فکر کنم باید یه تاپیک بزنم با این عنوان:
من به این تالار معتاد شدم...کمکم کنید ترک کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم باید یه تاپیک بزنم با این عنوان:
من به این تالار معتاد شدم...کمکم کنید ترک کنم
نادیا جان من کلا به اینترنت معتادم ... :302:
چند بارم ترک کردم اما جامعه به یک آدم ترک کرده اعتماد نداره ... این بود که من دوباره شروع کردم
امان از جنس خوب و رفیق بد :316:
قابل توجه نادیا 777
کلینیک ترک اعتیاد همدردی
با خبر شدم برای چشمک عزیز یه سانحه رخ داده البته الان حالشون خوبه ولی خوب ایشون هم باید تا مدتی دستو پاشون توی گچ باشه .
براش دعا می کنیم هر چه زودتر حالش خوب بشه پر انرزی به خونش برگرده و در تالار حضور گرمش رو دوباره حس کنیم.
وااایییییییی.واقعا چشمک دست و پاش شکسته؟:302:
ای بابا ... آخه چرا هم دست و هم پا؟ امیدوارم زودتر خوب بشه. میگم مدیر همدردی باید بیاد برای اعضای سایتش یک اسفندی چیزی دود کنه ... فکر کنم یکی داره چشمشون میزنه.
وای خدای من...:163:
آخه چچچچچچچچچچچچچچچچرا؟؟:316::302: :302:
چشمک بیا یه چیری بگو:316:
ای بابا
الهییییییییییی. درکش می کنم کاملا. خدا نصیب هیچ کدومتون نکنه. من که تا 6 ماه فعلا نمیتونم بنویسم. عملا هیچ
کاری توی شرکت و خونه نمیتونم انجام بدم. تازه ازون بدتر که 1 گاهی منت هم میذارن کاراتو انجام میدن :302: ایشالا
زود زود خوب میشی چشمک جونم. از خداوند برات صبر جزییییییییییییییییییییییی یل میخوام چون خیلی آدم اذیت میشه
:72:
انشاالله که دوست خوبمون زودتر خوب میشه و با یه عالمه انرژی مثبت میاد دوباره تالار :323:
سلا دوستان.من خیلی خوشحالم.آخه امسال من دوباره کنکور دادم.من الان دانشجوام ولی چون رشتمو دوس ندارم دوباره کنکور دادم.
تو دبیرستان رشته ام تجربی بود.امسال انسانی امتحان دادم.از اردیبهشت شروع کردم به خوندن.اونم کم و بیش
الان نتایج رو زدن
رتبه ام زیر دو هزار شده :310:
آخجون.نسبت به کم خوندنم به نظرم خوب شده :227:
سلام یادی از اعضای قدیمی تالار
اعضای قدیمی تالار چند وقتی توی تالار نیستند اقای لرد حامد اقای نقاب خانم شادی خانم رو زن خانم باران 68 خانم صبا 2009 خانم شیدا حاتمی خانم داملا خانم انی اقای کامران خانم سرافرا ز خانم گل مریم خانم بلوم چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است دلم تنگ شده است امیدوارم زودتر به تالار بر گردید منتظر در تالار هستیم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72:
سلام به همگی دوستان همدردی
از اتفاقی که برای چشمک عزیز رخ داده بسیار متاسف شدم بازم شکر خدا بخیر گذشته
پست زدم که بگم جای چشمک بسیار سبزه امیدوارم هر چه زودتر صحیح و سالم کنار ما بیاد
حضرت علی علیه ا لسلام
با هر انسانی دو فرشته است که او را حفظ می کنند و چون تقدیر ا لهی فرارسد تنهایش می گذارند که همانا زمان عمر انسان سپری نگهدارنده است
می خواستم به عنوان آخرین پست پررنگم یه چیزی را بگم:
یکی از ویژگی های همدردی تالیف قلوب است! توی دنیای حقیقی خیلی از ما نمی تونیم با هم ارتباط های سالمی برقرار کنیم. حجاب های فرهنگی و مذهبی و سیاسی و ... باعث می شه خیلی از ما کوچکترین تلاشی برای برقراری ارتباط با یکدیگر و شناخت یکدیگر و نزدیک شدن به یکدیگر نکنیم. این حجاب ها اگرچه برآمده از فرهنگ و عقاید هریک از ما هستند و احتمالا برایمان مهم هم هستند اما باعث می شود جامعه به صورت جزیره هایی جدا افتاده درآید که هر کس با گزینش اطرافیانش و محدود کردن خود در این جزیره یادش برود که افرادی در جزیره های همسایه زندگی می کنند!
ممکن است تصورات نادرست، شناخت های اشتباه، تنفرهای باطلی میان افراد این جزیره ها پیش بیاید!
اما زمانی که حجاب ها کنار گذاشته می شود و افراد نه بر سر اختلافات بلکه بر سر اشتراکات تعامل مثبت در پیش می گیرند می بینیم بسیاری از آن تصورها بیهوده بوده است و غولی که از مردمان جزیره ی کناری ساخته بودیم سرابی بیش نبوده است!
جامعه ی مجازی و همدردی به عنوان یکی از مصادیق آن در صورتی که درست و مناسب استفاده شوند و تعامل مثبت در پیش گرفته شود این امکان را به ما می دهد که اطرافیان و مردم خود را بهتر و بیشتر بشناسیم و حصارهای فکری خود را بهبود ببخشیم.
این موضوع البته همیشه آفت های خود را نیز داشته است. علاقه ها و روابطی که بر این اساس شکل می گیرند به علت این که تنها اشتراکات دیده شده است معمولا خیلی شکننده و غیرواقعی و آسیب پذیر می باشند.
خوب از منبر بیایم پایین! :163:
دیگه زمان داره تموم می شه :300:
امری با بنده ندارید؟
ما رفتیم که کمرنگ بشیم.
باغ بهتون خوش بگذره :72::72::72:
جناب مثبت
بسیار خرسندم که این سایت تونسته به خیلی از ما یاد بده انسانها رو تنها بر اساس ظاهر قضاوت نکنیم و بر
اساس تفکر و عقایدشون به نقد بگذاریم. من از معلم معارف پیش دانشگاهیم یاد گرفتم انسانها رو فراتر از
ظاهرشون ، بر اساس عملکرد و تفکرات و عقاید و باورهاشون بررسی کنم.
چون قضاوت کردن دیگران بر اساس ظواهر امر باعث دوری انسانها از هم میشه و باعث میشه دور تا دورمون رو با
چیزهاییی که دوست داریم پر کنیم و خیلی های دیگه رو نیبینیم وحتی به شمار نیاریم.
خوبی همدردی در نشان دادن عقاید ما و درونیات ماست ولی هر چیزی در این عالم دو قطب مثبت و منفی داره و
بسته به عملکرد ما میتونه مفید با مضر باشه.
موفق و پیروز باشید.
سلام دوستان.چرا از کنجکاو خبری نیست دیگه؟ :302:
یادش به خیر.چه بچه خوبی بود.تاپیکای سرگرمی با وجود کنجکاو خداییش رونق داشت
توجه توجه
یک عدد کنجکاو گم شده است.از یابنده تقاضا می شود برای دریافت مژدگانی به مدیر تالار همدردی مراجعه کند.
اگر من این گمگشته رو پیدا کنم. پول مول هدیه جوایز چیزی میدن .برم دنبالش .
اگر نه که عمرا پیدا بشه .التماس نکید جاشو بکسی نمیگم.:311:
سلام.
اجازه هست بیام تو؟
http://bluebuddies.com/gallery/Smurf..._Shy_Smurf.jpg
سلام شب بارونی خوبی
خوش اومدی
خیلی زیاد خوش اومدی
خوش حال شدم اسمتو دیدم
چه حال چه خبر؟:46:
خب مثل اینکه اجازه صادر شد.:311:
ممنون نازنین جان. خوبم. خدا رو شکر.
