-
RE: <<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
بهه کل کلم اگه بود کل کلای قدیم! یاد سارو بانو به خیر! حداقل وقتی اسمش می شد مدیر گروه خانم ها کم نمی آورد!
خانم ها و آقایان ظاهرا عرصه خالی شده است و برخی هم از خشانت بالای ما عرصه ی سیمرغ را خالی کرده اند بنابراین من هم عذرخواهی می کنم اگه خشانت بالام کسی را ترسانده است باور کنید ما واقعا مثبتیم فقط از اونجا که ظرف مظروف را شکل می ده وقتی ظرفمون می شه کل کل مظروف هم ایجاب می کند خشانت را :)
به هر حال ما پیروزمندانه صحنه نبرد را خالی می کنیم:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
به هر حال ما پیروزمندانه صحنه نبرد را خالی می کنیم:)
جناب مثبت یک وقت سردیتون نکنه؟ :) پیروزمندانه!!!!
آخه چقدر شما آقایون به این واژه نیاز دارین؟!! :311:
برای خوشحالی دل سادتون گفتم بای بای و سند رو دادم بهتون شش دنگ که تنهایی توش کیف کنین!
واسه خودتون احساس پیروزی کنین :311: از خودتون شادی در وکنین!
بهر حال گناه دارین دیگه :)
اما برنده و فاتح واقعی کسیه که به فکر دل دوستانش باشه ، همراهیشون کنه و در اوج قدرت ، برای
شادی خاطر دوستانش بره و بگذاره با رفتنش دل چند تا بچه اونم از نوع مثبتش خوش بشه!
اگر دلتون خوش شد نوش جانتون :)
اما.........
بهار شادی هرگز کم نمیاره...یادتون باشه.
من رفتم تا بفهمین کل کل با جنگ فرق داره! من پایه کل کل هستم اما نبرد بین خانوما و آقایون نه!
ما اومدیم اینجا دل آدمهای غمگین و مشکل دار رو شاد کنیم نه اینکه برای رضایت خودمون و به اصطلاح
فتح!!! به نبرد با کاتیوشا بپردازیم!
سارابانوی عزیز هم پایه کل کل بود نه نبرد!
بهر حال میتونین خوش باشین
اما من هرگز کم نیاوردم و نمیارم. اما دوست دارم این باغ فضای شادی باشه نه میدون جنگ!
خشونت بالای شما هم کسی رو نترسونده چون اسمش خشونت نیست!
بلکه من دوست ندارم فضای روحی دوستانم خراب بشه...اصلا اگر ما خانوما نباشیم یک عده آدم خشن
تو باغ میمونن.. خوش بذگره بهتون :227:
-------------------------------------
بهار66 جونم
برای تلطیف فضا با یک سری عکس یاکریم که تو انباریمون جدیدا متولد شده برمی گردم :) انقده نازن
:72:
-
سلام دوستان.
از وقتی خانم بی دل اون پست راجبع باغ الاچیق رو زده. من خودم شخصا جرعت نمیکنم بیام آلاچیق.
الاچق سوت وکور شده.
اصلا دیگه حس حالش مثل اوایل نیست.
من خودم در اینجا اصلا با کسی جنگ ندارم .اگرم از کلمه جنگ استفاده کردم منظورم مزاح بود ولی خانم بی دل جدی گرفتند.
-
چرا جو سازی میکنی بابا بزرگ؟
اونیکه ازش میترسی من نیستم :301::311:
حالا کل کل خونت اومده پایین، عیبی نداره من همیشه پایه کل کل بوده و هستم:227: ولی از اونجا که خبر آمد خبری در راه است: یک سری تیزر تبلیغاتی از بهار شادی دیده بودم که میخواد بهترین پست کل کلی سال رو بزنه :104: این بود که بی صبرانه منتظر بودم ببینم چطوری میترکونه که بعد ما هم بیایم منفجر کنیم، اما انگار هنوز در راهه:323:
بابا بزرگ!
هر چه رفت از عمر یاد آن به نیکی میکنند......چهره امروز از آیینه فردا خوش است
حالا فردا روز هم میاید میگید یاد پارسال و بی دل و محمد ابراهیمی و بهار شادی و بهار 65 و خار پشت و بچه مثبت و پدر بزرگ و ...بخیر چه باغی و چه آلاچیق کل کلی داشتیم، اما حالا...
پدر بزرگ ببین همه چی چقدر آرومه:
http://www.hamdardi.net/imgup/19039/...6839f79ef9.jpg
خیلی خوب! توصیه اخلاقی بسه حال نداریم! کل کلو عشق است:311:
-
بنده رسما پایان عزای عمومی در آلاچیق رو اعلام میکنم!
بابا منو محمد ابراهیمی کل کل و شوخی خونمون بشدت اومده پایین:302:
بنده سه چهار روزه بچه خوبی شدم، عاقل شدم، رفتم اونور مشاوره دادم و حرفهای جدی جدی از خودم در وکردم، حالا با اجازه بزرگترها و خاله خانباجیهای عزیز اومدم یه خورده توی این باغ انرژیهامو تجدید کنم. عیبی که نداره؟ به جایی کسی بر نمیخوره که؟
من این چند روزه هرچی توی قسمتهای تخصصی و مشاوره تالار سیر و سلوک کردم دیدم اونجا همش کل کله و اعضا دارن همچین شیک و تخصصی و با کلمات قصار دل و جیگر همدیگرو میریزن بیرون!!!:163: اونوقت فقط اسم این آلاچیق بد در رفته! اصلا میخواین یه کار کنیم؟ اسم اینجا رو بذاریم آلاچیق غش و ضعف برای همدیگه (=همدردی) و اسم اونور رو هم بذاریم کل کل به قصد کشت!
بهار شادی خالی بستی؟ کو پس اون پست معروفت؟
-
منم با خانم بی دل موافقم.
اما.............. دستام میلرزه دلم تاپ تاپ میکنه .
انگاری کسی به هیچ چیزی علاقه نداره . علایق آدمها کجا رفته .
بی دل من از شما میپرسم . به چه چیزی علاقه داری .
بابا یکم احساسات بخرج بدید .گلی بلبلی جک وجونوری .وراجبش بحرفیم وتجربه های کسب کنیم.
در پستی که زدم. راجب با علایق خود سرکوب کردن افسوردگی. حالا افسوردگی هم نبود قبول میکنیما.ارزون حساب میکنم.:311:
بدو بدو آتیش زدم به مالم بخاطر عیالم.:311:
-
سلام خانم بی دل محترم باید در این تاپیک شوخی کنید:311:
خانم بی دل محترم امشب شام خوشمزه چی درست کردید من مهمان شام خوشمزه کنید:311::311::311:
پذیرایی بصرف شیرینی شام است:311:
:72::72::72:
-
پدر بزرگ من جنبه شوخیم بالاست. شما هرچی دوست داشتید انتخاب کنید من قول میدم با همون موضوع در یک کل کل جانانه کله پاتون کنم:311:
محمد آخه کی تا حالا بصرف شام، شیرینی خورده! یا بصرف شیرینی، شام خورده!
در ضمن من هنوز ناهار هم نخوردم! شما از من شام میخوای؟ از وقتی اومدم تو همدردی سو تغذیه گرفتم اینم یخچالمونه:
صد رحمت به یخچال حامد اینا!
http://www.picturesof.net/_images_30...511-280053.jpg
-
خانم بی دل محترم در تالارهمدردی سو تغدیه گرفتی ناهار نخوردی دلم سوخت ناهار برای شما بیاورم:311::311::311:
-
صرفا واسه به قول دوستان آب شدن برف های بالای آلاچیق و بدون قصد کل کل!
دوباره کسی قهر نکنه ها!
یه سری کارگاه انتخاب همسر! توی دانشگاه برگزار شده بود. تبلیغ هاش جالب بود:311:
http://www.hamdardi.net/imgup/31769/...438006c028.JPG
-
بگردم الهی! چیکار کردین این اقایونو که اون یکی رعشه گرفته، این یکی جرات کل کل نداره:311: کاش در اینده هم همینقدر از خانمهاتون حساب ببرین. اونوقت چه گل و بلبلی میشه این جامعه زن سالار ما:311:
آره محمد بگرد ببین چی میتونی گیر بیاری هم تلافی نهار رو در بیاره هم شام. شیرینی هم حالا گذاشتی تنگش گذاشتی:227:
بچه مثبت من معنی اون عکس و کلاغ رو نفهمیدم! بدون شرح بود؟
-
خانم بی دل محترم نهار خورشت قیمه با برنج خوب است عصرانه چای کیک شام زرشت پلو با مرغ:311::311:
خانم بی دل انتقام از من نگرفتی ترسیدی :311::311:
:72::72::72:
-
من منظورم کل کل نبود بی دل .
میگم اون پستی که زدم رو هیچ کس از علایق خودش تصاویری درش نگذاشته . سواله برام یعنی هیچ کس به هیچ چیز علاقه نداره.!!!!!!!! عجیبه والا
احساسات آدما مرده خدا رحمتش کنه بچه خوبی بودش.:311:
من امروز سرم داره منفجر میشه ازبس تو گرما بیرون دنبال یه لغمه نون بودم. گرما زده شدم.
شما کل کل کنید با محمد منم میخونمو میخندم.:311::311::311:
فقط کمی جالبترش کنید .:227:
-
آقای ابراهیمی با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه! حالا این منوی خوشمزه که اسید معده مونو به جریان انداخت کی آماده میشه؟ مهمون شماییم دیگه نه؟ به به دست پخت محمد ابراهیمی چی بشه:227:
-
:) جرات کل کل دارم اما ظاهرا شرایطش وجود نداره.
در مورد همسر آینده هم بعدا یه فکری می کنیم!
جوکش را شنیده اید :
یک روز از یک زوج خوشبخت سوال کردم
دلیل موفقیت شما در چیست ؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمیکنید؟
آقاهه پاسخ داد: من و خانمم از روز اول حد و حدود خودمان را مشخص کردیم
قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا در مورد مسائل کلی نظر بدهم!
گفتم: آفرین! زندهباد ! تو آبروی همهی مردها را خریدهای ! من بهت افتخار میکنم.
حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چیه ؟
آقاهه گفت: مسائل بیاهمیتی مثل این که ما با کی رفت و آمد کنیم، چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشینمان چه باشد، چی بخوریم، چی بپوشیم و ...
گفتم: پس اون مسائل کلی و مهم که تو در موردش نظر میدی، چیه ؟
آقاهه گفت: من در مورد مسائل بحران خاور میانه، نوسانات دلار، قیمت نفت و اوضاع جاری مملکت نظر میدهم.
خوب همسر آینده توی اون مسائل کلی و مهم با ما کنار بیاد باهاش مشکلی نداریم :311:
اون عکسه واضح بود دیگه دختره داره به کلاغه اشاره می کنه که اون کلاغه را می بینی پسره به دختره نگاه می کنه و می گه آره دارم می بینم :) واضح تر از این!
-
چـــــــــــــــــــی؟؟؟؟ ؟:301:
خانومه به اقاهه میگه اون کلاغ رو میبینی؟اقاهه زل زده به خانومه میگه اره میبینم....
یعنی چــــــــــــــــــــــــ ــــی؟؟؟؟؟
اینا چیه میذارید اینجا؟؟؟
:Dگفتم حالا که ترسبازاره یه جذبه نشون بدیم نشد...میگم الان چطوری کل کل کنیم که به بچه مچه درون کاری نداشته باشیم؟؟به قول بی دل انگولکش نکنیم:311:
-
آخه من فکر کردم اون عکس باید معنایی فراتر از این داشته باشه :311: آخه از دانشگاه و اینا گفتی!
البته علاوه بر تعیین حد و حدود و مسائل کلی به نظرم دستی هم در آشپزی داشته باشید بد نباشه. ازدواج موفق تری خواهد بود:311:
بهار جان شنیدی آدم گشنه دین و ایمون نداره؟
بنده در این لحظه همه چی رو به شکل خورش قیمه می بینم. بحث کودک و اینا باشه برا بعد. فعلا فکر نون باشین که خربزه آبه.
-
ناراحت نباشید بعد از سالها زندگی مجردی آشپزی هم بلدم :) بفرما شام
http://funshad.com/Pics/FunShad.Com-...64021e2163.jpg
-
اه اه اه از گشنگی بمیرم همچین چیزی نمیخورم!!!! یادم باشه برات نرم خواستگاری. حوصله نفرین ناله بعدشو ندارم!
-
بابا هنرمند..اشپز..تزئینات غذا..خوشمزه است یا نه؟
اون دو تا کفترو نگا..هر کار کنیم جک و جونور میاد تالار:311:
دستپخت خودتونو بذارین
....................................
بی دل معلومه گشنگی نکشیدی..با اینکه ناهار خوردم حاضرم همه غذا رو بخورم جز اون تزئیناتش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
اه اه اه از گشنگی بمیرم همچین چیزی نمیخورم!!!! یادم باشه برات نرم خواستگاری. حوصله نفرین ناله بعدشو ندارم!
:311: چیه می ترسین چاق شین؟ نترسین! من به جای این که زیاد از سس مایونز استفاده کنم مقدار زیادی ماست را با کمی آب لیمو و سس مایونز مخلوط می کنم که باعث می شه خیلی چاق کننده نباشه! :)
-
من پشیمون شدم بی دل..همش برا خودت
سس باید سس مایونز باشه..حالا یه پرده هم چاق بشیم چه ایرادی داره؟خیلی هم خوبه.
الان باید بیشتر دو پست غیر مشاوره ای بذاریم یا نذاریم؟
-
بهار! بچه مثبت دید من از خواستگاری و هنر آشپزی و اینا حرف زدم، رفت از خودش هنر در وکرد. بعد برای اینکه من غذاشو که خوردم و سیر شدم، بحث شیرین خواستگاری رفتن برای ایشونو یادم نره، دو تا کفتر عاشق رو هم گذاشت کنار بشقاب:311:
ولی باور کن این غذا رو دیدم اشتهام کور شد. نه بابا چاقی کجا بود! غذا باید 1. شکل و شمایلش تو دل برو باشه 2. مزه اش یه عمر لای دندون آدم باشه
تا بی دل بگه که بععععلمه شما الان دارای مهارتهای لازم برای ازدواجید. وگرنه الکی که نیست. تا اینجا محمد ابراهیمی با 10 امتیاز از همتون جلو تره.
شنیدی که میگن عذر بدتر از گناه!!!! آخه ماست به جای سس اونم توی این غذااااا؟
-
:311::311::311::311:
هفته ی گذشته رفقام را با همسراشون و بچه هاشون! دعوت کرده بودم پارک بهشون همین غذا را دادم همه خوششون اومد :) مطمئنم شما هم می خوردید خوشتون می اومد :)
البته من از هر کسی که غذاهام را میخوره قول می گیرم به همسر آینده ام نگه آشپزی بلدم:310:
-
نقل قول:
مطمئنم شما هم می خوردید خوشم می اومد
معلومه اگه ما غذا رو بخوریم شما خوشتون میاد:P
بی دل جان سخت نگیر..همین که یه اقا دستی در اشپزی داره خیلیه.ظریف کاریاشو میشه بهش اموزش داد.
اگه هم زیاد ایراد بگیری توقع مردا تو اشپزی از زناشون بالا میره..
من گشنمه...دلم غذا خواست..عصرونه هم خوردم اما با دیدن این سالاد ماکارونی هوس غذا کردم.
کسی هم اینجا نیست غذا درست کنه..منم که حال ندارم کار دارم گرفتارم :D
ببینید چطور با اعصاب و معده مردم بازی میکنید
-
یه غذای دیگه را هم می تونم بهتون توصیه کنم که این یکی واقعا چاق کننده هست اما خیلی خوشمزه است :
کباب چوب انجیر!
موادی را که باهاش کباب کوبیده درست می کنند و تهیه کنید و به جای این دور سیخ بپیچینش سیخ هایی از چوب انجیر درست کنید و در روغن سرخ کنید!
چوب انجیر طعم و مزه و عطری به کباب می ده که واقعا از خوردنش سیر نمی شین! :)
-
حالا همین معجونی که گفتی رو درست کن ببینیم چیه. اگه خوردیم رنگمون کبود نشد! سفارشتو میکنیم به دو سه تا دختر خانوم دم بخت.
