اینجوری که خیلی طولانی می شه بگیم اون دخمله که ... .تازه زشت م هست بگیم اون دخمله.اون دخمله اسم نداره؟
:D
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجوری که خیلی طولانی می شه بگیم اون دخمله که ... .تازه زشت م هست بگیم اون دخمله.اون دخمله اسم نداره؟
:D
:302: كسي تو اين چند روز كه امتحان داشتم ، از من يادي نكرد ، تازه فكر كنم برام دعا نكرديد تا نمره بيارم ، :302::302::302:
من با همتون قهرم :302::97:
راستي بدون من حسابي آش رشته هم خورديد ، باشه ، كوه به كوه مي رسه ، آدم به آدم نمي رسه :304::304:
شما فرهنگ نباید بگی دخمله بگو..دختر..خانوم نمیدونم ای بابا یه دعا که انقد دنگ و فنگ نداره.
چرا اسم داره اما اسمشو اونی که باید بدونه میدونه شما اشاره کنید خودش میگیره منظورتون کیه.
(خدای گلم:72:)
سلام مهاجر جان
شما که سر قابلمه ی آش دستت بود حالا درس نخوندی و نمره نیاوردی انداختی گردن ما ................؟!!!!!!!!!
حاجی نداشتیماااااااااا:311:
http://www.hamdardi.net/thread-19702-page-20.html
بهار 66جان اگه خودش ميگيره كه ديگه اصلا چه نيازيه بگيم اون دخمله ..... :311:
بعدم يادم رفت بگم آني جون چون خيلي وقته منو بغل نكردي و دچار كمبود محبت شدم لطفا پياز داغ آش منو زيادتر بريز بي زحمت تا اين عقده خود كمتر بيني من يه كمي جبران بشه . :302:
جالبه من اصلا خواب نمي بينم يا اگه ببينم صد سال در ميون يه خواب مسخره مي بينم با كلي چيزاي بي ربط ولي ديشب جالبه خواب ديدم با بچه هاي تالار مهموني گرفتيم . يكي از اين مديراي تالار ( احتمالا آني بوده ) همش به ما ها دستور ميده اينو بيار اونو ببر . اينجا رو تي بكش اونجا رو تميز كن . صبح كه اومدم اين تاپيكو ديدم خندم گرفت نگو اينجا آش پزون بوده خبر نداشتيم . :311:
والله من كه ديشب تو خواب خيلي كمك كردم . آني جان جبران كن اين محبتاي ديشب منو بي زحمت . :46::43:
خوب شما هر چی دوست داری بگو...
اگه زیاد سوال خصوصی بپرسید مدیران تالار میان به جرم تجاوز به حریم خصوصی افراد باندتون میکننا.
تازه یکیشونو دستگیر کرده بودن....دیگه از ما گفتن بود
مهاجر بینشان عزیز سلام
اتفاقا جات سبز بود ولی گفتیم مشغول کارای آخر سال هستی
بده گذاشتیم حسابی به کارات برسی؟:310:
آش هم برات کنار گذاشتیم........بفرماااا
میبینی به یادت بودددددیم:72:
سلام
مهاجر بی نشان عزیز خوبه شما اطلاع داده بودید که امتحان دارید و سراغتون رو نگرفتند منو چی می گی که این روزها وقت نکردم درست و حسابی بیام تالار کسی جزء گلنوش و پاییزان سراغم رو نگرفتند:302:
گفتید چشمک کجاست ؟
ولی از هرچی هم بگذریم از آش آنی جونکه نمیشه گذشت ..آنی جونم چرا برای من آش نزاشتی کنار:302:
الان دو روزه بوی آش حسابی پیچیده تو خونمون .....بگو آنی جون آش پخته باشه حالا که نبودم کمک کنم بپزید بزار کمک کنم که با هم بخوریمش:311:
حالا که اینطوره م [size=large]دوتا کاسه آش می خوام اونم با پیاز داغ و نعناع داغ زیاد:46:
[/size]
گوشت رو بیار آنی جونیه چیزی بهت بگم:
ولی یه کمک خوب براتون کردم آنی جون که هیشکی متوجه نشد
یکی یواشکی زیر اجاق رو زیاد کرده بود که آشت ته بگیره ولی من کمش کردم:311:
فکر کنم از بچه های خارج از تالار بود چون نشناختمش:311:
بهار جون من که همش دعات کردم نبودم ولی یادت بودم تو که دعام نکردی؟
من برای مامانت هم دعا کردم :311:
راستی ز اون آش به آنی جون گفتم دو تا کاسه می خوام
چون نبودم کمک کنم بپزه پس کمک می کنم که بخوریمش:311:
انی جون قربون دستت من پیاز داغ رو بیشتر می خوام.....
چشمک جان سلام
رسیدن بخیر........
انگار آش آنی عزیز باعث جمع شدن همه بچه ها شده
آنی جان عجب دست سبکی داری هر از گاهی از این آش ها بپز تا بچه ها دور هم جمع بشن
چشمک چون کمک نکردی یه کاسه سهمت میشه چونه نزن قربونش:311::311:
نه ویدا جون من دوتا کاسه می خوام
آخه آش انی جون رو از خطر بزرگی نجاتش دادم
یکی که غریبه بود زیر اجاق رو زیاد کرده آش بسوزه من که رسیدم زود کم کردمش تا ته نگیره:311:
هرکی حق منو بخوره
هرکی زرنگ بازی واسم دراره
هرکی نامردی در حقم کنه
می دونم
بچه های همدردی این کارو نمی کنند
:302::302::302::302::302::302::302::302::302:
می دونم اونا هوامو دارن
می دونم سهم آش منو نگهداشتن
آش منو بیارید بخورم دارم از گشنگی می میرم
نازنین اگه کیک ندی که بهت آش نمی دیم:311:
بدو بدو برو کیکت رو بیار بعد آش می خواهیم تولد بگیریم.....:43:
آنی جون آشت که خیلی چسبید برامون [size=large]سبزی پلو ماهی هم بپز:311:
قربون دستت بگما اول صفم..:311:[/size]
واي منم همينطوريم بهار اسم اقاي ابراهيمي كه مياد ياد نازي ميفتم!!!!:311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
بچه ها من بانك نوازشم خاليه خاليه يكي به آني بگه بياد منو بغل كنه:302:
دم بهار و این همه چیزهای خوب خوب برای پرکردن بانک نوازشی
تابش بی نظیر خورشید - هوای خوب -شکوفه های ریز نشسته بر شاخه های درخت -گربه ی روی دیوار - صدای بی نظیر گنجشکها - نسیم بهاری - این جنب و جوش مردم - این شیشه های تمیز خانه ی همسایه ها - بوی چهارشنبه سوری و انتظار قشنگ - بوی عید و نوروز و.......................همه و همه برای پر شدن بانک نوازشی من و شماست .
کافی است که واقعا ببینیم و از هر صحنه تصویر قشنگی در ذهن و احساسمان به یادگار باقی بماند بدون گارد و فیلتر این لبخندهای کوچولو روی صورت مردم را سیو کنیم و این تصاویر بی نظیر در طبیعت این صداها ی قشنگ و...............
قابلیت این را دارند که بانک نوازشی ما را پر کنند و بی نیاز از نوازش منفی و شرطی و ..........کند .
آنی جان سلام صبح قشنگت بخیر
اگه زحمتی نیست لطفا فکر سبزی پلو ماهی شب عیدم از حالا باشید
آخه دست پختت حرف نداره:46:
بله همینه ،
هیچ کی حواسش به من نبود .:302:
واسه من شستن دیگ ها موند.
ممنون آنی جون.:72:
چشمک و بهار و نازنین هم همه آش ها رو بردند.:104:
آنی این رسمش بود ؟ ولی اشکال نداره.:72:
دیگ ها رو بیارید بشورم شاید اینجور حاجت روا شدم.:323:
چشمک جان ممنونم مشکل مامانم تقریبا برطرف شد.تو تاپیکم هم گفتم http://www.hamdardi.net/thread-21257-page-4.html
البته با کمک شما دوستای گل.
خوشم میاد هر کی نبوده اما سر اش رسیده تازه دوتا دوتا هم میخوان:)،ببینید این شکم سنسوراش چقد قویه که همه هستن:D
بی نهایت جون دیگ رو بذار اقایون بشورن:)،شما چرا؟انشالله حاجتت هم براورده میشه.
خداییش هر کی میگه دعا میکنم دعا کنه ها...سر سفره هفت سین سال تحویل و عیدی و دیده بوسی ،بچه های همدردی رو از یادتون نبره ها.فکر کنید یه لحظه مشخص همه واسه هم دعا میکنن چه انرژی مثبتی تولید میشه بلاخره بین این همه ادم یکی مستجاب دعا هست دعای همون برای هممون کافیه.
اره انی جون بهار واقعا ادمو سرمست میکنه..این تصاویری که گفتی اخ چه حس خوبی به ادم میده...
فقط سبزی پلو با ماهی رو بذار راست راستی واسه شب عید از الان نذاری این شکمای بیچارمون هی ببینن و بخوان،اخه سبزی پلو با ماهی شب عید با بقیه سبزی پلو با ماهیا فرق داره،اون یه چیز دیگه است.
گمونم عقده ای شدیم رفت اینطور که ما پیش میریم سیزده بدرم لابد میخوایم اینجا باشیم و مجازا سیزده مون در کنیم:311:.
از همه اینا که بگذریم سخن عیدی خوشتر است..اقای مدیر همدردی به فکر عیدی باشید.موافقید انجمن ازاد رو با شارژ معمولی قبول کنن ؟(الان جناب مدیر همین شارژمو صفر میکنه بعلت سوء استفاده).خوب بلاخره بریم اونطرف ببینیم چه خبره؟هم سیاحته هم ...(قافیه کم اوردم:D)
بی نهایت من آش نخوردم اگر می خوای سهممو به تو می دم.
تو چقدر ساده اي فرهنگ 27
اين بي نهايت كه عمرا دلش نمي ياد ما رو تنها بزاره و بره . فقط مي خواد به اين بهونه سهميه آش بيشتري بگيره ....:311:
نري يه وقت بينهايت منو ضايع كنياااااااااااا . :46:
بی نهایت نمی خواد بره.داشت دیگا رو می شست دلم براش سوخت بهش آشمو دادم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
آره عاليه بهار جون
آقاي مدير حداقل يكي دو روز رو بذاريد برا بازديد از ناكجا آباد .يه نيم ساعتي بيايم مهموني
فرهنگ !:302:
همه اشت رو دادی به بی نهایت !
منم داشتم با اون همکاری می کردم دیگه می شستم من بیشتر شستم بی نهایت فقط آب می کشید دیگارو :302:
بچه ها نمی دونید چه روزی بود امروز
من ریسم نیومده بود
از صبح تا الان تو همدردی بودم البته بینش به کارهام هم سر می زدم
نیاز داشتم امروز استراحت کنم وگرنه من فرصت طلب نیستم ....
سبکتکین جان مثل اینکه 12 روز می ره مسافرت بی نهایت زود بر می گرده
نمردیم این فرهنگ دلش به رحم اومد و یه تعارف کرد. دستت درد نکنه برادر.:104::72:
اما سبکتکین جون معلومه که دلم نمی یاد بچه ها را مخصوصا سبکتکین گله را تنها بذارم برم.:46:
با اجازتون می رم یه مرخصی 12 روزه شارز بشم بر می گردم.:227::227:
برا هر کس که برام پیام خصوصی بذاره سوغاتی هم می یارم:311:
صندوقم را رفتم خالی خالی کردم که جای پیام ها تون بشه:311:
نازنین من یه دیگ از آش برداشتم هر چقدر خواستی به خودم بگو.
آقای مدیر تشریف فرما شدند.
به افتخار آقای مدیر :104::104::104::104::104:
خسته نباشید ..
آقای مدیر ما داریم میریم تعطیلات نمی خواید عیدیمون را بدید؟؟؟؟؟
الاهی الاهی الاهی الاهی الاهی
آخه شماها چرا اینقدر کودک و کوچولو و ناز هستید ؟!:163:
عاشق همتونم . خیلی همتون بامزه و کوچولو هستید . :46:
وقتی غر می زنید هم خوشگلیدا ااااااااااااااااما وقتی می خندین و شوخی می کنید که دیگه حرف ندارین .:104:
دل منو همتون با هم بردید به شهر خیلی دور . یه جای خیلی خوش اب و هوا . :310::227:
عاااااااااااااااااااشقتون م .
عااااااااااااااااشق همه ی کوچولو های عزیز با همه شوق و شعف های صاف و ساده .
زنده باشید .:72: تا سبزی پلو ماهی روز عید سهمیه ی من برای بازی و خنده و شوخی به باد رفته .
نمیشه یارانه ی دم عید رو بیشتر کنی . آخه عیده بچه ها خوب نیست با روحیه ملول جفت پا برن تو سال 91 . مثلا روزی ده - پانزده تا پست چاق سلامتی و ........نمیشه !!!! نچ !! اصلاااااااااااااااا؟! ابدا؟!!!!!!!!!!!!! ای بابا !!!!! چقدر سخت می گیری داش مدیر ............کوتاه بیا دیگه . سهمیه ها رو ببر بالا وگرنه شورش می کنیمااااااااااااا:311:
من رفتم کسی نیست پشت سرم آب بپاشه ...
نکنه نمی خواید دیگه بر گردم.
بابا یکی بیاد از زیر قرآن ردم کنه.
عید به همه خوش بگذره.
التماس دعا.
خداحافظ
:72::72::72::72::72::72:
واي كجا رفتي بي نهايت واستا يه دقيقه من برم پيام بزارم تو صندوقت ....
جان من صبر كن ....:316:
حالا چي مي خواي بياري سوغاتي ؟
ايشالله هر جا هستي بهت خوش بگذره دوست گلم :227:
فرهنگ شلنگو من نگه داشتم اين دوتا ديگا رو شستن . اگه آب نبود اصلا زحمات نازنين و بي نهايت به هدر مي رفت . پس بي زحمت 2 تا كاسه آش هم براي من بزار كنار :P
آني جون ما هم عاشقتيم .... :46::72:
بی نهایت جان خوش بگذره.:72::310:
بی نهایت عزیز
پیشاپیش سال نو مبارک عزیزم رفتی مرخصی سوغاتی یادت نره
چه حیف که سبزی پلو ماهی آنی رو از دست دادی
جات میخوریم.......
هر جا هستی خوش بگذره بهتl:46:
بی نهایت نگفتی کجا می خوای بری تا بهت نگیم فلان چیزو برامون بیار؟من خواستم آب بپاشم ظاهرن دیر رسیدم.
بفرما سبکتکین
http://www.hamdardi.net/imgup/22087/...35d6749691.jpg
ااااااااااا متوجه خاحافظی بینهایت نشدم
انشالله خوش بگذره و نوروزی شاد داشته باشی بینهایت
فرهنگ جان آش پشت پا بینهایته؟؟
خیلی چسبید مرسی:72:
بچه ها من برای فرهنگ خیلی نگران شدم. اخه این چه آشیه؟ فقط اب و رشته است. تازه در ظروف یک بار مصرف ...زا، اونم با قاشق یک بار مصرف. لطفا در جهت مزدوج کردن این پسرمون همکاری کنید تا از دست نرفته.
البته یک احتمال هم هست که ابی که می خواسته بپاشه پشت سر بی نهایت پاشیده تو کاسه آش.
بچه ها بیایید برای اینکه ثابت کنیم از سال 89 ای ها زرنگ تریم رکورد جدید بزنیم. رکورد قبلی بیشترین بازدید از همدردی 15 اسفند 89 بوده.
حالا نازنین و رایحه جون شما برید جناب خارپشتو پیدا کنید بیان یک اعلامیه بزنند.
گلنوش جان، مبصر کلاس، شما هم بچه ها رو هماهنگ کن. مواظب باش نرن تو سایتهای دیگه.
خانم انی هم که قبلا داوطلب شدند برای پذیرایی. راستی خانم انی این بهار های کمر باریک (بهار شادی و بهار66و بهار65و بهار رهنورد و بهار-ت و ... ) رو هم ببرید برای کمک.
بقیه هم مثل ویدا بیان تشویق کنند.
البته برای کسایی که پرخوری کنند هم دکتر سارا تشریف دارند.
مکان : تالار همدردی
زمان: برای زمان تجمع مراجعه کنید به اعلامیه که بعدا ضمیمه میشه.
حرف از [size=large]رکورد زنیه مثل اینکه
زودتر ضمیمه رو بزنید تا رکورد بزنیم ما هم هستیم:72:
دلجو جان من پر خوری کردم تازه دلم رو برای سبزی پلو ماهی صابون زدم فکر کنم اونجا هم پرخوری کنم:D چون اول صفم;)
ولی به معده ام اطلاع دادم که این چند روز رو تعجب نکنه وتحمل کنه اخه از این دستپخت ها که نمیشه گذشت تازه با بچه ها هم خوش می گذره.;)
من دکتر نمی رم من نمی خوام دکتر برم :302:
حرف از شستن دیگها بود گفتم برم بعدا بیام :D تموم شد بالاخره دست همتون درد نکنه :R
حالا که دیگها رو شستید منم باهاتون آب بازی می کنم هر کی دوست داره بیاد:199:
دیدید منم کمک کردم :P
:326:[/size]
والا نوبرید دختر هم اااااااااااینقدرررررررررر رر شل شکم :311:( آآآآآآآآآه خوک می زنوم اااااااااااااای خوک می زنوم ):311:
دلجو جان این آش آب دون جواز آش من نیست اگر شلنگ به آش من می گرفتی والا خواهر اون آش محال بود این بشه :311:.
فرهنگ بیگ خودش یه ذره هم بچم به آش لب نزد .:302:
خدا بدور بس که کولی بازی در آوردن این دختراو پسرای تالار . :163:( آآآآآآآآآه خوک می زنوم اااااااااااااای خوک می زنوم )
نیس که بچه مهربونه برای اینکه کسی ناراحت نشه هی کاسه آشش رو داد به این .........داد به اون. :227:
حالا برای سبکتکین رفته از سر چهارراه آش خریده بلکه این دختر زبون به دهن بگیره . :46:( آآآآآآآآآه خوک می زنوم اااااااااااااای خوک می زنوم )
تبصره : از الان تا پایان تعطیلات نوروزی با مجوز رسمی از آنی دلقک بازی - خنده - شوخی آزاد است و غر زدن - جنگ و نبرد - گاز - دمپایی - موکشیدن و.................در سراسر همدردی و دنیای واقعی اکیدا ممنوع اعلام می شه :324:والا به قرآن مجید مثلا عیده اااااااااااااااااااااااای ه کم تمرین روحیه ی ورزشکاری :311:
آخرش فکر کنم همه رو با هم از تالار شوت کنند بیرون:163:
فرهنگ 27 دست شما درد نكنه . گرچه خيلي كم بود ( آخه اون چيه ته يه بشقاب يه ذره آش !:302:) ولي خوشمزه بود .
بچه ها بي نهايت رفتااااااااااا . از قبلم گفت كه سبكتكين جان من نبودم سهميه آش من رو هم تو بخور .... قربونش برم الهي :46: باور نمي كنين ؟ خوب چه بخواين چه نخواين من مجبورم به سفارشش عمل كنم كار ديگه اي از دستم بر نمي آد . :227:
آخ جون آنی جون مجوز شما خیلی اعتبار داره
هورااا :46:
دلجو ؛خارپشت مثل اینکه رفته خواب زمستونی آخه خارپشت ها هم انگار تا دمه عید می خوابن
حالا ببینیم پیدا میشه بیانیه صادر کنه ....
آنی جون نگران فرهنگ نباش،فکر کردی چطوری یهو اون همه آش تموم شد!
خوب فرهنگ برداشته بود دیگه؛انقدر آش برده بود خونشون تا ی هفته هم بخوره تموم نمی شه
حالا از اون دیگی که برده یکی دو کاسه هم به ما داد :)
هورا هورا
رو منم حساب کنید . ما سال 90 ها رکوردتونو می شکونیم:227::227:
خارپشت بیدار شو :301: