-
RE: بدرود
سورناي عزيز
حالا من تا بهتون امتياز دادم مي خوايد بريد! ديدم کمتر از دوماه بيش از 1000ارسال داريد ، اين يعني خيلي وقت مي ذاشتين توي تالار ، مي خواستم جلوي "بيش فعال" بنويسم اميدوارم "گيرپاچ" نکنين ! گفتم نفوس بد نزنم.
هميشه معتقد به اين بودم رهرو آنست که آهسته وپيوسته رود
حالا اگر اولويت مهمتري ندارين بازم وقت بذارين و به دوستان سر بزنيد.
هرجا هستين موفق باشين
-
سورناي عزيز و گرامي....
بسيار غمگين شدم .... من هميشه به عقايد شما احترام گذاشته و ميگذارم... اما...
چرا اينجوري و الان؟؟ ...
اميدوارم تصميمتان عوض شود و باز هم اينجا بمانيد....
در واقع اين يك درخواست از شماست....
-
سلام
نام کاربری غزه با توجه به موقعیت زمانی ای که پیش اومد انتخاب شد و غزه شد متولد غزه !
اما این غزه موفق نبود که حمایتی را واسه غزه بخره و فقط جو این تالار را خراب کرد و بحث بیهوده راه انداخت . هدف چیز دیگری بود اما ...
همه کاربرهای تالار من را حلال کنند .
خدانگهدار
-
اه، آقا کجا؟ همه که دارن میرن؟! غزه جان من باهات کار دارم. بحث تو با سدممد من رو خیلی توی فکر فرو برد. یه تلفنی، آیدی یاهوئی چیزی بده بیشتر با هم در ارتباط باشیم.
اگر راه تماسی بدی ممنونت میشم.
اگر بری هم میگم : خدا پشت و پناهت همشهری...
چو از این دیار وحشت ، به سلامتی گذشتی***به شکوفه ها ، به باران، برسان سلام مارا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gaza
سلام
نام کاربری غزه با توجه به موقعیت زمانی ای که پیش اومد انتخاب شد و غزه شد متولد غزه !
اما این غزه موفق نبود که حمایتی را واسه غزه بخره و فقط جو این تالار را خراب کرد و بحث بیهوده راه انداخت . هدف چیز دیگری بود اما ...
همه کاربرهای تالار من را حلال کنند .
خدانگهدار
برادرم سلام.
توی یکی از تاپیک ها دیدم خداحافظی کرده ای. و از این قضیه ناراحتم. چرا قصد داری تالار رو ترک کنی؟ اگر بخاطر منه، و بخاطر برخورد ظاهرا بد و تندی که با نظراتت کردم، خواهش می کنم تو نرو. من خواهم رفت.
اگر لازم باشه یک تاپیک باز می کنم و به همه اهالی این تالار اعلام می کنم که من از برادر باغیرتم که تو هستی در برابر همه دوستان حاضر و غائب عذر می خوام که ناراحتش کردم و تندی کردم باهاش.
تو، جوانی های منی. خیلی سختی کشیدم تا چیزهائی بدست آوردم. و خیلی از وقت و روزهای زندگیم رو دادم که حقایقی رو کسب کردم. این حقایق مال من نیست، مال همه انسانهای بیدار، وجدان های پاک و برادران غیوری چون توئه که لازمش دارن.
ابزار دستشونه، سلاح دفاعشونه، سپرشونه، شمشیرشونه...
من سعی کردم با رفتار آئینه وارم، بد بودن برخی چیزها رو بهت نشون بدم. بد بودن برخی از صفاتی که بخاطر جوانی و پرشوری در تو هست، کما اینکه در من هم بوده. خواستم به تو راه درست بحث کردن رو نشون بدم. چیزی که من نیز از باتجربه ترها آموختم و همین آموزش ، ایجاد حقی بر گردن من کرد که در اختیار برادران کم تجربه ترم قرارش بدم.
متاسف می شم اگر بری. و تمام تلاشم رو می کنم برای اینکه بمونی، تا با هم برادرانه بحث کنیم، برادرانه تحلیل کنیم، برادرانه دوست و دشمن رو تشخیص بدیم و حقیقت های پنهان و خاموش رو با هم پیدا کنیم.
باغیرت، اگر بری دشمنانمون خوشحال می شن. خوشحال که دوتا بچه شیعه انقدر زدن توی سر هم که هرجفتشون کم آوردن! اون یکی از ناراحتی رفت، این یکی از وجدان درد لالمونی گرفت!
نمی خوام اینطور بشه. و نباید بشه.
این نوشته رو بعنوان پیام برات فرستادم، گفتم شاید نخونی. توی تالار هم چسبوندمش. تا هم تو بفهمی که احساس من نسبت به تو چی بوده و هست، و خواهد بود، هم کسانی که چشم ندارن ببینن که ما با هم برادریم و هم وطنیم و دوستیم و هم خانواده، چشمهاشون از کاسه در بیاد.
نرو، اگر لازمه من برم تا بمونی بگو، خواهم رفت. و هر کار دیگری خواهم کرد تا بفهمی که هرچه نوشتم و گفتم به دلیل اهمیت و ارزشی که برای تو و افکارت قائل بودم بوده و هست، و انشاالله خواهد بود.
هرکجا هستی در پناه حق باشی،
از من ناراحت نباش گرامی،
در انتظار جوابت هستم:
برادرت sedmammad
-
آقای سورنا-آرمان :72:
من همیشه از دیدگاه منطقی و خوب شما استفاده میکردم. قدرت تجزیه و تحلیل شما خیلی به من کمک کرد.
امیدوارم هرجا که هستید موفق باشید و بتونید به چیزی که میخواهید برسید.
-
برو بچ فنی هیچوقت کم نمیارن !
من بسیاری از پست های شما رو خوندم و از تفاوت نظر شما با سایرین (و بعضا خودم ) بسیار لذت برده و آموخته ام.
اگر علت رفتن شما "اختلاف نظر با سایرین" و ناخرسندی از "درک نشدن" هست ،لطفا از نظرت مبنی بر رفتن صرف نظر کن.دوست خوبم پویایی و دینامیسم در محیطی که تنوع (تزاحم، تضاد...) وجود داره شکل می گیره و دیدگاه های غیر ارتدوکس شما ، گرادیان میدان نظرات رو به طور چشمگیری افزایش میده!!
-
سلام بر دوست عزیز و برادر بزرگوارم سورنا.....
دوستی که بدون هیچ ترسی و با تمام شجاعت قاطعانه حرف هایش را می گوید....
بزرگترین و زیباترین ویژگی شما هم بیان حقایق بدون هیچ ترسی است.... دوست عزیز درست هست که بیشتر اعضای این تالار را خانوم ها تشکیل می دهند و بیشتر آن نیازمند همدردی هستند اما دوست گرامی شما همدرد خوبی هستید ........
شما تجربیات زیادی دارید......
می دانم با چه دیدی به مسله نگاه می کنید ولی این راهش نیست.... بمون.... خواهش می کنم ... من وهمه اعضای تالار همدردی به حضور شما نیازمندیم.... برادر کوچک "نقاب"
-
1 فایل پیوست
من هم دارم میرم ، خداحافظ همگی
سلام دوستان
مدتی در بین شماها بودم و چیزهایی یاد گرفتم از همتون ممنونم اما الان باید ترکتون کنم شاید برای همیشه شایدم موقتی چون خودمم نمی دونم.اما امیدوارم مشکل شاد و رویا حل بشه و به جمعتون برگردن.شاد مشاور خیلی خوبیه و وجودش برای تالار مفیده.از تموم کسایی که تو این مدت از من رنجیده خاطر شدن معذرت می خوام و از همتون حلالیت می طلبم .ثمین عزیزم هم نگران نباشه چون من قرار بود آبجی اون باشم.بجز من خانومهای دیگه ای هم هستن که حتما" تنهات نمی ذارن.منوببخش که نتونستم کمکی بهت بکنم و آخرش همنگفتی که مشکلت چی بود؟امیدوارم همه دوستان موفق و سلامت باشن.
از آقای عرفان و عارف و آرمان 26 به خاطر گذاشتن تاپیکهای مورد علاقه من خیلی خیلی سپاسگزارم.یه تاپیک نیمه تموم دارم که اونم نمی تونم تموم کنم( عملیات های دفاع مقدس رو میگم).
دوستتون دارم:46:
-
RE: من هم دارم میرم ، خداحافظ همگی
-
ای بابا.... چی بگم والا....
امیدوارم برگردی به هر حال هر جا هستی سلامت و موفق باشی دوست عزیز.
-
m.mouod عزیز، نمی دونم دلیل رفتنتون چیه، اما لطفا دوستانتون رو فراموش نکنید.. امیدوارم دلیل نیومدنتون حل شدن مشکلاتتون باشه..
:72:
-
نمی دونم توی تالار چه اتفاقی داره می افته.....
مثل اینکه همه منتظر خداحافظی "شاد" عزیز بودند تا اونا هم متقابا خداحافظی کنند... به هر حال هر کجا هستی موفق باشی دوست گرامی
-
سلام
از دوستان خوبم خیلی سپاسگذارم .راستش شاد عزیز من مشکل خاصی ندارم الحمدالله.فقط مدتیه خیلی خسته ام .از وقتی که با همدردی آشنا شدم معتاد اون شدم و نمی تونم حتی یک روز بهش سر نزنم مگه اینکه به کامپیوتر دسترسی نداشته باشم .خودم از این کار خودم ناراحتم و باعث شده که دیگه نتونم به سایتهای مفید دیگه سر بزنم .مثلا" قبلا" گاهی به سایت مرجع تقلیدم سر میزدم و استفتائاتش رو می خوندم اما تو این مدت میشه گفت تموم وقتم رو با همدردی می گذرونم.از طرف دیگه هم چون گاهی ساعتها روبروی مانیتور میشینم و به اون نگاه می کنم ، چشمهام اذیت میشه و قصد دارم مدتی کمتر برم سراغ کامپیوتر.البته کارهام هم زیادتر شده و باید حواسم جمع کارام باشه وگرنه من همتون رو دوست دارم و دلم نمی خواد از بینتون برم باور کنین راست میگم.سعی میکنم گاه گاهی بیام و بهتون سر بزنم.
قربونتون :m.mouod
-
خوشحالم که این کار رو برای ایجاد تغییر در زندگی و بهبود شرایطتون می کنید. امیدوارم در این کار موفق باشید. براتون آرزوی سلامت و شادکامی می کنم..
:72:
-
سلام برادر خوبم
منم مثه بچه های دیگه ازتون می خوام که تو تالار بمونین
من خیلی از پست های شما استفاده کردم شما به من خیلی کمک کردین واقعا ازتون ممنونم و می خوام که از تالار نرین
-
RE: من از تالار می روم ؛صداقت و این همه شهرت
آقای محمد ابراهیمی با سلام و خسته نباشید.....
مردان بزرگ هیچ گاه از مشکلات و بدبینی ها فرار نمی کنند.....بلکه می مانند و رسم ماندن را به دیگران می آموزند....
ببینید همه اعضایی که در تالار همدردی وجود دارند بدون اغراق می گوییم افراد صادق و زحمتکشی هستند.....درسته که هریک از ما از از یک شهر از یک فرهنگ و از یک خانواده نیستیم اما دل هایمان که یک رنگ هست.....درسته که این جا دنیایی مجازیه و طبعا احساسات هم مجازیه.....اما فکرها چطور؟
دوست عزیز و بزرگوارم آقای ابراهیمی شما باید کمی اعضا را درک کنید همان گونه آنها شما را درک می کنند.... اینکه بعضی اوقات کسی از تاپیک های شما بازدید نمی کند(البته من همیشه بازدید کرده ام و سایر دوستان هم همین طور) دلیل نمی شود که اعضا خدایی نکرده قصد توهین به شما را دارند یا برای شما ارزشی قایل نیستند....
شاید آن تاپیکی را که شما می زنید تکراری هست....شاید آن روز اعضای کمی در تالار حضور دارند...
دوست عزیز ما همیشه شما را دوست داریم و خواهیم داشت.....خواهشن دیگر بحث را ادامه ندهید و با روحیه و انرژی بیشتر در تالار حضور داشته باشید تا ما هم از حضور شما بهره مند شویم.
-
-
من از تالار می روم بمدت ا روز در تالار نیستم
-
سلام دوستان من به زودی از تالار می روم از دوستان خوبم ارزو خانم خانم مثل من اقای ارمان 26 دانه خانم روزن خانم شیلا خانم الینا عزیز گرد افرید عزیز نقاب عزیز لرد حامد عزیز تشکر و قدردانی می کنم من به زودی از تالا ر می روم
-
سلام
ای بابا باز کجا میخوای بری >؟ هرجا میری به سلامت بری و برگردی . عید شما هم مبارک
-
[quote=نقاب]
آقای محمد ابراهیمی با سلام و خسته نباشید.....
مردان بزرگ هیچ گاه از مشکلات و بدبینی ها فرار نمی کنند.....بلکه می مانند و رسم ماندن را به دیگران می آموزند....
سلام و درود فراوان به آقای محمد ابراهیمی...
درسته که بنده در پست قبلم گفتم بمانید و رسم ماندن را بیاموزید....
ولی خوب خوشحال می شوم وقتی می بینم ....دیگر وابسته نیستیم..
چه زیباست که شما وابسته این تالار نشده اید ....و چه زیباست که هر چیز جذاب و والایی ما را آن چنان وابسته خود نمی کند که دیگر راه گریزی نباشد....
من زیاد اصرار نمی کنم....چون هرزگاهی استراحت کردن و به آرامش رسیدن بهتر از ماندن و .......
اما نمی گوییم خدا حافظ ..بلکه من می گوییم به امید دیدار...منتظر شما هستیم تا دوباره پر از انرژی و توان در تالار حضور داشته باشید.:72::72::72:
-
سلام
محمد جان چيه برادر خوبم بازم كسي بهت بي محلي كرده؟!!! قربونت برم من كه مي دونم تو از تالار نمي ري !! پس چته هر چند وقت يه بار ميگي مي خوام برم ؟!!! مي خواي من به جاي تو برم؟!! بيا با هم بريم موافقي؟!! يا اصلا بيا هيچ كدوممون نريم ؟!! نظرت چيه؟!!
ميگم بيا نقاب رو بندازيم بيرون ؟!! يا اگه مي خواي بگيم همين آرزو خانم بره ؟!! نه بابا اون بنده خدا كه هر چند وقت يه بار مياد يه سر مي زنه !! خب ديگه كي مونده !! آها من يه فكري دارم بهتره به جاي اينكه كسي بره جناب سنگ تراشان بياد !!! يك هفته بيشتره كه رفته مسافرت هنوز نيومده !! آييييييييي جناب سنگ تراشان كجايي ؟!!! بيا همه منتظرتن !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
سلام
محمد جان چيه برادر خوبم بازم كسي بهت بي محلي كرده؟!!! قربونت برم من كه مي دونم تو از تالار نمي ري !! پس چته هر چند وقت يه بار ميگي مي خوام برم ؟!!! مي خواي من به جاي تو برم؟!! بيا با هم بريم موافقي؟!! يا اصلا بيا هيچ كدوممون نريم ؟!! نظرت چيه؟!!
ميگم بيا نقاب رو بندازيم بيرون ؟!! يا اگه مي خواي بگيم همين آرزو خانم بره ؟!! نه بابا اون بنده خدا كه هر چند وقت يه بار مياد يه سر مي زنه !! خب ديگه كي مونده !! آها من يه فكري دارم بهتره به جاي اينكه كسي بره جناب سنگ تراشان بياد !!! يك هفته بيشتره كه رفته مسافرت هنوز نيومده !! آييييييييي جناب سنگ تراشان كجايي ؟!!! بيا همه منتظرتن !!!
بابا این نوشته آرمان گرامی هم برای خودش طنزی ها!!!!
فقط قربون دستت اگه می خواید منو بندازید بیرون..حقوق این چند ماهمو پرداخت کنید:54:
-
سلام آقای ابراهیمی عزیز :
من هم همیشه پستای شما رو دنبال میکنم با اینکه هیچوقت نظر ندادم ولی همیشه یه احترام خاصی نسبت به شما و عقایدتون داشتم و شما رو یکی از دلسوزترین و موفقترین اعضا تالار میدونم پس ما رو تنها نذارین لطفا
-
فکر کردم من از تالار نمی روم دوستان خوبی در تالار دارم اقای ارمان اقای نقاب است
-
فـــعلا خدانگهدار ...
سلامي به گرمي و صميميت قلبهاي پر از عشق بچه هاي تالار همدردي :72::72:
اينم آخرين هديه و كارم كه مي تونه به عنوان سربرگ جديد واسه تالار قرار بگيره
در صورتي كه احتياج به تغيير سايز داشته باشد مدير همدردي از طريق دوستم كيوان مي توانند به بنده اطلاع دهند تا در سايز اون تغييراتي ايجاد كنم .
سلام من را به شاد عزيز برسانيد ؛ از همه شما التماس دعا دارم ،
همتون رو دوس دارم و به تك تك شما عشق مي ورزم .:43:
ياحق :72:
فعلا خدانگهدار ......
-
RE: فـــعلا خدانگهدار ...
کجا؟؟؟ آقای آرمان فعلا خدانگهدار یعنی چی؟ همینطوری یه دفعه که خداحافظی نمی کنن!!!
من یکی که سلام شما رو به شاد نمی رسونم باید خودتون باشید :54:
اگه براتون مقدوره بگید چرا خداحافظی کردید (اگه فضولی نیست!) و لطف کنید بگین کی بر می گردین؟؟؟
:302: :302: :302:
-
بله.....اگه گفتم خداحافظ...نه اینکه رفتنم سادست...نه اینکه میشه باور کرد دوباره آخر جادست....نه آرمان جان؟؟؟
شما که یکباره از تالار نمی روید؟؟؟.......لااقل زمان برگشت را بگویید...خواهشا...
-
آرمان برادر 26 ساله و هنرمندم کجا ؟!برادر چی شده ؟! هر کسی برای رفتن و امدن دلیل دارد . قطعا شما هم دلیل دارید ؟! اما به این فکر کرده ای که ما هم حق وسهمی از این برادر با ذوق جنوبی داریم و حقمان هستم که دلیل محرومیت خود را از وجود نازنین شما بفهمیم ؟!
امیدوارم هر جا که هستی دلت شاد باشد و با دلائل درست و منطقی این تصمیم را گرفته باشی
-
سلام
آرمان گرامی ابتدا از زحمات و تلاش شما برادر گرامی در تمام زمینه ها تشکر میکنم. بدون شک سهم بزرگی در فعالیت و نوآوری تالار داشتید. جای خالیتان خیلی در تالار محسوس خواهد بود. نوشته اید فعلا خدانگهدار پس منتظر بازگشتتان هستیم. هر کجا هستید برایتان سلامتی و موفقیت را در پناه حق آرزو مندم. امیدوارم زیاد منتظرمون نزاری.
-
سلام داداشی جونی.
آخه چرا؟
کجا میرید؟ شما که جاتون تو دل ماهاست مهربون.
جای بهتری پیدا کردین؟ اذیتتون کردیم؟ چرا؟ چی شده؟...
-
-
برادر ودوست عزیز آرمان جان با درایتی که در شما سراغ دارم مطمئنم دلیل خوبی برای خداحافظی موقتت داری ولی ما منتظر برگشت شما هستیم اگر مارو قابل دونستی دلیل و مدت دوریتو برامون بگو تا از نگرانی بیرون بیایم
فاطیما
-
سلام آرمان عزيز
از اينكه شنيدم شما خدا حافظي كردين ناراحت شدم ، اگه ميشه دليلش رو هم بگين ، آيا از كسي ناراحت شدين ؟
راستي اين خداحافظي موقته ديگه ، نه ؟
-
به: من از تالار می روم ؛صداقت و این همه شهرت
سلام من به زودی از تالار می روم از دوستان خوبم خانم شا د عزیز خانم روزن مهربان ارزو خانم شیلا خانم ارمان 26 خانم مثل من دانه خانم لرد حامد عزیز الینا عزیز گرد افرید از این عزیزان تشکر و قدردانی می کنم من با مدیر همدردی اختلاف داریم ایشان 6 موضوع من حذف کرده است ایشان با من خوب نیستند اعضا تالار با من خوب نیستند من رفتم به امید دیدار[hr]
من فکر کردم از تالار نمی روم
-
سلام
کجا با این عجله؟
جناب ابراهیمی آقای مدیر اگه تاپیک های شما رو حذف کردند حتما دلیل قانع کننده ای دارند. من فکر میکنم همه اعضا با شما خوب هستند اگر هم این طور نیست شما نباید به خاطر کسی این کار را بکنید.
-
کمی بیشتر در مورد رفتنت فکر کن
باورکن دیدگاههای حتی
منتقدانه شما خیلی تاثیرات مثبتی حداقل در من گذاشت
ایا کمک کردن به حتی یک نفر واسه شما انقدر با ارزش نیست که تو تالار بمونید؟
پس ما واسه مشکلاتمون از کی مشورت بگیریم؟
سورنا خیلی بدی اگه مارو ترک کنی!!!!!!!1
دلم واسه افکار ارمان خواهانه ات خیلی تنگ میشه
-
اين موضوع قديمي نيست كه دوباره بالا آمده ؟! سورنا مجددا تصميم به رفتن گرفته ؟!!!!! كسي از خود سورنا شنيده كه مي خواهد برود ؟!!!!ترا به خدا به تاريخها توجه كنيد . دل آدم مي گيره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
کمی بیشتر در مورد رفتنت فکر کن
باورکن دیدگاههای حتی
منتقدانه شما خیلی تاثیرات مثبتی حداقل در من گذاشت
ایا کمک کردن به حتی یک نفر واسه شما انقدر با ارزش نیست که تو تالار بمونید؟
پس ما واسه مشکلاتمون از کی مشورت بگیریم؟
سورنا خیلی بدی اگه مارو ترک کنی!!!!!!!1
دلم واسه افکار ارمان خواهانه ات خیلی تنگ میشه
عزیزم لطفا به تاریخ تاپیک و پست ها دقت کن :300:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اين موضوع قديمي نيست كه دوباره بالا آمده ؟! سورنا مجددا تصميم به رفتن گرفته ؟!!!!! كسي از خود سورنا شنيده كه مي خواهد برود ؟!!!!ترا به خدا به تاريخها توجه كنيد . دل آدم مي گيره .
گل گفتی آنی جان دل منم گرفت اصلا حالم گرفته شد :47: