خوب چیکار کنیم امین خان بانو پاییز نوشت منم گفتم از قافله عقب نمونم یه نظری دادیم:311:
یعنی خدایی من یکی عاشق این خاله ای هستم که به بانو مینوش وصلش کردی :311::58: خدا نصیب گرگ بیابون نکنه یه همچین خاله ای :227:
نمایش نسخه قابل چاپ
خاله قزی جان رفته بودی خرید یا دست به آب؟
اون قبلیه رو که تند تند نوشتی رفتی شاید دست منم بند بود غذام رو گاز بود بچه همسایه امون از خواب بیدار شده بود و ... و نتونستم خوب جواب بدم تند تند جواب بدم برم!
یه بار دیگه حالا که وقت داری که بگی بهم خدا نصیب گرگ بیابون نکنه بنده رو موظفی مثل یه خاله قزی خوب بیای یه پست خوب بلند بالا خوش قد و بالا درباره ذهنیتت راجع به من بنویسی. خیلی هم باید فکر کنی ذهنتو به کار بندازی هی حدس بزنی.
خسته نباشی پیش پیش.
راستی گرگ بیابونم پیشم باشه رام میشه. خیلی هم دلت بخواد.
آقا من برم اصلا به من یکی نیومده اینجا پست بزارم شرمنده دادا ما در رفتیم :311::58:
سلام بر دوستان تصویر سازی
http://www.kolobok.us/smiles/personal/paint2.gif
و اما تصویر ذهنی من از مینوش جان
چند ساله مینوش دوست منه ولی از جزییاتش خیلی خبر ندارم معمولا تصاویر من خیلی کلی ان .
هرچند همون طور که دیدین کسی که شفاف ترین تصویرو از صالحه به نمایش گذاشت کسی نبود جز منhttp://www.freesmile.ir/smiles/577719_hapydancsmil.gif
بهرحال چیزی که به ذهنم میاد و میگم.
http://oshelam.persiangig.com/image/...y2z65xa8lk.gif
مینوش دخترمونه-تقریبا سی و سه سالش باید باشه .
فکنم تو دانشگاه تدریس میکرده یا حالا هم تدریس میکنه
رشته اش گروه تجربیه
کارشناس ارشده - سبزه است- لاغره- بانمکه
قد بلنده تقریبا 165-خیلی مهربانهhttp://www.pic4ever.com/images/consoling2.gif
وضع مالیشون متوسطه تو اپارتمان طبقه سوم زندگی میکنن خونشون طرفای پونکه نمیدونم همیشه اونجاها تصورش میکنم خیلی از مترو استفاده میکنه ماشین شخصی نداره
اهل رفت و امد نیست بیشتر با خودشه
ورزش نمیکنه
هنری داره ولی نمیدونم چیه
اگه خونه باشه تا 11 میخابه .
اخیرا خیلی کتاب نمیخونه مینوش ادمیه با احساسات لطیف و زیبا که نیاز داره بیشتر از این که هست بهش برسه و بهش توجه کنه
یا خیلی ارومه یا خیلی تند وقتی تند میشه مثل چیپس سرکه ای با فلفل قرمز و ماست موسیر میشه این شکلی http://www.msnhiddenemoticons.com/Li...ult/angry4.gif
وقتی هم که ارومه خیلی قربون صدقه میره و مهربون میشه اینطوری : http://www.millan.net/minimations/smileys/painting.gif
گاهی با سوالات مبهم خودشو گیج میکنه و خودش رو میکشونه به ترکستانی که خارج شدن ازش خیلی سخت میشه
سوالایی که میتونه خیلی استاندارد طرحشون کنه ولی خوب طرح نمیکنه برای همین تو جوابشون میمونه و همه چی رو انکار میکنه خب طرح نکن خانم چه کاریه؟
مینوش مانتوییه موهاش بیرونه یکم یعنی گاهی ممکنه روسری از سرش بیفته راحته
دست خطش حتما خوبه ولی کم رنگ مینویسه
یکم خودشو میگیره تو برخورد های اولیه
اولین کسی که اسمشو تو سایت دیدم اون قدیما اسم مینوش بود که اولین لایک رو اون برام زد چه مزه ای هم داد:311:
گاهی اتاقشو بهم میریزه و وقتی یهویی با مهمون سرزده روبرو میشه با پا همه رو هل میده زیر تختش :81: نکن مینوش
مینوش دوست داشت یه خواهر داشت یا یکی که خیلی بهش نزدیک میبود چون خیلی ادم عاطفیه و ازین لحاظ احساس خلا میکنه .
مطمانا اگه بخواد بهتر ازین هم میشه
گاهی بخاطر باید و نباید ها با دیگران دچار مشکل میشه اما باید قبول کنه دنیا جای باید و نباید نیست و همه ادم ها طبق خواسته ما رفتار نمیکنن همه خودشونن
باید قبولشون کرد .
http://oshelam.persiangig.com/image/...ze%202/123.gif
امیدوارم روز به روز شادتر و سرحال تر بشه و به آرزو های قشنگش برسه.:72:
تصویر ذهنی پاییزه
در کل خیلی خوب حدس زده بودی ممنونم :72:نقل قول:
paiize
تصویرذهنی من ازمینوش عزیز
سلام مینوش.اسمت خیلی قشنگه ممنون عزیزم
مینوش دخترفعالیه.اماکم انرژیه... فعالو نمی دونم فکر نکنم. ولی از نظر جسمی یه مقدار ضعیفم
خیلی خیلی خیلی مهربونه..امانمیتونه بارفتارش خوب نشون بده... بهم گفتن مهربونم اما خودم فکر نمی کنم مهربون باشم
ادم مهربون مگه نباید همیشه مهربون باشه؟ من همیشه مهربون نیستم. بعضی وقتا خیلی بی احساس بی رحم سرد و یخ زده می شم ولی بعضی وقتا هم خیلی مهربون میشم
صبروتحملش خوبه امازیادنیست فکر کنم زیاد باشه صبرم در کل. اما عجولم هستم :) دوتاشم!
خیلی هم خوشتیپه...وهمیشه سعی میکنه جدیدترین لباسها روبپوشه سعی می کنم ظاهرم خوب باشه البته تا وقتی که با خوشحال بودن و راحت بودنم هماهنگ باشه
منظورت مد بود؟ نه. کاری معمولا ندارم به مد. هر چی خودم دوست داشته باشم می پوشم حالا می تونه مد هم باشه.
انتقادپذیره...اماگاهی خیلی ساده ازکنارانتقادهامیگذره وبهشون توجه نمیکنه موافقم
دوستهای ناباب زیادداره اماسعی میکنه زیادتحت تاثیرشون قرارنگیره پاییزه من فکر می کنم میشه گفت اصلا هیچ دوستی تو دنیا ندارم! حالا باب و نابابش هیچی. هر وقتی با یکی همنشینی می کنم بعدم یکی دیگه. خیلی هم کم پیش میاد کسی باشه که درکم کنه و درکش کنم!منظورم دوست حضوری بود.
اززندگیش50درصدراضیه... :) دیگه به این موضوع که راضیم یا نه فکر نمی کنم. زندگیه دیگه. همین الانه.
به موسیقی علاقه داره... اره روم اثر می ذاره
دچاریه تعارضهایی هست که جدیدن مثه اینکه تاحدودی موفق به حل شدنشون شده... :) گمونم بیشتر از حل موفق به پذیرششون شدم یا به نوعی دارم باهاشون مدارا می کنم
چندوقتیه خیلی خوب آروم شده وکم کم داره به رضایت ازخودش میرسه... اره درست می گی. از کجا فهمیدی؟ اره به نظرم اروم ترم
دوران تحصیل شاگردزرنگ بوده اما زیاددرس نمیخوند...وگرنه الان دانشمندشده بود شاگرد اول دوم سوم نبودم :) برام مهم نبود. ولی درسارو می خوندم تا یه حدی. اما بیشتر اوقات درسارو کامل نمی خوندم. بقیه اشو که نخونده بودم سر امتحان یه جورایی می نوشتم. بدم نبود. واسم یه جور تفریح بود. البته قبلانا.
قدش بلنده...موهاش هم قشنگه نه قدم بلند نیست. موهام تا قبل از اینکه هایلایت کنم قشنگ بود. نمی دونمچرا این کار و کردم :((((
گاهی بیش ازاندازه دلسوزمیشه...گاهی هم بیش ازاندازه خشن!!! اره درست می گی
انعطاف پذیری بالایی داره که بایدرشدش بده... چطوری رشدش بدم؟
فکرمیکنم به زودی خبرازدواجش روبده.... واقعا؟ یعنی میشه منم ازدواح کنم؟؟
یه کم زیادی به خودش سخت میگیره..دختراینقدرسخت نگیر...ازماگفتن بود... کلا بی خیال همه چی شدم :)
مینوش واست آرزوی خوشبختی میکنم ممنونم عزیزم. منم برات ارزوهای خوب می کنم امیدوارم خوشبخت باشی
- - - Updated - - -
خیلی خوب بود ذهنیتت. ممنون از نظرت :72:نقل قول:
khaleghezey
من باید برم برای خونه شیر و گوجه بخرم پس سریع مینویسم و میرم. تو که منو کشتی
خوب می ذاشتی برمی گشتی از خرید اون شیر و گوجه رو می خوردی خستگیتو در می کردی بعد واسم می نوشتی
دختر خیلی خوبیه قربون تو پسر خوب
مهربونه می گن ولی نیستم. یه وقتایی حالم بد باشه تو دلم می گم هر کی هر غلطی می کنه بره بکنه به من چه! همیشه مهربون نیستم
قدر خودشو نمیدونه نه نمی دونم. حالا مگه به چه دردی می خورم؟
خیلی از خودش انتقاد میکنه اره واقعا
منطقیه و درست تصمیم میگیره سعی می کنم اما نه. همیشه نیستم. فکرم به هم بریزه همه چی به نظرم یه جور دیگه میاد و تصمیمم هم متزلزل میشه. مثل ادمی می شم که هر کدوم از پاهاش رو یه سطح جداگانه ای است که هر کدوم از این سطوح هم دارن روی یه دریای طوفانی این طرف اون طرف می رن. سردرگم میشم.
توی مسئله انتخاب فرد مناسب عجله میکنه و سریع وارد فاز عاشقانه میشه فرد مناسب که پیدا نمی کنم. اما دیگه همینکه خودم یکی رو دوست داشته باشم هم عالی به نظر میاد. البته اونم باید یه کمی دوستم داشته باشه حداقل. ولی نه. سریع عاشق نمیشم. خیلی هم دیر کسی به دلم راه پیدا می کنه.
باهوشه و نکته سنجه(آبجی شرلوک هلمزه فکر کنم) ممنون از لطفت. چشمای شما منو شرلوک هلمز میبینه :) نمی دونم باهوش یا نکته سنجم یا نه. بهم باهوش بودنم گفتن چند بار ولی فکر نکنم. نکته سنج هم کسی نگفته. من که خودم کلا زیاد خودمو نمیشناسم :))
غم داره ولی بموقعش خوش خندست اره. اخه یه سره که غمگین نیستم بعضی وقتا هم خیلی سرذوقم
دلسوزه و با دقت فراوان نظر میده ممنون
کلا نظرم نسبت بهش مثبته چون واقع یه خانوم خوبه ایشالله هرچی زودتر ازدواج کنه از دستش راحت شیم صلوات بفرست صلوات
پست پارسا رو یه قسمتیشو درست نفهمیدم می ذارم بعد ازاینکه توضیح داد می نویسم
پست آرام دل
- - - Updated - - -نقل قول:
مینوش عزیز سلامم سلام
مینوش عجول نیست درسته معمولا
با ادبه هستم اینم معمولا
گاهی وقتا بی حوصله میشه و شایدم تو کاراش تنبلی کنه درسته
وضع مالیشون خوبه خوبه به نسبت
تو خانواده تحصیلکرده بزرگ شده درسته
بهش میاد کارمند یه شرکت خصوصی باشه(البته پست بالایی داشته باشه) نه
خونه داری رو خوب بلده آشپزیش خوبه خونه داری دقیقا نمی دونم منظورت تا چه حدیه- اشپزیم خوبه
مغرور و از خودراضی نیست درسته- ادم ها همه محترمن
گاهی وقتا از زندگیش راضی نیست درسته
پرخاشگر و عصبانی نیست هر چی غم و غصه هست رو تو خودش میریزه درسته
زیاد گریه میکنه نه زیاد- قدیما زیاد گریه می کردم. بچه بودمم از دست مامانم و بعضی وقتا داداشم گریه می کردم. به طور میانگین حداقل یه روز در میون از دست مامانم گریه می کردم :) ولی چند سال پیشا دیگه یه روز تصمیم گرفتم گریه نکنم. نکردم. اما اینم خوب نبود. تازگیا دوباره گریه می کنم.
خیلی مهربان و دلسوزه اما به روی خودش نمیاره نمی دونم مهربون و دلسوز هستم واقعا یا نه. کلا زیاد خودمو درگیر کسی نمیکنم تا حد ممکن.
سعی میکنه به همه کمک کنه اگه بتونم اره. اما جدیدا یاد گرفتم نباید تا وقتی کسی ازت کمک نخواسته بهش کمک کنی.
مذهبی نیست مانتوییه یه مقدار از موهاش هم پیداست!!(دختر موهاتو بذار داخل) اره درسته
مغرور نیست غرور به اون شکل برام معنی نداره. احترام به خود خوبه. ولی از خود راضی بودن نه.
رزش میکنه.شنا،ایروبیک جدیدا شروع کردم. بدنم خیلی ضعیف شده به نظرم. به ورزش نیاز دارم
دستخطش متوسطه نه خوبه- اگه بخوام ارام بنویسم خوبه امااگه تند تند بنویسم نه
تو صبور بودن کمی کم حوصلست زود خسته میشه اما مدام با خودش جنگ داره با کسی درگیر نمیشه تا حد ممکن سعی می کنم با کسی خودمو درگیر نکنم. چون اخرش خودمم که ناراحت میشم. نتیجه هر چی که باشه بازم اگه ناراحت کنم کسی رو خودم ناراحت می شم و این ناراحتی که برام بمونه ضرره. واسه همینم درگیر نکردن خودم با دیگران معمولا از هر کاری بهتره
دوست دارم زود به نتیجه برسم اما وقتی نشه و ببینم لازمه خیلی هم صبور می شم
مدرنه نمی دونم منظورت چیه
شاگرد متوسط بوده نه متوسط نبودم. خیلی درس نمی خوندم اما خوب بودم
سعی میکنه کمتر دروغ بگه از دروغ خوشم نمیاد به شعور ادم توهین می شه چه گفتنش چه شنیدنش
اما در کل مغز منم خیلی معمولا شلوغه و چیزای زیادی توشه دلیلی نداره با دروغ گفتن بیام پیچیده ترش کنم
زیاد دوست و رفیق نداره درسته
آخریش من دوستش دارم ممنونم لطف از خودته
بهترینها رو برات آرزو دارم مینوش جان ممنون منم همینطور
انشاالله به زودی .. مینوش خشگلتر شده خیلی ممنون :72:
فرشته اردیبهشت
- - - Updated - - -نقل قول:
مینوش دخترمونه-تقریبا سی و سه سالش باید باشه . هنوز نه
فکنم تو دانشگاه تدریس میکرده یا حالا هم تدریس میکنه می کردم
رشته اش گروه تجربیه نه ریاضی بودم
کارشناس ارشده - سبزه است- لاغره- بانمکه ارشدم سبزه ام قبلا نرمال بودم ولی جدیدا لاغر شدم بانمکم فکر کنم
قد بلنده تقریبا 165-خیلی مهربانه نه قدم بلند نیست - مهربونم بعضی وقتا هستم
وضع مالیشون متوسطه تو اپارتمان طبقه سوم زندگی میکنن خونشون طرفای پونکه نمیدونم همیشه اونجاها تصورش میکنم خیلی از مترو استفاده میکنه ماشین شخصی نداره خوبه به نسبت- نه پونک نیستیم- مترو هم نه- تاکسی بیشتر بعضی وقتا هم مسیر اتوبوس اگه سریعتر باشه- نه ماشین شخصی ندارم. کلا هیچکدوم ماشین استفاده نمی کنیم مگه در مواقع نیاز
اهل رفت و امد نیست بیشتر با خودشه دوست دارم رفت و امد داشته باشم اما نه با هر کسی. کسی که ادم باهاش حرف بزنه یا پیشش باشه بعد از اینکه میگه خدافظ حداقل حس کنه یه کم دلش باز شده خوشحاله.
ورزش نمیکنه می کنم جدیدا
هنری داره ولی نمیدونم چیه اگه منظورت اینه که مهارت های مربوط به هتر رو دارم درسته بعضی چیزا رو بلدم
اگه خونه باشه تا 11 میخابه . ... بستگی داره. امادرکل خواب برام مهمه
اخیرا خیلی کتاب نمیخونه مینوش ادمیه با احساسات لطیف و زیبا که نیاز داره بیشتر از این که هست بهش برسه و بهش توجه کنه
فرشته جان دیگه خودم حوصله ام سر رفته از خودم به چیم توچه کنم؟ خیلی زیاد به خودم توجه کردم
یا خیلی ارومه یا خیلی تند وقتی تند میشه مثل چیپس سرکه ای با فلفل قرمز و ماست موسیر میشه این شکلی
وقتی هم که ارومه خیلی قربون صدقه میره و مهربون میشه اینطوری : :))) واقعا درست گفتی. از کجا فهمیدی؟
گاهی با سوالات مبهم خودشو گیج میکنه و خودش رو میکشونه به ترکستانی که خارج شدن ازش خیلی سخت میشه
سوالایی که میتونه خیلی استاندارد طرحشون کنه ولی خوب طرح نمیکنه برای همین تو جوابشون میمونه و همه چی رو انکار میکنه خب طرح نکن خانم چه کاریه؟ نظر به جاییه.
مینوش مانتوییه موهاش بیرونه یکم یعنی گاهی ممکنه روسری از سرش بیفته راحته از کجا فهمیدی؟ اره بعضی وقتا می یفته نمی فهمم بعد می بینم افتاده! واسه همینم مدام در حال چک کردن جای شالم.
دست خطش حتما خوبه ولی کم رنگ مینویسه خوبه- نه هر چی خودکار بنویسه می نویسم. کم رنگ دوست ندارم خودکارم باید نرم و روون باشه
یکم خودشو میگیره تو برخورد های اولیه شاید بشه اینطور گفت
اولین کسی که اسمشو تو سایت دیدم اون قدیما اسم مینوش بود که اولین لایک رو اون برام زد چه مزه ای هم داد واقعا؟ چه خوب یادته :))
گاهی اتاقشو بهم میریزه و وقتی یهویی با مهمون سرزده روبرو میشه با پا همه رو هل میده زیر تختش نکن مینوش نه بابا من زیادی روراستم. اگه به هم ریخته باشه می گم همینه که هست همینم هر کی می خوادبخواد هر کی هم نمی خواد چشاشو درویش کنه!
مینوش دوست داشت یه خواهر داشت یا یکی که خیلی بهش نزدیک میبود چون خیلی ادم عاطفیه و ازین لحاظ احساس خلا میکنه . فرشته دیگه برام مهم نیست. قبول کردم. دیگه واقعا سرگردون خواهر و مادر نیستم.
مطمانا اگه بخواد بهتر ازین هم میشه
گاهی بخاطر باید و نباید ها با دیگران دچار مشکل میشه اما باید قبول کنه دنیا جای باید و نباید نیست و همه ادم ها طبق خواسته ما رفتار نمیکنن همه خودشونن
باید قبولشون کرد . منکه مردم از بس هی قبول کردم :)) به هر حال به قول حافظ ز دست کوته خود زیر بارم. ناچارم پذیرشمو بالا ببرم وقتی نمی تونم چیزی رو تغییر بدم.
امیدوارم روز به روز شادتر و سرحال تر بشه و به آرزو های قشنگش برسه.
ممنون عزیزم. امیدوارم تو هم به همه ارزوهایی که دوست داری برسی :72:
ارام جان فرشته جان ممنون از نظراتتون
نظرات هر دو تون خیلی خوب بودن :72:
پارسا جان بعدا که راهتمایی کردی منو در مورد اون قسمت هایی که نفهمیده بودم پستتو نظر میدم
هنوزم منتظر نظرات بقیه دوستان هستم :43:
...
- - - Updated - - -
:72:سلام مینوش جان
دختری قد بلند و لاغر و خوش پوش. رنگ های روشن می پوشی.
مهربون و ارومی. علاقه مند به کمک به دیگران و عاشق بچه ها.
به تنهایی علاقه داری و اوقات فراغتت را بیشتر تنهایی و صرف مطالعه و نت می کنی. مجله و رمان دوست داری.
ورزش می کنی. ایروبیک. شنا. پیاده روی.
درونگرا، صادق و وفادار و مدرن.
دست خط: متوسط
اشنایی با کامیپیوتر: متوسط
کمی زودرنجی و خیلی احساساتی هستی.
میزان رضایت مندی از زندگی: 60-70٪
مادیات یا معنویات: هر دو
امیدوارم هر انچه که در زندگی موجب ناراحتی ات میشه، برطرف بشه و با یک مرد خوب ازدواج کنی و به هر انچه که می خوای و به صلاحته برسی.
:72::72::72:
..........خاله مینوش......
قبلا مذهبی بوده یه دوره ای مذهبی بوده دقیقا نمیدونم توی چه سن وسالی
ازدرون یک مینوش اخلاق گرای وسواسی(باکمی اغراق دربیان من) دراو زندگی میکنه ودرسطح هوشیاریک مینوش خسته وکمی بی تفاوت وجدال این دومینوش همچنان ادامه داره:203:
یک اتفاق تراژدیک درگذشته مینوش وجود داره که بر روحش تاحدی اثرگذاشته
زیادی انفعال داشته بخشی ازاعتماد بنفسش آسیب دیده الان برای احیای این اعتماد بنفس بدش نمیاد باکسی که روی اعصابشه یه گردگیری حسابی کنه بنابراین ذاتا خشن نیست وجود درصدی ازخشونت یالجاجت به خاطر احیای اعتماد بنفسشه (فعلاهیچ پیشنهادی ندارم)
روحش وشخصیتش درحال شکل گیری نهاییه اما خودش فقدان یک الگو دراین زمینه رواحساس میکنه واین کمی سردرگم وعصبیش میکنه
به خدا وروزقیامت ایمان داره اما گاهی که مثلا میخاد لج خدارو دربیاره یه حرفایی میزنه
احساسیه فعل وانفعالات جسمی وبدنیش هم زیاده وبراحساسی بودنش تأثیرمیذاره اگه اینو بادرصدی ازافسردگی ناشی ازسندرم سی سالگی(که مینوش درمراحل آخرشه)ترکیب کنیم میشه برخی ازبی ثباتی های مینوش رودرک کرد.
دلسوزه واحساس مراجع رو گاهی بسیارخوب حس ودرک میکنه بنابراین هم حسی هاش درتالار درکاهش درددیگران موثربوده :104:
برعکس اینکه فکرمیکه باید کسی رو دوست داشته باشه واوکمی دوسش داشته باشه اشکال نداره ،در دوست داشتن سخت گیرخواهدبود هرکسی رو نخواهدتونست دوست داشته باشه مخصوصا اگه اون رگه های ازهپلی هپو بودن هم داشته باشه این باروحیات مینوش ما سازگارنیست
برای رسیدن به ثبات عاطفی،اجتماعی وروانی نیاز داره به صورت عادی وعمومی و نه کمالگرایانه بخشی ازاعتقادات مذهبیش رو که عرف جامعه هم باور داره ثبات ببخشه وسگهاشو وا کنه(راه حل آسونش باخودش) اگه گاهی بره تجریش همینجوری بشینه حیاط وصحن امامزاده صالح و افرادی که اونجا رفت وامد میکنن روببینه یه پیامهای آرامش بخشی متناسب باروحیات خودش دریافت میکنه بعدش بره ی چرخی توی بازاربزنه :43:
اخیرا برای حل مشکلاتش روی به مسائل پزشکی ،تقویت ورسیدن به خود آورده که باعث میشه بخش نسبتا زیاد از مشکلاتش حل بشه
تنهاست یک تنهایی که شاید بعضی مواقع گلایه گونه ست پیشنهادمن پیداکردن دوستانی که درامورخیریه،بیماران سرطانی یابهزیستی وکارباکودکان بی سرپرست هستند وکارمیکنند باعث تغییراتی مثبت وپایدار درمینوش میشه
کمترشوخی میکنه ولی برای کاهش رنجهاش بهتره روی این قسمت هم کارکنه
رسیدگی به گلهاوگیاهان ورفتن توخط ماهیان آکواریومی وگلها وگیاهان زینتی طبیعی درخانه به نشاط درونی مینوش کمک میکنه معمولا نمایشگاه گل وگیاه مقارن با نمایشگاه کتاب درتهران درنمایشگاه اوین اردیبهشت ماه برگزارمیشه امانمایشگاههای مقطعی کوچکترهم شایدباشه:72:
بعدازسختی های که کشیده درصد احتمال اشتباهات مفت برای آیندش کمه بنابراین آینده قابل قبولی خواهد داشت
براش آرزوی آرامش وموفقیت میکنم :72::72:
سلام به دوستان
این بار از برخی سوالاتی که مدیر همدردی توی پست 10 گذاشتند کمی کمک میگیرم.
تصویر ذهنی از کاربر گرامی ،خانم meinoush :
مهربونه.
باهوشه.
دلسوزه.
تمام تلاشش رو برای کمک به دیگران میکنه، دوست داره سریع با دیگران همزادپنداری کنه تا بتونه برای حل مشکلشون یه اقدامی بکنه.
فکر کنم دوست داره به طرق عرفانی به خدا برسه ولی کمی سردرگمه.
بیشتر به اصل موضوع میپردازه ،خلاصه ، مفید و جامع اون رو مطرح میکنه که این باعث شده به یه زن منحصر به فرد تبدیل بشه که البته از دید مردها این خیلی خیلی نادر (میتونید با نادربودن یه کار بالای خط فقر توی ایران مقایسه کنید!)و عالیه . از این برگ برنده میتونه در مذاکره با هیئت مذاکراتی خواستگارش موسوم به 2+1 (خواهرشوهر مادرشوهر یه طرف ،مینوش اون طرف)، کلی امتیاز بگیره!
ازخودراضی نیست.
دست به سرچش(search) خیلی خوبه.
سازگاریش با محیط پیرامونیش از نظر مثلا تاثیر رفتارهای دیگران روی افکارش ، یا رویدادهای روزمره، یکم پایینه ولی خودش اینو میدونه.
نظراتش که به افکارش بر میگرده خیلی پخته است.
قدر خودش رو نمیدونه، ای کاش میدونست.
بیشتر وقتا تو همدردیه ولی مثل من یواشکی میاد و میره!، آخه یه بار ناظم همدردی بهم گفت اگه خیلی بیای و بری از نمره انضباطت کم میکنم!
مینوش عزیز ،براتون آرزوی شادکامی و آرامش میکنم.
بدرود
parsa1400
ممنون از نظراتت :72:نقل قول:
مهربون . اطلاعات بالا در زمینه های مختلف . عاشق تحقیق در مسائل گوناگون و به اشتراک گذاشتن دانسته هاش .حالا کمی انتقاد درسته در کل
زود غم تودلش راه میده . میشه گفت درسته. کلا حساسم خیلی وقتا از ناشکریهاش ناراحتم میکنه . دیگه ببخشید تو تنهای به خودش گیر میده . درسته خوشگله ولی خودش باور نداره . نمیدونم. خودم با ظاهرم مشکل خاصی ندارم ولی کسی دوستم نداره پس خوشگل نیستم از نظر بقیه
تصویر خودشو تو ذهنش به روز نمیکنه . بعضی وقتا مغرور میشه . این دو تا رو نمی فهمم توضیحی هم ندادین
دختری با احساسیه ولی نوشته هاش منطقیه . حساسم بیشتر تا احساساتی خوش اندامه (البته عذر میخوام ) اندامم خوبه البته ایرادهایی داره که بی لباس میشه دید فقط :) برا بیرون رفتن خیلی به خودش میرسه خیلی یعنی چقدر؟ اهل لاک ناخنم هست و دوست داره .اره همیشه لاک می زنم کلی هم لاک دارم از کجا فهمیدی؟ از همسرش برا تاخیرش در سر سفره عقد شاکیه ولی به رو خودش نمیاره .دیگه ناامید شدم از اومدنش :) به راحتی ابراز علاقه میکنه . اگه کسی رو دوست داشته باشم می ذارم بفهمه. خجالت نمی کشم
کمی با خدا میونش شکر آب شده ولی دوسش داره . یه خورده تنهاست . کسیو به خلوت دلش راه نمیده منظورم از دوستای نزدیکشه .درسته نمی تونم اعتماد کنم عشق براش مجهوله . اینم نمی فهمم. عشقی که به پیوند برسه برام اره مجهوله
جدیدا فکر نگهداری گل . فکر کنم دنبال پیچک آپارتمانی بود .
مینوش بانو من دعا گوی شما هستم و بهترین و شیرینترین زندگی برات آرزو دارم با فرزند های شیطون .
بانو دوستاشتن بیدلیل شما به فردی خاص ( همسرتون ) از آرزو های منه تا با بعدی از دوستاشتن بیدلیل آشنا بشید و معنای واقعی عشق درک کنید . دوست داشته شدن بی دلیل خیلی باید خوشایند باشه. البته دوستان گفتن که وجود نداره
دوست بودن بواسطه نیازه و از اون بالاتر رفیق بودنه که اونم بیشترش به واسطه نیاز وکمی علاقه ولی از اونم بالاتر در بعدی فراتر از تکامل انسی عشق که بی ربط با نیاز و سراسر محبته بی هیچ دلیل منطقی و زمینی تکه ای از بعد فرازمینی از بهشته موافقم واقعا زیباست
ومن برات عاشق شدنو ارزو میکنم
- - - Updated - - -
salehe92
ممنون عزیزم:72:نقل قول:
سلام مینوش جان
دختری قد بلند و لاغر و خوش پوش. قدبلندنیستم - لاغرم- سعی می کنم خوش پوش باشم البته کاملا نیستم چون به راحتی خودمم اهمیت م یدم رنگ های روشن می پوشی. رنگ ها رو دوستدارم
مهربون و ارومی. علاقه مند به کمک به دیگران و عاشق بچه ها. در کل درسته- اما خیلی با بچه ها راحت نیستم نمی دونم باهاشون چه کار کنم
به تنهایی علاقه داری و اوقات فراغتت را بیشتر تنهایی و صرف مطالعه و نت می کنی. مجله و رمان دوست داری. اگه ادمایی باشن که با اونا بودن بهتر از تنهایی باشه خوب تنهایی رو دوست ندارم- رمان بچه بودم زیاد خوندم خیلی وقته نمی خونم- مجله هم زیاد نمی خونم فونت هاش ریزه
ورزش می کنی. ایروبیک. شنا. پیاده روی. یه ورزش دیگه رو شروع کردم
درونگرا، صادق و وفادار و مدرن. مدرن رو نمی فهمم. بقیه اش درسته
دست خط: متوسط خوبه
اشنایی با کامیپیوتر: متوسط در چه زمینه ای مظورت باشه؟ در کل بد نیست خوبه
کمی زودرنجی و خیلی احساساتی هستی. هیچکدوم- خیلی حساسم
میزان رضایت مندی از زندگی: 60-70٪ نه کمتر
مادیات یا معنویات: هر دو اره هردوش
امیدوارم هر انچه که در زندگی موجب ناراحتی ات میشه، برطرف بشه و با یک مرد خوب ازدواج کنی و به هر انچه که می خوای و به صلاحته برسی.
- - - Updated - - -
ammin
ممنون عزیزم :72:نقل قول:
..........خاله مینوش......
قبلا مذهبی بوده یه دوره ای مذهبی بوده دقیقا نمیدونم توی چه سن وسالی مذهبی منظورت تا چی باشه. قبلا فکر می کردم خدا هست بعدش فکر کردم نیست بعد از اونم فکر کردم من نمی تونم این چیزا رو بفهمم واسه همینم نمی تونم نظر مشخصی بدم. کلا هیچوقت به اون شکل مذهبی نبودم. البته چند روز روزه گرفتم یه مدت هایی هم نماز خوندم قرانم خوندم قبلانا. ولی بیشتر جهت تجربه بوده تا مذهب.
ازدرون یک مینوش اخلاق گرای وسواسی(باکمی اغراق دربیان من) دراو زندگی میکنه ودرسطح هوشیاریک مینوش خسته وکمی بی تفاوت وجدال این دومینوش همچنان ادامه داره میشه اینطور گفت. فکر می کنم دلیل اخلاق گرا بودنم فیلم ها و کارتون های بچگی هام بوده. وجدان زیادی دارم :)
یک اتفاق تراژدیک درگذشته مینوش وجود داره که بر روحش تاحدی اثرگذاشته نه در واقع یه اتفاق نه. یه عمر به باد رفته که یه روز دیدم جلو چشمم اومد هنوزم همینه عمر رفته و کار نکرده
زیادی انفعال داشته بخشی ازاعتماد بنفسش آسیب دیده الان برای احیای این اعتماد بنفس بدش نمیاد باکسی که روی اعصابشه یه گردگیری حسابی کنه بنابراین ذاتا خشن نیست وجود درصدی ازخشونت یالجاجت به خاطر احیای اعتماد بنفسشه (فعلاهیچ پیشنهادی ندارم) درسته به گذشته که نگاه می کنم واقعا همیشه منفعل بودم متاسفانه و از همین بابت هم ضرر کردم
روحش وشخصیتش درحال شکل گیری نهاییه اما خودش فقدان یک الگو دراین زمینه رواحساس میکنه واین کمی سردرگم وعصبیش میکنه عصبی نیستم یه کم غمگینم و متاسف- شکل گیری نهایی رو نمی دونم
به خدا وروزقیامت ایمان داره اما گاهی که مثلا میخاد لج خدارو دربیاره یه حرفایی میزنه من چه کارم که بخوام لج کنم با کسی؟ نه. بعید می دونم خدا و قیامت به این شکلی که به ما گفتن باشه. متفاوته. و من نمی دونم چطوریه. اما به نظر من روح جاودانه است. موجودات هیچوقت نمی میرن.
احساسیه فعل وانفعالات جسمی وبدنیش هم زیاده وبراحساسی بودنش تأثیرمیذاره اگه اینو بادرصدی ازافسردگی ناشی ازسندرم سی سالگی(که مینوش درمراحل آخرشه)ترکیب کنیم میشه برخی ازبی ثباتی های مینوش رودرک کرد. سندرم سی سالگی نبوده- حساسم نه احساساتی- اره جسمم هم اصولا هماهنگه با روحم
دلسوزه واحساس مراجع رو گاهی بسیارخوب حس ودرک میکنه بنابراین هم حسی هاش درتالار درکاهش درددیگران موثربوده سعی می کنم
برعکس اینکه فکرمیکه باید کسی رو دوست داشته باشه واوکمی دوسش داشته باشه اشکال نداره ،در دوست داشتن سخت گیرخواهدبود هرکسی رو نخواهدتونست دوست داشته باشه مخصوصا اگه اون رگه های ازهپلی هپو بودن هم داشته باشه این باروحیات مینوش ما سازگارنیست به نظرم درست می گی. همین الانم انگار سخت گیرم
برای رسیدن به ثبات عاطفی،اجتماعی وروانی نیاز داره به صورت عادی وعمومی و نه کمالگرایانه بخشی ازاعتقادات مذهبیش رو که عرف جامعه هم باور داره ثبات ببخشه وسگهاشو وا کنه(راه حل آسونش باخودش) اگه گاهی بره تجریش همینجوری بشینه حیاط وصحن امامزاده صالح و افرادی که اونجا رفت وامد میکنن روببینه یه پیامهای آرامش بخشی متناسب باروحیات خودش دریافت میکنه بعدش بره ی چرخی توی بازاربزنه هیچ علاقه ای ندارم به جاهای شلوغ. چادرهای کثیف- زن های بی ملاحظه که می تونن با ارنجشون بکوبن توی شکم ادم- صدای جیغ و فریادهای بلند- ادمای سلیطه- خودخواه- تازه حرم امام رضا که بدتر بوده بچه بودم چند باری جلو رفته بودم- بعضی ها واقعا میومدن چادرهاشونو می بستن کمرشون با چه وضعی می رفتن جلو. حالا بقیه مردن هم مردن له شدنم شدن. فقط برن جلو که امام رضاشون برسن.
نه . من خاطرات خوشی ندارم. مردم مهربانی ندیدم. علاقه ای هم ندارم به این اوضاع
از کل این وضعیت تنها چیزی که از حرم امامرضا خوشم میومد قسمت باز حیاطش بود که فرش بود خلوت بود ادم می تونست تو افتاب باشه اینو دوست داشتم
اخیرا برای حل مشکلاتش روی به مسائل پزشکی ،تقویت ورسیدن به خود آورده که باعث میشه بخش نسبتا زیاد از مشکلاتش حل بشه فکر نمی کنم هیچی حل شه. فقط می شه پذیرفت- ادامه داد
تنهاست یک تنهایی که شاید بعضی مواقع گلایه گونه ست پیشنهادمن پیداکردن دوستانی که درامورخیریه،بیماران سرطانی یابهزیستی وکارباکودکان بی سرپرست هستند وکارمیکنند باعث تغییراتی مثبت وپایدار درمینوش میشه امتحان نکردم ولی اطمینانی ندارم که توانشو برای انجامطولانی مدت داشته باشم. ناراحتی مردم اذیتم می کنه
کمترشوخی میکنه ولی برای کاهش رنجهاش بهتره روی این قسمت هم کارکنه
رسیدگی به گلهاوگیاهان ورفتن توخط ماهیان آکواریومی وگلها وگیاهان زینتی طبیعی درخانه به نشاط درونی مینوش کمک میکنه معمولا نمایشگاه گل وگیاه مقارن با نمایشگاه کتاب درتهران درنمایشگاه اوین اردیبهشت ماه برگزارمیشه امانمایشگاههای مقطعی کوچکترهم شایدباشه ممنون
بعدازسختی های که کشیده درصد احتمال اشتباهات مفت برای آیندش کمه بنابراین آینده قابل قبولی خواهد داشت اینده ای نمونده که بخواد اشتباهی درش باشه
براش آرزوی آرامش وموفقیت میکنم
- - - Updated - - -
m.reza91
سلام به دوستان
این بار از برخی سوالاتی که مدیر همدردی توی پست 10 گذاشتند کمی کمک میگیرم.
تصویر ذهنی از کاربر گرامی ،خانم meinoush :
مهربونه.
باهوشه.
دلسوزه. اگه حالم بد نباشه هستم اینارو
تمام تلاشش رو برای کمک به دیگران میکنه، دوست داره سریع با دیگران همزادپنداری کنه تا بتونه برای حل مشکلشون یه اقدامی بکنه. درسته اگه بخوام نظر بدم نیازه تصور کنم تا حدی اوضاع رو
فکر کنم دوست داره به طرق عرفانی به خدا برسه ولی کمی سردرگمه. اگه بخوام به خدا برسم طرق عرفانی رو ترجیح می دم
بیشتر به اصل موضوع میپردازه ،خلاصه ، مفید و جامع اون رو مطرح میکنه که این باعث شده به یه زن منحصر به فرد تبدیل بشه که البته از دید مردها این خیلی خیلی نادر (میتونید با نادربودن یه کار بالای خط فقر توی ایران مقایسه کنید!)و عالیه . از این برگ برنده میتونه در مذاکره با هیئت مذاکراتی خواستگارش موسوم به 2+1 (خواهرشوهر مادرشوهر یه طرف ،مینوش اون طرف)، کلی امتیاز بگیره!
ازخودراضی نیست. واقعا؟ :) باید جالب بشه
دست به سرچش(search) خیلی خوبه. اره خوبه
سازگاریش با محیط پیرامونیش از نظر مثلا تاثیر رفتارهای دیگران روی افکارش ، یا رویدادهای روزمره، یکم پایینه ولی خودش اینو میدونه. درسته
نظراتش که به افکارش بر میگرده خیلی پخته است. ممنون
قدر خودش رو نمیدونه، ای کاش میدونست.
بیشتر وقتا تو همدردیه ولی مثل من یواشکی میاد و میره!، آخه یه بار ناظم همدردی بهم گفت اگه خیلی بیای و بری از نمره انضباطت کم میکنم! :)) درسته
مینوش عزیز ،براتون آرزوی شادکامی و آرامش میکنم.
بدرود
سلام مینوش جان
من تصویر دوستان رو نخوندمااااااااااااااا کوربشم اگه دروغ بگم :311:
من شارژم تموم شده بود دیروز اشتراک گرفتم ولی پدرم در اومد تا دوباره پررنگ شدم
صدبار چک کردم آخرشک از تماس با ما با اونها تماس گرفتم و بالاخره پررنگ شدم
اجازه حالا بگم ؟
تصویری که من از مینوش تو ذهنم دارم :
مینوش یه دختر قد بلند و نسبتا لاغره ( لاغر خوش تیپ ها ... نه لاغر بد) :72:
و همیشه تو یه اتاق، با در و دیوار سفید و بلند و خلوت هستش یعنی تابلو و عکس و اینا زیاد به در و دیوارش آویزوون نیست ... اتاقش پنجره رو به خیابون یا کوچه داره ولی همیشه پرده و پنجره بسته هستن .. مینوش اکثر ساعت های روزشو تو این اتاقه
از اون آدماییه که باید فاصله اتاق و حیاط رو براش سیب بچینی تا به بهونه سیب برداشتن بیاریش تو حیاط :58:( حالا سیب دوس داری؟)
مینوش صبح ها دیر بیدار میشه و بعد از صبحانه زود میاد همدردی ... موقع غذا هم یه سر به آشپزخونه میزنه برای رفع تکلیف که بتونه به پدر و برادرش بگه منم آره ...
دست خط قشنگی داره و گاهی یه برگه سفید میذاره جلوش و همینجوری که داره فک میکنه هیشکی دوسش نداره خطاطی می کنه و یه جمله رو همش تکرار میکنه ... مث خطاطی با قلم و دوات بود تو مدرسه تمرین میکردیم
خلاصه ... مینوش دختر عاقلیه ولی اگه خودشو حبس نکنه و بیشتر به پدر و برادرش برسه زندگیش از اینی که هست بهتر میشه ...
با این حال همیشه به خودش میرسه و بوی خوب میده ... از ادکلن های معروف و گرون استفاده میکنه .. لباسهای رنگ و وارنگ میپوشه ... الانم یه صندل عسلی رنگ پاش کرده و هی داره پاشو تکون میده ( دست خودم نیست تصویرم انیمیشنه )
درکل مینوش بر عکس تاپیک هایی که زده (واسه درد و دل و غم و غصه و اینها ) خیلی خودشو نباخته ....ولی منتظره که شاهزاده سوار بر اسب سفید بیاد و مینوش رو ببره به قصر آرزوها ... ( مینوش زیاد دلخوش این شاهزاده نباش .. ازین شاهزاده ها سراغ ما هم اومد برد بیچارمون کرد :58:... دیدم که میگماااااااااااااا )
آرزوی بهترین هارو برای مینوش دوست خوبم دارم ...
terme00
سلام مینوش جان سلام (واسه تو صورتی نوشتم :) فکر کنم دوست داری کلاهه اواتارت هم یه ته رنگ صورتی رو داره )
من تصویر دوستان رو نخوندمااااااااااااااا کوربشم اگه دروغ بگم خوب می خوندی عزیزم
من شارژم تموم شده بود دیروز اشتراک گرفتم ولی پدرم در اومد تا دوباره پررنگ شدم
صدبار چک کردم آخرشک از تماس با ما با اونها تماس گرفتم و بالاخره پررنگ شدم
اجازه حالا بگم ؟
تصویری که من از مینوش تو ذهنم دارم :
مینوش یه دختر قد بلند و نسبتا لاغره ( لاغر خوش تیپ ها ... نه لاغر بد) لاغر هستم اما قدم بلند نیست
و همیشه تو یه اتاق، با در و دیوار سفید و بلند و خلوت هستش یعنی تابلو و عکس و اینا زیاد به در و دیوارش آویزوون نیست ...
نه اتاقم رنگی رنگیه سفید و بلند و خلوت نیست - تابلو اویزون نیست به دیوار اما چیزای دیگه هست :)
اتاقش پنجره رو به خیابون یا کوچه داره ولی همیشه پرده و پنجره بسته هستن .. مینوش اکثر ساعت های روزشو تو این اتاقه
پرده ام توریه لازم نیست بسته بازش کنم شفافه ولی بافت هم داره یه کم نورو معتدل می کنه
اره دیگه بالاخره پنجره به یه جایی داره راه یا خیابون یا کوچه- اما اینطوری هم نیست دقیقا- خلوته ماشین نمیره درختش بیشتره جلو پنجره ام. خوبه اما بالکن داشتم بیشتر دوست داشتم ندارم
وقتی تو خونه ام بیشتر تو اتاقمم
از اون آدماییه که باید فاصله اتاق و حیاط رو براش سیب بچینی تا به بهونه سیب برداشتن بیاریش تو حیاط ( حالا سیب دوس داری؟)
نگوووو :) انقدر تنبل به نظر میام ؟! :) سیب دوست دارم ولی اگه نخوام جایی برم سیب کاری نمی تونه بکنه
مینوش صبح ها دیر بیدار میشه و بعد از صبحانه زود میاد همدردی ... این روزا پای کامپیوترم واسه همین هر ده دقیقه یه بار فکر کنم یه سر به همدردی می زنم :)
موقع غذا هم یه سر به آشپزخونه میزنه برای رفع تکلیف که بتونه به پدر و برادرش بگه منم آره ... ما با هم غذا نمی خوریم اگه منظورت اینه. هر کی هر وقت خواست میره غذا می خوره.
دست خط قشنگی داره و گاهی یه برگه سفید میذاره جلوش و همینجوری که داره فک میکنه هیشکی دوسش نداره خطاطی می کنه و یه جمله رو همش تکرار میکنه ... مث خطاطی با قلم و دوات بود تو مدرسه تمرین میکردیم هیشکی دوسم نداره ولی به درک- نه بابا نمی نویسم-
خلاصه ... مینوش دختر عاقلیه ولی اگه خودشو حبس نکنه و بیشتر به پدر و برادرش برسه زندگیش از اینی که هست بهتر میشه ...
با این حال همیشه به خودش میرسه و بوی خوب میده ... از ادکلن های معروف و گرون استفاده میکنه .. اره عطر می زنم لباسهای رنگ و وارنگ میپوشه لباسامم رنگی رنگیه رنگارو دوست دارم... الانم یه صندل عسلی رنگ پاش کرده و هی داره پاشو تکون میده ( دست خودم نیست تصویرم انیمیشنه ) :) صندل عسلی ندارم. برم بخرم ؟
درکل مینوش بر عکس تاپیک هایی که زده (واسه درد و دل و غم و غصه و اینها ) خیلی خودشو نباخته ....ولی منتظره که شاهزاده سوار بر اسب سفید بیاد و مینوش رو ببره به قصر آرزوها ... ( مینوش زیاد دلخوش این شاهزاده نباش .. ازین شاهزاده ها سراغ ما هم اومد برد بیچارمون کرد ... دیدم که میگماااااااااااااا ) چی بگم؟
آرزوی بهترین هارو برای مینوش دوست خوبم دارم ...
سلام به دوستان که به بهونه پستای اینجا حسابی تو باغ دارن کل کل میکنن http://generaleshop.com/forum/images...20%2875%29.gif
مخصوصا به مینوش عزیز:72:
خب،
والا چی بگم!!
چقدر تصویر سازی سخته...
بنظر من مینوش 27 سالشه و تنوع و هیجانو دوست داره http://www.pic4ever.com/images/2gwb921.gif
خیلی به برداشت دیگران نسبت به خودش اهمیت میده
درونگراست
از فصل پاییز و زمستون خوشش نمیاد http://oshelam.persiangig.com/image/...allsmiley3.gif
رنگای شادو ترجیح میده
روابط جدید براش نگران کنندست http://www.pic4ever.com/images/interview.gif
بعضی وقتا اونجور که دلش میخواد نمیتونه از حقش دفاع کنهhttp://www.pic4ever.com/images/kar.gif
اصلا دعوایی نیست
دختر قدر شناسیهhttp://www.pic4ever.com/images/5735.gif
دوست داره به اطرافیانش کمک کنه و تمام سعیشو میکنه
به ظاهرش اهمیت میده
چادری نیستhttp://www.millan.net/minimations/sm...iledsmile2.gif
خیلی احساسیه
طبیعت رو دوست داره
این گل هم تقدیم به مینوش عزیزم
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...715sq7DR-jTQ39
سلام.
وقت خانم مینوش تاساعت ۱۲ظهر روز ۱شهریورهست...
چون ایشون بانظم وبه موقع جواب پستها رومیداد موردتشکر amminهم قرارگرفتند:104::104:
توی اواخروقت ایشون میتونید تصاویرتون رودرمورد کاربران قدیم که وقتشون گذشته ارسال کنید.
:324:قابل توجه کاربرانی که عمومی وخصوصی مایل بودند وقتی پیدابشه تصویر درمورد نفرات قبلی ارسال کنند.ازالان میتونید ارسال کنید
***این امکان بخاطر نظم خانم مینوش فراهم شده:43:ولی همچنان وقت واولویت مینوش سرجاش باقیه :82:
شهراز
بنظر من مینوش 27 سالشه بیشتره و تنوع و هیجانو دوست داره دوست دارم اما با بیس ارامش- اگه بسترش اضطراب باشه نه دوست ندارم
خیلی به برداشت دیگران نسبت به خودش اهمیت میده نه چندان- ولی اونای که برام مهمن دیگ نظراتشون برام خیلی مهم میشه
درونگراست درسته
از فصل پاییز و زمستون خوشش نمیاد همه فصل ها خوبن. اما بارون بدون باد و رگبارو زیاد دوست ندارم یعنی بهارو- پاییزم غمگینه فکر کنم. تابستونم از بس گرمه نفس ادم بالا نمیاد- زمسنون خوبه ولی بعضی وقتا سرده :))
رنگای شادو ترجیح میده درسته
روابط جدید براش نگران کنندست روابط نزدیک اره
بعضی وقتا اونجور که دلش میخواد نمیتونه از حقش دفاع کنه درسته
اصلا دعوایی نیست درسته
دختر قدر شناسیه تا حدی درسته
دوست داره به اطرافیانش کمک کنه و تمام سعیشو میکنه تا حدی درسته
به ظاهرش اهمیت میده درسته
چادری نیست درسته
خیلی احساسیه تا حدی درسته
طبیعت رو دوست داره درسته
سلاملکم :72:
تصویر ذهنی من از آقای امین عقب مونده که حالا مینویسم
هرچی سعی میکنم خیلی به ذهنم نمیاد .
امین خیلی نکته بینه اما دراین مورد گاهی یکسویه و در خلوت خودش به نتیجه میرسه
به نظرم ادم پیچیده ای میاد که گاهی این پیچیدگی اش باعث رنج اطرافیانش میشه .
معمولا نمیتونه وسط بوم بیاسته یا ازون ور میفته یا ازین ور
اما باز پا میشه میاد روی بوم تا ببینه این دفعه چی میشه!
به فکر تعدیل هست
با روی باز از انتقاد استقبال میکنه خوب روشون فکر میکنه و تغییر به وجود میاره
سعه صدر بالایی داره صبوره
وقتی اسمش میاد معمولا همراه با چهره ای برام متصور میشه
چهره ای که ریش داره عینک دور مشکی میزنه مارکشو نمیدونم این رو تصور میکنم هرچند خودش میگه عینک نداره ما هم باورمون شد (شاید رد گم کنی باشه)
یه چهره ی ارام و متین اما اچشاش پرن از علامت سوال !!!!
وقتی میخاد عکس بگیره مثلا یکی از ژستاش اینه که دستشو میذاره رو پیشونیش و تریپ غمگین به خودش میگیره
البته دوربینو نگاه نمیکنه مثلا خبر نداره در حالی که عکس رو خودش گرفته ها
خیلی تودارو محتاطه کمی بیشتر از مقدار لازم. احتیاطی که گاهی تبدیل به ترس میشه و اونو مضطرب مبکنه
خیلی سیاست داره سیاستی که هرکس ازش سر در نمیاره
در مورد خستگی ها و مشکلاتش سکوت میکنه به کسی نمیگه و این باعث میشه گاهی از درون خودش خسته بشه .
حتی این در اطرافیانش هم ایجاد سوال میکنه و ازش دور میشن .
مثل بازی شطرنج زندگی میکنه
معمولا امین رفتارهای خیلی متغیری داره و بهتره که به ثبات نسبی برسه
نمیدونم دقیقا چی این کارو براش سخت کرده؟
به ظاهر ارام و ساکنه اما در حقیقت اینطور نیست گاهی بسیار اشفته میشه
شاید بخاطر اینه که دوس نداره دیگران فکر کنن امین هم مشکل داره میخاد بگه همه چی خوب و خوشه.
سال هاست که زندگی یکنواختی داره و احساس سر در گمی میکنه و میدونه که باید یه تغییراتی بوجو بیاره اما نمیدونه دقیقا چی از هر لحاظ چه تحصیلی چه شغلی
نیاز داره یکی بهش بگه تا مطمان بشه ولی مردم علم غیب که ندارن .
امین گاهی خودش نیست و این کارشو سخت میکنه
اگه خودش باشه میبینه که چقدر زندگی راحت میشه
منظورم اینکه طبق ایده هاش عمل میکنه ایده ای که هنوز به اون نرسیده ولی اجراش میکنه .
و این یه کشش بالا بین عضلات روح و روانش ایجاد میکنه که اگه بیشتر بشه اسیب زاست .
معمولا طرفدار کل کل و بحثه و هرچی بخواهی باهاش بحث رو تموم کنی و صلوات بفرستی یه چیزی میگه که نتونی و دوباره جوابشو بدی.
مطمانا خطش اصلا خوب نیست .
خانواده متوسطی داره
تو کودکی اش سختی کشیده
معمولا امین رو با یک غم تصور میکنم اما نمیدونم چه غمیه.
یه فاصله ای بین خودش و خانوادش هست نمیدونم چند متره.
ورزش نمیکنه.
کلا ناشناسه برای من.
خوبه درباره آواتارشون تجدید نظر کنن.ببخشین نظرمو گفتم .
دیگه بسه تازه داره ذهنم گویا میشه ولی اگه بقیه نقد هامو بنویسم دعوا میشه . تا همینجا خوبه.
اینها تصویر ذهنی بودن و هیچ پایه مورد اعتمادی ندارن اگه اشتباه بود به بزرگی خودتون ببخشین
موفق باشید:72:
- - - Updated - - -
ممنون:72:
باتشکراز خانم مینوش ..برای ایشون آرزوی موفقیت میکنیم :72::72:
ازالان نوبت تصاویر ذهنی بی تقلب شما ازخانم terme00 هست..
پ.ن:ببین چی به سرمدیرپویا آوردن تو آسمون باشم تودریایاخشکی باشم بایدسروقت خودمو برسونم نفربعدی رواعلام کنم وگرنه ... :102: الان به وقت امین آباد ساعت میزونه ...
ترمه
حیوونا رو دوست داره
گربه نگه می داره
کفش پاشنه بلند می پوشه
تو مهمونی ها همیشه پیراهن می پوشه هیچوقت شوار نمی پوشه حتی دامنم نمی پوشه تو مهمونی
همیشه ارایش می کنه
اشپزیش خوبه
رنگ مورد علاقه اش بنفش و صورتی های مایل به بنفشه
موهاش تیره است اما میره روشنش می کنه
پوستش سفیده گندمی هم نیست سفیده
قدش نرماله مثلا 160
اندامش نرماله رو به لاغره به اندامش اهمیت می ده
واسه خودش و دیگران یه مواضعی داره و ازش کوتاه نمیاد
ارومه کلا
کودکی خوبی داشته
وابسته میشه به ادما
از تنها بودن می ترسه
غذاهای شیرین رو دوست داره
هوای سرد دوست نداره
بعضی وقتا زیادی پذیرشش بالاست بعضی وقتا هم کم
ورزش خاصی نمی کنه فکر می کنه نیازی نداره اندامش خوبه
همه چی رو به مامانش می گه بچه مامانی بوده
دلش یه سفر خوب می خواد اما خوب دقیقا واسش چیه؟ شاید فرانسه شایدم شمال
:72:
سلام ترمه جان
ترمه شاده...شوخی هم زیادمیکنه..امانمیدونم طفلی چراتوی تاپیک کل کل همه یه جوردیگه برداشت میکنن:311:
اهل مسافرت وبریزبپاشه...
انتقادپذیره...
گاهی کارهایی میکنه که پیش خودش فکرمیکنه بهترین کاره..امابعدمیفهمه بایدبیشتردقت کنه..
خوش تیپه
اعتمادبه نفس خوبی داره...سلام ترمه جان
ترمه شاده...شوخی هم زیادمیکنه..امانمیدونم طفلی چراتوی تاپیک کل کل همه یه جوردیگه برداشت میکنن:311:
اهل مسافرت وبریزبپاشه...
انتقادپذیره...
گاهی کارهایی میکنه که پیش خودش فکرمیکنه بهترین کاره..امابعدمیفهمه بایدبیشتردقت کنه..
خوش تیپه
اعتمادبه نفس خوبی داره...
ازحقش دفاع میکنه
پرخاشگرنیست..اتفاقاآرومه... سعی میکنه باآرامش همه چی روحل کنه..
کتاب زیادنمیخونه..وقتش رونداره...
گاهی میشه مامان شوهرش!!مثل من!!:311:
بااینکه مدت زیادی نیست که به تالاراومده اماهمه دوستش دارن چون مهربونه...
خیلی هم نجیبه..
ترمه ازقیافه ات هیچی توی ذهنم نیست..فک کن:47:
دلم میخواست دیگه کسی درمورددست خط چیزی نگه!!!:311:امامن فکرمیکنم دستخط قشنگی داری
وقتی بی حوصله میشه خیلی غرمیزنه...البته ببخشیدها
روحیه شادش رودوست دارم..
امیدوارم به زندگی آرومی که آرزوش روداری برسی...البته تاحدودی رسیدی واین خیلی خوبه:72:
...خانم ترمه..
میانه باگرایش به مذهب
باهوش وکمی کم حوصله
رشته ش گروه فنی مهندسیه
اهل حاشیه روی درکارهاشو وزندگیش نیست واین اخلاق ازطرف دیگران هم ناراحتش میکنه
کمی منفعل
به خاطرمشکلات زندگیش کمی وسواسی شده ولی وسواسش کم وموقت
شاید یه ذره کم احساس باشه واگه اینطوره احتمالا بدلیل یه تفسیراز روش ساده منشی باشه. تشخیص دشواره
قدش کوتاه نیست شایدکمی بلند باشه
خطش ؟؟اگه باچندتا کتیبه شناس مشورت کنی میشه یه چیزای متوجه شدازش :43:
حساس؟کمی تاقسمتی
قابل اعتماد وفداکارشوخ طبع هم هست :-)
به رنگهای ملایم علاقه داره
قبلا به شعرو شاعری علاقه داشته ولی الان زیاد نه
اخلاق گراوقانونمند درحد رتق وفتق امور زندگی زیادیش رو دنبالش نیست
براش آرزوی عاقبت به خیری میکنم:72:
سلام بر دوستان
بویژه ترمه خانم :72:
زودتر ازین ها میخواستم مزاحمت بشم ولی روزگار مگه میذاره؟ درگیر زن و زندگییم سخته چند تا تصمیم یجا گرفتن .امشبم فقط بخاطر تو اومدم تصویر بسازمو برم .
ترمه خوشگله
زنونه لباس میپوشه مثلا از زرق و برق خوشش میاد
الان لباسش صورتیه ...
ترمه حساسه ...رو حرف و واکنش مردم حساب میکنه گاهی بخاطر فکر و قضاوت دیگران ناراحت میشه
معمولا تو رابطه هاش تحت تاثیره مثلا اگه شوهرش ازش دور بشه ترمه هم عقب تر میره
انتقاد پذیره
اعتماد به نفسش یه کوچولو پایینه
مثلا تو کل کل سو تفاهم میشه میگه دیگه نمیام بعد ذهنش درگیر میشه ممکنه سر همین بهانه کنه و شوهرشو مهمون یه چکی کنه حالا شوهر بیچاره نمیدونه یه تاپیک کل کلی هم هست که اینقدر ترمه رو عصبی کرده
حجابش کامل نیست موهاش بیرونه حتما .
متین و ارومه
اسم اصلیش ترمه نیست (چقدر باهوشم )
ترمه یکم گوشه گیره ولی شیطنت داره که خیلی رو نمیکنه
تمیز و مرتبه
کی گفته خطش بده ؟ خوبه
سه تا فرزندن که ترمه وسطیه خانوادش تحصیل کرده ان
ترمه اهل کدوم شهره؟ یکی بیاد بگه خب.
فکر کنم از مرکز استان ها و شهر های بزرگ باشه شاید م همشهری یا حتی هم محلی هم باشیم!!!
ترمه خیلی اهل رفت و امد نیست بیشتر درون گراست و تنهایی رو هم دوست داره .
دختر گلیه :72:
درود
توی یه جمله بگم خیلی خانومه :72:
خسته نباشی خاله جان خیلی به خودت فشار می یاری واسه تصویر ذهنی!!! :)
ترمه سلام خانومم http://www.freesmile.ir/smiles/43079_29vfnr8_th.gif
ترمه جون مهربونه http://www.kolobok.us/smiles/icq/kiss3.gif
شاید زود عصبانی بشه http://www.kolobok.us/smiles/light_skin/dash2.gif
مغرور نیست
دوست داشتنیه با همه دوست میشه :43:
دلسوزه
من قدشو بلند تصور میکنم مثلا 170 قدشه هیکلش خوبه
شیک پوشه
خیلی خفیف آرایش میکنه
حجابش متوسطه
دسپختش خوبه تو درست کردن ترشی و دسرها مهارت داره
ترمه فرزند اوله
از رنگ زرشکی و زرد و ارغوانی خوشش میاد(نمیدونم حالا چرا این رنگارو گفتم)
http://www.freesmile.ir/smiles/4299_girl_wink.gif
کفش اسپرت میپوشه
http://www.kolobok.us/smiles/he_and_she/girl_blum.gifساپورت میپوشه(گرمت نمیشه ترمه جونم واای!!) http://www.kolobok.us/smiles/standart/mosking.gif
فکر کنم مانتو آبی کاربنی رو دوست داره(تقلب کردم!!)
http://www.kolobok.us/smiles/icq/blum1.gif
نقاشی و خطش خوبه
روابط عمومی بالایی داره
اوایل شاید صبور نبود اما مشکلات زندگیش صبورش کرد http://www.freesmile.ir/smiles/2669_137fs807233.gif
تو تاپیک کل کل منم زود راجع بهت قضاوت کردم امیدوارم دلخور نباشی نازنینمhttp://kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_49.gif
هیچی دیگه دوست دارم دیگه:43:
باتشکرازخانم termeoo
براشون آرزوی خوشبختی وآرامش میکنم:72::72:
پ.ن:من نمیدونم رازش چی بود توی هرتصویری که ارسال شد دوسانت به قدترمه اضافه میشد شانس آوردیم افراد بیشتری پست نزدن :311:
خب دوربیناتون رو روشن کنید.. ازالان نوبت تصاویر شما از آقای فرهنگ 27 شروع میشه .
ایشون بسیاربسیار انتقادپذیرهستند همچی باخیال راحت هرتصویری اومد به ذهنتون ارسال کنید:18:
اگه غیرقابل پخش بود میتونیدقبلش به دفترمدیرپویا ارسالش کنید تا یه فکری واسش کنیم :43:
سلام
جناب فرهنگ گرامی http://roozgozar.com/piczibasazi/zib...r.com-1143.gif
ایشون زود عصبانی میشند کمی حساسند
تیپ اسپرت دارند
قدشون بلنده هیکلشون هم متوسطه
مذهبی نیستند(ریششون رو تا ته میتراشند) ولی ریش بهتون بیشتر میاد! http://www.freesmile.ir/smiles/27369_biggrin2.gif
کمی مغرورند(دعوام نکنیا!!):18:
مهربانند اما زیاد بروز نمیدند :43:
دلسوز هستند
وضع مالی خوبی دارند
فرزند اول هستند یه خواهر دارند
اهل تفریح و سفر هستند(رفیق باز نیستی که!!)آفرین http://www.getsmile.com/emoticons/sm.../r/giggles.gif
شیک لباس میپوشند به مد اهمیت میدند http://www.kolobok.us/smiles/icq/cool.gif
کمی آشپزی بلدند شاید البته (شور شد غذاتون!!) http://www.kolobok.us/smiles/icq/biggrin.gif
اعتماد به نفس بالایی دارند
با گذشت هستند
کوهنوردی و دوچرخه سواری رو دوست دارند
شاگرد نسبتا خوبی بودند
دستخطشون تقریبا خوب
خودشون تحصیل کرده اند و تو خانواده تحصیل کرده بزرگ شدند
پسر حرف گوش کنی هستند(آفرین حرف بزرگترا رو گوش کن پسر خوب) http://www.millan.net/minimations/sm...consoling1.gif
امیدوارم با اونی که شایسته شماست ازدواج کنید (و صاحب فرزندان صالح بشید) http://www.smileygarden.de/smilie/Sc...e_girl_024.gif
حلقش برلیانه الماسه چیه!! (بابا مایه دار!):227:
جاهایی مزاح کردم امیدوارم دلخور نشید بزرگوار :72:
این سبد گل هم تقدیم شما، گل باشید اما عمرتون مثل گل نباشه
http://roozgozar.com/piczibasazi/zib...ar.com-224.gif
فرهنگ 27
خودشون که هیچ تصویری از دیگران نشون ندادن اما ما مینویسیم ...
فرهنگ اون زمانی که عضو شده 27 سالش بوده پس الان 31 ساله س ...
من فرهنگ رو یه پسر قد بلند با یه صورت دلنشین و یه عطر تلخ تصور میکنم ... فرهنگ کیف دستشه و گاهی اسپرت و گاهی رسمی میپوشه
ظاهر جذابی داره ...
فرهنگ با اقتدار و جراتمند رفتار میکنه ...
خشک و عصا قورت داده ... (خدایا خودت به دادم برس الانه که دعوام کنه )
احتمالا مدیر یه بخش باشه ...
از اون مدیرای خفن ...
در مقابل جنس مخالف مغروره .. مثلا با دخترا شوخی نمیکنه ... و همیشه دوس داره دخترایی رو که میخوان خودشونو بهش نشون بدن ضایع کنه ...
با همکارای خانوم فوق العاده رسمی صحبت میکنه
هر دختری هم بخواد سر به سرش بذاره بهش میگه : ترمه این متنت رو شوخی برداشت کنم یا مسخره :311:
ترمه هم سرشو میندازه پایین با صدای ضعیف میگه ببخشید غلط کردم و فراااااااااااااااااااار
زیاد صحبت نمیکنه ... مثلا اگه کارمندش (با فرض اینکه مدیر باشه) یک ربع براش روضه بخونه که بهش مرخصی بده ... نهایتا فرهنگ میگه این هفته رو نمیتونی مرخصی بری و زود محل حادثه رو ترک میکنه ....
خلاصه جونم براتون بگه ... پشت این چهره خشن یه فرهنگ مهربون با یه دل رئوف وجود داره ... ولی مجبوره به خاطر موقعیت اجتماعی و شغلی زیاد احساساتش رو نشون نده ...
همین طور که به کارمنداش مرخصی نمیده ولی ته دلش برنامه ریزی میکنه تا کمکشون کنه ... ( خیلی بلدیااااااااااااااااااا )
بچه اول نیست بچه آخر هم نیست ... اون وسطها میون چند تا خواهر برادر به دنیا اومده
همین طور که خودشو برای دخترا میگیره ... از دور هم حواسش هست یکیشون رو برای آینده انتخاب کنه
برای همسرش و البته خانوادش فوق العاده مهربونه ...
بابای جدی و مهربونی میشه ...
ریز بینه و با یک نگاه همه چی تو ذهنش ثبت میشه حتی جزئی ترین ها ....
خطش خوبه
لباسای رنگ روشن میپوشه ...
از عکس و دوربین هم خیلی خوشش نمیاد
موسیقی بی کلام و سنتی رو دوس داره
پدرش اهل خطه آذربایجانه ... یه وقتی هم اهواز بوده ( آخرش نفهمیدیم اصالتا اهل کجاست )
اهل مطالعه است و اطلاعاتش خوبه ...
آهاااااااااااااااااااااا داره کچل میشه .... :311: (ببخشید ولی نمیدونم چرا اومد تو ذهنم :47:)
ازون برادرهای دوست داشتنیه ... هم ازش حساب میبرم هم خیلی بهش ارادت دارم :43:
من فرار کنم تا نیومده ....
موفق و پیروز باشی برادر :72:
فرهنگ 27 خوبه
---------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------
- - - Updated - - -
خوب با توجه به اینکه اصولا پستای فرهنگ دو سه خطی هستن نیاز بود براش دو سه کلمه می نوشتم به عنوان تصویر ذهنی. نشد بامزه بنویسم چون فعلا یه کمی دپ زدم بامزگی ندارم کلا
اما به روش خودمون بخوام نظر بدم:
قد بلنده نسبتا اما 180 کمتره
چشم و موهاش تیره است
پوستش روشنه
رو فرمه اندامش
ورزش می کنه تفریحی مثلا شنا میره بعضی وقتا
اهل سفره با دوستاش میره اینو اونور
کلا خوش تیپه
پول کافی نداره
کار مناسب و ثابت نداره
برعکس چیزی که به نظر میاد چندان هم قوی نیست از نظر روحیه
خیلی مختصر می نویسه
تک فرزند به نظر میاد
ارومه زیاد حرف نمی زنه
وقت و اعصاب نمی ذاره واسه اینکه یکی رو از تو حرفاش بفهمه. طرف حرفشو باید زود بزنه وگرنه کلا حرف نزنه چون فرهنگ گوش نمی ده
نمی دونم معیاراش چیه واسه همسر اما فکر کنم هنوز واقعا کسی رو که بخواد ندیده چون خیلی مامانیه و هر چی مامانش بگه می گه باشه در مورد ازدواج
هنوز نمی دونه از زندگی چی می خواد
سبز دوست داره
لباساش مختلفه هم اسپرت هم کت شلوار. تیپ خیلی مشخصی نداره که همیشه اونطوری بپوشه
عطر نمی زنه اما عینک افتابیش همیشه به راهه
یه کم افاده ایه مغروره
از نظر بدنی و انرژی خوبه فعاله
در مجموع از دور به نظر میاد پسر خوشایندی باشه
اما از نزدیک ممکنه اونطوری که از دور به نظر میاد نباشه
واسه کسی هم وقت نمی ذاره انگاری همیشه عجله داره
تا حالا عاشق نشده فکر کنم . از نظر عاطفی خودشو همیشه دور نگه می داره. ولی احساسات زودگذر داشته
از اوناییه که تو رانندگی لایی بکشه و تند رانندگی می کنه هیجانشو دوست داره
یه کمی هم به نظر میاد با مرامه
:72:
...واما فرهنگ من
فکرمیکردم فرهنگ اهل تبریزباشه واینو خودش گفته باشه تو سایت ولی تابلوئه دیگه
میگه ترکی بلد نیستم ولی پستاش لهجه داره:43:
طبقه متوسط وکمی تاقسمتی بالاتر
بخشی ازشخصیت فرهنگ انگاراز سه گیاه ریشه دار شکل گرفته:۱_ یه باریه نفس عمیق کشیدم تمرکز کردم ومحویکی ازپستهای فرهنگ شدم وقتی اومدم بیرون این حس بهم دست داد:درون فرهنگ یک بغض پیچیده وکهنه ی چندساله زندگی میکنه که نمیخاد کسی هم متوجه شه
۲_فرهنگ ایده آل گرابوده وتصویرزندگی رو ازتوکتابهایی که خونده دیده،اما وقتی فهمیده واقعیت یه چیزدیگه داره نشون میده فعلابیشترانزوارو ترجیح میده چون نمیخادکامل اون واقعیتهاروبپذیره
۳_فرهنگ میخاد خوب باشه امأانفعال وافت اعتماد به نفس هم داشته الان درحال بازسازیه که این کمی خودش رو به شکل یک لجاجت خاص نشون میده بنابراین این سه گیاه یاخصلت ریشه دار به هم پیچ خوردن و بالا اومدن و بخشی از شخصیت فرهنگ روتشکیل دادن
فرهنگ گاهی مغرور ولجبازبه نظرمیرسه بامادرش یابعضی اطرافیان. وحتی گاهی(خیلی کم)درسایت یکی به دو میکنه۰اگه فرهنگ رو نشناسی اون موقع درموردش قضاوت میکنی واگه شناخته باشیش میدونی ته حرفش سه کلمه است که به زبون نمیاره ۱_میخام خودم باشم ۲_ نمیخام تورو ناراحت کنم ۳_به حرفات فکرمیکنم ولی گیر نده
فرهنگ بین ۱تا سه روزفرصت نیاز داره تاحرف منطقی ایی که مخالفش بوده روبپذیره ولی نبایدانتظار داشت بیاد مستقیما عذرخواهی کنه یا اعتراف شفاف کنه،میاد یه شوخی زیرپوستی ظریف میکنه که یعنی اوکی. و یا هروقت متوجه حقیقت بشه بایه جمله ازطرف خودش میگه آره بالاخره مثلا انسانهانباید باآزادیشون دیگران هم آسیب بزنن.
خدمت نرفته شایدمعاف شده
بنظرمیرسه تک فرزند باشه
خیلی تو لاک وپیله خودشه، اخیرا انگار یه تلاشهایی داره میکنه بایداجازه بده از پیله در بیادولباساش خاکی بشه
بهتره بامادرش یه توافق کنه چطوربرن خواستگاری بالج ومن من که نمیشه ...عه...؟
فرهنگ درمورد خودفرهنگ هم دچارتعارضهایی هست؛" کدوم بخش از دین دیگران!، فرهنگه قابل قبولیه وکدوم بخش از صحبتهای لائیک ها به عنوان فرهنگ قابل قبوله؟:303:
سعی میکنه زیاد دورو بر مذهب نپلکه اما به آخرت ایمان داره
دلسوزه وبه روی خودش نمیاره۰شایدباخودش میگه ازاین قرتی بازیا خوشم نمیاد
غذاهابا طبع سردشایدکم خوابو عصبیش کنه کلا بهتره بیشترطبعش روباغذای گرم تنظیم کنه(شکلک دکترنداریم ؟)
کم حوصله هم هست
سعی میکنه باتشکرهاش زیرپستها توی بعضی تایپیکها مسیرمشاوره رو هدایت کنه ومعمولا تا آخرحواسش به اون تایپیک خاص هست
اهل ادعاو هارت وپورت نیست وسعی میکنه صداقت خاص خودشو رعایت کنه همیشه
تلاش فرهنگ درجهت خودبودن واهل شعارنبودن ستودنیه آخرش همین،موفقش میکنه به شرطی که بی احساس وسردش نکنه:300:
فرهنگ گاهی سعی میکنه اجتماعی ترباشه:16: بنابراین سعی میکنه استارترش رو باشوخی بیشتربزنه اما تصورش ازاینکه بخاد اینجوری شوخ طبع باشه،کمالگرایانه وفوق عادیه(مثلا شاید اون موقع یه تصو داشته باشه که باید خیلی خیلی شاد وشوخ باشه وانرژی بده) وبنابراین بخاطراینکه سوتی نشه عقب نشینی میکنه:302: اما معمولا شوخیاش ساده وزیر پوستی وکمه
فرهنگ گاهی باسکوت وطمأنینه ومکث خاصی بامردم رفتارمیکنه این باعث میشه دیگران اون لحظه بیشترتلاش کنن بافرهنگ رابطه برقرارکنند:316:واین بهش اعتماد بنفس کاذب میده،
دست خطش؟؟ آخه یه جمله بیشترنمی نویسه همون یه جمله روبایدببری داروخونه داروخونه چی هامیدونن چی نوشته :18:
درونگراست وحیوانات رودوست داره اگه میخوای حال فرهنگ روبگیری جلوچشش زیرپای یه گربه روقلقک بده:311:
امیدوارم ازدواج موفقیت آمیزی داشته باشه:72:
به سبک خودش میگم
پسر خوبیه
خیلی حوصله توضیح دادن نداره ولی اطلاعات خوبی داره
مذهبیه روشنفکر عقایدشو دوست دارم
مجردم هست
:58: :311:
سلام
جناب فرهنگ بی حوصله ست_انتقادنمی پذیره_مهربونه_زیادنمیخنده_ اخودش یه مشکلاتی داره که هنوزبرطرفش نکرده چون تنبلی میکنه_بااینکه مخفیه امااز24ساعت20ساعتش توی همدردیه....
یه خطونصفی شد خیلی زیادشدنه؟
تو پست 126 به جای بی نهایت درباره فرهنگ نوشته بودم
:)
نقل قول:
فرهنگ رنگ سبز دوست داره و تازگی - می بینم اواتارشو حس خوبی دارم
به راه بیشتر از مقصد علاقه داره (عکس امضاش
کلا لایک بزن نیست! انقدر هم تشکر کم می زنه که به همون تشکرشم راضیم و ببینم سریع نگاه می کنم پستو ببینم چی بوده که فرهنگ یه تشکر پاش زده :)
فکر کنم خوش تیپه به نسبت
به نظر جسور میاد ولی نمی دونم بالاخره از اون دختر خانمی که یه وقتی کمی خوشش میومد ازش خواستگاری کرده یا نه
خودش با خودش کنار میاد مثل من نیست :) استحکام درونی رو داره
سلام
..کلاچشمم درومدتابفهمم کدوم جمله مال بچه هابوده کدوم کلمه مال فرهنگ.:43:
فرهنگ جان اگه سیسمت جوابت رو رنگ متفاوت نمیزنه میتونی یه هفشتا تانقطه چین بین سوال وجواب بذاری:322: ....
.اگه راه دیگه ای برای رنگی کردن جواب نقل قول باشه نمیدونم فکرکنم جزو نکات فنی باشه...شاید توی قسمت پاسخگویی سریع گاهی رنگش اجباری مث سطرقبلی میشه...
کلا نمیشه متوجه نوع ارتباط فرهنگ بامذهب شد اما بنظرمیرسه نگاه وآمیختگی خاص خودش رو به مذهب داره عمومی هاشو رعایت میکنه .. با احترام خاص خودش ....
اون پست که گفته بودی کدوم پست توی بخشی ازهمه پستها این حس بودامایکیش بیشترپستهای صندلی داغ بود دقیقا یادم نیست کدوم پست:...
...http://www.hamdardi.net/thread31830-8.html
سایز جواب ها با سایز نظرات متفاوته.