نماز روزه هاتون قبول. دلم واسه همگیتون تنگ شده. مدتی احساس میکردم وجودم زیادیه و این بود که به انزوا رفتم، اما حالا خوشحالم که برگشتم. چون میدونم حتی اگر خودم مفید نباشم. میتونم در لذت مفید بودن دوستانم شریک شم.
راستی چقدر دوستان جدید اضافه شدن. فکر کردم تالار رو اشتباهی اومدم.:311: اما از حضور دوستان جدید هم خوشحالم. انشاءاله اگر عمری باشه افتخار آشناییشون رو داشته باشم. همچنین دوستان قدیمی رو هم ملاقات کنم کمی از دلتنگی ها کاسته شه.:72:
به هر حال خیلی ذوق زده ام که اومدم. اگر میدونستم انقدر ذوق میکنم زود تر میومدم.:311:
این عکسه هم که هیچی نشده بلاک شد:311:
سلام.
نماز روزه هاتون قبول.
خوبین همه؟
بدون ِ ما خوش میگذره؟
سلام،
سه یار قدیمی همدردی گذرشون دوباره به سایت افتاده...
راحیل خانم، شب بارونی و دختر مهربون! :)
همگی خوش اومدید. جاتون اینجا خیلی خالی بود.
جای یک سری دیگه هم هنوز خالیه... مثل خارپشت که ازش خبری نیست.
یادی هم از اعضایی که خداحافظی کردند و رفتند بکنیم، مثل کامران و آریکس :)
و همینطور از همینجا سلام عرض می کنم خدمت سارا بانو که دیدم چند وقت پیش آنلاین شد! :)
امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید.
نماز روزه همگی قبول.
سلام سلام سلام.دوستای عزیز
امروز فول انرژیم چون دیشب ماشینمون پیدا شد.
خیلی خوشحالم.یه جورایی خیالم راحت شد.الان به بعضی چیزا ایمان اوردم.هرچند قبلا هم ایمان داشتم.
من تو این مدت مدام اینو با خودم تکرار کردم.از دست دادن تو زندگی من جایی نداره..ماشین حتما دوباره به سمت من برمیگرده.
و یکی دوتا کار دیگه هم انجام دادم..قبلا هم تاثیرشو دیده بودم.بازم دیدم.
خدایا شکرت.
از همه دوستای گل که دعا کردن یا بهم امید دادن ممنونم.از اقای جرجیس هم یه تشکر ویژه دارم.
امیدوارم همتون به همه ارزوهای قشنگتون برسید.
موفق باشید
سلام شب بارونی عزیز
خوش تشریف آوردین خانوم :46:
داملا که برگشت همش خدا خدا می کردم تو هم بیای. دلم خیلی برای پست های قشنگت تنگ شده بود و نگاه
خوشگلت به زندگی. خوش اومدی نازنین.
ما هم دلمون برات تنگ شده بود. داملا خوبه؟ خودت خوبی؟
ما منتظر حضور خوبت در پست های مراجعین هستیما
-======================
به به ببینین دیگه کی اینجاست؟ یعنی درست می بینم؟ دختر مهربون؟
خوش اومدین. شما بهتری عزیزم که نمیای تالار دیگه.
دلم برات تنگ شده بود. چقدر جای پست هات خالیه دختر مهربون. جدی میگم.
======================
بهاری خیلی خوشحالم که ماشینتون پیدا شد. اتفاقا همون موقع میخواستم بگم بهت نگران نباش مال حلال به صاحبش بر می گرده که
خدا رو شکر برگشت. راستی این روش رو به من بگو که این روزها بدجوری بهش نیاز دارم بهار
چرا هيشكي نميگه غريب اشنا هم برگشت با اون تاپيك معروفش
نازنينننننننننننن !!!!!!!!!!!
چرا اواتارتو برداشتي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو رو خدا اواتار بذار
بهاري خيلي خوشحالم كه ماشينتون پيدا شد ايشالا چرخش هميشه براتون بچرخه:323:
مگه اين جا تاپيك حال واحوال ياران همدردي نيست؟منم اومدم از حال واحوالم بگم....
بيش از يك ساله توي اين تالار عضو هستم،در برهه اي از زمان كمكهاي دوستانم در اين تالار زندگيمو از لبه ي پرتگاه نجات داد،دقيقا پارسال ماه رمضان اوج مشكلات زندگي مشترك من بود!وحالا امسال بازم ماه رمضانه،بعضي از اون مشكلات حل شدن،بعضيهاشون براي هميشه بايگاني شدن وپرونده ي بعضيهاشون هنوزم باز مونده....اما تفكر من در اين يك سال به حدي تغيير كرده كه زير بار هيچ مشكلي خم نميشم،اصلا انگار زندگيم شده مثه بازيهاي كامپيوتري كه مسائل زندگي غول مرحله هاي مختلفه! و من هر وقت ميتونم يه مرحله رو رد كنم واون غولو بكشم(مشكلو از سر راهم بر دارم) چون دارم رشد ميكنم چون دارم به سمت مرحله ي بالاتر ميرم ممكنه با غول بزرگتري روبه رو شم اما در طي اين مراحل توان من هم مدام داره بالا وبالاتر ميره...
بگذريم....
ميخواستم بگم چيزي كه بيش از همه در اين يك سال گذشته ياد گرفتم اين بود ظرفيت انسان بسيار بسيار بسيار بسيار بيش از اون چيزيه كه ممكنه تصور كنيم.و فقط وقتي كه خودمونو در بوته ي آزمايش بگذاريم اين ظرفيتها خودشونو نشون ميدن.حواسمون باشه زير بار مشكلات به جاي بروز ظرفيتها و افزايش تواناييهامون باعث كشتن استعدادها و اميدهامون نشيم.
براي همه يياران همدردي آرزوي موفقيت و سربلندي ميكنم:72:
:104: :104: :104: :104: :104: :104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
احسنت به زن امیدوار به خاطر دیدگاه زیبات و نگاه قشنگت به مسائل زندگی.
امضای بسیار زیبات گویای همین حقیقته. واقعا رشد کردی و روحت بالنده شده. آفرینو خوشحالم از اینکه
کنار خانواده همدردی هستی :46:
خوشبختی این نیست که مسئله ای نداشته باشیم. خوشبختی اونه که در اوج مشکلات احساس
محبت و آرامش داشته باشیم و حس کنیم زندگی با همه مسائلش زیباست. این جسمه که داره
سختی می کشه. روح شاد و سر حاله و مهم شادی روح که تو بهش رسیدی عزیز دل.
به قول جناب حافظ :
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند .......... چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور!
خوشبخت و موفق باشی کاپیتان تمام عیار زندگی :46: :43:
سلام و احترام نماز رو زه طاعات قبول باشه
اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار خیلی دوستتت دارم خیلی گلی عاشق تو هستم:72::72::72:
مدیرهمدردی خیلی دوستتت دارم بهترین مدیر قوی تالار است:72::72::72:
تالارهمدردی خیلی دوستت دارم:72::72::72:
سلام به دوستان
نماز و روزه همگی قبول
ما که سعادت روزه داری نداشتیم، از روزه داران التماس دعا
چند وقته چقدر دلم می خواست تو تاپیک خاطرات عاشقانه من و همسرم یه چیزی بنویسم ولی هرچی چشمام رو گرد می کنم تو زندگیم و کنکاش می کنم چیزی پیدا نمی کنم :302: :302: :302:
خواهر بلوسکای چند وقته ازدواج کردی؟مگه می شه خاطره نذاشته باشی؟فقط باید بخوای به حافظت بیاد.
اعضای خوب تالار و مدیران تالار با تمام وجود خیلی دوستتت دارم:72::72::72:
تالارهمدردی خیلی دوستت دارم:72::72::72:
مدیرخوب همدردی با تمام وجود خیلی دوستتت دارم:72::72::72:
کسب مدال طلای المپیک حمید سوریان در کشتی را به همه تبریک می گم :)
پی نوشت : تنها ورزش های مورد علاقه ی من برای این که مسابقاتش را ببینم کشتی و وزنه برداریه :)
:310:
چقدر هیجان انگیز بود
:104:
منم تبریک می گم
دچار غرور ملی شدم :)
کسب مدا ل طلای المپیک حمید سو ریان در کشتی به همه مردم ایران تبربک می گویم:72::72::72::72:
حمید سوریان دلاو ر خسته نباشید مدا ل طلای المپیک حمید سوریان به خانواده حمید سو ریان تبربک می گویم:72::72::72::72:
حمید سوریان تبربک می گویم قهرمان المپیک شدی
من که اصلن حس نکردم.trt و zdf بازی ها رو پوشش می دن،وقت توزیع مدال از زمانیکه می رن رو سکو تا وقتی که
دور می افتن برای عکس همه رو پوشش.نه آهنگ می ذارن نه صحنه های تکراری آدم کاملن وارد جو می شه.ولی
بدبختانه کاری که ایران می کنه فوری یه ترانه می ذاره (کاش صدای خواننده هیولاوار نبود) هر دفعه م شعر جدید می سازن
آدم تا میاد خو بگیره،عوض می کنن.خلاصه با این کارشون آدمو از اون جو خارج می کنن حالا اگر یه بار پخش بشه باعث
هیجانه به شرط همراه بودن با صحنه های زنده.ولی کاری که کانال ورزش کرد تصاویر مسابقه،تکرار ترانه،مجری.خیلی
کم تصاویر زنده پخش کرد اونم تا آدم می خواست بفهمه کی به کیه تصاویر تکراری رژه می رفتن.من که اصلن حس نکردم.
ولی هنوز سه وزن دیگه،آزاد،وزنه بردای،تکواندو مونده.انتظار دارم عملکرد این کانال بهتره بشه.
دوستای خوبم
برای نازنین1 عزیز امروز خیلی دعا کنین که همه چیز خوب پیش بره. قراره با خواستگارش صحبت نهایی رو بکنه و
حقیقت رو بگه. براش دعا کنین که همه چیز خوب پیش بره و ناز گلمون عروس شه :227:
اصلا من دعا می کنم شما یک الهی آمین بگین!
"خدایا خودت تمام فرشتگانت و عالم رو مسخر نازنین ما بکن تا بتونه به بهترین شکل همراه با آرامش صحبت کنه و
خودت براش بهترینها رو رقم بزن و خوشبخت و موفق و عاقبت به خیرش کن"
الهی آمییییییییییییییییییییییی ییییییییین
:72:
سلام به همه دوستان خوب خوبمممممممممممممممم
کسی از لیلا موفق خبری نداره؟
اقلیما جون تا اونجا که یادمه و اشتباه نکرده باشم فکر کنم لیلا موفق از سایت خداحافظی کرد.
حال و احوال من امروز بددددددده
داشتم میومدم سر کا پام پیچ خورد محکم خوردم زمین.
زانوم داره از درد میتررررررکه.
دستام زخمی و خونی شد
مانتو شلوارم کثیف کثیف شد
آخه این چجورشه دیگه!!!
زانوم خیلی درد میکنه خداااااااااااااااااااااا
نادیا جان برات متاسف شدم. آخه خواهر حواست کجا بود که جلوی پاتو ندیدی؟ اسمونو نگاه میکردی؟ عاشق شدی؟...نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
خدا این وسط باید چیکار کنه به نظرت؟ دو تا چشم بهت نداده، که داده! عقل درست و حسابی نداده، که داده (؟):311: یه جفت پا عین رخش نداده که داده...
اون روزهای دیگه که شنگول و مستان میرفتی اداره و زمین نمیخوردی، بایت این زمین نخوردن و درد نکردن زانو خدا رو صدا میکردی و شکرش رو میگفتی که حالا اینجوری زانوی دردناکت رو سرش هوار میکشی؟!!!:305: