-
RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
باید بپرسی ببینی تو زندگیش چه کسانی بیشتر از بقیه برایش مهم هستند.
وقتش رو بیشتر با کی می گذرونه.
شب ها تا چه ساعتی با رفیقهاش هست.
اینکه اگه شما از یکی از رفیق هاش خوشت نیاد و ازش بخواهی که رابطه اش رو با او کم کنه، چطور جواب خواهد داد.
اینکه بعد از ازدواج می خواهد رفیقهاش رو خونه بیاره یا نه...
مثلاً من یک دوست دارم که بیش از حد رفیقهاش برایش مهم هستند.
بیشتر از اینکه با خانواده اش در رابطه با مسائل مختلف مشورت کنه، با رفیقهاش مشورت می کنه.
بیش از حد برایشون مایع می گذاره. مثلاً اگه یکی ساعت 12 شب زنگ بزنه بگه بیا فلان جا، سریع میره.
برای ازدواج نظر رفیقهاش برایش مهمتره تا پدر مادرش.
میگه می خوام بعد از ازدواج رابطه ام رو باهاشون حفظ کنم. اگه زنم ازم بخواهد قطع رابطه کنم، باهاش صحبت می کنم و متقاعدش می کنم که نباید در رابطه های من دخالت کنه...
شوهر اینطوری خوبه، نه؟ :311:
-
سلام.
آقا حامد این دوست شما کتک خورش هم خوبه؟:311:
من هم با حامد عزیز موافقم. اما بهتره قبل از ازدواج، در مراحل آشنایی و نامزدی از دوستان همسر آینده شناخت پیدا کرد. نه این که در عالم رویا منتظر موند گل پسر از دوستانشون دست بکشند!!!!!
-
سلام.
سوال هم از خانما هم از آقایون:
قسمت اول سوال:
اگه همسر آیندتون توی زمان مجردیش یه سری یادداشت های خصوصی روزانه برای خودش داشته باشه،
1) دوست دارید بهتون بگه؟
2) انتظار دارید بهتون این اجازه رو بده که همه رو بخونید؟ و اگه این کار رو نکنه ازش ناراحت میشید و احساس میکنید بهتون اعتماد نداره؟ یا حتی داره چیزی رو از شما پنهان میکنه؟
3) اگه جواب سال 1 مثبته، به نظرتون کی باید بگه؟ اواخر زمان آشنایی و موقعی که کارا داره به جاهای جدی میرسه، یا بعد از ازدواج؟
4) ممکنه اگه بعد از ازدواج بهتون بگه، شما فکر کنید که کاش قبلش میگفت تا از روی نوشته هاش بیشتر میشناختمش؟
5) فکر میکنید اگه قبلش بهتون نگفته میخواسته قسمتی از شخصیتش رو پنهان کنه؟
قسمت دوم سوال:
اگه خودتون همچین یادداشتهایی داشته باشید،
1) چه وقتی به همسرتون میگید؟ اصلا ممکنه هیچ وقت نگید! اگه میگید چرا؟ و اگه نمیگید چرا؟
2) همه رو در اختیارش میذارید یا نه؟
3) ممکنه حس کنید خوندن اونها توسط همسرتون یه جور شکستنِ حریم شخصی شماست؟
کلاً تکلیف چیه؟!!
لطفاً هر چند تا دوست عزیزی که میتونن پاسخ بدن. ممنون:72:
-
من فکر می کنم دفتر خاطرات و نوشته های شخصی کاملاً خصوصی هستند.
هر دو طرف می توانند که این رو برای خودشون نگه دارند و حتی هیچ وقت اجازه ندهند که همسرشون اون رو بخونه.
فکر می کنم هر چقدر هم که مرد و زن باید با هم صمیمی باشند، باز هم باید یک سری مرزها رو رعایت بکنند. این هم یکی از این مرزهاست.
اگر همسرم دوست داشته باشه که من نوشته هاش رو بخونم، می خونم. زمانش هم فرقی نمی کنه. ولی فکر می کنم این اتفاق بعد از ازدواج بیفته.
خودم هم هنوز نمی دونم که نوشته هام رو به همسرم بدم یا نه.
-
اول باید معلوم بشه منظور از نوشته چیه
ما که راجع به یه نویسنده یا یه متفکر که در حال درج نظرات و اندیشه هاشه صحبت نمیکنیم
بلکه منظورمون نوشته هایی در مورد خاطرات روزانه یا تحلیل یه موضوع خاصه
یا صرفا احساسیه و یا کاملا منطقی شایدم تلفیقی از هردوی اونها
پس نمیشه خیلی روش حساب کرد طوری که اون رو منبعی برای شناخت دونست
به نظر من این نوع نوشته ها فقط برای خود نویسنده اعتبار دارن چون برای خودش نوشته و فقط خودشه که میتونه معنای اونها رو درک کنه
مگه اینکه از ابتدای نگارش مخاطبی جز خود نویسنده برای نوشته ها در نظر گرفته شده باشه
یه موضوع کاملا شخصیه و کنجکاوی های نابجا راه به جایی نمیبره
اما اگه خود نویسنده بخواد راجع همه اونها یا بخشی از اونها صحبت کنه بنظرم میتونه جالب باشه و شاید به شناخت بیشتر هم کمک کنه
در هر صورت تنها و تنها خواست خود نویسنده است که مهمه
پنهان کردن شخصیت و یا غیر قابل اعتماد بودن ربطی به اختیار نویسنده در علنی کردن یا نکردن نوشته های شخصیش نداره
و اگر کسی سعی کنه مخفیانه نوشته های خصوصی دیگران حتی همسرش رو مطالعه کنه قطعا از شعور اجتماعی پایینی برخورداره و ممکنه تو بد دردسری بیفته :81:
چون هدف و انگیزه نویسنده در زمان نوشتن معلوم نیست و ممکنه با گذشت زمان نظر نویسنده عوض شده باشه
پس اون نوشته بدون توضیح نویسنده در زمان حال چندان قابل استناد نیست
-
قسمت اول
1- گفتن یا نگفتنش میل خودشه
2- ازش انتظار ندارم اما اگه خودش دوست داشت، مشتاقانه استقبال می کنم.
3- هر موقع خودش دوست داشت. هر چند به نظرم بهتره اینجور اتفاقات بمونه برای بعد از ازدواج ...
4- به هیچ وجه. هیچ فکر و قضاوت بدی در مورد هر چیزی که می بینم نخواهم کرد و در آینده هم به خودم اجازه نمی دم از چیز هایی که باهام در میون گذاشته سوء استفاده کنم
5- به هیچ وجه. اگر در شناختش دچار خطا شدم مطمئنا اشتباه از من بوده. می تونستم بیشتر بپرسم، مشورت کنم و ...
قسمت دوم:
1- جونم برات بگه ... الان می رم تاپیک" خاطرات عاشقانه " تعریف می کنم چی شد:311:
2- حق منه که هر قسمتی رو که دوست داشتم بدم بخونه، اما راستش خودم حس خیلی خوبی ندارم اگه همسرم دفترچه خاطراتشو بده من بخونم ولی بعضی صفحاتش نباشه...
3- وقتی کسی چنین تصمیمی می گیره حتما قبلش با خودش کنار اومده که حس بدی از "عریان شدن روحی" در برابر همسرش نداشته باشه...
کلا تکلیفی در کار نیست برای این مورد. هر چی دلت بگه :310:...
ولی گلم یادت باشه این احساسات فرد به فرد متفاوته وهیچ دلیلی نداره که آدما همه مثه هم فکر کنن. پس حواست باشه تعمیم ندی :46::43:
-
با اجازه دختر مهربون
طبیعتا محدوده ارتباط دختر و پسر در دوران نامزدی (دورانی که عقد رسمی صورت نگرفته ) بسته به فرهنگ خاص هر خونواده متفاوته
بعضی با وجود محرم بودن طرفین هرگونه ارتباط جسمی رو به بعد از عقد رسمی (دائمی )موکول میکنند
که احتمالا با این روش بدون دخالت عواطف و احساسات و احیانا هیجانات ناشی از روابط هرچند سطحی اولیه ، شناخت دقیق تری صورت میگیره
اما اگر زمان نامزدی طولانی تر باشه (مثلا بیشتر از شش ماه ) داشتن روابط محدود اجتناب ناپذیره
با این توصیفات به نظر شما محدوده زمانی دوران نامزدی و محدوده ارتباط در این دوران باید چگونه باشه ؟
-
نقل قول:
با اجازه دختر مهربون
خواهش میکنم. :72: من جوابمو گرفتم تقریبا. البته اگه دوستان بازم نظری داشتن استقبال میکنم.:72:
در مورد سوالی که پرسیدی،
نظر من در مورد طول زمان نامزدی (که با توجه به تعریفی که کردی گفتی عقد دائم صورت نگرفته ولی عقد موقت صورت گرفته) :
من هیچ وقت قانع نشدم که چرا مدت زمان نامزدی باید زیاد باشه. اگه برای شناخت بیشتر هست (که مثلا بتونن راحت تر با هم صحبت کنن یا آقای داماد بتونه عروس خانم رو بدون حجاب ببینه)، حداکثر یکی دو هفته کافیه. بعدش میتونن عقد دائم بخونن تا مشکلی از جهت روابط براشون پیش نیاد.
کلاً صورت مساله رو پاک کردم فکر کنم :D
-
بستگی داره که چقدر طرف مقابل رو می شناسی.
اگر از قبل همدیگر رو می شناسید، شاید دوران نامزدی خیلی طولانی نباشه.
حقیقتش چون تجربه ای نداریم، نمی تونیم نظر قطعی بدیم :)
باید همه مون ازدواج کنیم، بعد بیایم نظر بدیم! :311:
ولی فکر می کنم بالاخره قبل از عقد 6 ماه شناخت لازمه.
حالا مدتی از این 6 ماه صرف خواستگاری و رفت و آمدهای خانوادگی می شود.
بالاخره زمانی هست که پسر و دختر می نشینند و با هم صحبت می کنند.
وقتی این دوران با موفقیت سپری شد، فکر می کنم لازمه که وارد مرحله بعدی بشیم.
یعنی مثل دو تا دوست با هم بیرون برویم. در محیط ها و موقعیت های مختلف همدیگر رو محک بزنیم.
نوع برخوردها رو ببینیم و خیلی چیزهای دیگه.
خب فکر می کنم این دوران، دوران نامزدی هست.
به این خاطر که دیگه عروس داماد هم به هم محرم بشوند که این رفت و آمد ها مشکلی نداشته باشه.
به نظر من هم نباید در این دوران رابطه ی جنسی باشه. به خاطر اینکه این رابطه جنسی زود هنگام مراحل شناخت رو تحت تاثیر قرار میده و کلاً مسیر رو منحرف می کنه.
و کلاً ابراز احساسات هم بهتر هست که کنترل شده باشه. نه اینکه اصلاً نباشه، ولی کنترل شده.
به این خاطر که در این مرحله آدم باید ببینه که طرف مقابل از نظر احساسی در چه سطحی هست...
دیگر عقد و عروسی برای من یکی هست. یعنی عقد که می کنند دیگر همه چیز تمام شده و زن و شوهر هستند.
حالا اینکه مراسم عروسی رو کی بگیرند، و یا اصلاً بگیرند، دیگه مسئله اش جداست.
حالا دختر مهربون که گفتی 2 هفته برای نامزدی کافی هست، دوست دارم بدونم کلاً از زمان خواستگاری اول تا عقد رو چقدر وقت در نظر گرفتی؟ :)
-
من میگم یکی دو ماه کافیه
نقل قول:
در محیط ها و موقعیت های مختلف همدیگر رو محک بزنیم.
میشه یکی دو تا مثال بزنی،که چه شکلی محک بزنیم!
-
نقل قول:
حالا دختر مهربون که گفتی 2 هفته برای نامزدی کافی هست، دوست دارم بدونم کلاً از زمان خواستگاری اول تا عقد رو چقدر وقت در نظر گرفتی؟
به نظر من وقتی صیغه موقت خونده میشه، دو طرف کاملاً به ازدواج راضی هستن.
یعنی به مرحله ی صیغه موقت، زیاد به دید زمان آشنایی نگاه نمیکنم.
اگه به من باشه، زمان آشنایی (اولین خواستگاری تا عقد دائم) حدود دو یا فوقش 3 ماه خوبه.(اینو از روی تجربه ی ازدواج برادرم میگم. چون بعد از حدود 2، 3 ماه میدیدم داره زجر میکشه چون یه طرف، شدن بود و یه طرف، نشدن. ولی احساسی که باید بوجود نمیومد بوجود اومده بود) البته من برای خودم دارم میگم. چون منم خواهر همون برادر هستم. :) فکر نمیکنم بتونم یه رابطه رو حدود 7 ماه ادامه بدم و احساسی نشه.
حالا هر کس خودش و طرف مقابلش رو باید ببینه. من ترجیح میدم حواسم رو بیشتر جمع کنم و کاری که بقیه ممکنه توی مدت زمان بیشتری انحام بدن رو سریعتر انجام بدم. تا بتونم توی زمان کمتری تا جایی که میتونم بشناسمش.
اینم بگم برای مدت زمان صیغه موقت (همون نامزدی ای که شما میگین) حق انتخابی ندارم:) پدرم اصلا به صیغه اعتقادی نداره!
این نظری هم که برای خارپشت عزیز نوشتم، نظر دکتر شاهین فرهنگ بود که چون پشتش دلیلی بود که قانعم کرد، معتقدم این مدت یکی دو هفته لازمه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
به نظر من هم نباید در این دوران رابطه ی جنسی باشه. به خاطر اینکه این رابطه جنسی زود هنگام مراحل شناخت رو تحت تاثیر قرار میده و کلاً مسیر رو منحرف می کنه.
و کلاً ابراز احساسات هم بهتر هست که کنترل شده باشه. نه اینکه اصلاً نباشه، ولی کنترل شده.
به این خاطر که در این مرحله آدم باید ببینه که طرف مقابل از نظر احساسی در چه سطحی هست...
نه منظورم رابطه جنسی نبود
وقتی قراره شش ماه یا حتی یه سال نامزد باشن قطعا نمیشه به ابراز احساسات کلامی اکتفا کرد
بوسیدن یا نوازش و در کل روابط محدود خواسته یا ناخواسته صورت میگیره
من فکر میکنم اگه از همون ابتدا این محدوده تعریف بشه هر دو طرف ارامش خاطر بیشتری دارن
تا اینکه بخوان احیانا روابط پنهانی داشته باشن
-
نقل قول:
وقتی قراره شش ماه یا حتی یه سال نامزد باشن قطعا نمیشه به ابراز احساسات کلامی اکتفا کرد
خارپشت عزیز، باور کن 6 ماه و یک سال و اینا خیلی زیاده برای صیغه موقت!
قطعا رابطه خیلی پیش میره توی یک سال. جلوشو هم نمیشه گرفت!
شما چرا اصرار داری، یا چه مشکلی هست که باید انقدر طولانی باشه؟!
-
یه سوال داشتم با اجازه اقای خارپشت
البته قبلش بگم منم بادختر مهربون موافقم یکسال خیلی زمان زیادیه،کسی که این همه تعلل کنه،حتما خیلی سختگیره و وسواس داره
و اینک سوال:
اقایون !
اگه تازه عقد کرده باشین و هنوز جوهر عقدنامه خشک نشده،وسر خونه زندگیتون نرفتین،خانومتون بگه مثلا فلان ملک یا ماشین حالا هر چی،نصفشو بنام من کن چیکار میکنید؟
اینم اقا حامد نوشته بودن هر کی از اقایون و خانوما بلدن جواب بدن
نقل قول:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
من میگم یکی دو ماه کافیه
نقل قول:
نوع سوال پرسیدنت ترسناکه، انگار داری از متهم سوال می پرسی! :311:
خب ببین، دختر پسر چند جلسه با هم صحبت می کنند. هر کسی از خودش یک چیزهایی رو تعریف می کنه. اینکه تا چد حد این مسائل درست باشند رو آدم باید کنترل کنه.
مثلاً طرف به شما زبونی می گه که من همیشه مودب هستم. همیشه خونسرد هستم و ...
حالا این رو شما باید چک کنی. مثلاً یکبار با او بیرون بروی، ببینی در ترافیک چطور برخورد می کنه.
یا مثلاً با هم برید خرید، ببینی چطوری هست.
یا ببینی برخوردش در رستوران چه شکلی هست...
اینها همه مهمه. یا با دوستانش برید بیرون، ببینی با چه کسانی رفت و آمد می کنه!
خب اینها رو که دیگه قبل از نامزدی نمیشه انجام داد!
بعد از عقد هم که تقریباً دیگه دیره!
به نظر من زمان نامزدی برای این مرحله از شناخته.
اگر مخالفید، بگید! :)
( میگم گوش شیطون کر این تاپیک تنها تاپیکی هست که اجازه داریم بحث کنیم و به انجمن آزاد هم نمیره! :311: )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
من فکر میکنم اگه از همون ابتدا این محدوده تعریف بشه هر دو طرف ارامش خاطر بیشتری دارن
تا اینکه بخوان احیانا روابط پنهانی داشته باشن
البته یک سال به نظر من زیاده دیگه!
ولی خب.
(تو فیلم نان و عشق و موتور هزار 8 سال با هم نامزد بودند! :311:)
درسته، باید محدوده تعریف بشه. هر دو هم سعی کنند رعایت کنند.
قبول دارم که به هر حال نوازش یا بوسیدن صورت می گیره. بالاخره محرم هم هستند.
ولی نباید زیاده روی بشه. چون مراحل شناخت رو تحت تاثیر قرار میده.
یعنی بیشتر سعی کنیم که ناخواسته باشه :)
هر وقت دیگه از ناخواستگی در اومد، همان بهتر که زودتر عقد بکنند! :)
-
نه به اینکه این تاپیک انقدر خاک میخورد، نه به الان که فاصله زمانی هر سوال جند ساعت هم نمیشه:)
هی همه هم از همدیگه اجازه میگیرن :311: خب این همه مدت چرا سوالاتون رو تو دلتون نگه داشتید! :)
من فقط به این قسمت یه جواب بدم
نقل قول:
نقل قول:
(باز هم به نقل از دکتر شاهین فرهنگ):
مثلاً میتونی بری خونشون آلبوم خانوادگیشون رو ببینی والبته ایشون هم آلبوم شخصی شما رو ببینه. (اگه مثلا توی عکسای خانوادگیشون حجاب رعایت نمیشه ولی به شما گفته که رعایت میشه دستش رو میشه. یا اگه روابط خیلی آزادی با دخترای فامیل داشته باشه ممکنه توی عکسای خانوادگیش بتونی تشخیص بدی. کلاً چیزای زیادی از عکسا میشه دستگیرت بشه)
یا میتونی یهو گوشیش رو برداری و بگی میتونم عکساشو ببینم؟ و منتظر عکس العملش باشی.
الان میبینم که حامد عزیز هم نظرش رو گفته. همینایی که حامد هم میگه هم اضافه کن.
نقل قول:
میگم گوش شیطون کر این تاپیک تنها تاپیکی هست که اجازه داریم بحث کنیم و به انجمن آزاد هم نمیره!
هیسس! مگه نمیبینی lordhamed تو تالار تشریف دارن؟!
خدا به خیر بگذرونه!!
-
من هرچقدر مشکل رو بازتر میکنم حامد هم اپن تر موضع میگیره
بهتره دیگه ادامه ندم :)
فرض کنین یه شرایطی پیش میاد که شما مجبور میشین به نامزدی یکساله اون هم به شرط نداشتن هیچ نوع رابطه ای(حتی خیلی محدود ) تن بدین
ممکنه تو عقدنامه (موقت) هم این شرایط ذکر بشه
ایا پذیرش این شرایط عقلانیه ؟
در صورتی که توافق طرف مقابل رو در جهت خلاف اون شرایط بدست بیارین ، ایا داشتن روابطی پنهان از دید خونواده دختر از نظر اخلاقی و یا حتی شرعی مشکلی نداره ؟
ببخشین اینجوری میپرسم
خیلی حیاتی نیست ولی ذهنمو مشغول کرده
-
نقل قول:
نوع سوال پرسیدنت ترسناکه، انگار داری از متهم سوال می پرسی! :311:
:311:،کجاش ترسناکه:97:
بابا من خودم مثلا با یه غریبه حالا اگه خواستگار باشه خیلی مودبتر و محجوبتر رفتار میکنم تا تو خونه،یعنی میتونم عصبانیتمو پیش نومزده کنترل کنم ولی همون موقعیت تو خونه واسم بوجود بیاد،زود قاطی میکنم،یعنی میخام بگم میتونم نقش بازی کنم البته دور از جون،نظرتون چیه؟
نقل قول:
( میگم گوش شیطون کر این تاپیک تنها تاپیکی هست که اجازه داریم بحث کنیم و به انجمن آزاد هم نمیره! :311:)
حالا ببین میتونی این تاپیک فرهنگو منتقل کنی به انجمن ازاد :311:،یه همینجا رو واسه پرسش و پاسخ داریم:311:
جدیدا مدیرا زیاد شدن تاپیکا زود بزود قفل یا منتقل میشن
اون یکی سوالو هم جواب بده اقا حامد
چقدر سوال تو سوال شده،همه جا به نوبت:D:،بزارین سوال من جواب داده بشه، بعدخارپشت بحثتونو با حامد تا صبح ادامه بدین:311:،اخه من خوابم میاد:302:
-
از نظر شرعیش رو شک دارم بدون اشکال باشه (مخصوصا که میگی توی عقدنامه ی موقت، شرایط و محدودیت ها ذکر بشه) از یکی که وارده باید بپرسی.
داشتن رابطه توی این شرایط، شاید عواقبی هم داشته باشه خب!!
به نظرم اساساً قبول کردن این مدت زمان طولانی کار درستی نیست. ضمن اینکه بزرگترا هم شرایط رو درک میکنن و فکر کنم کمتر پدر و مادری باشن که به این شرایط راضی باشن! چه از طرف دختر خانم چه از طرف آقا پسر. یعنی همه میدونن شرایطی گذاشتن که به هیچ وجه ضمانت اجرایی ای نداره. (آخه مگه میخوان خودشون رو مسخره کنن!)
چون میگی این سوال خیلی برات حیاتی نیست، کلاً بیخیال لطفاً. :)
(من فردا بیام ببینم این تاپیک نیست، خودمو سر به نیست میکنم ها!:302: )
-
جون من با سرعت پست نزنین،من دو تا ارسال بالا رو هزار دفعه ویرایش کردم
دختر مهربون ممنون از مثالات:46:
میگم من یه تاپیک داشتم این سوالها خوراک اون تاپیکه اونجا هم بیایین نظر بدین تا کم رنگها هم بتونن نظر بدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
اقایون !
اگه تازه عقد کرده باشین و هنوز جوهر عقدنامه خشک نشده،وسر خونه زندگیتون نرفتین،خانومتون بگه مثلا فلان ملک یا ماشین حالا هر چی،نصفشو بنام من کن چیکار میکنید؟
اینطور که قضیه رو شرح دادی، مشخصه که این برخورد به نظر آدم زشته!
تقسیم اموال به دست آمده بعد از ازدواج یک موضوعی هست که می شود راجع بهش صحبت کرد. به هر حال اگر حد متوسط جامعه رو در نظر بگیریم، یک زوج بالاخره یکروز موفق می شوند خانه خودشون رو بخرند. اون موقع فکر می کنم کار خوبی هست که 3 دونگ 3 دونگ بشه.
ولی حالا اینکه مثلاً من از قبل از ازدواج یک ماشینی دارم. بعد به قول شما هنوز جوهر عقد نامه خشک نشده همسرم بگه این رو نصفش رو به نام من کن... به نظرم کار خوبی نیست. دلیلش رو ازش می پرسم. شاید با توجه به دلیلی که میاره این کار رو هم بکنم. ولی به نظرم این برخوردش قشنگ نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
فرض کنین یه شرایطی پیش میاد که شما مجبور میشین به نامزدی یکساله اون هم به شرط نداشتن هیچ نوع رابطه ای(حتی خیلی محدود ) تن بدین
ممکنه تو عقدنامه (موقت) هم این شرایط ذکر بشه
ایا پذیرش این شرایط عقلانیه ؟
در صورتی که توافق طرف مقابل رو در جهت خلاف اون شرایط بدست بیارین ، ایا داشتن روابطی پنهان از دید خونواده دختر از نظر اخلاقی و یا حتی شرعی مشکلی نداره ؟
حقیقتش درست منظورت رو متوجه نمیشم.
اولاً اگه یک شرایطی پیش بیاد که من مجبور بشم یک سال نامزد باشم، پس شرایطی خاص هست. حالا دیگه در این شرایط خاص باید صبر و تحمل رو بالا برد.
این که می گی پذیرش این شرایط عقلانی هست یا نه رو نمی دونم.
یعنی مثلاً شاید نمونه اش این باشه:
من یک دختری رو پسند می کنم. مراسم خواستگاری هم انجام میشه.
بعد ولی مثلاً هنوز پسر باید 1 سال بره سربازی. یا مثلاً به دلیل شرایط مالی یا خانوادگی مراسم عقد می افته برای یک سال دیگه.
خب در این مدت می توانند به هم قول بدهند که با کس دیگری ازدواج نکنند. شاید حالا نامزد کردن برای این مسئله باشه. کمی باید این شرایط خاصت رو تعریف کنی :)
وگرنه خب اگر مراحل شناخت صورت گرفته، حداقل یک عقد رسمی بکنند... مراسم رو بگذارند برای یک سال دیگه...
هر چند که گفته میشه اگر شرایط ازدواج ندارید، پس بهتر هست که فعلاً دست نگه دارید...
بعد هم در رابطه با روابط مخفیانه. وقتی میگی توی عقد نامه حدود روابط ذکر می شه، پس باید این حدود رعایت بشه. یعنی برای گذشتن از این مرزها دوباره به اجازه پدر احتیاج هست!
هر چند که دقیقاً از نظر شرعی نمی دونم که واقعاً امکان گذاشتن حدود برای دو نفر که عقد موقت کردند هست یا نه!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
هر چند که گفته میشه اگر شرایط ازدواج ندارید، پس بهتر هست که فعلاً دست نگه دارید...
بعد هم در رابطه با روابط مخفیانه. وقتی میگی توی عقد نامه حدود روابط ذکر می شه، پس باید این حدود رعایت بشه. یعنی برای گذشتن از این مرزها دوباره به اجازه پدر احتیاج هست!
هر چند که دقیقاً از نظر شرعی نمی دونم که واقعاً امکان گذاشتن حدود برای دو نفر که عقد موقت کردند هست یا نه!!
قرار نیست از مرزها عبور کنن !!
فقط همون روابط محدود و مثلا نداشتن حجاب کامل برای دختر
اگه طرفین رضایت داشته باشن اما خونواده دختر با این قضیه مخالفت کنه
قطعا این روابط به صورت پنهانی دنبال میشه
ایا رضایت خونواده دختر برای این روابط محدود هم لازمه ؟
فکر نمیکنم از نظر شرعی مشکلی داشته باشه چون به هم محرمن
بیشتر برداشتی که ممکنه از این رفتار و عقلانی بودن اون ممکنه بشه مدنظرمه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
اینم بگم برای مدت زمان صیغه موقت (همون نامزدی ای که شما میگین) حق انتخابی ندارم:) پدرم اصلا به صیغه اعتقادی نداره!
اول این رو بگم که فقط شما تنها نیستی. خیلی از پدرها اعتقادی به این مسئله ندارند! :)
فکر کنم شایانا در این رابطه یک تاپیک داشت و کمی راجع به این مسئله صحبت کردیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
قرار نیست از مرزها عبور کنن !!
فقط همون روابط محدود و مثلا نداشتن حجاب کامل برای دختر
اگه طرفین رضایت داشته باشن اما خونواده دختر با این قضیه مخالفت کنه
قطعا این روابط به صورت پنهانی دنبال میشه
ایا رضایت خونواده دختر برای این روابط محدود هم لازمه ؟
اگر واقعاً میشه عقد موقت با شرط و شروط کرد، معلومه که رضایت لازمه!
یعنی مثلاً پدر میگه من شما رو به نامزدی هم در میاورم که مثلاً با هم بیرون می رید و اینها مشکلی نباشه. ولی نمی خوام که از این مرزها بگذرید.
اگر پدر چنین شرطی بگذاره، و اگر واقعاً از نظر شرعی گذاشتن چنین شرطی صحیح هست (چون کمی به نظرم عجیبه!)، پس اونها هم اجازه ندارند از این مرز بگذرند.
کلاً فکر می کنم پدر مادری که نگران این مسئله هستند، خودشون اونقدر حواسشون جمع هست که اینها رو تنها نگذارند! :)
مگه ندیدی یک بچه کوچیک همراهشون می فرستند! :311:
بچه ها فکر کنم فردا از خواب بیدار شیم، این تاپیک دیگه اینجا نباشه! فرهنگ ما رو ببخش! :)
راستی به نظرتون چطوره که همه با هم همزمان شارژ انجمن آزاد بگیریم، برای 1 ماه؟!
یعنی هماهنگ کنیم، همزمان بگیریم. وگرنه اگه یکی تنهایی بگیره، بره اونجا تنهایی تو تاریکی و سوز و سرما چی کار کنه؟! :)
-
[quote=hamed65]
نقل قول:
اول این رو بگم که فقط شما تنها نیستی. خیلی از پدرها اعتقادی به این مسئله ندارند! :)
فکر کنم شایانا در این رابطه یک تاپیک داشت و کمی راجع به این مسئله صحبت کردیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
کلاً فکر می کنم پدر مادری که نگران این مسئله هستند، خودشون اونقدر حواسشون جمع هست که اینها رو تنها نگذارند! :)
مگه ندیدی یک بچه کوچیک همراهشون می فرستند! :311:
حالا اومدیمو این طرفین قصه ما این بچه رو هم پیچوندن اونوقت تکلیف چیه ؟؟؟؟؟
بچه ها فکر کنم فردا از خواب بیدار شیم، این تاپیک دیگه اینجا نباشه! فرهنگ ما رو ببخش! :)
راستی به نظرتون چطوره که همه با هم همزمان شارژ انجمن آزاد بگیریم، برای 1 ماه؟!
یعنی هماهنگ کنیم، همزمان بگیریم. وگرنه اگه یکی تنهایی بگیره، بره اونجا تنهایی تو تاریکی و سوز و سرما چی کار کنه؟! :)
کاملا پایه ام
من و حامد هستیم بقیه هم اعلام امادگی کنن
تاریخشو بعدا اعلام میکنیم :)
-
تذکر :
با توجه به مضامین تاپیک ، این موضوع در روزهای آتی، به انجمن هم وزن خود ( انجمن آزاد ) منتقل خواهد شد .
-
آقای لرد حامد،
فقط از پست 207 به بعد سوالی مطرح شد که بحث برانگیز بود.
اگر نگاهی به بقیه ی این تاپیک بیاندازید، فقط پرسش و پاسخ است و دلیلی ندارد که بخواهد به انجمن آزاد منتقل شود.
یکی از اهداف این تاپیک این بوده که اعضا برای هر سوال کوچکی مجبور نباشند یک تاپیک جدید ایجاد کنند.
اگر موافق هستید از پست 207 به بعد رو پاک کنید و بگذارید این تاپیک در اینجا بماند.
این تاپیک یکی از تاپیک های خوب و موفق همدردی بوده و حیف هست که منتقل بشود.
ما هم از این به بعد در پست های خودمون در این تاپیک دقت بیشتری می کنیم تا دیگر بحث پیش نیاید.
با تشکر.
-
با سلام
تکرار خالی از لطف نیست :
قوانین تالار به اختصار شماره :
11-ارسال پستهای بی محتوا ممنوع
لطفاً در صورتي که جواب يک سوالي را نمي دانيد از ارسال مطالبي که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( يا سوال ) شود خودداري فرماييد. در صورتي که بحث خاصي داريد مي توانيد براي خودتان يک بحث عمومي باز کنيد.
14-دقت در انتخاب انجمن مربوط به سوال، دقت در انتخاب عنوان مشخص و صریح برای مطلب خود
لطفا"در هنگام ایجادتاپیک یا مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نماییدو از مطرح کردن سوالات خود در انجمن های نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید. همچنین برای تاپیک خود عنوانی واضح و روشن که به محتوای مطالبتون مرتبط می شود ، انتخاب فرمایید و از عناوین کلی مثل : کمکم کن، یه موضوع جالب و .... اجتناب فرمایید.
23 - پرهیز از بحث و چالش های سیاسی، اعتقادی، اجتماعی، .....
با توجه به اینكه منابع مالی و انسانی این تالار محدود هست، ظرفیت گسترش مفاهیم غیر روانشناختی در این تالار وجود ندارد. و پیشنهاد می گردد برای اینگونه مسائل به سایت های دیگر مراجعه فرمائید.لذا هر گونه تاپیك یا پستی كه به چالش های سیاسی ،اعتقادی، اجتماعی یا .... منجر شود، بدون هیچ هشداری سریعا حذف و حساب كاربری عضو خاطی مسدود می گردد.
24- اختیارات مدیران .
آدرس اينترنتي شما (آي-پي) نيز در تمامي پست هاي شما براي سهولت و تحت تعقيب قرار دادن شما پس از تخلف ، ذخيره ميشود . همچنین مديران و مسولان سايت مي توانند در هرزمان كه صلاح ديدند ، هرتاپيکي را در هر زماني پاك ، تصحيح ، جابه جا نموده و يا ببندند. و هر کاربری توجه به این قوانین به عضویت این تالار در آمده است و حق هر گونه اعتراضی را از خود سلب می کند.
------------------------------------
دوستان ، بحث های در این باب ، با توجه به شناختی که از تالار دارید ، در انجمن آزاد باید شکل بگیرد .:305:
مباحث را حذف نمی کنم تا حقی از شما ضایع نگردد اما در آینده حتما نسبت به این موارد سخت گیرانه تر عمل کنید . از شما توقع دیگری می رود :305:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord.hamed
دوستان ، بحث های در این باب ، با توجه به شناختی که از تالار دارید ، در انجمن آزاد باید شکل بگیرد .:305:
مباحث را حذف نمی کنم تا حقی از شما ضایع نگردد اما در آینده حتما نسبت به این موارد سخت گیرانه تر عمل کنید . از شما توقع دیگری می رود :305:
با تشکر از آقای لرد حامد به خاطر توضیحاتی که دادید.
در رابطه با اونچه مربوط به پست های دیروز من در این تاپیک می شود باید بگم که کمی بی دقتی کردم. اگر این پست های من رو پاک کنید، هیچ اشکالی ندارد.
امیدوارم که به خاطر بحث دیروز، کل این تاپیک منتقل نشود.
با تشکر فراوان از شما.
-
چقدر برات مهمه اگه متوجه بشی همسر اینده ت به عنوان تفریح از قلیون استفاده میکنه؟
ایا ممکنه به این دلیل ازش صرف نظر کنی ؟
پسر یا دختر بودن در این مورد تفاوتی میکنه ؟
مثلا اگه ببینی یه دختر داره از قلیون استفاده میکنه در موردش قضاوت خاصی میکنی ؟
یا حتی ممکنه خودت بخاطر نگاه دیگران بهش دست نزنی !
همه این سوالات رو در مورد سیگار هم جواب بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
چقدر برات مهمه اگه متوجه بشی همسر اینده ت به عنوان تفریح از قلیون استفاده میکنه؟
بعد از چند وقت سلام
قلیون : من از قلیون خوشم نمی یاد , شاید یک دلیلش این باشه که جمع هایی که تاحالا دیدم دور هم می شینن قلیون می کشن جو جالبی نداشته
از طرفی کمتر دیدم کسی تنهایی بشینه قلیون بکشه , حالا اگه کسی یکی از تفریحاش این باشه طبق ذهنیت من یعنی حضور در یک جمعی که من نمی پسندم بنابراین خوشم نمی یاد
سیگار : کلا از دود خوشم نمی یاد ولی ذهنیتی که نسبت به قلیون دارم نسبت به سیگار به اون شکل ندارم
قلیون : برام مهمه که کجا و با کیا می کشه بسته به جوابش بله خیلی ممکنه
سیگار : به صرف سیگار کشیدن نه ولی برام جالبه که چرا می کشه , وقتی کسی کاریو انجام می ده که همه می دونیم منفیه و ضرر داره دلائل انجامش برام مهمه
قلیون : قضاوت نمی کنم ولی احتمالا یکم جا می خورم
سیگار : قضاوت نمی کنم تعجب هم نمی کنم
قلیون و سیگار : نه بقیه نگاه بکنن یا نکنن من خوشم نمی یاد :)
کلا اگه کسی به من بگه به عنوان تفریح قلیون یا سیگار می کشه برام این سوال پیش میاد که با وجود این همه تفریح جالب و بی ضرر که تو دنیا هست چرا اینقدر سلیقه به خرج داده! :)
همه این سوالات رو در مورد سیگار هم جواب بده
-
قلیون: بستگی داره که هر چند وقت یکبار باشه. من خودم اصلاً نمی کشم.
حقیقتش دوست ندارم مثلاً باهم بیرون بریم، بعد اون بخواهد قلیون سفارش بده، بکشه!
حالا مثلاً اگر بفهمم با دوستهاش بیرون رفته، همگی دور هم قلیون کشیدند، من چیزی نمی گم. هر چند که به نظرم جالب نیست.
ولی اگه اینطور باشه که یکی از تفریحاتش این باشه و مثلاً ماهی یکبار بخواهد بکشه، من ازش می خواهم کنار بگذاره.
سیگار: اصلاً حرفش رو نزن!!
قلیون: فکر کنم بالا جواب رو دادم.
سیگار: بله! حتماً! :)
سوالت رو درست متوجه نمی شم. ولی من خودم نه سیگار می کشم نه قلیون.
قضاوت خاص که نه. خواهر من هم قلیون دوست داره. ولی مثلاً در کل سالی 3-4 بار قلیون می کشه. برای همین اگر ببینم یکی داره قلیون می کشه قضاوتی نمی کنم. به خصوص که توی ایران هم اصلاً انگار قلیون کشیدن مد شده. یعنی برای مردم بین قلیون و سیگار خیلی فرقه!
اگه ببینم یک دختر سیگار می کشه، بدم میاد.
پسر هم همینطور.
من اصلاً دوست پسر سیگاری هم ندارم.
بدم میاد.
نه، کلاً بدم میاد.
اعتیاد آوره، برای بدن ضرر داره، بوی بد می گیری، دندان ها زرد می شن، خرج بیخوده، ...
واقعاً نمی دونم چه سودی داره؟!
-
برداشت های شما و پاسخ های شما در موارد زیر چیست !
1. عروسی در ماشین عروس ، با صدای ضبط بلند در حال رقصیدن است . برداشت شما چیست ؟
2.با دختری بی نماز و غیر محجبه آشنا شده اید . بخاطر ازدواج با شما محجبه و نماز خوان شده است . آیا می توانید اعتماد کنید ؟
3.بعضی ها روی زیبایی تاکید زیادی دارند و در ازدواج ، صرفاً زیبایی برایشان ملاک است. آیا این درست است ؟
4.دختری با فردی ازدواج کرده و مرد به او گفته پیش خانواده اش بی حجاب باشد . چه کار باید کرد ؟
5.خواستگاری دارید که نماز نمی خواند و قول داده که بعد از ازدواج بخواند.با توجه به اینکه نماز برای شما مهم است ، آیا می توان روی این قول حساب کرد ؟
6.می خواهید از دختری که به خواستگاریش رفته اید ، سوال کنید که آیا با کسی دوست بوده یا نه . از چه راهی وارد می شوید ؟
7.میخواهید با دختری ازدواج کنید که از لحاظ قد و قامت خیلی از شما کوتاه تر است این اشکال دارد؟
--------------
این موارد بخشی از سوالاتی بود که از طریق پیام ها و ایمیل ها برایم ارسال شده بود .
-
نقل قول:
برداشت های شما و پاسخ های شما در موارد زیر چیست !
احتمالا ادم مقیدی نیست خیلی هم خوشحاله که بالاخره شوهر کرده
2.با دختری بی نماز و غیر محجبه آشنا شده اید . بخاطر ازدواج با شما محجبه و نماز خوان شده است . آیا می توانید اعتماد کنید ؟
قطعا اگه صرفا به خاطر ازدواج با من یا هر کس دیگه ای باشه خیلی قابل اعتماد نیست
ممکنه سر کوچکترین درگیری یا اختلافی به همه چی پشت پا بزنه
3.بعضی ها روی زیبایی تاکید زیادی دارند و در ازدواج ، صرفاً زیبایی برایشان ملاک است. آیا این درست است
راجع به این قضیه خیلی صحبت شده ، زیبایی نباید تنها معیار یا حتی اولین معیار باشه
اما قطعا جز اولویت هاست
4.دختری با فردی ازدواج کرده و مرد به او گفته پیش خانواده اش بی حجاب باشد . چه کار باید کرد ؟
از نظر شرعی ایشون مجبور نیستن برای کسب رضایت همسر کاری برخلاف اعتقادات دینیشون انجام بدن
احتمالا باید با کسب مهارت های لازم و تلاش زیاد با همسرشون به توافق برسن
5.خواستگاری دارید که نماز نمی خواند و قول داده که بعد از ازدواج بخواند.با توجه به اینکه نماز برای شما مهم است ، آیا می توان روی این قول حساب کرد ؟[/color]
دختر بی نماز یا پسر بی نماز فرقی نمیکنه ، عقیده ای که به خاطر ازدواج با کس دیگه به وجود بیاد قابل اعتماد نیست
6.می خواهید از دختری که به خواستگاریش رفته اید ، سوال کنید که آیا با کسی دوست بوده یا نه . از چه راهی وارد می شوید ؟
برای اینکه با طرز فکر دختر اشنا بشین باید مستقیما راجع به این موضوع بحث کنین و اون رو به چالش بکشین
برای اینکه از سوابق خونوادگیش مطلع بشین میتونین از اطرافیانشون پرس و جو کنین و با هم رفت و امد داشته باشین
برای اینکه مطمئن بشین حرف و عمل دختر خانم یکی هست راهی ندارین جز اینکه به خدا توکل کنین و خودتون هم پاک باشین
7.میخواهید با دختری ازدواج کنید که از لحاظ قد و قامت خیلی از شما کوتاه تر است این اشکال دارد؟
اگه غیر طبیعی باشه و تمسخر یا نگاه های پرسشگر دیگران رو برانگیخته کنه بله اشکال داره
اما اگه بشه با نوع کفش و مدل لباس قضیه رو حل کرد فکر نمیکنم مشکلی باشه
البته من به شخصه دوست دارم همسرم قدبلند باشه اولویت نیست ولی جز معیارهای زیباییه
--------------
این موارد بخشی از سوالاتی بود که از طریق پیام ها و ایمیل ها برایم ارسال شده بود .[/color]
به افتخار حضور جناب لرد حامد :104:
-
البته خارپشت خیلی خوب پاسخ داد.
ولی چون لرد حامد افتخار داده و به این تاپیک سر زده، حیفم اومد پاسخ ندم! :)
آدم میگه خب عروسیشه... بگذار خوشحال باشه.
اینکه در مورد عروس خودم چی فکر می کنم، نمی دونم...
بستگی داره که پوشش چطوری باشه و "رقصیدن" در چه حدی باشه! :)
اگر واقعاً ببینم که ایمان آورده و با میل و اعتقاد این کار رو انجام میده، خیلی خوشحال می شم.
ولی اگه فقط به خاطر من باشه، زیاد نمی تونم روش حساب باز کنم. چون شاید 1-2 سال بعد خسته بشه و همه چیز رو کنار بگذاره.
3.بعضی ها روی زیبایی تاکید زیادی دارند و در ازدواج ، صرفاً زیبایی برایشان ملاک است. آیا این درست است ؟
نه، اشتباه است. زیبایی فقط یکی از معیارهاست.
آقا باید این شرط رو قبل از ازدواج مطرح می کرده. بعد از ازدواج دیگه چنین اجازه ای ندارد.
جلسه ی اول نمی پرسم. می گذارم کمی بگذره. کم کم می بینم خودش راجع به ارتباط با پسرها چطور صحبت می کنه. سعی می کنم بدون اینکه بهش بگم که من روی این مسئله حساسم، متوجه بشم که اهل این رابطه ها بوده یا نه.
بعد هم که باید تحقیق کرد.
و آخرسر هم به خودش میگم که این مسئله برام مهمه و ازش می خوام که واقعیت رو بگه.
قد و قامت هم قسمتی از زیبایی هست. حال اگر مثلاً 30 سانت اختلاف قد باشه، نمیشه.
برای بعضی ها مهم نیست، برای بعضی ها مهمه.
من ترجیح میدم همسرم حدوداً 10 سانت از خودم کوتاهتر باشه.
ولی همونطور که گفتم این فقط یکی از معیارهاست. ممکنه که با کسی ازدواج کنم که قدش کوتاهتر از این باشه، ولی به جاش نقاط مثبت دیگری داشته باشه.
از سوالهای شما متشکرم.
-
سلام
اولش من به نوبه ی خودم باید یه معذرت خواهی داشته باشم.:72:
بعد یه تشکر هم از مدیران عزیز دارم، مخصوصاً جناب لرد حامد :72:
اما سوال من:
از آقایون:
اگه برای جلسات اولیه ی خواستگاری (مثلاً تا جایی که نظرت کاملاً مشخص بشه) پدرت در خواستگاری اومدن، شما رو همراهی نکنه (یعنی بگه شما (با مادر) تشریف ببرید صحبتاتون رو بکنید هر وقت قطعی شد منم میام. و درحالیکه امکانش رو داره همراهت نمیاد) شما چه حسی پیدا میکنی؟
به نظرت این روش خوبه؟ بده؟ فکر میکنی خانواده دختر خانم چه حسی پیدا میکنن؟
از خانما:
اگه خانواده ای که به خواستگاری شما میان، این طرز فکر رو داشته باشن و به این روش عمل کنن شما چه حسی پیدا میکنی؟
خوبه؟ بده؟ اصلاً شاید برات اهمیتی نداشته باشه؟
-
سلام من هم معذرت میخام
نقل قول:
اگه خانواده ای که به خواستگاری شما میان، این طرز فکر رو داشته باشن و به این روش عمل کنن شما چه حسی پیدا میکنی؟
احتمالا ناراحت میشم،حالا نمیدونم چند جلسه برا اشنایی ابتدایی طول بکشه
ولی دوست دارم حداقل یکی دو بار خودشو نشون بده
-
بنظر من بهتره در جلسات اولیه جز داماد، فرد نامحرم (نسبت به عروس )دیگه ای در خواستگاری حضور نداشته باشه
مگه اینکه دختر و پسر قبل از این با هم اشنایی داشته باشن و صحبت های اولیه مطرح شده باشه
فضای خواستگاری نباید خیلی سنگین و نفس گیر باشه (حضور پدران عروس و داماد باعث ایجاد یه همچین شرایطیه )
قطعا پدر داماد هم باید بعد از جلسات اولیه (دو یا سه جلسه ) در بقیه مراسم ها حضور داشته باشه
و اگر نتونه در جلسات رسمی تر و یا حتی بله برون و عقد و . . . شرکت کنه ، قابل قبول نخواهد بود
این رفتار باعث رنجش خونواده عروس خواهد بود چراکه نوعی بی احترامی محسوب میشه
بنظر من خانواده دوطرف باید برای همه کاراشون استدلال داشته باشن و صادقانه دلایل رفتار نامتعارفشون رو بیان کنن
خود من هم پیشاپیش این مشکل رو دارم فکر میکنم باید علت عدم حضور پدرم رو در همون جلسات اول مطرح کنم
شاید بشه از این طریق انعطاف پذیری عروس و خونواده اش رو محک زد
در هر صورت منطق داشتن و صادق بودن اولین شرط کسب اعتماده
اما در مورد اینکه خودم چه حسی در قبال رفتار پدرم دارم
خب واضحه که ناراحت میشم و احساس میکنم سرنوشتم برای پدرم چندان با اهمیت نیست
مگه پسر ادم در طول عمرش چند بار ازدواج میکنه ، چی تو این دنیا مهم تر از پسر ادمه و . . . .
حس خیلی بدیه ولی همونطور که گفتم به میزانی که در پدرم صداقت و منطق ببینم از این احساس کم میشه
-
به نظر من هم به خصوص در یکی دو جلسه ی اول باید پدر و مادر هر دو طرف باشند.
ولی متاسفانه برای من این کار امکان پذیر نیست. یا پدرم نیست، یا مادرم :)
یعنی فقط یکبار رفتم خواستگاری، فقط با پدرم.
در آینده هم فکر کنم همینطوریها باشه...
-------------
یک سوالی از دختر خانم ها. (بیشتر از اینکه سوال باشه، درد و دله. چون اعصابم خورده! :))
شما اگه با برادرتون یا با همسر آینده تون بیرون برید، بعد برید یک جایی که درست آدرس رو بلد نیستید.
همسرتون حدوداً می دونه که اونجا کجاست. و مثل من مغروره و دوست نداره که از کسی آدرس بپرسه.
یعنی میگه اول بریم، اگه پیدا نکردیم، آدرس می پرسیم.
شما بهش اعتماد می کنین و دنبالش راه می افتید؟ حالا شاید مثلاً به احتمال 10-20% راه رو اشتباه برید.
یا اینکه (مثل خواهر من) هی میگید از یکی آدرس بپرس، و وقتی اون می گه بیا، حدوداً بلدم، شما می گید من حوصله گم شدن ندارم و خودتون می رید از یک مرد دیگه آدرس می پرسید؟! :)
تو رو خدا این کار رو نکنید. از این کار متنفرم!
آدم احساس می کنه خواهر (یا زن) آدم به هر آدم دیگه تو خیابون اعتماد داره، به جز به من!
-
دوستان گرامی،
به همدردی خوش آمدید،:72:
از اینکه از این محیط جالب و جذاب لذت میبرید بسیار خشنودم،
موفق باشید،:72:
کامران،
این پستم خیلی جدی شد الان؟
راستش موقع نوشتنش داشتم میخندیدم،:311:
الان نمیدونم چرا من هم تصمیم گرفتم به این سوالها پاسخ بدم، شاید چون دلم میخواست از من هم یک پست توی این تاپیک باشه...
نقل قول:
[color=#000080]برداشت های شما و پاسخ های شما در موارد زیر چیست !
--------------------------------
به نظر من این فقط نشون دهنده اینه که، اون دختر شاد هست و این به نظر من خیلی خوبه و براش عمیقا خوشحال میشم و آرزوی خوشبختی میکنم، همین،:72:
و البته در کلّ فکر میکنم، اگر من یا هر فردی برای چنین دختری حکم بی قیدی یا بی اخلاقی صادر کنیم، قبل از اینکه کسی رو متهم به بی قیدی یا بی ایمانی کنیم، یا در موردش قضاوت کنیم،
در چنین شرایطی، باید ابتدا در مورد بی قیدی و بی اخلاقی خودمون حکم صادر کنیم، که احتمالأ با کلی ادعا، به خودمون اجازه دادیم، به دختری با چنین شرایطی نگاه طولانی مدتی داشته باشم، که هم بفهمیم مثلا بی حجاب هست، هم اینکه داره میرقصه...
-------------------------------
----------------
بحث اعتماد نیست،
من فکر میکنم، حجاب، نماز و همه اعتقادات ما، معرفت میخواد،
بدون اون معرفت، هیچکدام اینها ارزش نداره...وّ بدون شک، کسی که بخاطر من یا هر فرد دیگری، اینها رو بخواد انجام بده، اون معرفت رو نداره...
ضمن اینکه این موضوع نشون میده، این فرد ثبات در اعتقادات و شخصیت نداره، و ممکن هست هر جایی یا تحت شرایط خاص، خیلی چیزها رو که الان وانمود میکنه بهشون اعتقاد داره، نه تنها نماز یا حجاب، بلکه در کلّ هر نوع اعتقادی رو فدا کنه...
در واقع، شخصا ترجیح میدم، به جای فردی که میخواهد به خاطره من نماز بخواند یا ...، با فردی ازدواج کنم که به این چیزها بی اعتقاد باشد، اما به همان چیزهایی که اعتقاد دارد، حالا هرچه که هست، واقعا اعتقاد داشته باشد، و در واقع از ثبات شخصیتی برخوردار باشد.
--------------------
----------------------
این بستگی به تعریف افراد از زیبایی داره،
با توجه به تعریفی که من از زیبایی دارم، به عقیده من پاسخ بله هست،
اما تعریف من از زیبایی، تنها به زیبایی ظاهر منحصر نمیشه...و در واقع زیبایی ظاهر درصد خیلی ناچیزی از آن را در بر میگیرد.
---------------------
---------------------------------------------
باید به چیزی که اعتقاد دارد عمل کند.
-------------------
.خواستگاری دارید که نماز نمی خواند و قول داده که بعد از ازدواج بخواند.با توجه به اینکه نماز
برای شما مهم است ، آیا می توان روی این قول حساب کرد ؟[/
color]
-------------------
از آنجایی که چند تایی خواستگار داشتم،:163::303::311:
این سوال رو پاسخ میدم؛
خیر اعتماد نمیکنم، سوال اینه، چرا تا الان نمیخوانده و حالا تصمیم گرفته بخواند؟ به خاطره من؟
اگر بله، به پاسخ من به سوال ۲ مراجعه کنید.
----------------------
-----------------------
پاسخ این سوال رو نمیدهم، چون اینجا محیطی هست که همه دسترسی دارن و ممکن هست باعث سو استفاده برخی افراد بشه.
--------------
-----------------
اگر طبق تعریفی که من از زیبایی دارم، زیبا و جذاب باشه، شخصا مشکلی نمیبینم.
-------------
خوش بگذرونین.،:72:
کامران
پینوشت: گویا من از قافله خیلی عقبم...:302:
--------------
این موارد بخشی از سوالاتی بود که از طریق پیام ها و ایمیل ها برایم ارسال شده بود .
-
نقل قول:
از خانما:
من دوست دارم جلسه اول و دوم که بیشتر قراره همدیگر را ببینیم پدرشون نباشه تا از لحاظ حجاب راحت تر باشم .
بعضی از خانواده ها جز رسومشون هست که جلسات اول پدر داماد نباشه .