عزيزم واقعاً برات متاسفم. امروز سر نمازم خيلي برات دعا كردم. از امين هم توقع نداشته باش. خودت قبلاً مي گفتي هيچي نداره. حالا 10 ميليون از كجا بياره بده. يه كم انصاف داشته باش عزيزم. صبور باش. خدا كمكت مي كنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
عزيزم واقعاً برات متاسفم. امروز سر نمازم خيلي برات دعا كردم. از امين هم توقع نداشته باش. خودت قبلاً مي گفتي هيچي نداره. حالا 10 ميليون از كجا بياره بده. يه كم انصاف داشته باش عزيزم. صبور باش. خدا كمكت مي كنه.
الان توي شرايط بدي هستي نازنين جان
ولي زياد از اين و اون توقع نكن
فعلا اگر طلايي چيزي داري بفروش يا اينكه وام بگير
كاش به جاي اينكه با مديرت دعوا مي كردي ازش درخواست وام مي كردي تا از اين اوضاع دربياي
به هر حال با گريه كردن و غصه خوردن كاري درست نمي شه
سعي كن قوي باشي و از خودت ضعف نشون ندي كه اولين نفري كه لطمه مي خوره خود تو هست
نازنين جان. پدر و مادرت نمي تونند بهت كمك كنند؟
نازنين جان
قرض بگير. از دوستي،فاميلي ، آشنايي. فعلا كارتو راه بنداز. از شوهرت بخواه باهات همفكري كنه و دلداريت بده.
اون كسي كه بهش چك داري رو پيدا كن و ازش مهلت بگير
البته الان زوده
گفتي تا آخر آذر
توكل كن به خدا .
درست مي شه
توكلت به خدا چي شد خانمي؟!؟!!؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!؟!؟!؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟!!؟
نازنین عزیز، بسپار به خدا خودش همه چیو جور میکنه، عزیزم صبر کن مطمئن باش همسرت به موقع کمکت میکنه، چرا انقدر به هم ریخته شدی، با این وضعیت که نمی تونی خوب تصمیم بگیری، یه کم آرامشت رو حفظ کن..
:72:
يه عالمه راه هست كه مطمئنم خيلي هاشو هنوز امتحان نكردي و به خيليهاشم هنوز فكر نكردي
خودتو نباز و قوي باش
نازنین خانوم ببینید بیشتر از این همسرتون رو عذاب ندید.نمی دونید این توقع عجیبی که از ایشون دارید چقدر زندگی مشترکتون رو از بین می بره. همسرشما تا اونجایی که بتونه کمکتون می کنه.بذارید فکر کنه و روش مناسبی به ذهنش بیاد.
انتظار شما از شوهرتون بسیار غیر ترماله. مگر می شه یک نفر متوقع باشه در برابر اشتباه خودش از دیگران؟
شما وقتی انصاف رو در مورد عزیزتون همسرتون کنار می ذارید انتظار انصاف از غریبه رو دارید؟ همسرتون می تونه پول شه؟
یخورده به خودتون بیاید و محکمتر بشید. اون هم بهتون کمک خواهد کرد.
من یک شماره برای مشاوره حقوقی تلفنی دارم.
1000 230 909
حتما امروز تماس بگیرید. کمکی از دست من بر بیاد حتما انجام می دم.
نازنین جان الان که کاری نمی تونی بکنی خودتم بکشی برات پول نمی شه مسائلوبا هم قاطی نکن امین هم مثل تو کاری نمی تونه بکنه
بهتره زودتر یه وکیل درستو حسابی پیدا کنی
سلام نازنين خوبي؟ چي شد؟ پولت برگشت؟
سلام. خوبین ؟؟؟ هیچ راهی ندارم. این سفته ها حالا حالا ها پول نمی شه. اون اقا هم وکیلش داره می پیچونه. بچه ها یک خواهش دارم ازتون. تورو خدا اگه شر خر می شناسید بهم معرفی کنید. امروز توی دادگاه یکی از کارمنداش اب پاکی رو ریخت رو دستم. گفت فقط کار شرخر...
تو رو خدا بچه ها. شر خر می شناسید بگید.
نازنيين عزيز
از اينكه اين مشكل برات پيش اومده ، متاسف شدم ! تا جايي كه من خبر دارم ،خيلي دختر بااستقامت و صبوري بودي ؛ نگران نباش عزيزم ، من مطمئنم كه بر اين مشكلت خيلي زود فائق ميشي .
منم برات دعا ميكنم :203:
نازنین خانوم درود
می دونم دوران سختی براتون داره طی می شه. واقعا از صمیم قلب امیدوارم مشکل شما بانوی گرامی حل بشه.
فقط چند تا سوال دارم. شما وکیل گرفتی؟ به اون شماره ای که دادم تماس گرفتید؟این رو هم امتحان کنید.
مشکل رو بدتر نکنید. شرخر بسیار دردسر سازه. کسی که این پیشنهادو به شما داده از عواقب همچین قضیه ای که کانون زندگیتون و اصولا همه چیز رو به هم می زنه خبر نداره.
می شه لطف کنید بگید چرا صفته ها فعلا پول بشو نیست؟ راستی یه تماس با طلبکارهاتون بگیرید بهشون بگید به دلایلی یک ماه دیرتر پولو می دین. از الان بگید بدقول نمی شید. نذارید آخر سر بگید.
شما بگید راجع به صفته تو دادگاه چی گفتن؟
ای بدجنس. نق زدن و دعوا؟؟؟
به خاطرخودت میگم عزیزم. خدا عقل داده به انسان. وقتی حرف گوش ندی چه طوری مشکلت حل بشه ؟؟؟
عزیزم من صبورم . طلبکارام صبور نیستند!!!!!!!!!!!!! واقعا کلاه گشادی رفت سرم. فکرشم نمی کردم.
اقاس سورنای عزیز دقیقا 8 ماه قانونی طول می کشه تا وسایل دفتر این آقا رو پلم کنن. و من باید 840000 تومان پول بدهم جدای از وکیل . ارزش نداره این کار. مگه وسایل دفترش چقدر می ارزه ؟
من نمي شناسم شرمنده. فقط تو اين وقت عزيز برات دعا مي كنم كه پولت بهت برگرده.البته هميشه بعد از نمازم براي همتون دعا مي كنم:203::203::203::203::203:
شما برای امتحان هم که شده با این شماره ای که دادم تماس بگیر.به جای اینکه اینجا وقتتون رو تلف کنید" اینجا کسی واقعا شرخر نمی شناسه.اگر هم بشناسه چون می دونه به دردتون نمی خوره و مشکل رو پیچیده تر می کنه درست نیست بگه به شما" یک مشاور حقوقی راه حلهای بهتری رو داره. من امروز با آشنای خودم که وکیله صحبت می کنم و موضوعتون رو مطرح می کنم. ایشالله حل می شه.
ممنون. الان هر چی زنگ می زنم بر نمی دارن.
عزیزم فکر شر خرو از ذهنت بیرون کن
مشکلاتت رو بیشتر از این نکن قانونی بهتر من شنیدم اگه خوده دادگاه بفهمه چکت دست شر خر اون موقع خودتم پات گیر می شه
نازنین خانوم من پرس و جو کردم براتون . مرکز مشاوره تلفنی حقوقی 129 روبگیرید. خودم الان تماس گرفتم. 8 نفر در نوبت بودند. امروز حتما تماس بگیرید. من عصر با آشنای خودم تماس می گیرم. نگران نباشید. ایشالله حل می شه
شماره 129 رو بگیرید. بدون پیش شماره
نازنینم پیگیر جریانت هستم ولی شرمنده که کاری از دستم بر نمیاد...
خدایا مشکل نازنین جونو زودتر حل کن . آمین
ممنون. دعا کنید برام
اي كاش مي تونستم كاري برات انجام بدم
نازنين جان منم فقط مي تونم برات دعا كنم كه مشكلت رو خدا خودش رفع كنه .
قوي باش
محكم باش
سلام. مرسی دوستان. چاره دیگه ای ندارم. دارم همین کار رو می کنم. محکم باشم.
اميدورم مشكلت به زودي حل بشه عزيزم به خدا توكل كن
نازنین جون قصه نخور پول زحمت کشیده بر می گرده دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
مرسی دوست من . همین کار رو کردم . دنبال پولم هستم ولی برنامه ریزیم رو طوری کردم که انگار پولم سوخت شده. فشار مالیمون خیلی شده ولی من و همسرم به این نتیجه رسیدیم شاید حکمتی توی کار بوده. برام دعا کنید.
نازنین جان به خدا توکل کن عزیزم
موفق باشی
ممنون.
نازنین عزیز سلام
از اول اول همه تاپیکت رو خوندم نه تنها انسان روشنی هستی بلکه بسیار خود ساخته ای!
خیلی خیلی به خاطر مشکلت ناراحت شدم و فقط یه چیز می تونم بگم:
و من یتوکل علی الله فهو حسبه (سوره طلاق-آیه 3)
هر کس بر خدا توکل کند خدا برایش کافی ست.
بهش توکل کن!همه امورت بهش واگذار کن و شک نکن که تنها او و تنها او برات کفایت می کنه!
هر لحظه ای که دلت پر شد از نگرانی این آیه رو با اعتقاد راسخ تو دلت تکرار کن و تردید نکن که خودش دستتو میگیره!
در پناه او!
سلام دوست خوبم. شما لطف دارید. فقط و فقط برام دعا کنید.
من همیشه به خودش توکل می کنم چون جز او هیچ پشت و پناهی ندارم. از لطفت ممنون عزیزم. :72:
نازنين جان شوهرت رو از اين مسئله با خبر شده ؟ خوانواده ات چطور ؟
همسرم می دونه ولی مامانم اینا نه.
نازنين جان سلام. خوبي؟ اوضاع و احوالت چطوره؟ پولت چي شد؟
سلام دوست خوبم. هیچی. طرف الان زندانه. خب چه فایده ؟؟؟ ازش شکایتم کردیم ولی چه فایده.
نمی دونم. الان آرومم. ولی خیلی زیر بار فشار مالی ام دوست من. حدود 10 میلیون دیگه باید پول برای خونه ام بدهم. الان ماهی 518 تومان قسط دارم.
از عید 88 هم قسط هام می شه 950 تومان!!!!!!!!!!!
واقعا نمی دونم باید چیکار کنیم. همسرم تا اونجایی که بتونه کمک می کنه ولی زندگی واقعا خرج داره. شاید باور نکنی من یک هل پوک هم برای خودم نمی خرم و فقط با اتوبوس می روم ولی هزینه های پیش بینی نشده خیلی یکهو فشار می یاره. مثلا عینک همسرمو عوض کردیم ( هم شکسته بود هم شمارش تغییر کرده بود ) 60000 تمام شد برامون. یا من یک دکتر رفتم 15000 شد یا ...
واقعا صفره صفرم. نمی دونم.
ولی امیدم به خداست . مطمئنم کمکم می کنه و لنگم نمی ذاره.
بازم راضیم به رضای خودش :72:
نازنین جان ان شاء الله چند وقت دیگه که خدمته شوهرت تمام بشه و برگرده به کار حتما شرایطتون بهتر میشه پس تا اون موقع مقاومت کن عزیزم .
پولت حتما برمیگرده گلم