا میشه فقط ولی اگر یه جایی از دلتون به یاد من بودید برای اینکه حاجتم به خوبی برایم به استجابت برسه دعا کنین ...ممنونتون میشم :72:
عزیزم قطعا اگه یه خواسته از خدا داشته باشیم ولی به صلاحمون نباشه برآورده نمیشه.همیشه دعا کن اگه خیروصلاحت در اونه خدا کمکت کنه.منم خیلی از جاهای زندگیم ناامیدشدم ولی بعد فهمیدم خواسته هایی که به زور ازخدا خواستم، اگه برآورده شدند خیلی حالم بدتر شد واونایی هم که جواب نگرفتم بعد یه مدت فهمیدم چه خوب شد که اجابت نشدند.این جمله معروف راهمیشه باخودت بگو
《خدایا تقدیر مرا خیر بنویس تقدیری مبارک تاهرچه را که تو دیرمیخواهی زود نخواهم وهرچه را که تو زود میخواهی دیرنخواهم》
اگه قابل باشم تو سحرها وافطارها خیلی به یادت بودم ودعات کردم.
انشالله حاجتت برآورده به خیرشه
سلام
خوشحال می شویم شما هم حضور داشته باشید:72:
«7» گرامی بعد از نماز صبح هفتاد بار ذکر یا فتاح را بگویید ان شاءلله گره از کارت باز میشود
سؤال : چند سال است که در کارهایم دچار مشکل می شوم که راه ها به رویم بسته می شود از جمله در زمینه اشتغال و ازدواج و هر چه از خدا طلب یاری می کنم راه مساعدی گشوده نمی شود؟
پاسخ آیت الله بهجت : زیاد از روی اعتقاد بگویید «استغفرالله» هیچ چیز شما را منصرف نکند غیر از ضروریات و واجبات تا کلیه ابتلائات رفع شود ، بلکه بعد از رفع آن ها هم بگوییدبرای اینکه امثال آن ها پیش نیاید و اگر دیدید رفع نشد بدانید یا ادامه ندادید ، یا آن که با اعتقاد کامل نگفته اید.
سلام
مادرم هم خواستن که شرکت داده بشن.
پس واسه من دونفرحساب کنید
التماس دعا
سلام دوستان عزیزم :72:
ممنونم از همتون
تولد آرزوی عزیز واقعا از صمیم قلبم سپاسگزارم ازت :43:
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72:
رهگذر آسمان عزیز خیلی از لطفتون ممنونم .... چشم بعد از نماز صبحم این ذکر شریف رو میگم.
من هم خیلی دوست دارم در این تاپیک شرکت کنم و حضور داشته باشم .... برای حاجتم تصمیم گرفتم شرکت کنم و وقتی نا امیدی تو قلبم رخنه کرد گفتم دیگه بی فایدست:54:
ولی چشم... من رو هم از لیست حذف نکنید میمونم و شاید خداوند به واسطه ی شما عزیزان و قرائت دسته جمعی نظر لطفی هم به من بکنند.
در پناه خدا
سلام به همگی طاعات وعباداتتون قبول درگاه حق:72:
با توکل ویاری خدا منم هستم
7 جان سلام
ببخشید من خیلی کوچکتر از اینم که بخام توی زمینه های معنوی نظری داشته باشم ،
اما چون این نکته خیلی خیلی مهمه ، حتی حیاتیه ، با اجازت مطرح میکنم .:43:
ببین 7 جان ، شما وقتی عاشق یه نفر باشی هی میری بهش بگی اینو بده اونو بده ؟ نه همش دوست داری ببینی اون چی دوست داره همون کارو بکنی ،
دوست داری همونطوری باشی که معشوقت میخاد ،
باید رابطه ما با خدا اینطوری باشه ، یعنی اول دوستش داشته باشیم و سعیمونو بکنیم بندگی کنیم ، عاشق باشیم و حداقل واجباتمونو درست و کامل انجام بدیم ، اونوقت میدونی چی میشه ؟
خدا میبینه بنده اش انقدر خوبه ، او که خودش میبینه و از دل ما و آگاهه، برات بهترینهارو میاره و خوشحالت میکنه :43:
مبادا نماز من طولانی بشه چون میخام آخرش از خدا یه چیزی بخام ، مبادا نماز شب بخونم چون میخام یه چیزی بخام ، این خیلی بده خیلی ،
درواقع خودمو گول نزنم ، واقعیت اینه من نرفتم واسه مهربان خدای عالم سپاسگزاری و عبادت کنم من رفتم به مراد دلم برسم چون میدونم تنها راهش اینه .
7 جونم، قرار نیست من وقتی کارم گیره توی همچین کمپینهایی شرکت کنم ،
میدونی من یه مدیر نازنینی داشتم ، هر هفته چهارشنبه ها بلیط تهران مشهد داشت ، میرفت حرم امام رضا و میومد، هیچ مشکلی هم نداشت ولی وقتی استثنائا یه هفته نمیرفت همش بغض داشت و دلش تنگ میشد
یه بار پرسیدم آقای .... میرید اونجا چی میگید ، گفت میرم پابوس ! فقط پابوس !
عزیزم شما که میخاهی این زحمت رو بکشی و توی این تاپیک شرکت کنی ، این زمان رو بزاری و این دعا و قرآن رو بخونی ، عزیزم اول ، به اولین خشتی که میخواهی بزاری فکر کن ، منظورم نیتت هست
به نیتت حسابی فکر کن ، به اون دعایی که قراره هرروز بعد از صلواتها برای ظهور امام زمان دعا کنیم ، و به خیلی چیزهای مهم و حساس دیگه ، بعد نیت کن .
الهی که خدا کمکت کنه و چه به خواسته ات اگر به صلاح بود و انشااله رسیدی و چه به مراد دلت به هر دلیل اونطور که خودت میخای نرسیدی ، دلت شاد باشه و روانت آرووم و راضی باشی .
7جان منو ببخش پرحرفی کردم، امیدوارم دچار سوء تفاهم نشیو ببخشیم:203: ، اینا برای تو :72::72::72::72::72::72::72::72:
سلام
ممنون از رهگذر آسمان برای مدیریت تاپیک
دوستانی که خود عضو گروه هستند می توانند از میان دوستان و آشنایان دنیای غیر مجازی کسی مایل بود را عضو کنند که در این صورت یک نام برای او اعلام می کنند یا اینکه نام خود را با شماره اعلام کند مثلاً خواهرش هم عضو گروه می شود و نام خودش آسمان هست .... برای خواهرش نام آسمان 2 انتخاب می کند
فقط تاکید داشته باشید به کسانی که خارج از دنیای مجازی عضو می شوند که مقید به اجرای به موقع برنامه باشند تا نقص ایجاد نشود .
ان شاء الله بتوانیم با تکمیل شدن اعضا عید فطر شروع را اعلام کنیم
به روز رسانی:72:
سلام
لیست نهایی با ویرایش...
1_ سرشار
2_ رهگذر آسمان
3_ الهه زیبایی ها 1
4_ فرشته اردیبهشت
5_ .donya
6_ عشق آفرین
7_ « 7 »
8_ mohammad.reza164
9_ paiize
10_ الهه زیبایی ها 2
11_ tavalode arezoo
12_ بی نهایت
13_ آسمان بهشت
14_حبیبه
15_narges_khanom
16_ریحانه
17_suzana
18_ بهار
19_ گیسو کمند
20_ paiize 2
21_نیلوفر:-)
سلام
از فرشته مهربان محترم درخواست دارم تاپیک را چند روز دیگر هم تمدید کنند.
من تمام تلاشمو برای اینکه تعدادمان به سی نفر برسد خواهم کرد از همه شما هم می خواهم از بستگان و آشنایان دعوت به عمل بیاورید.
نفر 22 _ گل نرگس
سلام
خوشحال میشم من هم در این برنامه مشارکت داشته باشم
سلام
فقط هفت نفر کم داریم.
چون نمی توانم از اعضا دعوت کنم لینک را در امضایم قرار دادم
به گمانم این تاپیک اصلا دیده نمی شود:47:
سلام
دوستانی که اینجا را می بینند فقط این را من به شما بگویم که قرآن ناجی من بود حالم تا مرز بستری شدن پیش رفته بود اما فقط خدا و قرآن نجاتم دادند
لطفا شرکت کنید
:72:
سلام
دو نفر دیگر هم اضافه شد به لطف خدا
24_ یلدا
25 _ شهید گمنام
سلام به همگی :72:.. منم میخوام تو این ختم شرکت کنم..خیلی ممنون میشم من رو هم به لیست اضافه کنی رهگذر جان:72:
با توکل به خدا.. انشالله گره های زندگی همگی باز بشه به برکت قران... اااااااامین.. التماس دعا
سلام
_فریده
_ یا فاطمه زهرا
تا الآن با «المای» محترم 28 نفر شدیم منتظر پاسخ نفر 29 از بیرون هستم
فرشته مهربان ، شما شرکت نمی کنید؟!
یکی از دوستان بنده هم مایل به شرکت هستند
اسمشان
رهگذر آسمان 2
فقط یک نفر باقی ماند تا لیست تکمیل شود لطفا ثبت نام کند تا من لیست را ببندم و جزءهای مشخص شده را ارسال کنم
فقط پیگیر اینجا باشید. عزیزانی را می بینم که پیگیر هستند
ممنون:72:
سلام اگه تکمیل نشده منم هستم ممنون
سلام و ممنونم از حضورتون
سی نفر تکمیل شد و منتظر فرشته مهربان هستم که بفرمایند از کی باید شروع کنیم تا برنامه هفته اول را ارسال کنم.
جزء ها طبق شماره ی هر فرد کنارش نوشته شده است و باید از همان شروع کنید.برای مثال : فرشته اردیبهشت محترم این هفته جزء 4 را می خواند ، هفته ی بعدی جزء 5 و بعدی 6 و 7و.... تا برسد به جزء 1 و 2 و 3
°°صد صلوات روزانه فراموش نشود°°
از همه ی دوستان تقاضا دارم برنامه را با دقت انجام دهند تا خللی در ختم دیگران ایجاد نشود
***لطفا اعضای محترم سیمرغ ، پای این پستم تشکر بزنند تا مطمئن شویم همه پیگیر هستند***
1_ سرشار •••»»»» جزء 1
2_ یا فاطمه زهرا •••»»»» جزء 2
3_ الهه زیبایی ها 1 •••»»»» جزء 3
4_ فرشته اردیبهشت •••»»»» جزء 4
5_ .donya •••»»»» 5 جزء
6_ عشق آفرین •••»»»» جزء 6
7_ « 7 » •••»»»» جزء 7
8_ mohammad.reza164 •••»»»» جزء 8
9_ paiize •••»»»» جزء 9
10_ الهه زیبایی ها 2 •••»»»» جزء 10
11_ tavalode arezoo •••»»»» جزء 11
12_ بی نهایت •••»»»» جزء 12
13_ آسمان بهشت •••»»»» جزء 13
14_حبیبه •••»»»» جزء 14
15_narges_khanom •••»»»» جزء 15
16_ریحانه •••»»»» جزء 16
17_suzana •••»»»» جزء 17
18_ بهار •••»»»» جزء 18
19_ گیسو کمند •••»»»» جزء 19
20_ paiize 2 •••»»»» جزء 20
21_نیلوفر:-) •••»»»» جزء 21
22_ گل نرگس •••»»»» جزء 22
23_ ملیحه •••»»»» جزء 23
24_یلدا •••»»»» جزء 24
25_ shamim•••»»»» جزء 25
26_ فریده •••»»»» جزء 26
27_ المای •••»»»» جزء 27
28_ رهگذر آسمان 2 •••»»»» جزء 28
29_ عروس خوشبخت •••»»»» جزء 29
30_ رهگذر آسمان•••»»»» جزء 30
سلام دوستان همدردی
رهگذر آسمان عزیز از چندم ماه تیر باید این ختم رو شروع کنیم و جزء را هدیه به کی کنیم؟
سلام
برنامه آماده ارسال هست فقط زمانش را منتظر هستم فرشته مهربان تعیین کنند و مهم تر از همه مطمئن شویم همه ی اعضا پیگیری می کنند تا ختم بقیه ناقص نشود
اعضای محترم :
donya.
narges_khanom
suzana
از زمان آخرین باری که آنلاین شده اید مدتی می گذرد لطفا با زدن تشکر اعلام حضور بفرمایید
:72:
سلام
لطفا عزیزان دیگری که مایل به شرکت هستند اعلام بفرمایید تا اگر چند نفر اعضای سیمرغ اعلام حضور نکردند آن ها را جایگزین شان کنیم
نمی شود بیشتر از این اعضای گروه را منتظر گذاشت
برنامه ای که ثبت نام می کنید آن هم برنامه قرآنی پی اش را باید بگیرید!! نه اینکه اسمتان را بنویسید و بروید
سلام دوست عزیز.من همیشه پیگیر گروه بودم و اسمم رو ننوشتم که برم.دو سه روزی درگیر بودم و نتونستم سر بزنم و این دلیل نمیشه شما سریع به خودتون بگیرید و دنبال نفر جایگزین بگردید.در هر صورت من هستم.