بهار فکر کن بندگان خدا اومدن پارک به هوای اینکه بچه مثبت چی میخواد بهشون بده! وقتی با این صحنه مواجه شدند فقط فکر کن چه حالی بهشون دست داده!
اقای بچه مثبت! اونا تعارف کردن شما زیاد جدی نکیر. امر بهت مشتبه نشه!
لازم است نکته ای رو عرض کنم:
بنده یک انسان پست مدرن بیدم! (رجوع دوباره به سنتها) کلا با این غذاهای ملعون بی سر و ته فرنگی مثل سالاد ماکارونی میونه ای ندارم. علایق من: جییییییگر کباب، کله پاچه، انواع خورشهای ایرانی با عطر و بوی مادر بزرگی، انواع کبابها قربونش برم، وااااااااااااااااای مادر دلم ضعف رفت.
بهار کنترل احساس رو برای همین موافع گذاشتن دیگه خواهر من! یعنی اینکه ملت با معده و اعصابت بازی کنن و تو ریلکس لبخند بزنی و خم به ابروت نیاری.
محمد چی شد پس این خورش قیمه؟!!!
-
گفته باشم این آخری را هم خوشتون نیاد اونوقت یه خاطره از آشپزی ام می گم تا یه هفته غذا نخورین ها !:311:
-
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/41698/...1811b95110.jpg[/img]
اینم دارم برات سرو میکنم .خانم بی دل
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/41698/...dbf7c3057f.jpg[/img]
نوووووووووووووووووووووووو وش جانت گوارای وجود
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/41698/...b06122d656.jpg[/img]
بچه ها هول ندید به همه میرسه .ای دستم یکی بیاد کمکم داره میوفته.
-
نقل قول:
بهار فکر کن بندگان خدا اومدن پارک به هوای اینکه بچه مثبت چی میخواد بهشون بده! وقتی با این صحنه مواجه شدند فقط فکر کن چه حالی بهشون دست داده!
اقای بچه مثبت! اونا تعارف کردن شما زیاد جدی نکیر. امر بهت مشتبه نشه!
اگه دستپختم بد بود سری قبلی که بهشون چلومرغ داده بودم دوباره نمی اومدن! :)
بعد اونا تعارف داشتن کلی آدم دیگه از دستپخت ما خورده و خوشش اومده هیچ کدوم هم تعارف نداشتن :)
من خودم یه آدم سنتی ام که گاهی به مدرنیته رجوع می کنم. ماهی یه بار دوماهی یه بار یا اگه مهمون داشته باشم می زنم تو خط مدرنیته
در ضمن چقدر عجله دارین. قیمه واسه این که واقعا قیمه باشه باید با نخود درست بشه نه با لپه.
نخودشم باید دو شب توی آب خیس بخوره :)
واسه این که بیشتر با اعصاب و معده تون بازی بکنم :) :163: بوقلمون درآوردم واسه فردا این غذا را بپزم :
http://hanichef.persiangig.com/image...hoto0052_1.jpg
http://hanichef.blogfa.com/tag/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D8%A8%D9%88%D9%82%D9%84%D9%85%D9%88%D9%86
-
پدر بزرگ چیکار کردی پدر من؟!!!! باور کن غذاهات رو که دیدم دیگه همه آموزه های تالار از ذهنم پرید!! با سر رفتم توی آشپزخونه و خودم را به قابلمه غذا رسوندم و عین قحطی زده ها :163: داغ داغ خوردم زبونم سر تا سر سوخخخخت:302: نکنید با جووون مردم از این کارا.
ولی خداییش پدر بزرگ سلیقه ات حرف نداره. چه کباااااااااابی! خورش قیییییمه! مررررسی از این غذاهای خوشمزه. یه خورده به این جوونها هم یاد بده دیگه پدر من. نیگا کن ببین تازه بچه مثبت مون به تهاجم فرهنگی روی آورده با اون سالاد ماکارونی ماست مالی شده اش!:311:
محمد ابراهیمی این رسمشه آخه! حالا خواستی یه غذا به ما بدی عین اوناییکه عید میرن مسافرت کسی نیاد خونهشون فوری زدی به جاده!!!
و اما بهار رو تا اطلاع ثانوی اینجا نخواهید دید، چون با اعصاب معده اش بدجوری بازی شده! غذای بابا بزرگ هم فکر کنم دیگه بهار رو هم کشوند سمت آشپزخونه! :311:
بچه مثبت تهدید میکنییییی؟ نه! خودشو تهدید میکنی؟ الان فهمیدم جریان تعریف کردن اونها هم از کجا آب میخوره! خورش قیمه با نخود؟ !!! خوب اینکه میشه آبگوشت با سیب زمینی سرخ کرده. ایییییی ! به نظرم بیا یه کاری کن! شما همون امور کلی رو به عهده بگیر. امور جزیی مثل آشپزی رو بسپار به خانوم:311:
دوستان! میخوام پرده از یک راز بزرگ بردارم:
فرشته در حال شکنجه روی صندلی داغ اعتراف کرد که بلده بژی های خوشمزه ای بپزه. بژی چیه؟ فرشته رو کت بسته بیارید اینجا براتون بپزه متوجه میشید :311:
بچه مثیت! توطئه ات در دم شکست خورد! عکس ات لود نشد که بتونی با اعصاب معده ملت بازی کنی. ها ها ها:311:
-
نقل قول:
بهار کنترل احساس رو برای همین موافع گذاشتن دیگه خواهر من! یعنی اینکه ملت با معده و اعصابت بازی کنن و تو ریلکس لبخند بزنی و خم به ابروت نیاری.
لبخنده بود اما این معده امانمو بریده بود..
البته طفلی حق داشتا..شب شده بود..به این ساعت تالار نگاه نکنید عقبه وگرنه شب و موقع شام بود.
بله یه نیمچه چیزی خوردم..بازم اشتها دارم
من شخصا زیاد با خورش قیمه میونم جور نیست اما ازهیچ غذایی نمیگذرم جز ابگوشت که اصلا خوشم نمیاد..بقیه غذاهارو اعم ازایرونی و فرنگی میخورم.
انقد نازنازی نباشید.هر غذایی گذاشتن جلوتون بخورید ولی خداییش اون کبابای پدربزرگ رو بذارید رو اتیش یه کم بپزه.
اگه دوتا ایراد دیگه ازدستپخت بچه مثبت بگیری تا فردا یه کتاب اشپزی میده بیرون.
حالا این چوب انجیر باید تر باشه؟ازکجا گیربیاریم؟
-
نقل قول:
بچه مثبت تهدید میکنییییی؟ نه! خودشو تهدید میکنی؟ الان فهمیدم جریان تعریف کردن اونها هم از کجا آب میخوره!
خوب یه بار توی اردوی قم واسه یه اتوبوس آدم می خواستم سالاد الویه درست کنم. بعد حدس می زنید چه جوری مخلوطشون کردم ؟ خودتون حدس بزنید!
نقل قول:
خورش قیمه با نخود؟ !!! خوب اینکه میشه آبگوشت با سیب زمینی سرخ کرده. ایییییی !
متاسفم که هنوز قیمه نخوردین! :) شما تا الان قیمه های مراسمات را مثلا قیمه ی مراسم امام حسین را نخوردین؟ قیمه های مراسم همه با نخود درست می شن نه با لپه
نقل قول:
به نظرم بیا یه کاری کن! شما همون امور کلی رو به عهده بگیر. امور جزیی مثل آشپزی رو بسپار به خانوم311
از این کار بسی استقبال می کنیم :) :311:
-
راستش خودمم غذلهارو دیدم هوس کردم برم از مغازه یه چیزبرگر بگیرم.:227:
اما درگیره خوندن پست elahe.a بودم گشنگیم رو فراموش کردم.حالا خوبه یکبار ازدواج کردها براش تجربه نشده.
این پست هارو میبینم .افسوس میخورم که با این همه تجربه بازم گول وعده هارو میخورند.
-
آره پدر بزرگ همه که تجربه شما رو ندارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
راجب با علایق خود سرکوب کردن افسوردگی. حالا افسوردگی هم نبود قبول میکنیما.ارزون حساب میکنم.:311:
بدو بدو آتیش زدم به مالم بخاطر عیالم.[/color]:311:
بر گشتم یه دور ارسالهای امروز این تاپیک رو از اول خوندم. از خنده روده بر شدم. علی الخصوص این پست پدر بزرگ. خدا خیرت بده پدربزرگ:311: علایق خود سرکوب کردن افسوردگی، خیلی علمیه پدر بزرگ من هر چی فکر کردم دیدم سواتم قد نمیده. میشه یه خورده لطفا مسئله رو باز کنید؟
بچه مثبت بدون دخالت دست همش زدی؟ یعنی منظورم اینه که جفت پا رفتی توی ظرف الویه؟:163:
بهار خدا نکشتت:311: آره اونم چه کتاب آشپزی ایی! واقعا همش خلاقیت از نوع بچه مثبته! والله بچه مثبت ما تا حالا هر چی قیمه مراسمات رو خوردیم توش نخود نبوده! محلتون کجاس که نخود میریزن توی قیمه؟
-
والا من همه جوره قیمه دیده بودیم ولی توش نخود نبود.
بچه مثبت منفی شاید در قیمه شما نخود انداخته بودن که سرت گرم بشه.:311::311::311:
مگه نشنیدی طرف رو میفرستند دنبال نخود سیاه.
بی دل همون افسووووردگی درسته دیگه. افسردگی غلطه. یا قلته. یا دیگه غ ق نداریم مدل دیگه بنویسم.
سواتم درسته .سواد اشتباهه.
بچه مثبت با چکمه رفته تو الویه البته ظرفش کوچیک بود ریخته بود تو لگن حمام
-
من اعتراض دارم..خیلی اعتراض دارم اقای ابراهیمی همیشه ازبی دل میخواد ازش انتقام بگیره..ما نفهمیدیم انتقام چیو بگیره..:)
خانوم بی دل هیچوقت از اقای ابراهیمی انتقام نمیگیره..همش همه جا پروانه ای میشه
اقای ابراهیمی همش میگه خانوم بی دل عضو لایق و با دانش تالاره..این چه وضعشه؟
ای اقای ابراهیمی در نرو..وایسا اعتراف کن..این چه وضعشه؟:)
-
نقل قول:
اگه دوتا ایراد دیگه ازدستپخت بچه مثبت بگیری تا فردا یه کتاب اشپزی میده بیرون.
:311:
نقل قول:
حالا این چوب انجیر باید تر باشه؟ازکجا گیربیاریم؟
خوب تازه باشه بهتره اما تازه هم نباشه می شه تا چندبار استفاده کرد. درخت انجیر کوهی برخی جاها پیدا می شه. خود درخت انجیر هم برخی جاها هست. ضمن این که شنیدم برخی جاها هم توی این مغازه های لوازم آشپزی آماده ش را می فروشن.
-
نقل قول:
درخت انجیر کوهی برخی جاها پیدا می شه. خود درخت انجیر هم برخی جاها هست.
مرده این ادرس دادنم..برخی جاها!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
خوب تازه باشه بهتره اما تازه هم نباشه می شه تا چندبار استفاده کرد. درخت انجیر کوهی برخی جاها پیدا می شه. خود درخت انجیر هم برخی جاها هست. ضمن این که شنیدم برخی جاها هم توی این مغازه های لوازم آشپزی آماده ش را می فروشن.
این لفظ قلمت عین آشپزیت یکه! :104: بنازم این ادبیات بچه مثبتو!
پدر بزرگ اون حکایت و بلدی که عروسه آشپزی اصلا بلد نبوده اما نمیخواسته جلوی مادر شوهره کم بیاره؟ این حکایت خورش قیمه با نخود هم یه چیزی توی همون مایه هاست.
بهار! انتقام یه چیزیه توی مایه های گیس و گیس کشی:163: آخه من پروانه ای رو چه به این کارها! نکنه انتظار داشتی این وسط بیافتم به جون گیس بچه مردم؟!!!
بهار همدلی رو می بینی؟ هر دومون داشتیم به یک چیز فکر میکردیم: برخی!:311:حالا این برخی جاها، کجاست؟
راجع به پست بعدی (تکنولوژی رو حال میکنین؟:311:):
پدر من! آخه این چه پیشنهادیه؟ خشوووووووونت؟!!! اه اه اه:163: از شما بعیده! عمری گذشته ازتون!