-
نه بابا این چه حرفی دختر گل!
من از یه کلمه قراره ناراحت بشم!ههه!!! پس وای بحال شوهرم!!!!!:311:
درسته "حالت من " زود رنج انتخاب شده اما دیگه تا این حدم نیستم بابا جان!!!
من اگه قراره ناراحت بشم از دست خونه همدردی ناراحت میشم که یهو جواب منو پروند بعدشم منو انداخت بیرون دیگه هم درو باز نکرد که دوباره جواب بدم!
از دست تو همدردی از دستت ناراحتم:54::54: چرا آخه درو رو دختر بیخیال میبندی!!!!! تو که میدونی اینکارا فایده نداره من از پنجره میام تو!!! نکن اینکارو زشته دختر!!! (راسی یه سوال همدردی آقاست یا خانومه؟؟؟)
و اما جواب من :
کی گفت من ماهی کوچولومو دادم تو زندانیش کنی ؟؟ مگه من از زندان درش آوردم که تو میخوای دوباره بندازیش تو زندان!! الهی بگردم ماهی نازم! ماهی و دادم بندازی تو همون رودخونه ای که با عموت رفته بودی ماهی گیری بعد پسر عموت از هولش انداختت رو غورباقه:18:
تازه تناشم نمیذاری همیشه بهش سر میزنی!!!!
ولی اصن بیخیال اون ماهی و پس بده, نخواستم.
بیا همین بادبادک و بگیر ! فقط یادت باشه بادبادکا بی وفااان! ها ! حواست باشه! دیگه پای خودت ! خودت خواستی.
البته من در عین بی وفاییشون دوستشون دارم ؛ بهت میدمش اما مراقبش باش!!! یوقت نخوای مثه ماهی کوچولوم بندازیش تو قفس! اینکارو نکنی که دق میکنه!
اینم بادبادکم:
http://upload7.ir/imgs/2014-02/90274...868538002.jpeg
ای بابا دیدی چی شد! داشتم مدیر و داغ میکردم که پیامتو دیدم کلیک کردم سوالای تایپ شدم پرید!:310:
ای فرشته اردیبهشت از آخرم نذاشتی مدیر و بسوزونم ! اذون دادن باید برم نماز! انشالله سوزوندن جناب مدیر باشه بعد نماز !! شاید قسمت نبود! (نکنه با مدیر دست به یکی کرده بودی!!!!)
-
با اجازه مدیران و مشاورین و جناب محمد ابراهیمی عزیز(که فعلا در جمع ما نیستند)یه بروزرسانی انجام بدم
سلام وجود این عضو بانو she در تالار چه اثری داشته:72::72::72:
بانو she با تایپیک هایی که در مورد رفتار جراتمندانه با کمک گرفتن از مشاور عزیز و دوست داتنی سایت جناب sci توانستند منبع بسیار قوی برای راهنمایی دیگر دوستان از جمله خود من باشند و تلاش و کوششی که انجام میدهند برای هرچه بهتر شدن زندگی مشترکشان :104:
-
سپاس از همکاری دوستان :58::311:
بانو she و تلاشی که میکنه بنظرم باعث شده یه الگو مناسب قوی محکم با اراده پرتلاش و کسی که هرروز داره سعی میکنه یه قدم رو به جلو برداره مثل مهدیه سادات که چند قدم برمیداره میخوره زمین باز بلند میشه دقیقا اینجوریه ایشون :104: خیلی وقتی خود من تایپیکش را مطالعه میکنم کم میارم آستانه تحملش خیلی بالاست اینکه زن موفقیه توی کاری که داره با حقوق عالی :104: تایپیک هایی که یمزنه و اینکه تجربیاتش را مینویسه و در اختیار دیگران قرار میده خیلی خوبه(خودم اکثرا نوشته های ایشون را یادداشت میکنم و برای بقیه بانوان بعنوان نظر یه آدم باتجربه و متخصص قرار میدم.
دوستان وقت کردی یه نظری بدید جای دوری نمیره :227: