آرزو خانم
1- اگه به شما مي گفتند فقط 3 تا آرزوي شما برآورده مي شد شما چي آرزو مي كرديد ؟؟؟؟
2- دوست داريد همسر ايدآلتون چطوري باشه ؟؟؟
3-تا حالا شده پول رو به عشق ترجيح بدين ؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آرزو خانم
1- اگه به شما مي گفتند فقط 3 تا آرزوي شما برآورده مي شد شما چي آرزو مي كرديد ؟؟؟؟
سلام آقای مدیر:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
این صندلی داغ است یا الکتریکی ؟؟!!http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...oticons7/7.gif
چون با دیدن اولین سوالات که سوالهای شما بود برق مرا گرفت چون تقریبا 1 ساعت باید تحقیق میکردم تا جواب شما را بدهم .و البته این تحقیق تنها مختص به لیست پاسخهای خودم بود و نه همه پاسخها .
دیروز بدشانسی هم آوردم درست آخرین لحظه و زمان ارسال پاسخ برق منطقه تا 5 ساعت رفت و تمام زحماتم به هدر رفت :161:
1 - در تالار 3 مشکلی که زیاد تحت تاثیرش قرار گرفتی، و خیلی دوست داشتی حتما حلش می کردی کدامها بودند اگر ممکنه لینکشون را قرار بده.
خانم سوگند - دیگه راه حلی به نظرم نمیرسه
که خیلی دوست داشتم شما جوابشو میدادید http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1077
خانم الهه ز - تحمل ندارم
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1157
خانم نگین - یکی به داد من برسه
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=2390
کلا دعواهای درون خانوادگی که توصیه ای به جز صبر برای یکطرف دعوا ندارند عملا پاسخ قانع کننده ای ندارد و پاسخ گیرنده را چندان راضی نمیکند.
2 - بهترین پاسخی که منجر به حل مشکلی شد را از چه کسی می دانید، لطفا آن شخص پاسخ دهنده را معرفی کنید و لینک پاسخش را در اینجا قرار دهید، تا دوستان در صورت تمایل برای قدردانی به آن فرد رتبه (شهرت)، بدهند.
اگر اجازه بدهید برای آنکه کسی دلگیر نشود و در واقع حقیقت را هم گفته باشم همه جوابها را و همه اعضاء را بهترین و قابل تقدیر و تشکر بدانیم چون هسته ای تمام پاسخها چیز با ارزشی به نام «نیت صادق کمک رسانی» و « همدردی» در درون خودش دارد و این دقیقا همان چیزی است که جزء اهداف تالار همدردی است.
3 - گمنام ترین فرد تالار که به نظر شما فعالیتهای سازنده دارد ولی از چشم مدیر تالار و دیگر دوستان پنهان مانده معرفی کنید. جهت قدردانی از او با دادن رتبه (شهرت )، از طرف دوستان.
من آقای hsh را معرفی میکنم که گه گاه حضور پیدا میکنند و صادقانه و خالصانه پاسخ میدهند.
سلام الینا جونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط elina
چند سالته؟
اگر اجازه بدی این سوال رو جواب ندم :16: اما خیلی دوستت دارم :228:
اگه 100 میلیون پول تو یه بانک برنده بشی باهاش چه کارمیکنی؟
اگر فک و فامیل روی مخم راه نروند و من را مجبور به پذیرش این شانس بزرگ نکنند....خیلی خیلی احتمال داره اون پول را قبول نکنم چون اعتقاد دادم یک عده چشم امیدشان به چنین پولی بوده است درحالیکه الان نصیب من شده است مثل یک پول باد آورده که ممکن است باد ببرد ، در حقیقت من از سود پول آنان که برای مدتهاست سپردههای خود را رایگان در اختیار بانک گذاشته اند سود برده ام و از نظر من که حرام است و هزار لعنت پشت خودش دارد.ضمنن رابین هود نیستم که آن پول را بگیرم و به فقرا بدهم بهتر است به خود بانک برگردانم.
ولی اگر این مقدار پول را وام بگیرم یک خانه مستقل به نام خودم میخرم :43: 20% آن را هم به یکنفر که میشناسم میدهم :shy:
هنرمند مهربونم :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط honarmand
سوالات کلا خیلی سخته http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...oticons7/2.gif :302:
شادترين لحظه زندگيتو دوست داري در كنار كي باشي ؟
بگم؟؟!!!!!....................http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons7/15.gifآخرین منجی بشریت
دوست داشتي شوهرت چه خصوصياتي رو ترك مي كرد ؟
اینی که گفتی من ن...د ...ا...ر...م ولی دوست میداشتم یک انسان متعادل میبود و به گناه یا اشتباهش پافشاری نمیکرد، یکدنده نبود و هرگز یکطرفه به قاضی نمیرفت .
اگه امكان بازگشت به گذشته داشتی دوست داشتي به كدوم بخش از گذشتت برگردي ؟
این سوالت خیلی خوبه باز منو رویایی کردhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons7/25.gif اخیرا خیلی زیاد این فکر رو میکنم که کاش به عقب برمیگشتم.... چون همه آدمها هر سال بیشتر از سالهای قبل داناتر میشوند و تجربه بدست میاورند من هم خیلی دلم میخواست با تجربه ای که الان از زندگی دارم به عقب برمیگشتم حداقل 8 سال به عقب میرفتم .
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons7/46.gif ....کاش میشد
تا حالا کلم پلو شیرازی خوردی؟
فصل تابستون بیشتر دوست داری یا زمستون؟
سلام به عارف :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط عارف
قشنگ ترین سریالی که دیده اید تو این چند ماهه رو اگه یادتون هست بنویسید؟
خدمت شما دوست محترم عرض کنم من همه سریالها را دنبال نمیکنم ولی
سریال خارجی کانال 3 که خیلی دوست دارم امپراطور دریا ساخت کره جنوبی خیلی زیبا و دیدنی است.
سریال ایرانی آرزوهای شیرین خیلی شاد و دوست داشتنی بود از کانال یک بازیگران سریال هم مريم سعادت آناهيتا همتي، ارژنگ اميرفضلي و محسن قاضيمرادي ...بودند
به نظر شما تو زندگی مشترک چه چیزی می تونه استحکام زندگی رو بیشتر کنه؟
به نظر من ایمان واقعی و حقیقی به خدا بهترین وسیله استحکام یک زندگی مشترک است زیرا تنها ایمان واقعی و حقیقی است که بسیاری از انسانها را از اعمال مخفیانه و موزیانه دور نگه میدارد . وقتی شما بفرض خانمتان را بیرون میفرستید مطمئن هستید که او خلافی نمیکند زیرا او از شما نمیترسد بلکه از خدایی میترسد که همه جا هست همینطور اطمینان خانم از آقا که میداند این کبوتر آزاد با ایمانی که دارد به خانه خود باز میگردد .
داشتن عشق و علاقه حقیقی به هم و در عین حال انتقال متعادل این عشق با کسانی که بیرون از این کانون زندگی میکنند ولی مهمترین عوامل بوجود آورنده این عشق هستند مانند والدین و فامیل هر دو طرف . مسلماً رضایت قلبی و دعای خیر آنان به استحکام یک زندگی کمک بسزایی خواهد کرد .....
عرفان همین الان قاطی کردم:102: اگر اجازه بدید از سوال آقا عرفان... من برم یک زنگ تفریح ........http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons7/18.gif چون مُردم پشت کامپیوتر
سلام
1- ساکن کدوم استان هستین؟ ( این سؤال رو من از همه می پرسم http://qsmile.com/qsimages/63.gif آخه جالبه http://qsmile.com/qsimages/38.gif )
2- وقتی کوچولو بودین ، آیا بچه ی شیطونی بودی؟ http://qsmile.com/qsimages/222.gif یکی از شیطنت های دوران بچگی تون رو تعریف کنین...
3- متولد چه ماهی هستی؟ روز تولدت دوست داری چی بهت هدیه بدن؟
موفق باشی http://qsmile.com/qsimages/16.gif
سلام عرفان شلوغ پر سرو صدا:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan25
رضايت قلبي يعني چي ؟!!!
یعنی قلب به نهایت درجه از چیزی که بدست آورده است و در درون خود راه داده است خشنود شود و این خرسندی را به تمام اعضاء بدن اعلام کرده و آنها هم بعد از یک شادمانی مثل دریای بی موج آرام بگیرند .
به نظر مياد شما انسان مغرور و حرف گوش نكني هستيد ؟!!! تا چه حد اين گفته صحت داره
من فکر میکنم غرور تا حدی برازنده خانمها است اما غرور به معنی فخر فروشی اصلا در بنده نیست چون من واقعا به بندگی اعتقاد دارم . حرف گوش نکن هم نیستم چون من همیشه عقل و احساسم با هم کار میکنند و یعنی حرف منطقی در گوشم میرود و جایی که حق داشته باشم کمتر کوتاه میآیم ...فکر کنم از مادرم بپرسید بگوید حرف گوش نکن هستم :47:.
معمولا چند وقت يكبار قاطي مي كنيد ؟!!!( البته همه انسانها به نوعي قاطي مي كنند يه وقت ناراحت نشيد)
یعنی از پشت کامپیوتر معلوم میشه من قاطی کردمhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons7/39.gif من کلا قیافه آرومی دارم و بقول یکی از دوستام میگفت تو چقدر چهره آرومی داری...فقط وقتی کسی رعایت حق و حقوق من رو نکنه بدجور قاطی میکنم چون خودم همیشه رعایت دیگران رو میکنم . ضمنن ناراحت نشدم شما ناراحت نشو:D
مسكن روح شما چيست ؟!!!
«امید به فردا »با هدیه هایی که میدونم در اوج ناراحتی خدا برام تهیه کرده تا پشت هم بفرسته و خوشحالم کنه ...و عبادت نسبتا زیاد آرومم میکنه.
هر وقت عصباني بشيد چه شكلي مي شيد
ابروها پایین و کمی گره خورده دهانم بسته چشمها تیز و فقط فکر میکنم و بررسی میکنم ولی یکی تو دلم میگه بگذر ...اهمیت نده
و دوست داريد تو اون لحظه چيكار كنيد ؟!!!
فقط بلند حرف میزنم اهل بزن و بشکن نیستم چون توی عصبانیت هم حواسم به زمانی که آرام و پشیمان میشوم هست .
آرزو خانم ممنون از پاسخهاتون
توضيح :
((عرفان شلوغ و پر سر و صدا ))!!!!!!
واقعيتش اينه كه من خيلي انسان آروومي هستم هم در اجتماع هم در محيط كار و ايني كه فرموديد نمي دونم از چه لحاظ مي گيد..... اتفاقا من از شلوغي و سر و صدا اصلا خوشم نمياد .......
سلام ارزو :72::43:
اومدم سه تا سوال بپرسم .:D
اما دیدم سرت خیلی شلوغه .پس فقط یه سوال اساسی!
اصل حالت چه طوره دوست من ؟؟؟:D
امیدوارم همیشه شادو پرتوان و پر تلاش باشی
سلام به آهوی گل :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط آهو
آرزو میکردم نور حق بر تمام کره زمین میتابید و تسلط کل زمین به بهترین بنده خدا سپرده میشد.
آرزو میکردم همه پلیدیهای روی زمین از بین میرفت و عدالت بر همه جای زمین گسترده میشد .
آرزو میکردم همه رفتگان زنده شده و با حاضران یکجا جمع میشدیم و همه با هم در سایه امن خدا هر روزمان به شادمانی و خوشبختی طی میشد .
آرزوهام بزرگ دیگه چیکار کنم :rolleyes: عوضش همه توش هستند
مردی دانا و با گذشت - تلخ اما مهربان- متکی بنفس و بشدت عادل
هرگز ....من اصلا با پول کاری ندارم
اما معشوق هم معشوق واقعی باشد نه یک احساس پوشالی.
الینا جونم مجددا سلام :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط elina
تا حالا کلم پلو شیرازی خوردی؟
نه نخوردم اما مادرم یه کلم پلو بلده که فکر کنم شیرازی باشه:rolleyes: خیلی خوشمزه است :D
فصل تابستون بیشتر دوست داری یا زمستون؟
راستش من بهار و پاییز و دوست دارم :shy:
:228:
راجب اين كلمات توضيح بده هرچي كه به ذهنت مي رسه؟....
خدا؟
همدردي؟
مادر؟
تنهايي؟
سلام سلام دوست خوبم رومینا :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط romina
1- ساکن کدوم استان هستین؟ ( این سؤال رو من از همه می پرسم )
تهران -تهران
2- وقتی کوچولو بودین ، آیا بچه ی شیطونی بودی؟ http://qsmile.com/qsimages/222.gif یکی از شیطنت های دوران بچگی تون رو تعریف کنین...
نه نبودم :47: اروم و مودب بودم اما از نظر عملی شیطون بودم خدای بازی و دوچرخه سواری بودم و 9 ساله بودم که جد کردم پدرم بهم رانندگی یاد بده و به نحو احسن هم یاد گرفتم انقدر کوچیک بودم که تو ماشین دیده نمیشدم انگار ماشین راننده نداره .
3- متولد چه ماهی هستی؟ روز تولدت دوست داری چی بهت هدیه بدن؟
بهمن .....
فرقی نمیکنه همینکه به یادم هستند برام کافیه اگر هم نبودن هیچ اشکالی نداره ناراحت نمیشم
عرفان :shy:حداقل تو این سایت که پر سرو صداترین خودتی... آهنگ میزاری ...صدای بچه های بی دندون رو در میاری ...باسرو صدا هنرپیشه ها و فوتبالیستها رو معرفی میکنی .....هر چی مناسبت هست با موزیک به گوش همه میرسونینقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan25
خلاصه کسی که اینجا زیاد صدا داره خودتی
حالا اگر بد گفتم ببخشید :47:
با سلام ارزو خانم شما چه غذا ییشتر دوست دارید شما چه خواننده خارجی ایرانی دوست دارید دوست داشتی تمام اعضا از نزدیک می دیدی روز مادر چی خریدی چه ماشین دوست دارید سن چند سال است موفق وشاد باشید
100 سلام گرم به ستاره :43:نقل قول:
نوشته اصلی توسط setareh
سرم شلوغه ...اونش مهم نیست میترسم حال بچه ها از من بهم بخوره
اصل حالت چه طوره دوست من[/size] ؟؟؟
الان که با شما هستم خیلی خوبم ...ولی گاهی فکر میکنم اینهمه مردم میگن التماس دعا... تروخدا ما رو دعا کن... من گرفتارم ...همین حالی که من بعضی وقتا دارم ها!!!:rolleyes:اما خودم خبر ندارم :shy:
ولی باور کنید این باور خوبیه که
دمی با غم بسر بردن جهان یکسر نمی ارزد
به می بفروش دلق ما کز این خوشتر نمی ارزد
خیلی دوستتون دارم :46:
محمد جان مگه جلسه خواستگاريه اينقدر سئوال مي پرسي ؟!!!!:43:
آرزو خانم زود باش جواب آقا محمد رو بده ، شايد خير بشه انشاءالله...:227::203:
چشم http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...oticons7/5.gif:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط زیبا.ده
خدا؟
بزرگتر من! کسی که بدون ذرهای دشمنی برای فهماندن مطالبش به من از هرنوع تنبیه یا تشویقی استفاده میکند
همدردي؟
نشستن دو دوست در کنار هم و گفتگو و درد دل کردن و برای هم راه جویی کردن :16:
مادر؟
خلیفه مهر خداوند روی زمین
تنهايي؟
فرصتی برای تفکر مفید
یا شرایطی مضر برای افسرده شدن
سلام و علیکم :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
شما چه غذا ییشتر دوست دارید
من زیاد سر غذا چونه نمیزنم فکر کنم دلمه برگ مو http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons7/54.gif
شما چه خواننده خارجی ایرانی دوست دارید
آقای محمد اصفهانی
آقای علیرضا افتخاری
آقای رضا صادقی و عصار هم دوست دارم
دوست داشتی تمام اعضا از نزدیک می دیدی
بله خیلی دوست داشتم از آقای مدیر گرفته تا همه... همه بچه های گل و خوب و مهربان و نامهربان :D
روز مادر چی خریدی
اومدی نسازی !!فعلا نخریدم ولی ازش میپرسم چون هر چیزی دوست نداره
چه ماشین دوست دارید
BMW - ولی ندارم ...اما خیلی از آرمش خوشم میاد:P
سن چند سال است
شرمنده ام اگر اجازه میدهید نگویم
جواب در صندلی داغ ممنونم صندلی خیلی داغ بود موفق وشاد باشید
سلام
خوب شد اومدم!داشت یادم می رفت!!!
.
1.چرا فکر می کنی هر کی میگه التماس دعا یعنی دعاش کن از غم نجات پیدا کنه!؟؟؟اصلا چرا فکر می کنی هر کی غم داره میگه التماس دعا!!!؟؟؟من یه نفر که اینجوری نیستم!هر وقت بهت گفتم التماس دعا،دعا کن زندگیم پر از غم باشه!نه ازاین غم دنیایی ها وا!از اون غم هایی که دعا میکنیم خدا همه عاشقان رو با اون آشنا بکنه.همونی که با اینکه خیلی سخته ولی خیلی خیلی شیرینه(مثل عسل آتنا!)
.
2.بعضی وقتا خیلی بد عصبانی میشی!بعضی وقت ها هم نمی دونم چرا!ولی خیلی تند حرف می زنی!(اینا انتقاد بود!!!)حالا بگو چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخی آبجی گلم دنیا که ارزش نداره!مخصوصا از نوع اینترنتیش!
.
3.کار میکنی یا مثل من بیکاری!؟
.
4.چی آرومت میکنه!؟
.
5.آرزوت برای من چیه!!!؟
.
آرزو میکنم به همه آرزوهات برسی آبجی بزرگوار خود خودم!
خیلی دعام کنیا!
موفق و مومن باشی.
یا علی مددی!
سلام دوست شیرین و خونگرممmontazer_313:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط montazer_313
1.چرا فکر می کنی هر کی میگه التماس دعا یعنی دعاش کن از غم نجات پیدا کنه!؟؟؟اصلا چرا فکر می کنی هر کی غم داره میگه التماس دعا!!!؟؟؟من یه نفر که اینجوری نیستم!هر وقت بهت گفتم التماس دعا،دعا کن زندگیم پر از غم باشه!نه ازاین غم دنیایی ها وا!از اون غم هایی که دعا میکنیم خدا همه عاشقان رو با اون آشنا بکنه.همونی که با اینکه خیلی سخته ولی خیلی خیلی شیرینه(مثل عسل آتنا!)
نه هرکسی میگه التماس دعا حتماً غمگین نیست ...دوست من غم خوبه اما غمی که طولانی مدت باشه خدایی نیست چون خدا خیلی زود از بنده اش دلجویی میکنه و اگر دوست داری غمگین باشی تا همیشه یاد خدا باشی عبادت کن چون عبادت کردن خودش نوعی ریاضت کشیدن و غمگین شدن است من به این غم میگم غم عارفانه .
2.بعضی وقتا خیلی بد عصبانی میشی!بعضی وقت ها هم نمی دونم چرا!ولی خیلی تند حرف می زنی!(اینا انتقاد بود!!!)حالا بگو چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخی آبجی گلم دنیا که ارزش نداره!مخصوصا از نوع اینترنتیش!
« من زیر بار حرف زور هم.......چی؟ میروم» و از این بابت مشکلی ندارم حرفم را هم میزنم البته شاید بنظر تند باشد ولی مطمئن باشید اهل دعوا و مرافعه نیستم فقط یک بار واضح مطرح میکنم اگر شنیده شد که شد اگر نه طرفم را متقاعد نمیکنم حرف مرا بپذیرد چون دیکتاتور نیستم.
3.کار میکنی یا مثل من بیکاری!؟
نه عزیزم با اینکه خیلی دوست دارم توی خونه باشم ولی کار میکنم خیلی هم نیازمند نیستم ولی شرایطم فعلا با کار بیشتر جوره تا بیکاری . این هم بخشی از سیروسلوکه که میان مردم باشم :shy:.
4.چی آرومت میکنه!؟
همیشه خدا آرومم میکنه خیلی دوستش دارم خیلی .....
5. .آرزوت برای من چیه!!!؟
خدا را بپرستی و ازاو یاری بخواهی .خدا شما را به راه راست هدایت کند . راه کسانی که به آنان نعمت داده است نه آنانکه که بر آنان خشم گرفته است و نه گمراهان
:228:
سلام
امروز 29/3/87 نوبت من بوده!!!!
نکنه تو حساب کتابهام اشتباه کردم؟
سلام آرزوی گل
1.چشم؛تو دعا کن که بتونم.
2.بعضی وقتا خوبه!ولی زیادیش نه!چون بیشتر از همه خودت عذاب میکشی!این یه تجربه است.
3.خوش به حالت!دعا کن منم یه کار خوب پیدا کنم!از همونایی که خودت داریا!
4.ان شاء الله همیشه همیشه آروم باشی.
5.آمین!ممنونم عزیزم.
آرزومند آرزوهای دوست داشتنی آرزوی دوست داشتنی تر...
یا علی مددی!
شما فوتبالو بیشتر دوست داری یا سریال؟
اگه یه روز از خواب پاشی وببینی داره تو فصل تابستون برف میاد چه کار میکنی؟
سلام
میدونم کمرنگم
اما میشه اسم من رو هم بذارین تو ی نوبت؟
ممنون
:73:اسامي افراد ي كه به صندلي داغ دعوت مي شن:73:
lord.hamedتـهـران جمعه ۲۶ بهم ۱۳۸۶ 515
طاهره شیراز پنج شنبه ۲۲ شهر ۱۳۸۶ 470
118 دو شنبه ۲ مهر ۱۳۸۶ 470
fnh63 كرج چهار شنبه ۱ اسف ۱۳۸۶ 378
دانه تهران دو شنبه ۱۹ فرو ۱۳۸۷ 344
آهو سه شنبه ۱۶ بهم ۱۳۸۶ 319
محمدابراهیمی ایران - تهران پنج شنبه ۹ اسف ۱۳۸۶ 308
نادیا دو شنبه ۱ بهم ۱۳۸۶ 295
عارف يك شنبه ۱۲ اسف ۱۳۸۶ 275
psy133 امارات_دبی شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶ 251
zeinab تهران يك شنبه ۳۰ دي ۱۳۸۶ 226
elina سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶ 207
elishirali@yahoo.comسه شنبه ۳ ارد ۱۳۸۷ 2 پست
pone20يك شنبه ۲۹ ارد ۱۳۸۷ 13 پست
بهاره همین جا دو شنبه ۱۴ آبا ۱۳۸۶ 205
no1 دو شنبه ۶ اسف ۱۳۸۶ 176
merka شنبه ۲۰ بهم ۱۳۸۶ 173
shad جمعه ۱۰ اسف ۱۳۸۶ 168
گلپر دو شنبه ۲۳ ارد ۱۳۸۷ 162
hasty کلبه غم چهار شنبه ۲۴ بهم ۱۳۸۶ 145
tina تهران جمعه ۱۰ اسف ۱۳۸۶ 140
termeh پنج شنبه ۶ دي ۱۳۸۶ 133
neda-ghazal سه شنبه ۱۶ بهم ۱۳۸۶ 126
wem چهار شنبه ۲۶ دي ۱۳۸۶ 108
dani مشهد مقدس يك شنبه ۲ دي ۱۳۸۶ 103
کیمیا شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶ 101
تارا تهران چهار شنبه ۷ آذر ۱۳۸۶ 96
hamed شنبه ۱۳ بهم ۱۳۸۶ 91
shine يك شنبه ۲۵ فرو ۱۳۸۷ 91
دانا سه شنبه ۲۷ فرو ۱۳۸۷ 90
yas سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶ 88
a_b جمعه ۹ فرو ۱۳۸۷ 83
هوشیار نصف جهان چهار شنبه ۱ خرد ۱۳۸۷ 77
fafa1360 پست 64
همسفر پست 28
romina پست 26
:72:از آرزو خانوم عزيز ممنونيم كه دعوت ما رو قبول كردن و قشنگ به سوالات جواب دادن:72:
:43:اين نشان صندلي داغ هم تقديم به آرزو خانوم:43:
ازآقاي lord.hamed عزيزمي خوايم كه در صندلي داغ شركت كنن به افتخارشون يه كف مرتب:104::104::104:
سلام دوست من اگر قابل بدونین ما هم حاضریم بسوزیم.
سلام Lord.Hamed
:82: از خودتون بگید؟:shy:
:82:تا حالا کتک خوردی؟ آخرین بار از کی و کی؟:P
:82:زندگی از نظر شما چه رنگیه؟:shy:
همین:72:
1. خوندن 24 صفحه خیلی طول کشید . اما ارزشش را داشت !!! خوبی این صندلی داغ اینه که باعث می شه همراهانمون را در این سایت بهتر بشناسیم توی تمام صندلی داغ ها از صندلی داغ عرفان بیشتر خوشم اومد . چرا ؟ خوب اگه عمری بود و روزی روی صندلی داغ نشستم می گم ;)
2. و ظاهرا نوبت لد حامده که من با توجه به تنها پستی که ازش خوندم که آموزش نفوذگری بود تصور می کنم که با عالم کامپیوتر سر و کار داشته باشند . پس سوال من این است :
1. آیا پس از نفوذ در کامپیوتر کسی یا نفوذ به یک سیستم احساس گناه می کنی و وجدان درد می گیری ؟
2. لینوکس ؟
3. کدوم دانشگاه درس خوندی ؟ چه رشته ای ؟ چه مقطعی ؟
یا علی
سلام Lord.Hamed
چه چیزی به شما این همه انگیزه داده که بیش از 530 پست مفید در این تالار بزنید؟
چه پیشنهادی برای مفیدتر شدن تالار(افزایش کیفیت پستها) دارید؟
چه کسی در زندگی ات بیشترین تاثیر مثبت را روی شما داشته است؟ چرا؟
سلام
چرا اسم خودتونو لرد حامد گذاشتید؟
چرا حضور شما در تالار این روزا کم رنگ شده؟
لرد حامد جان سلام
1-اگه دوباره متولد مي شدي چيكار مي كردي ؟
2-آيا كسي تو زندگيتون و پيشرفتتون موثر بوده ؟؟؟
3-دنيا رو چطوري مي بيني ؟
سلام
1_ چرا كسي تا من نيام نوبت بعدي رو آماده نمي كنه با اينكه اطلاع دادم ؟؟؟
سلام
حقیقت امروز می خواستم با مدیر صحبت کنم که .....
نمی خواستم بیام دلیلش رو به آقای مدیر خواهم گفت !
اما دیدم که شما دوستان عزیز اینقدر با شور و هیجان صندلی داغ رو ادامه می دهید گفتم شاید بی ادبی باشه که سوالات شما دوستان را بی جواب بگذارم.
جواب هوشیار عزیز :
سوال :از خودتون بگید؟
جواب : حامد ،مجرد ، دانشجو ، و شاغل .
سوال : تا حالا کتک خوردی؟
جواب : نه !
سوال : آخرین بار از کی و کی؟
جواب : --------------
سوال :زندگی از نظر شما چه رنگیه؟
جواب : زندگی از نظر من ، دارای همه رنگ هاست . ما انسان ها همیشه زندگی یک رنگی نداریم . گاهی سبز گاهی آبی و گاهی هم مشکی !