-
RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
خواهش میکنم ادامه سوالام:
1)تا حالا چند صد تا خواستگار داشتی؟:D
2)بنظرت توی زندگی مشترک تحصیلات آقا اگه پایین تر از خانم باشه بده؟ خودت هم این معیار رو داری؟
3)فکر میکنی چه خطایی از همسر آیندت سر بزنه دیگه نمیتونی باهاش زندگی کنی؟ (البته خدای نکرده)
4)چند تا خواهر برادر داری ؟ رابطت باهاشون چه جوریه؟
5)دوست داشتی چند تا میبودین؟
-
خواهش میکنم ادامه سوالام:
1)تا حالا چند صد تا خواستگار داشتی؟
راستشو بخای تعدادش از دستم در رفته،بس که زیاد بودن،از ما که گذشت (ولی یادت باشه دختر مهربون هیچوقت همچین سوالیو از هیچ دختری نکنی :305: )منم میترسم بگم ریا بشه :D.پس این سوالو اینجا میگذارم و میگذرم.
2)بنظرت توی زندگی مشترک تحصیلات آقا اگه پایین تر از خانم باشه بده؟ خودت هم این معیار رو داری؟
در حالت کلی اره بده،به شخصه دیدم که اقایونی که خودشون تحصیلات دانشگاهی ندارن با کار و فعالیتهای اجتماعی خانم بیرون خونه زیاد موافق نیستن ولی استثنائاتی هم هست،خودم یه خاستگار داشتم دیپلم بود ولی هم کار وبارش خوب بید هم ادم متشخص و با اطلاعاتی بید ولی بدلایلی قسمت نشد،قبلا اگه میفهمیدم یکی دیپلمه هست همون اول جواب رد میدادم ولی بعد اون اقایکم فکرم عوض شده،اگه بیاد بررسی خواهم کرد.ولی خب دوس دارم حداقلش همسطح باشیم.
3)فکر میکنی چه خطایی از همسر آیندت سر بزنه دیگه نمیتونی باهاش زندگی کنی؟ (البته خدای نکرده)خیانت:97:
4)چند تا خواهر برادر داری ؟ رابطت باهاشون چه جوریه؟
خودت که میدونی یه چند تا برادر دارم،هی باهاشون مدارا میکنیم دیگه :316:،با یکی بزرگتر از خودم و کوچکتر از خودم بیشتر کل کل میکنیم،خیلی دوستشون دارم ،دیگه نمدونم اونا هم منو همونقدر که من دوستشون دارم دوستم دارن یا نه.ولی خب خیلی صمیمی نیستیم.
5)دوست داشتی چند تا میبودین؟
همینیکه الان هست.
-
شایا نا محترم سلام سو ا ل از شما
1ـچه خواننده موسیقی دوست دارید
2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
3ـ مهمترین مهارتی که در این تالار به اون دست یا فتی چی بوده
4ـ به چه میزان اطلاعات روانشناسی در زندگی شخصی ات کمک کرده است و تاثیر گذار بوده است
5ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
6ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
7ـ مهمترین هدف زندگی ات چیست
8ـ ایا به ارزوهای دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید
9ـ بدترین نمره ای که گرفتی کی بود و واسه چه درسی
10ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی خانم شیدا حاتمی بگوید
11ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
12ـ چه مطلب یا پستی در تالار برای شما خنده دار بود
13ـ چه غذایی دوست دارید
14ـبا لوله کتاب و زرشک یک جمله بساز
15ـبه یاد موندنی اهنگی که شنیدی
16ـیک جمله که در زندگی برایتان جا لب یا اموزنده و مفید بوده یا از ان ا لهام گرفته اید بیان کنید
17ـ وقتی غمگینی چه می کنی
18ـیک ضرب المثل بگوید
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
-
مجددا سلام شایانای عزیز.اول یه خبر بد بدم که آواتارتون رو خانوم مهتاب دارن:)
خب سوالا:
_شب رو بیشتر دوست دارین یا روز؟چرا؟
_ترجیه میدین یه همسر پولدار کم سواد داشته باشید یا یه همسر با سواد بی پول؟
_یه کتاب خوب بهم معرفی میکنید؟
_اگر بگن فقط یک روز دیگه زنده ای توی اون زمان باقیمانده چکارا میکنید؟
_راستی واقعابه نظر شما چرا بیشترین درصد استفاده از لوازم آرایشی متعلق به خانم های ایرانی هست؟
_سنی که توش هستین،بزرگترین حسن اش چیه؟
_با فمینیسم موافقی؟
_شما با اینکه حق طلاق رو به زن ها بدن موافقی؟
_یه رویای قشنگ و به یاد موندنی تون رو برامون تعریف میکنید؟
_ شخصیت مجازی دوستان زیر رو مختصر برامون تحلیل میکنی:
مدیر همدردی
فرشته مهربان
طاهره
بالهای صداقت
سارابانو
فرهنگ27
محمد ابراهیمی
حامد65
دختر مهربون
_به نظرت تالار همدردی تا چه حد تونسته به افراد کمک کنه؟
_اگر قرار بشه روزی همه اعضای همدردی یه جا جمع بشن،شما هم میاین؟مثلا توی یه نمایشگاه؟موقع دیدن اعضا عکس العملتون چیه؟
_وقتی خیلی خوشحالی میشین چه واکنشی نشون میدین؟
_وقتی خیلی عصبانی میشین چی؟
_بزرگترین نقطه ضعف شایانا رو برامون میگین؟:)
بر میگردم.حتماhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...0075801f77.png
-
خب شایانا جون
نوبتی هم باشه این دفعه نوبت توئه.
واما سوالها:
1- الان دراین سنی که هستی چه احساسی داری؟
2- آشپزی بلدی؟تاچه حدکدبانویی؟
3- زندگی روچه جوری می بینی؟
4- ازهمسرآینده ات چه انتظاری داری؟
5- قهوه تلخ رومی بینی؟نظرت چیه؟
6- دیدی بعضی ازدوستان تالاربعدمدتی دیگه خبری ازشون نیست،به نظرت چرا؟چه اتفاقی می افته؟
7- چه جوری باخدات درددل می کنی؟
8- بخوای گناهی روجبران کنی چیکارمی کنی؟
9- آواتور کدوم یک ازدوستان به نظرت پرمعناست؟
10- یه جمله درموردشیداحاتمی؟
11- با "کفش،نمکدان،تفنگ" جمله بساز.
12- تومجموعه تالارکی روبیشترازهمه دوست داری؟
13- تومدتی که اینجابودی کدوم یکی ازتایپیکها نظرت روجلب کرده؟
14- دوست داشتی جای یه شخصیت دیگه بودی؟
15- یه آرزوی محال...
16- دوست داری به کجاسفرکنی؟
17- چه جورشخصیتی رودوست داری؟
شایاناجان ببخشید خیلی شد.
-
یه کم توی مایه های سوالای خودت:
1) با کسی که میخوای ازدواج کنی، ازش میپرسی اگه خدای نکرده جنگ بشه میره یا نه؟ اگه گفت نه باهاش ازدواج نمیکنی؟ حتی اگه همه ی معیاراتو داشته باشه؟
2) حالا از یه زاویه دیگه، فرض کن ازدواج کردی(ایشالا) و جنگ شده(خدای نکرده). همسرت میگه من هر قولی وقت خواستگاری دادم یادم رفته. من نمیخوام برم. تشویقش میکنی بره؟ یا نه، حالا که واقعا جنگه تو هم بدت نمیاد نره؟
قشنگ خودتو بذار توی اون شرایط ها...
-
ای بابا
مثل اینکه بدون آواتار موندید.ناراحت نباشید من یکدونه قشنگش رو برات پیدا کردم.نظرت چیه؟
http://www.pakdelforum.biz/images/av...aultavatar.gif
خب چند تا سوال دیگه :
اگر بخوای توی یک برج 40 طبقه خونه بخری طبقه چندم رو انتخاب می کنی؟
اگر خواستگارت کچل باشه ولی همه چیز داشته باشه و خودش هم آدم معمولی باشه ، قبول می کنی؟
اگر خواستگارت فقط جلو پاش رو ببینه و اصلا به آینده فکر نکنه قبولش می کنی؟
ایول سوالای اینجوری چقدر باحاله.آخه من تا حالا خواستگاری ندیدم و شایدم نبینم:).باید خیلی باحال باشه
شبا ساعت چند می خوابی؟
کوه نوردی دوست داری،از اون برنامه هایی که می رن توی دل طبیعت و چند روز می مونن؟
سریال نگاه می کنی؟friends رو دیدی؟اگر دیدی نظرت راجع بهش چیه؟اگرم ندیدی حتما بخر ببین.
به نظرت آواتار فرهنگ 27 چه حیوونیه؟
به نظرت چرا فرهنگ 27 بیشتر از یکساله که عضو فرومه ولی هنوزم میگه 27 سالمه؟
به نظرت فرشته ی مهربان کجاست و چه شخصیتی داره؟مثل خدا فقط باید از روی آثارش (حذف و مدیریت پست ها) شناختش مگر نه خودش رو نمی بینی؟به نظرت روزی فرشته مهربان هم برامون پیامبر می فرسته؟اگر بفرسته کی رو انتخاب می کنه؟
عجیب ترین عضو فروم به نظرت کیه؟چرا؟
:72:
-
سلام به شایانا خانم،
چقدر سوال بی پاسخ مونده، باید سرعتت رو بالا ببری.
سرعت طزریق سوخت به صندلی داغ مثل اینکه خیلی زیاده... :)
من هم نباید از قافله عقب بمونم!
یادته از من سوالهای سخت می پرسیدی؟؟؟ :)
1- ها، این کروماتوگرافی که وَگفتی، اییییی یعنی چه؟ :)
2- فرق حقیقت و واقعیت رو می دونی؟
3- اگر خدایی نکرده مرگ مغزی بشی، حاضری اعضای بدنت رو هدیه بدی؟ البته فکر کنم این تصمیم رو باید از قبل گرفته باشی.
4- به نظرت پیشرفت تکنولوژی و علم واقعاً چقدر به بشریت خدمت کرده؟ البته درسته که ما به موفقیتهای خیلی بزرگ دست پیدا کردیم، ولی آیا خوشبخت تر هم شدیم؟ یعنی ما با این همه پیشرفت خوشبخت تر از مردم 500 سال پیش هستیم؟
5- می دونی یک LCD Monitor چه طوری کار می کنه؟ (این هم انتقام کروماتوگرافی :311:)
6- فکر می کنی چرا اکثر ایرانی ها متخصص مسائل سیاسی هستند (یعنی این ادعا رو دارند!) و دوست دارند بحثهای سیاسی کنند؟ (پاسخ سیاسی نده، بیشتر وارد بحث جامعه شناسی بشو :))
7- به نظرت بهشت چرا دیگه نمیاد همدردی؟
7- Cookies چیه؟ البته منظورم شیرینی نیست. (انتقام قانون مندلیوف :))
8- به نظرت من آدمی کینه ای هستم؟ :311:
اگه آره، پس تمام کاربران سایت رو به ترتیب حروف الفبا نام ببر! (نه شوخی کردم :311:)
9- راستی توی یکی از این تاپیکها آریکس راجع به عشوه گری صحبت می کنه. اینها رو از کجا یاد گرفته؟ :311: باید همگی بریم پیشش آموزش ببینیم.
10- خودت کله پاچه دوست داری؟ چشم چی؟
-
وقتی نوبت من بود یکی از سوالات هوای ابری یا آفتابی بود.منم یه توصیفی از چیزی که خوشم میاد دادم.ولی هرچی گشتم
نتوستم یه عکس از اون حالتی که می گم پیدا کنم.تا امروز که
به آسمون نگاه کنید چه تیرست ولی ساختمونا چه روشن.این دقیقن حالتی نیست که گفتم ولی
نزدیکه.بالاسرتون ابر تیره ولی خورشید از افق زمین زیر ابرو آفتابی کرده.
-
سلامshayana جان. امروز اومدم يه مقدار قوه ي تخيلتون رو تغذيه كنم. البته آروم آروم..... و اما سؤال ها:
1. حافظ ميگه حضوري گر همي خواهي از او غايب مشو!
به نظر شما چطور ميشه از حضور مد نظر حافظ غايب نشد، در حالي كه در جاي ديگري هم حضور داري؟
2. چطور ميشه با منيت مقابله كرد؟
3. ديشب در دلنوشته هام پاراگراف زير رو نوشتم:
"ديرگاهيست حكايت من، حكايت آن باغبانيست كه تمام روز را با خون دل كاشت، ليك چون شب شد، رخ ماه را ديد، ديوانه گشت و تمام نهال هايش را به آتش كشيد. ديگر خسته ام از اين كاشتن ها و سوزاندن ها، خسته ام از اين بي حاصلي... باري چاره اي ندارم، مجبورم بكارم! ترسم اگر نهالي طعمه ي حريق نداشته باشم، ديوانه شوم، خود را به آتش كشم!..."
فكر ميكنيد مشكل كار من چيه؟ چطور ميتونم نهال هامو به آتش نكشم و ازشون مراقبت كنم؟
4. نظرتون راجع به اين جمله چيه؟
" انسان فراموشكار جديد، نه ميتواند تصور خود و نه خدايش را بكند."
5. فكر ميكنم شما به موسيقي خيلي علاقه داريد. كدام جمله از كدام آهنگ رو خيلي دوست دارين؟
6. فكر ميكنيد پيش بيني هاي سال 2012 (نوستر آداموس) ميتونه حقيقت داشته باشه؟
7. نظريه چند جهاني رو ميدونيد؟ آيا قبولش دارين؟ اگر آره، فكر ميكنيد تو اون يكي جهان مشغول چه كاري باشيد؟
8. ميگن هر شخصي حداقل يه همزاد داره. فرضا حقيقت داشته باشه:
الف) فكر ميكنيد همزاد شما همين الان تو كدوم كشور مشغول چه كاريه؟
ب) اگر همزادتون رو جايي ببينيدش، عكس العملتون چيه؟
9. قضيه مسخ شدن رو اكثر دين ها از جمله اسلام و مسيحيت قبول دارند و به طور غير مستقيم بهش اشاره كردند، هندي ها هم كه جزء باورهاي اصليشونه! اگر واقعيت داشته باشه و قرار باشه اين واقعه براي شما اتفاق بيوفته، دوست دارين به كي يا چي مبدل بشين؟
10. يه جمله مناجات ادبي تراويده از قلم خودتون لطف ميكنيد؟
پيشاپيش ممنون از وقتي كه قراره براي پاسخ به سؤالها بذارين. خيلي دوست داشتم اذيتتون كنم، اما مثل اينكه ديگه قسمت نيست. انشاء ا... تو تاپيك هاي ديگه از خجالتتون در بيام. چون اذيت هاي من از قانون پايستگي تبعيت ميكنند، نه به وجود ميان و نه از بين ميرن. تنها از تاپيكي به تاپيكي ديگر منقل ميشوند.:311: اين شاخه گل تقديم به شما:
http://www.delijannews.com/wp-conten...11/03/گل.jpg
-
سلام شایانای عزیزم:
منم بپرسم منم بپرسم( آواتار قبلی سارا بانو...همون که یه هی ورجه وورجه می کرد... راستی سارای گل تالار کوش؟ ... )
1- کلاس چندی دخترم؟
2- مامان بابا می دونن اینجایی شما؟
3- یه جک بگو بخندیم
4- آخرین اس ام اسی که فرستادی چی بود؟ ( حریم خصوصی روی صندلی داغ به رسمیت شناخته نمی شه! شرمنده :D )
5- دنیا چه رنگیه؟
6- شایانا چه رنگیه؟
7- اگه بخوای به یه نفر نشون بدی خیلی دوستش داری چیکار می کنی؟
8- آهنگای رضا امیرخانی رو دوست داری؟ نظرت چیه در موردش؟
9- با چهار تا جمله این جمله ناتموم رو تموم کن:
یه روزایی هست که وقتی وایسی روبروی پنجره اتاقت و ...
10- می تونی واسه بچه ها قصه بگی؟ اصن یه بچه بدن دستت بگن دو ساعت نگهش دار، چیکارش می کنی؟
11- منو دوس داری؟ :D
12- هر کدوم از روزای هفته چه رنگی ان؟
13- یالا راستشو بگو ببینم کجا خیلی ضایع شدی؟ :P
14- بچه های کنار خیابونو دیدی چیز می فروشن؟ چیکار می کنی؟
15- حاضری کنار یه کارتون خواب بشینی و اگه چیزی تعارفت کرد بخوری؟
16- دنیا دست کیه واقعا؟
17- چندش آورترین کاری که تا حالا مجبور شدی بکنی؟
18- یه سوال از خودت بپرس بی زحمت.
-
اقای ابراهیمی محترم علیک سلام جواب هم از ما
1ـچه خواننده موسیقی دوست دارید
خواننده های زیادی رو دوست میدارم ولی هر اهنگی از هر کسی بشنوم که بهم ارامش و حال خوشی دست بده گوش میکنم،اینا رو بیشتر دوس دارم:شجریان ها،افتخاری،مختاباد،سالار عقیلی،علی رضا قربانی،خواجه امیری،رضا صادقی،اصفهانی،از خارجیا هم تعریف ماریا کری رو زیاد شنیدم.
2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
فوتبال البته بازی کردنشو ،تماشاشو زیا دوس ندارم
3ـ مهمترین مهارتی که در این تالار به اون دست یا فتی چی بوده
خیلی چیزا اموختم ولی نمیدونم عملی کردنش رو هم یاد گرفتم یا نه؟؟اینکه زودی قضاوت نکنم،وقتی مشکلی تو زندگی پیش میاد دست وپامو زود گم نکنم و صبر و شکیبایی رو چاشنی رفتارهام بکنم و خیلی چیزای دیگه.
4ـ به چه میزان اطلاعات روانشناسی در زندگی شخصی ات کمک کرده است و تاثیر گذار بوده است
نمدونم،به هر حال فکر ادم عوض میشه دیگه،فکر و باور هم اگه عوض بشه رفتار و اعمال هم به تبع اون عوض میشن،من الان نسبت به قبل خیلی بیشتر میدونم تو زمینه های رفتاری،ولی عملیاتی کردنش سخته.
5ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
انسانیت،نوعدوستی و...
6ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
توجهم زیاده،دوس دارم علمم روز بروز پیشرفت کنه ولی خب یکم تنبل تشریف دارم،معنویت هم دوس دارم طوری به خدا نزدیک بشم که داشتنش برام بقولی جبران همه نداشته هام بشه ولی هنوز راه زیادی در پیش است...خیلی از قافله عقبم.
7ـ مهمترین هدف زندگی ات چیست
.اینکه انسان باشم!!!
8ـ ایا به ارزوهای دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید
نه من بچه بیدم دوس داشتم بازیگر بشم ،دکتر بشم،هیشکدومو نشدم.ولی چرا یه ارزو داشتم که براورده شد اینکه ادم بزرگ شم(از نظر سنی)
9ـ بدترین نمره ای که گرفتی کی بود و واسه چه درسی
دانشگاه،روم به دیوار فیزیک1شدم1.75:Dالبته سرزنش نکنینا،کلا4نفر پاس شده بیدن،بقیه هم بغیر از ده نفرینا که بالای 5تا7 بیدن زیر5بیدیم،استادمون ما رو با دانشجوهای فیزیک اشتباهی گرفته بید
10ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی خانم شیدا حاتمی بگوید
باشد میگوید:Pاقای ابراهیمی اونطور که من دیدم خاطرش برا قدیمیای تالار خیلی عزیزه،برای ما هم همینطور به هر حال من تو تاپیکهای شما شرکت میکنم بهتونم دست مریزاد میگم،شیدا خانوم حاتمی هم که روی هر چی دختر خانومه سفید کرده،بسیار انسانی متشخص و محکم هستن ایشون.
11ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
خودتون،ولی چون فعلا شما نمیشه،دوس دارم گرین یا اریکس یا سارا بانو باشه.
12ـ چه مطلب یا پستی در تالار برای شما خنده دار بود
زیاد بودن،بعضی حرفای تسوکه که منو یاد داداشم میندازه(اینکه با اخوانش گروه میتی کمانو تشکیل داده بودن)،یه پستی هم اقای بی بی داشتن تو سوتی های خاستگاری،اونم خنده دار بود.
13ـ چه غذایی دوست دارید
قورمه سبزی
14ـبا لوله کتاب و زرشک یک جمله بساز
کتاب منو لوله کردی در حالیکه زرشک دستاتو قرمز کرده بود.(خیلی بیمزه شد)
[color=#0000CD]
15ـبه یاد موندنی اهنگی که شنیدی
دلگیر دلگیرم از غصه میمیرم،شبانگاهان تا حریم فلک،ای نسیم سحری،یاد تو در دل من طوفان به پا میکنه-خداحافظ خواجه امیری
16-یک جمله که در زندگی برایتان جا لب یا اموزنده و مفید بوده یا از ان ا لهام گرفته اید بیان کنید
اینکه تنها دو گروه هستند که نمیتوانند افکار خودشونو تغییر بدن،مردگان گورستان،دیوانگان تیمارستان.واسه همین سعی میکنم اگه یه طرز فکر غلطی دارم اونو تغییر بدم.
17ـ وقتی غمگینی چه می کنی
صحیفه سجادیه میخونم،با خدا گپ میزنم،تو کاغذ به خدا نامه مینویسم،اهنگ ملایم و اندوهناک گوش میدم،اشک میریزم.
18ـیک ضرب المثل بگوید
اب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب!
امیدوارم همیشه موفق باشید :72::72::72:
و همچنین:72::72:
-
مجددا سلام شایانای عزیز.اول یه خبر بد بدم که آواتارتون رو خانوم مهتاب دارن
سلام شیدا خانوم،من قلبم ضعیفه خبر بدو که اینجوری نمیدن .باید بگم منو این همه خوشبختی محاله محاله:302:
این اواتار پیدا کردنم واسه ما شده دردسر
خب سوالا:
_شب رو بیشتر دوست دارین یا روز؟چرا؟
نمیتونم بینشون فرق قائل بشم هر دو رو دوس دارم روزو برای کار و فعالیت،شبو برای استراحت ویه خواب راحت،امیدوارم همه وقتی سرمونو میزاریم رو بالش راحت و راضی از اون روزمون بخابیم.
_ترجیه میدین یه همسر پولدار کم سواد داشته باشید یا یه همسر با سواد بی پول؟
باسواد کم پول نه بی پول،اگه بی پول باشه از کجا بیاریم بخوریم و....
_یه کتاب خوب بهم معرفی میکنید؟
نهج البلاغه
_اگر بگن فقط یک روز دیگه زنده ای توی اون زمان باقیمانده چکارا میکنید؟
سعی میکنم از لحظه به لحظش استفاده کنم،از باباو مامان و اخوان گرام حلالیت میطلبم،مثل مراد میرم از کسایی که به نحوی بهشون بد کردم حلالیت میطلبم،از زمین و زمان حلالیت میطلبم،از خدای خوبم استغفار میطلبم.البته فک کنم یه روزه نمیشه همه اینکارا رو کرد حداقلش نخورم ونخابم یه سالی فک کنم وقت لازمه.
_راستی واقعابه نظر شما چرا بیشترین درصد استفاده از لوازم آرایشی متعلق به خانم های ایرانی هست؟
واقعا چرا؟؟؟شاید چون اعتماد به نفسمون کمه،فک میکنیم تمام ارزش زن به ظاهر و جسمشه،نه به فکر ودانشش،میخایم جلب توجه کنیم،البته به نظرم مردای ایرانی هم تو این زمینه مقصرن،وقتی یه خانوم چهل کیلو ارایش بخودش میماله،این اونه که مورد توجه قرار میگیره هر چند موقت!
_سنی که توش هستین،بزرگترین حسن اش چیه؟
شور و نشاط جوانی،ادم هر کاری بخاد بکنه باید تو این دوره بکنه،بعدش نه دیگه حوصله هست نه وقت نه انرژی
_با فمینیسم موافقی؟
نه،ضد فمینیسمم
_شما با اینکه حق طلاق رو به زن ها بدن موافقی؟
هم اره،هم نه،اصلا طلاق چیه بدم میاد ،باید چشم وگوشمونو وا کنیم ببینیم با کی داریم ازدواج میکنیم
_یه رویای قشنگ و به یاد موندنی تون رو برامون تعریف میکنید؟
یه بار خواب میدیدم کنار ساحل با همسرم هستم فک کنم لباس سفیدم پوشیده بودیم هر دو،ولی من قیافه اونو اصلا نمیدیدم پشتش به من بید بعد همه جا کنار ساحل سبزه و گل بود داشتیم بازی میکردیم زمین فوتبالم بود اونجا،حال و هواش خاص بود خیلی احساس خوبی داشتم از اون خواب
_ شخصیت مجازی دوستان زیر رو مختصر برامون تحلیل میکنی:
مدیر همدردی مذهبی و مهربون
فرشته مهربان عاقل و با ایمان
طاهره خیلی نمیشناسمشون ولی چون همه دوستشون دارن:دوست داشتنی و خانوم به تمم معنا
بالهای صداقت شوخ و صبور و با اراده
سارابانو عشقولانه و با سواد
فرهنگ27 شوخ، کم گوی وگزیده گوی
محمد ابراهیمی نوع نوشتنش یه جور خاصه(قواعد دستوری رو میگم)با نمک و حس مسئولیت پذیری بالا
حامد65 دلسوز و ریاضیدان و منتقد
دختر مهربون مودب و مهربون
_به نظرت تالار همدردی تا چه حد تونسته به افراد کمک کنه؟
اینجا خیلی ها رو دیدم زندگیشون در معرض تلاشی بوده ولی به همت خودشون و راهنماییهای صمیمانه دوستان زندگیشون نجات پیدا کرده،البته تا خود ادم نخاد اینجا و هیچ کس دیگه نمیتونه زندگیشو بهتر کنه،ولی به شخصه واسه من خیلی مفید بوده.
_اگر قرار بشه روزی همه اعضای همدردی یه جا جمع بشن،شما هم میاین؟مثلا توی یه نمایشگاه؟موقع دیدن اعضا عکس العملتون چیه؟
اره واقعا چی میشد یه همچین کاری میشد البته بلیط رفت و برگشتم با یه کارت دعوت هم واسمون میفرستادن:D،من خیلی فکر میکنم به این مورد اصلا از کجا معلوم که ما قبلا همدیگه رو ندیده باشیم،یا از کنار هم رد نشده باشیم، راستش منم مثل انشرلی تو تخیلات خودم یه قیافه هایی واسه خودم از بعضی از بچه ها ساختم، برام خیلی هیجان انگیز خواهد بود.
_وقتی خیلی خوشحالی میشین چه واکنشی نشون میدین؟
اگه تنها باشم بالاو پایین میپرم،با صدای بلند میخندم و هورا میکشم،بعضی وقتا اشک شوق هم میریزم وخدارو شکر میکنماگه دور و برم پر باشه خودمو کنترل میکنم فقط لبخند میزنم.
_وقتی خیلی عصبانی میشین چی؟
گریم میگیره،گاهی یه حرفی میزنم که نباید بزنم:163:
_بزرگترین نقطه ضعف شایانا رو برامون میگین؟
زود عصبی میشم،زود احساساتی میشم و....
بر میگردم.حتما
منتظرتون میمونم.
جواب بقیه دوستان رو هم که زحمت کشیدن سوال پرسیدن سعی میکنم در اسرع وقت و فواصل مختلف بدم:72:--------------------------------------------------------------------------------
-
خب شایانا جون
نوبتی هم باشه این دفعه نوبت توئه.
سلام اریانا جان در خدمتیم
واما سوالها:
1- الان دراین سنی که هستی چه احساسی داری؟
خیلی نتونستم به اون قله های رفیعی که تو ذهنم بید برسم،بعضی وقتا از خودم ناراحت میشم که بابا چرا زیاد تلاشی نمیکنم،فک میکنم از خیلی ها عقب موندم،بعضی اوقات هم میبینم هنوز وقت دارم واسه جبران کمکاریام،یکم خوشحال میشم،
کلا احساساتم در حال نوسانه
2- آشپزی بلدی؟تاچه حدکدبانویی؟
اییییی،کمی تا قسمتی ،مامان و بابام تعریف میکنن از اشپزیم،ولی این داداش کوچیکم همیشه اذیت میکنه البته میدونم شوخی میکنه(میگه یه غذای دیگه نیس،اگه اینو بخوریم بیمارستانی میشیم،اگه هم قبلش ندونه که من غذا رو پختم میگه دیدم چه طعم بدی داشت :311: )
کدبانو ولی نیستم تو اینکارا گیج میزنم.
3- زندگی روچه جوری می بینی؟
پر از فراز و نشیب،تلخی و شیرینی،خیر و شر...
4- ازهمسرآینده ات چه انتظاری داری؟
انتظار دارم بهم احترام بزاره،صادق و پاک وبا ایمان باشه،تو هر شرایطی باهام بمونه و بی وفایی نکنه،تشویقم کنه به پیشرفت و پویایی،تکیه گاه روزای سختم باشه،مرد زندگی باشه ...
5- قهوه تلخ رومی بینی؟نظرت چیه؟
فیلمش هست تو خونه ولی حوصلشو نداشتم نیگا کنم،مثل اینکه باید نیگاش کنم چون خیلی تعریفشو شنیدم و میشنوم.
6- دیدی بعضی ازدوستان تالاربعدمدتی دیگه خبری ازشون نیست،به نظرت چرا؟چه اتفاقی می افته؟
نمیدونم،شاید دیگه فرصتشو ندارن،یا میان ولی خموش و بی سر و صدا میان که کسی ندونه،شاید اینترنت رایگان ندارن،یا از adslدیگه استفاده نمیکنن حوصله کارت خریدنو ندارن،شاید تو مرحله ترک اعتیادن،منکه خودمو کمتر از بچه ها تو بحثا در گیر میکنم اینقدر تمام فکر وذکرم میشه مراجعین محترم،دیگه تو خواب هم اینجام،وای به حال اونایی که کلا درگیر حل و فصل مشکل یکی میشن به هر حال مراجع هم ازینا انتظار داره جواب بدن،واقعا انرژی و حوصله میخاد،اجر همتون با خدای من.فقط امیدوارم که اتفاق بدی واسشون نیفته،بهشت عزیز نمیدونم چرا دیگه نمیاد؟
7- چه جوری باخدات درددل می کنی؟
نماز،دعا،من همیشه تو دلم با خدا حرف میزنم،وقتی تنهام
8- بخوای گناهی روجبران کنی چیکارمی کنی؟
بخدا میگم:خدایا توبه:323:
9- آواتور کدوم یک ازدوستان به نظرت پرمعناست؟
همین اواتار مهتاب خانوم که الان من غصبش کردم.:311:
10- یه جمله درموردشیداحاتمی؟
دختری صبور و مقاوم و موفق و با اراده
11- با "کفش،نمکدان،تفنگ" جمله بساز.
اون نمکدان را از توی کفش من در بیار والا با این تفنگ یه گلوله تو مغزت خالی میکنم(با شما نیستم اریانا جون ها)
12- تومجموعه تالارکی روبیشترازهمه دوست داری؟
فرشته مهربون
13- تومدتی که اینجابودی کدوم یکی ازتایپیکها نظرت روجلب کرده؟
زیاد بودن،یکیش همین تاپیک اقای m25tehهمیشه تاپیکشو دنبال میکردم
14- دوست داشتی جای یه شخصیت دیگه بودی؟
نه،بعضی خصوصیات مثبت هر کدوم از بچه ها رو دوس داشتم داشته باشم ولی اینکه کلا جای کسی باشم به هیچ وجه
15- یه آرزوی محال...
هیچ ظالم و ستمگری تو دنیا نباشه،البته تا قبل اومدن اماممون محاله، بعدش نه،هیچ کس بیمار و مریض نشه
16- دوست داری به کجاسفرکنی؟
سرزمین عجایب مثل الیس،شوخی کردم،مکه
17- چه جورشخصیتی رودوست داری؟
شخصیتی که از شکست نترسه اگه افتاد بتونه بلند شه،اعتماد به نفس داشته باشه،تو هر کاری اول خدا رو در نظر داشته باشه ،عالم وعامل باشه و.....باید بگیم کارخونه درستش کنن:311:
شایاناجان ببخشید خیلی شد.
اشکالی نداره،بقول شیدا حاتمی چیزی که عوض داره گله ندارم،ممنونم از سوالاتون:72:
-
یه کم توی مایه های سوالای خودت:
1) با کسی که میخوای ازدواج کنی، ازش میپرسی اگه خدای نکرده جنگ بشه میره یا نه؟ اگه گفت نه باهاش ازدواج نمیکنی؟ حتی اگه همه ی معیاراتو داشته باشه؟
عجب سوال خفنی کردی دختر مهربون،تا حالا اصلا بهش فکرم نکرده بودم (پرسیدن از خاستگار)،خب نمیدونم،سوال سختی پرسیدی،جوابش از اونم سختتره،تو معیارام این هست که با ایمان و مذهبی باشه،ولی اینکه ازش بپرسم شاید در این حد که ببینم نظرش چیه،همه چیو فدای یچیز شاید نکنم.
2) حالا از یه زاویه دیگه، فرض کن ازدواج کردی(ایشالا) و جنگ شده(خدای نکرده). همسرت میگه من هر قولی وقت خواستگاری دادم یادم رفته. من نمیخوام برم. تشویقش میکنی بره؟ یا نه، حالا که واقعا جنگه تو هم بدت نمیاد نره؟
قشنگ خودتو بذار توی اون شرایط ها...
خب خیلی سخته،اونقدری خودمو نشناختم که بدونم واقعا واکنشم اون موقع چیه،من دست تمام همسران و مادران شهدا،جانبازان رو میبوسم که همراهی کردن با عزیزانشون برای دفاع از کشور ....تشویقش شاید بکنم شایدم نه،دل کندن فوق العاده سخته،اینکه عزیزت بره ولی معلوم نیس که این رفتن اومدنی هم داشته باشه
:72::72: :72::72:
ای بابا
مثل اینکه بدون آواتار موندید.ناراحت نباشید من یکدونه قشنگش رو برات پیدا کردم.نظرت چیه؟
دستت درد نکنه،من برم لب دریا دریا خشک میشه:302:،برای اینکه دلت نشکنه باشه فعلا اینو میزارم:72:
خب چند تا سوال دیگه :
اگر بخوای توی یک برج 40 طبقه خونه بخری طبقه چندم رو انتخاب می کنی؟
بخاطر امنیتش طبقه اول و بخاطر اینکه شهر تو دیدته،مخصوصا شبا خیلی خوشگل میشه که از پنجره اتاق بیرونو نیگا کنی،طبقه40
اگر خواستگارت کچل باشه ولی همه چیز داشته باشه و خودش هم آدم معمولی باشه ، قبول می کنی؟
وای نه:302:،ولی هر کی هم سر راه ما سبز میشه کم مو وکچله،کاش کاشت مو ارزونتر بود اونوقت شاید...
گر خواستگارت فقط جلو پاش رو ببینه و اصلا به آینده فکر نکنه قبولش می کنی؟
معلومه که به هیچ وجه،باید برنامه بلند مدت و کوتاه مدت داشته باشه،بدونه میخاد چیکار کنه.
ایول سوالای اینجوری چقدر باحاله.آخه من تا حالا خواستگاری ندیدم و شایدم نبینم.باید خیلی باحال باشه
چرا نبینی اگه خواهرم نداشته باشی خودت که بالاخره باید بری خواستگاری،حداقل دختر خانوم هم اگه ازت خاستگاری کرد بصورت صوری باید که بری خاستگاری،مگه اینکه بری خارج و اونجا ازدواج کنی یا اینکه.....
شبا ساعت چند می خوابی؟
دانشجو که بودم و درس میخوندم تا2-3هم بیدار میموندم ولی الان11،11:30،فوقش12،البته متغیره
کوه نوردی دوست داری،از اون برنامه هایی که می رن توی دل طبیعت و چند روز می مونن؟
دوس میدارم ولی اینجوری تا حالا نرفتم کلا عاشق هیجانم
سریال نگاه می کنی؟friends رو دیدی؟اگر دیدی نظرت راجع بهش چیه؟اگرم ندیدی حتما بخر ببین.
اره میبینم،دیدم،بد نبود فقط خنده دار بود با بعضی شوخی های....از انیستون و شوهرش خوشم میومد،دختر مو زرد هم با نمک بود.
به نظرت آواتار فرهنگ 27 چه حیوونیه؟
نمیدونم،موش که نیس،بیشتر شبیه سگ ابی هست(البته میدونم نیس همینجوری گفتم)تو کارتون هم ندیدمش
به نظرت چرا فرهنگ 27 بیشتر از یکساله که عضو فرومه ولی هنوزم میگه 27 سالمه؟
خب دیگه دلش خوشه میگه 27سالمه نه28،به روز نیست دیگه،یکی هم بخاطر اینکه شاید میدونس شما این سوالو از من میکنین
به نظرت فرشته ی مهربان کجاست و چه شخصیتی داره؟مثل خدا فقط باید از روی آثارش (حذف و مدیریت پست ها) شناختش مگر نه خودش رو نمی بینی؟به نظرت روزی فرشته مهربان هم برامون پیامبر می فرسته؟اگر بفرسته کی رو انتخاب می کنه؟
فک کنم این فرشته عرب نیس،کرده،نمیدونما همینجوری میگم چون اهنگ کردی چند بار گذاشته بود تو تالار،مثل بقیه فرشته ها هم تابع حرف خداس،این فرشته ما همین اثارش،میتونه شخصیتشو بهمون نشون بده،خدا نکنه که پیامبر بفرسته ایشالله خودش همیشه بیاد،اگه بفرسته منو میفرسته مطمئن باشین خودش بهم گف در گوش من گف:P
عجیب ترین عضو فروم به نظرت کیه؟چرا؟
گرد افرید بود فک کنم،همینجوری:D
شرمنده دیگه باید برم ناهار،مامانم دعوام میکنه از صبح نشستم پای کامپیوتر،عصری میام جواب میدم،خب تقصیر خودتونه دیگه دیروز بست نشسته بودم تو تالار هیشکی نیومد یه سوال بکنه.
-
ای بابا با این آواتار دل آدم به رحم میاد:321:
من یه چند تا آواتار پیدا کردم.گفتم شاید به درد بخوره.توی یک فایل زیپ توی لینک زیر می تونی دانلود کنی
https://sites.google.com/site/universalidentification/avatar.zip
البته زیاد خوش سلیقه نیستم .پس اگر نپسندیدیشون اشکال نداره نذاریشونا.من فقط برای پیشنهاد گذاشتم.
به نظر خودم آواتار خودم هم که الان هست بد نیست.این رو هم خواستی بردار من یکدونه دیگ می ذارم:)
خب چند تا سوال دیگه :
چه جور ماشینی دوست داری؟چه برندی؟
خرید کردن رو دوست داری؟
با کامپیوتر بازی می کنی؟اگر اره چه بازی؟
استرس جواب ارشد رو داری؟
دوست داری چه رشته و چه دانشگاهی قبول شی؟
اگر حق انتخاب داشتی ایران رو وطنت انتخاب می کردی؟
نگران آینده هستی؟
یک جمله قصار بگو
مرسی .خیلی خوب داری جواب می دی:)
:72:
-
سلام به شاياناي عزيز
متاسفانه بدليل حضور نداشتن در تالار، صندلي داغ دوست عزيزم دختر مهربون نازنين رو از دست دادم. حالا جورشو شما بكش.:310: ببينم جواب اين سوالهارو چطوري مي دي.
1- اگر يكي دقيقا جلوت يه سوتي بده يا توي جاده يخ زده بخوره زمين بهش مي خندي؟
2- دوست داري 5 سال ديگه اوضاعت چطوري باشه؟
3- بنظر خودت منحصر بفرد بودنت در چيه؟
4- آيا تا حالا حس تنهايي وحشتناك بهت دست داده؟
5- اگر يه آدمي از كنارت رد شه و بهت بگه خانم يه كمكي كنين و وضع ظاهريش هيچي رو نشون نده بهش كمك مي كني يا نه؟
6- بنظرت چيكار ميشه كرد كه حس رضايت از زندگي بالا بره؟
7- حاضري يك تجربه تلخ رو سپري كني ولي بعدش رضايت از زندگيت 30% بالاتر بره؟ و البته قبلش ندوني كه قراره رضايتت بالاتر بره؟
8- بنظرت پيدا كردن عشق شانسي و اتفاقيه؟
9- براي افراد زير شكلك بذار
اول قسمت مردونه:
مدير همدردي
آريكس
حامد
فرهنگ
m25teh
baby
محمدابراهيمي
تسوكه
green
قسمت زنونه:
فرشته مهربان
آني
بالهاي صداقت
سارابانو
شيداحاتمي
شيدا
دخترمهربون
سرافراز
شايانا
آويژه
سبكتكين
آريانا
شب باروني
ياسا
پرديس
سابينا
blue sky
.
.
آخي! زياد شد؟:163:
ببخشيد :46:
-
سلام به شایانا خانم،
سلام به اقا حامد
چقدر سوال بی پاسخ مونده، باید سرعتت رو بالا ببری.
صبح اومدم سوالا رو دیدم ،از 10تا 2:30اینا جواب میدادم ولی چون یه دستیم،سرعت تایپم خیلی پایینه،دیگه ببخشین به بزرگواری خودتون
سرعت طزریق سوخت به صندلی داغ مثل اینکه خیلی زیاده...
من هم نباید از قافله عقب بمونم!
یادته از من سوالهای سخت می پرسیدی؟؟؟
نه چیزی خاطرم نمیاد مطمئنی منو بایکی دیگه اشتباه نگرفتی
1- ها، این کروماتوگرافی که وَگفتی، اییییی یعنی چه؟
یه علمی تو تجزیه وانالیز مواد هست که جداسازی بر اساس تفاوت در قطبیت مواده.
2- فرق حقیقت و واقعیت رو می دونی؟
حقیقت از حق و حقانیت میاد،واقعیت از وقوع و اتفاقی که تو دنیای مادی میفته،حقیقت همیشه درسته ولی واقعیت ممکنه درست و صحیح نباشه.مثالشم از یه جا تقلب کردم:در مورد قضیه کربلا واقعیت:امام ویارانش کشته شد و یزید پیروز جنگ شدولی حقیقت اینه که امام حسین برنده این جنگ بود طوریکه با وجود گذشت1400سال هنوزم یاد امام باقی مونده،ولی یزید و ادماش لعنت و اتیش دنیا و اخرتو به جون خریدن.
3- اگر خدایی نکرده مرگ مغزی بشی، حاضری اعضای بدنت رو هدیه بدی؟ البته فکر کنم این تصمیم رو باید از قبل گرفته باشی.
بله،من نمیدونم چرا همه سوالای شما واسم قابل پیش بینی بود،به مامانم گفتم اگه مرگ مغزی شدم اعضام رو هدیه بدن،ولی هنوز عضو نشدم تو سایتش،خدا کنه بعد 120سال اینطوری بمیرم بلکه کمی از بار گناهام کم بشه
4- به نظرت پیشرفت تکنولوژی و علم واقعاً چقدر به بشریت خدمت کرده؟ البته درسته که ما به موفقیتهای خیلی بزرگ دست پیدا کردیم، ولی آیا خوشبخت تر هم شدیم؟ یعنی ما با این همه پیشرفت خوشبخت تر از مردم 500 سال پیش هستیم؟
خدمت که زیاد کرده،500سال پیش بخاطر یه سل،یه تشنج بیچاره ها میمردن ولی الان حتی پیشروی سرطان رو تو بدن میتونن کندترش کنن،نمیشه گف خوشبخترشدیم،بهتره بگیم راحتتر،یه چیزایی بدست اوردیم یه چیزایی مثل انسانیتو و احساسات رو از دست دادیم،زندگیامون ماشینی شده،ولی من خوشحالم که تو این عصر بدنیا اومدم نه500سال پیش
5- می دونی یک LCD Monitor چه طوری کار می کنه؟ (این هم انتقام کروماتوگرافی )
وسيله اي است که از ۴ الگو يا واقعيت فيزيکي بهره مي گيرد:
اول اين که نور مي تواند قطبيده شود، دوم اين که کريستال هاي مايع مي توانند منتقل شوند و نور قطبيده شده را تغيير دهند. سوم اين که ساختار کريستال هاي مايع مي توانند از سوي جريان الکتريکي تغيير يابند و آخرين مورد اين که مواد شفافي موجودند که قادرند جريان الکتريسيته را هدايت کنند،از یه جا برداشتم نمیدونم منظورت این بود یا نه،کروماتوگرافی میخاستم بدونم شما خارج درس خوندی شیمی تا چه حد بهتون یاد دادن،ایا دبیرستان شما مساویه با مثلا سه ترم دانشگاه ما؟(البته یکم زیادی اغراق کردم)
6- فکر می کنی چرا اکثر ایرانی ها متخصص مسائل سیاسی هستند (یعنی این ادعا رو دارند!) و دوست دارند بحثهای سیاسی کنند؟ (پاسخ سیاسی نده، بیشتر وارد بحث جامعه شناسی بشو )
اخه جذابه دیگه این اونو میکوبه اون یکی اینو،پس از چی حرف بزنن؟؟؟:D
7- به نظرت بهشت چرا دیگه نمیاد همدردی؟
من سوالارو الان که دارم مینویسم همزمان دارم میخونم،یعنی قبلش نخونده بودم تو پستهای قبلی اتفاقا پرسیدم چرا بهشت دیگه نمیاد؟شاید کارش سنگینه،یا با ما از بهترونه،یا اینجا دعواش کردن:163:
7- Cookies چیه؟ البته منظورم شیرینی نیست. (انتقام قانون مندلیوف )
تمام سایت هایی که میریم اطلاعاتی را در قالب یک فایل کوچک متنی (Text) رو کامپیوترمون ذخیره می کنند به این فایل کوکی می گویند.خودم یه چیزایی میدونستما ولی گفتم این علمیتره.
8- به نظرت من آدمی کینه ای هستم؟
120درصد:Pاگه آره، پس تمام کاربران سایت رو به ترتیب حروف الفبا نام ببر! (نه شوخی کردم )
9- راستی توی یکی از این تاپیکها آریکس راجع به عشوه گری صحبت می کنه. اینها رو از کجا یاد گرفته؟ باید همگی بریم پیشش آموزش ببینیم.
اره واقعا ،دیشب داشتم میخوندم این سوالو از خودم پرسیدم گفتم ایشون اخه از کجا میدونه اینارو، یه تاپیک بزنه کلا اونجا درباره اینجور چیزا اموزش بده من که ازین همه دقت ایشون متحیر بودم ،فکرم نمیکنم از جایی برداشته باشن،به نظرم از تو ذهنشون مینوشتن.باید یه فکری بحالش کرد وگرنه استعداداش تلف میشه بیچاره:311:10- خودت کله پاچه دوست داری؟ چشم چی؟
نه ،متنفرم،بوش که بیاد حالم بهم میخوره،واسه همین از بچه ها میپرسیدم ببینم کسی مثل من پیداش میشه،تا حالا که پیدانشده.
سلامshayana جان. امروز اومدم يه مقدار قوه ي تخيلتون رو تغذيه كنم. البته آروم آروم..... و اما سؤال ها:
سلامshabe barooniعزیز،چیز خاصی نداره نگرد نیست:311:
1. حافظ ميگه حضوري گر همي خواهي از او غايب مشو!
به نظر شما چطور ميشه از حضور مد نظر حافظ غايب نشد، در حالي كه در جاي ديگري هم حضور داري؟
متوجه نمیشم سوالو،اگه چیزی فهمیدم میام میگم.
2. چطور ميشه با منيت مقابله كرد؟
اگه خدا رو تمام وکمال بیاری تو دلت دیگه اصلا من کیم،من چیم،اصلا خودمو دیگه حساب نمیکنم.
3. ديشب در دلنوشته هام پاراگراف زير رو نوشتم:
"ديرگاهيست حكايت من، حكايت آن باغبانيست كه تمام روز را با خون دل كاشت، ليك چون شب شد، رخ ماه را ديد، ديوانه گشت و تمام نهال هايش را به آتش كشيد. ديگر خسته ام از اين كاشتن ها و سوزاندن ها، خسته ام از اين بي حاصلي... باري چاره اي ندارم، مجبورم بكارم! ترسم اگر نهالي طعمه ي حريق نداشته باشم، ديوانه شوم، خود را به آتش كشم!..."
فكر ميكنيد مشكل كار من چيه؟ چطور ميتونم نهال هامو به آتش نكشم و ازشون مراقبت كنم؟
مشکل کارت اینه که قلمت شیواست،احساساتت زیبان،منم بهت تبریک میگم،من عمرا بتونم همچین چیزایی بنویسم،این جمله اخرش خیلی قشنگ و بامعنی بود،خیلی علاقه مند شدم ببینم تو چی میخونی؟
خب هدفتو از کاشتن مشخص کن مگه نمیخای محصولشو برداشت کنی؟
4. نظرتون راجع به اين جمله چيه؟
" انسان فراموشكار جديد، نه ميتواند تصور خود و نه خدايش را بكند."
جمله خوبی بود،شاید منظورش اینه که انسان معاصر انقدر غرق زندگی ماشینی شده که دیگه فراموش کرده از کجا اومده،واسه چی اومده و به کجا میره،خدا رو گم کرده. . .
5. فكر ميكنم شما به موسيقي خيلي علاقه داريد. كدام جمله از كدام آهنگ رو خيلي دوست دارين؟
درس فکر میکنی،معلومه دختر باهوشی هستی.
وقتی که دست دریا ... رو شونه ی غروبه
خورشید خانوم براشون ... تو خونه ی غروبه
یاد تو در دل من طوفان به پا میکنه
تا ساحل زندگی با من شنا میکنه
حالا که غروب که میشه ... بی تو دلم میگیره
مثل ماهی تو ساحل ... جون میده و میمیره
با اهنگ وریتم بیژن خاوری اگه خودت بخونی خیلی خوشگله
6. فكر ميكنيد پيش بيني هاي سال 2012 (نوستر آداموس) ميتونه حقيقت داشته باشه؟
والا نمیدونم،بعضی از پیشگوییهاش که شنیدم درسته،اینم که میگه ایران یه قدرت بزرگ تو جهان میشه
خوبه،ولی از 2012 نشنیدم،مربوط به جنگ جهانی سومه؟
7. نظريه چند جهاني رو ميدونيد؟ آيا قبولش دارين؟ اگر آره، فكر ميكنيد تو اون يكي جهان مشغول چه كاري باشيد؟
نه نمیدونم،نخندیا ولی بینم منظورت اینه که مثلا یه کاری الان میکنیم بعد فک میکنیم که قبلا این کارو کردیم؟
8. ميگن هر شخصي حداقل يه همزاد داره. فرضا حقيقت داشته باشه:
الف) فكر ميكنيد همزاد شما همين الان تو كدوم كشور مشغول چه كاريه؟
الان داره واسه دکتری میخونه،یا اینکه یه بازیگر جهانیه:311:
ب) اگر همزادتون رو جايي ببينيدش، عكس العملتون چيه؟
میترسم از دیدنش.
9. قضيه مسخ شدن رو اكثر دين ها از جمله اسلام و مسيحيت قبول دارند و به طور غير مستقيم بهش اشاره كردند، هندي ها هم كه جزء باورهاي اصليشونه! اگر واقعيت داشته باشه و قرار باشه اين واقعه براي شما اتفاق بيوفته، دوست دارين به كي يا چي مبدل بشين؟
تناسخو شنیدم یه فیلم هم در بارش دیدم،به اسمbirthکیدمن توش بازی کرده،تبدیل یه یه فرشته:310:
10. يه جمله مناجات ادبي تراويده از قلم خودتون لطف ميكنيد؟
شب بارونی الان حسش نیس،اگه تونستم چیزی بنویسم حتما تو پستای بعدی برات میزارم
پيشاپيش ممنون از وقتي كه قراره براي پاسخ به سؤالها بذارين. خيلي دوست داشتم اذيتتون كنم، اما مثل اينكه ديگه قسمت نيست. انشاء ا... تو تاپيك هاي ديگه از خجالتتون در بيام. چون اذيت هاي من از قانون پايستگي تبعيت ميكنند، نه به وجود ميان و نه از بين ميرن. تنها از تاپيكي به تاپيكي ديگر منقل ميشوند. اين شاخه گل تقديم به شما:
oh lalaاگه میخاستی اذیت کنی چیکار میکردی:311:،سوالات برای ذهن نا توان من بسی دشواربود ممنونم عزیزم که به داغ شدن صندلی کمک کردی:72:به خاطر شاخه گلت ممنون:46:
راستی دیدی همه سوالاتو با سوال جوابیدم:D
-
سلام شایانای عزیزم:
سلام اویژه گلم:72:
منم بپرسم منم بپرسم( آواتار قبلی سارا بانو...همون که یه هی ورجه وورجه می کرد... راستی سارای گل تالار کوش؟ ... )
بفرمایین،نمیدونم چرا افتخار نمیدن بیان و داغ بفرمایند
1- کلاس چندی دخترم؟
پیش دبستانیم مادر جان
2- مامان بابا می دونن اینجایی شما؟
مامان میدونه،بابام شاید ندونه عضوم ولی میدونه همیشه اینجا تلپم
3- یه جک بگو بخندیم
یروز ملانصرالدین به عدهای رسید كه مشغول غذا خوردن بودند. رفت جلو و گفت "السلام یا طایفهی بخیلان!"
یكی از آنها گفت: "این چه نسبتی است كه به ما میدهی؟ خدا گواه است كه هیچ یك از ما بخیل نیست."
ملانصرالدین گفت: "اگر خداوند این طور گواهی میدهد، از حرفی كه زدم توبه میكنم، و نشست سر سفرهی آنها و شروع كرد به غذا خوردن.":311:
4- آخرین اس ام اسی که فرستادی چی بود؟ ( حریم خصوصی روی صندلی داغ به رسمیت شناخته نمی شه! شرمنده )
به دوستم دادم گفتم ما مخلص هر چی رفیق با مرامیم و ....
5- دنیا چه رنگیه؟
همه طیفهای رنگی رو واسه من داره
6- شایانا چه رنگیه؟
قبلا گفتم معلومه که اصلا جوابامو نمیخونی،حالا بخاطر شما سبز ابی
7- اگه بخوای به یه نفر نشون بدی خیلی دوستش داری چیکار می کنی؟
لپاشو میگیرم،بستگی داره یه نفر کی باشه بسته به شرایط ابراز احساسات فرق فوکوله
8- آهنگای رضا امیرخانی رو دوست داری؟ نظرت چیه در موردش؟
با عرض پوزش اصلا نمیشناسمش،اویژه خواننده جدیده؟حالا که تو میشناسی وانقدر برات مهمه ایشون،حتما خواننده خوبیه،پس منم دوستش میدارم.
9- با چهار تا جمله این جمله ناتموم رو تموم کن:
یه روزایی هست که وقتی وایسی روبروی پنجره اتاقت و ...
با چشمای ورپریدت رفت وامدها رو رصد کنی بدون که پولی که میگیری حرومه بشین کارتو بکن همین کارارو میکنین که میگن ساعت مفید کاری تو ایران چند دقه است
خیلی بیشتر از 4جمله شد،چیکار کنیم باید پیام اخلاقی بدیم دیگه حالا انتظار داشته جمله عاشقانه بگم ولی اصلا بلد نیستم ببخشین:D:D
10- می تونی واسه بچه ها قصه بگی؟ اصن یه بچه بدن دستت بگن دو ساعت نگهش دار، چیکارش می کنی؟
قصه که زیاد بلد نیستم،ولی بچه 2-3 ساله بدن دستم همچین نگهش میدارم که دیگه نخاد بره پیش مامیش،اون سه تا عکسی که واسه دختر مهربون گذاشتم اولی رو بهم بدن،کیف میکنم،خندش دلمو حسابی برده ناکس،قوقولی مقولی
11- منو دوس داری؟
بشرطها و شروطها:که تو هم منو دوس داشته باشی(شوخی کردم)اره دوستت دارم
12- هر کدوم از روزای هفته چه رنگی ان؟
شنبه،[/color]یکشنبه[/color]،دوشنبه،سه شنبه،چهارشنبه،پنج شنبه،جمعه
13- یالا راستشو بگو ببینم کجا خیلی ضایع شدی؟
خیلی اهل ضایع شدن نیستیم ولی یه نمونش همینجا (بحث اواتار)
14- بچه های کنار خیابونو دیدی چیز می فروشن؟ چیکار می کنی؟
اره دیدم البته طرفای ما خیلی کمن،هیچی واسشون دست تکون میدم میگم مبارکتون باشه بجای درس خوندن و بازی کردن باید مثل ادم بزرگا واسه گذرانتون سگ دو بزنین،میبخشین اینطور نوشتم ولی اصلا دلم نمیاد بچه ها رو تو این وضع ببینم:302:
15- حاضری کنار یه کارتون خواب بشینی و اگه چیزی تعارفت کرد بخوری؟
نمیدونم تا حالا پیش نیومده،ازین کارا شاید بخام بکنم (بس که فیلم میبینم )ولی ازین میترسم که بگن دختره خل و چله
16- دنیا دست کیه واقعا؟
دست خدا واقعا و حقیقتا
17- چندش آورترین کاری که تا حالا مجبور شدی بکنی؟
شاید تمیز کردن wc
18- یه سوال از خودت بپرس بی زحمت.
چرا انقدر حاشیه میری؟پر حرفی میکنی؟هاااان
بابا با این آواتار دل آدم به رحم میاد
دل ادم به رحم میاد اون امین چیه گذاشتی اونجا
من یه چند تا آواتار پیدا کردم.گفتم شاید به درد بخوره.توی یک فایل زیپ توی لینک زیر می تونی دانلود کنی
https://sites.google.com/site/universali...avatar.zip
ممنونم تو یه وقت مناسب حتما دانلود خواهم کرد وخواهم دید،بخاطر نوعدوستی و همدردیت ممنون:72:
البته زیاد خوش سلیقه نیستم .پس اگر نپسندیدیشون اشکال نداره نذاریشونا.من فقط برای پیشنهاد گذاشتم.:72:
به نظر خودم آواتار خودم هم که الان هست بد نیست.این رو هم خواستی بردار من یکدونه دیگ می ذارم
نه از لطف شما ممنون،همون یدونه دیگه رو واسه ما پیدا کن فک کن ای اواتارو نداری(بچه به این پررویی دیده بودی؟)
خب چند تا سوال دیگه :
چه جور ماشینی دوست داری؟چه برندی؟
بچه بودم عاشق پاترول بودم،میگفتم مال ادمای پولداره،الانم منم با حامد هم سلیقم تو این مورد بی ام وی
خرید کردن رو دوست داری؟
اره،بشرط اینکه یه ادم خوش سلیقه و زرنگ پیشم باشه خودم زیاد از جنس و.. سر در نمیارم،ولی زودی خسته میشم،خیلی دوس ندارم وقتمو تو مغازه ها و پاساژا تلف کنم،من خیلیا رو میبینم که اصلا هم قصد خرید ندارن ولی به همه مغازه ها سرک میکشن،من حوصلشو ندارم.
با کامپیوتر بازی می کنی؟اگر اره چه بازی؟
نه،خوشم نمیاد.
استرس جواب ارشد رو داری؟
نیدونم،چشمم اب نمیخوره رتبم خوب بشه،ولی الکی بخودم امید میدم،اره هر چی به اخرای این ماه نزدیک میشیم استرسم عود میکنه،
همون شب قیافم دیدن داره،کنکور ازادو هم که اصلا نفهمیدم کی ثبتنام کردن:302:
لطفا همه(حاضرین به غایبین برسانند که یک بنده خدایی شدیدا محتاج دعای دوستانش است) واسم دعا کنین قبول شم:323:
دوست داری چه رشته و چه دانشگاهی قبول شی؟
دانشگاه قبلیمو که نمیخام،(هر چند رتبم هم نخواهد رسید)خیلی اذیتمون کردن،دیگه برام فرقی نمیکنه هر گرایشی هر دانشگاهی قبول شم میرم البته جای خیلی دور نمیخام ها
اگر حق انتخاب داشتی ایران رو وطنت انتخاب می کردی؟
نمیدونم،ولی همین که مسلمون بدنیا اومدم(توفیق اجباری) واسم کلی ارزش داره:323:
نگران آینده هستی؟
اری،خیلی
یک جمله قصار بگو
من آينده را دوست دارم چون بقيه عمرم را بايد در آن بگذرانم " . کترينگ:D
مرسی .خیلی خوب داری جواب می دی
شکرا،ازاینکه بهم روحیه میدین ممنون:72:
سلام به شاياناي عزيز
سلام به سرافراز عزیز
متاسفانه بدليل حضور نداشتن در تالار، صندلي داغ دوست عزيزم دختر مهربون نازنين رو از دست دادم. حالا جورشو شما بكش. ببينم جواب اين سوالهارو چطوري مي دي.
اره واقعا جات خالی بود.
1- اگر يكي دقيقا جلوت يه سوتي بده يا توي جاده يخ زده بخوره زمين بهش مي خندي؟
اره میخندم،خیلی هم اتفاق افتاده،البته بستگی داره کی باشه اگه از دوستام باشه اونا خودشون بیشتر از ما میخندن،اگه یه غریبه باشه سعی میکنم خودمو کنترل کنم ولی قول نمیدما:D
2- دوست داري 5 سال ديگه اوضاعت چطوري باشه؟
دوس دارم فوقمو (همچین میگم فوق انگار میخام واسه پزشکی فوق تخصص بگیرم)گرفته باشم اونجاییکه دلم میخاد استخدام شم،وضع مالی رو به راه باشه،یه ازدواج موفق با بچه ای سالم وزیبا:310:
3- بنظر خودت منحصر بفرد بودنت در چيه؟
زودی میتونم ادما رو ببخشم،کینه ای نیستم،یکی واسم یه قدم بیاد جلو ،صد قدم واسش جلو میرم،خیلی خودمو تحویل گرفتم مگه نه؟خیلی فک نکنم منحصر بفرد باشم اهان کمتر خانومی هست از سوسک نترسه،من نمیترسم:104:
4- آيا تا حالا حس تنهايي وحشتناك بهت دست داده؟
اره،خیلی حس بدیه
5- اگر يه آدمي از كنارت رد شه و بهت بگه خانم يه كمكي كنين و وضع ظاهريش هيچي رو نشون نده بهش كمك مي كني يا نه؟
شرایط و موقعیت رفتار منو مشخص میکنه نمیتونم با قاطعیت بگم اره یا نه ولی این واکنش بهم نزدیکتره :اگه نشون نده،نه
6- بنظرت چيكار ميشه كرد كه حس رضايت از زندگي بالا بره؟
توقعاتمونو بیاریم پایین،نتیجه گرا نباشیم تموم تلاشمونو بکنیم سعی کنیم فقط مسیرو درس بریم بقیشو با تیپ خاطر بسپریم دست خدا.
7- حاضري يك تجربه تلخ رو سپري كني ولي بعدش رضايت از زندگيت 30% بالاتر بره؟ و البته قبلش ندوني كه قراره رضايتت بالاتر بره؟
سوال سختیه،یه ادم با ایمان میگه پسندم انچه را جانان پسندد،اگه مصیبت و شکستی هم تو زندگیش داشت،چون خدارو باور داره ناراحت نمیشه،به هر حال رسم دنیا همینه برای بدست اوردن بعضی چیزا از بعضی چیزا باید گذشت،بعد از کلی حاشیه رفتن،خیلی اروم و اهسته میگم بله حاضرم.
8- بنظرت پيدا كردن عشق شانسي و اتفاقيه؟
اره برا بعضیها شانسیه،ولی تقدیر و قسمت یه چیز دیگه میگه!
شکلکا رو سرافراز جون فردا میزارم:46:
-
1ـ بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی
2ـ مهمترین نقطه قوت شما چیست
3ـ بهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید
4ـ احسا ساتنون رو چگونه مدیریت می کنید
5ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
6ـبهترین رو ز زندگی ات کی بوده
7ـ چه ماشینی دوست دارید
8ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
9ـمنطقی ترین فرد توی تالار رو معرفی کن
10ـ چه وقتی عصبانی می شوید
11ـ مهمترین نقطه ضعف خودتون که تصو ر می کنید بر ان کنترل پیدا کرده اید چیست
12ـ اگر در ایران زندگی نکنی کجا رو انتخاب می کردید
13ـنظر درباره سری جدید صندلی داغ چه است
14ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
15ـ یک بیت شعر بگو
16ـ از چه گلی خوشت میاد
17ـبا شمع جوجه ماشین یک جمله بساز
18ـ به کدام ارزو در زندگی رسیده ای
19ـیک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
20-با چه کسانی در تالار دوست هستی
21ـبهترین تالار چه کسانی هستند
22ـ یک جمله اموزنده مفید
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
-
shayana جان ممنون از سؤال هايي كه پرسيدي :D
توضيح سؤال يك: حافظ ميگه:
حضوري گر همي خواهي از او غايب مشو حافظ
متي ما تلق من تهوي دع دنيا و اهملها
يعني اگر ميخواي هميشه در محفل انس با خدا باشي ، از لحظه به لحظه ات مراقبه كن و حضور خودت رو نزد خدا و حضور خداوند رو نزد خودت يك لحظه هم فراموش نكن. حالا سؤال من اينه كه چطور ميشه با اين همه دغدغه و دل مشغولي اين حضور رو فراموش نكرد؟
توضيح سؤال 3: ممنونم از اينكه بهم اعتماد به نفس ميدين. شما لطف دارين:72:....... من نجوم ميخونم. (فيزيك نجومي)
توضيح سؤال 6: نوسترآداموس گفته سال 2012 يه سري فاجعه ي زيست_ محيطي و تصادف كيهاني پيش مياد و به روايتي قيامت ميشه.
توضيح سؤال 7: نظريه ي چند جهاني اشاره ميكنه به اينكه فيزيك كوانتوم و نسبيت، شواهدي رو نشون ميده كه ما در حال حاضر در چند جهان در حال زندگي هستيم. البته هيچ كس نتونسته ثابت كنه، اما هيچ كس هم توجيحي براي شواهد موجود نداره. مثلا شما كه الان در حال خوندن مطالب من هستيد، ممكنه در جهان ديگري هم حضور داشته باشين و در حال آب آشاميدن باشين. يعني حضور همزمان در چند جا!
توضيح سؤال 10: مناجات ادبي رو يادتون نره ها! يه جمله است. نميخوام به قشنگ گفتنش فكر كنيد. دوست دارم زيبايي احساس واقعي خودتون رو به قلم بكشيد.
نكته: سؤال هاي منو كامل جواب بدين. نيام ببينم باز خودم رفتم رو صندلي داغ ها! مرسي.:72:
-
سلام اقای ابراهیمی،خسته نباشین.
1ـ بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی
هنوز مونده،نگرفتم.
2ـ مهمترین نقطه قوت شما چیست
هنردوستم.
3ـ بهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید
یکیشون خاطرات رژیم پهلوی،اسم کتاب دقیقا نمیدونم این بود یا نه،4-5 سال پیش خوندم.
4ـ احسا ساتنون رو چگونه مدیریت می کنید
شاید بشه گف سرکوب میکنم،مدیریتشو بلد نیستم.
5ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
یه نگاه عمیق و عاشقانه،طوری که تو اعماق قلبت نفوذ کنه.
6ـبهترین رو ز زندگی ات کی بوده
نمیدونم.
7ـ چه ماشینی دوست دارید
بی ام وی
8ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
تصویرای ذهنی زیبا زیاد دارم ولی یکیشو قبلا گفتم ،خوابم بود.
9ـمنطقی ترین فرد توی تالار رو معرفی کن
اقای سنگتراشان
10ـ چه وقتی عصبانی می شوید
وقتی یکی بهم زور بگه،هی یه کاریو بهم تاکید کنه(فک کنه من از عهده اون کار برنمیام و بهم اعتماد نداشته باشه و....شما از من بپرس کی عصبانی نیستی:311:
11ـ مهمترین نقطه ضعف خودتون که تصو ر می کنید بر ان کنترل پیدا کرده اید چیست
مهمترین نقطه ضعفمو که بهش کنترل پیدا نکردم،ولی اینو یه کم تعدیل کردم:زود قضاوت کردنو.
12ـ اگر در ایران زندگی نکنی کجا رو انتخاب می کردید
ایتالیا رو دوس دارم.
13ـنظر درباره سری جدید صندلی داغ چه است
فک کنم بهتر از سری قبلیه.
14ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
حس مهم بودنو زیر ذره بین قرار گرفتن
15ـ یک بیت شعر بگو
من دو بیت میگم با اجازتون:
تقصیر دلم چیست اگر روی تو زیباست
حاجت به بیان نیست که از روی تو پیداست
من تشنه ی یک لحظه تماشای تو هستم
افسوس؛که یک لحظه تماشای تو رؤیاست
16ـ از چه گلی خوشت میاد
گل رز:72:،بوش که دیگه مست کنندست به به عجب بویی.
17ـبا شمع جوجه ماشین یک جمله بساز
یه شمع بردار،تیرای چراغ برق تو کوچه همشون خرابن،برو از تو ماشین اون جوجه بیچاره رو بردار بیار تو خونه.
18ـ به کدام ارزو در زندگی رسیده ای
هیشکدوم:302:
19ـیک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
خدا پیامبر حسین،همه مسلمین جهان ارزوی زیارتتان را دارند.
20-با چه کسانی در تالار دوست هستی
با همه رفیقم،دیگه نمیدونم اونا با من رفیقن یا نه؟
21ـبهترین تالار چه کسانی هستند
کسانی که هر چی از دستشون برمیاد برای مشاوره و راهنمایی بهتر و منطقی تر ارائه میدن،همه بهترینن.
22ـ یک جمله اموزنده مفید
افلاطون می گه: اگه با دلت چیزی یا کسی رو دوستداری زیاد جدی نگیرش، چون ارزشی نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که دیدنه، اما اگه یه روز با عقلت کسی رو دوست داشتی، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داری چیزی رو تجربه می کنی که اسمش عشق واقعیه .
امیدوارم همیشه موفق باشید
من ارزو میکنم سایه شما از سر تالار هیچ وقت کم نشه:323:
-
-
:104::104::104:
آفرين! چه عكسهاي بامزه اي انتخاب كردي! خيلي خوشم اومد. عكسي هم كه براي من گذاشتي جالب بود. خيلي شبيه خودمه ;)
آفرين ...صدآفرين ...هزاروسيصدآفرين... فرشته خوب زمين... شاياناي مهربونترين:46:
-
سلام ا فرین هزار افرین به شایا نا محترم:72::72::72:
شایا نا محترم به زییایی به سو ا لات اعضا پاسخ میدهد:72::72::72:
-
shayana جان ممنون از سؤال هايي كه پرسيدي
خواهش میشود
توضيح سؤال يك: حافظ ميگه:
حضوري گر همي خواهي از او غايب مشو حافظ
متي ما تلق من تهوي دع دنيا و اهملها
يعني اگر ميخواي هميشه در محفل انس با خدا باشي ، از لحظه به لحظه ات مراقبه كن و حضور خودت رو نزد خدا و حضور خداوند رو نزد خودت يك لحظه هم فراموش نكن. حالا سؤال من اينه كه چطور ميشه با اين همه دغدغه و دل مشغولي اين حضور رو فراموش نكرد؟
خب خاصیت انسان فراموشکاریه،ولی بالاخره اگه میخاهیم زندگیمون پوچ و بدون هدف نباشه باید بریم خدا رو بشناسیم،اگه خدا رو در حد واندازه های خودمون تونستیم بشناسیم و عاشقش بشیم،دیگه محاله یه لحظه از یادش غافل بشیم،من خودم خیلی وقتا خدا رو فراموش میکنم،این بخاطر شناخت سرسری من هست والا دیدی وقتی یکیو دوس داریم چقدر همیشه تو ذهنمونه،هر چی ببینیم که واسمون خوشاینده،زود یاد محبوبمون میفتیم اصلا همه چیو به اون ربط میدیم،اگه درکمون از خدا بالا بره میفهیم که همیشه ناظرمونه،باهامونه،دیگه میگیم خدا ولاغیر ،شرمنده نمیدونم تونستم جوابتو بدم یا نه:D،من سوادم خیلی کمه تو مسائل معرفتی انقدر اذیتم نکن به مامانم میگما:302:
توضيح سؤال 3: ممنونم از اينكه بهم اعتماد به نفس ميدين. شما لطف دارين....... من نجوم ميخونم. (فيزيك نجومي)
موفق باشی،برم برا صندلی داغت چنتا سوال نجومی پیدا کنم:311:
توضيح سؤال 6: نوسترآداموس گفته سال 2012 يه سري فاجعه ي زيست_ محيطي و تصادف كيهاني پيش مياد و به روايتي قيامت ميشه.
قیامتو فک نکنم،من همیشه فک میکنم که مثلا حالا حالاها مونده به قیامت،دست خداس.فاجعه زیست محیطی شاید اتفاق بیفته،البته همین الانشم داره اتفاق میفته.
توضيح سؤال 7: نظريه ي چند جهاني اشاره ميكنه به اينكه فيزيك كوانتوم و نسبيت، شواهدي رو نشون ميده كه ما در حال حاضر در چند جهان در حال زندگي هستيم. البته هيچ كس نتونسته ثابت كنه، اما هيچ كس هم توجيحي براي شواهد موجود نداره. مثلا شما كه الان در حال خوندن مطالب من هستيد، ممكنه در جهان ديگري هم حضور داشته باشين و در حال آب آشاميدن باشين. يعني حضور همزمان در چند جا!
جالبه ،نمیدونستم ممنون که گفتی.تو هم مطالعاتت خیلی زیاده ها:18:
توضيح سؤال 10: مناجات ادبي رو يادتون نره ها! يه جمله است. نميخوام به قشنگ گفتنش فكر كنيد. دوست دارم زيبايي احساس واقعي خودتون رو به قلم بكشيد.
بار الها در هجوم لحظه های بی کسی ،تو،اری فقط تو تنها کسم باش،بگذار دستان نوازشگرت را بر سرم با تمام وجود حس کنم،بگذار با تو بودن را بفهم ای مهربانترینم....:203:
اگه صدای انشرلی میومد روش،قشنگ میشد.
نكته: سؤال هاي منو كامل جواب بدين. نيام ببينم باز خودم رفتم رو صندلي داغ ها! مرسي.
تا جاییکه مغزم کشش داشت گفتم دیگه:33:،فقط قول بده به بی سوادیم نخندی:
-
سلامی دوباره،
1- سه نکته مثبت از تالار همدردی بگو.
2- سه تا انتقاد از تالار همدردی بکن و در صورت امکان پیشنهاد بده که چطور این ایرادها رو می شه برطرف کرد.
3- تاپیکهای دختر مهربون رو دنبال کردی؟ به نظرت چی کار کنه که با وجود مشکلاتی که داره بتونه بهترین روزها رو برای خودش بسازه؟
4- حاضری با مردی که قبلاً یک ازدواج ناموفق داشته ازدواج کنی؟ فرض بگیریم که همه چیزش مناسبه و مقصر اصلی همسر اول او بوده.
5- دوست داری موتور سواری کنی؟
6- در کشوری که من زندگی می کنم در تابستون اذان صبح ساعت 2 نصف شب و اذان مغرب ساعت 22 هست. به نظرت چطوری روزه بگیرم؟!
7- رنگ آبی تالار رو دوست داری؟ به نظرت رنگ مناسب تری می شه انتخاب کرد، یا همینطوری خوبه؟
8- یادته خیلی سال پیش عاشورا افتاده بود تو ماه رمضون، هم روزه بودیم، هم سینه می زدیم؟ سخت بود، نه؟ :)
9- دوست داری دیگه چه سوالهایی ازت بپرسیم؟
آیا سوالی از نفرات قبلی پرسیده شد که دوست داشتی از تو هم بپرسیم؟
10- به نظرت تعداد ناظرین بر تاپیکها کم نیست؟ البته اونهایی که هستند خیلی زحمت می کشند، ولی حجم تاپیکها بالاست...
11- اگر بهت بودجه بدهند که فیلم بسازی، چه فیلمی می سازی؟
12- چرا هر کی می خواهد برای من شکلک بذاره، عکس یک گربه میذاره؟ هم تو، هم سرافراز :311:
با تشکر از پاسخهایت...
-
سلامی دوباره،
علیک سلام
1- سه نکته مثبت از تالار همدردی بگو.
توش خیلی من ندیدم حرفای بی ادبی زده بشه یعنی در کل خیلی بهتره نسبت به سایتهای دیگه،اطلاعات روانشناختی ادمو بالا میبره،شاید برا منی که حوصله کتاب خریدن و خوندن ندارم خیلی کمک کنه،
2- سه تا انتقاد از تالار همدردی بکن و در صورت امکان پیشنهاد بده که چطور این ایرادها رو می شه برطرف کرد.
1-این انجمن ازاد واقعا من نمیفهم واسه چی هستش،دلیلی که میارن موجهه ها،ولی چند نفر اونجا مگه عضو هستن که همچین جایی رو درس کردن برای بحث ازاد،من که واقعا دیدن اونجا واسم یه ارزو شده ولی خب الکی هم نمیخام پولمو هدر بدم،به نظر من یا جمعش کنن،یا هزینه شارژشو بیارن پاییین تا ادمی مثل من که باید از پول تو جیبی باباش شارژ کنه،بتونه.
2-البته درسته که قدیمیای اینجا واقعا سواد روانشناسیشون زیاده،ولی من اینجا همچین زیاد کارشناسایی که مدرک روانشناسی داشته باشن ندیدم،منظورم اینکه مشاوری که بشه به گفته هاش تکیه کرد تو این تالار کمه،بعضی ها هستن تاپیک میزنن خیلی هم از مدتش گذشته ولی یه کارشناس اونجا نیومده نظر بده،منظورم اینکه مراجع زیاد ،کارشناس کمه،بیشترش کنن،اگه مدرکش روانشناسی باشه خیلی بهترتره.
3-تو این وردش هر چی مینویسیم،وقتی میخایم رنگو عوض کنیم و تنظیمات دیگه،همونجا واسم نشون بده یعنی من میخام مثلا سبز بنویسم رو قلم سبز که کلیک کردم همونجا واسم سبز بشه،بدونم چی نوشتم،اینطوریکه الان هست خیلی قره قاطی میشه(چیز خاصی بذهنم نمیرسید واسه همین اینو گفتم.)
3- تاپیکهای دختر مهربون رو دنبال کردی؟ به نظرت چی کار کنه که با وجود مشکلاتی که داره بتونه بهترین روزها رو برای خودش بسازه؟
نمیدونم،من تنها کتاب روانشناسی که خوندم و البته هنوز بعد چند ماه تموم نکردم مردان مریخی،زنان ونوسی هستش،منظورم اینکه هیچی بلد نیستم از مشاوره،بعنوان یه خواهر و دوست بهش میگم،شرایطی که هستو قبول کنه،اون نمیتونه تمام اعضای خونوادشو تغییر بده اما خودشو تا دلش میخاد میتونه تغییر بده،والدینشو همونجوری که هستن بپذیره،وبونه اگه بهش کم لطفی میشه،از عمد نیس،بلد نیستن چطور رفتار کنن،کلا دختر مهربون سخت نگیر بقول ارسطوی پایتخت حساس نشو.
4- حاضری با مردی که قبلاً یک ازدواج ناموفق داشته ازدواج کنی؟ فرض بگیریم که همه چیزش مناسبه و مقصر اصلی همسر اول او بوده.
اگه منم راضی بشم فک نمیکنم خونوادم رضایت بدن.
5- دوست داری موتور سواری کنی؟
دوچرخه سواری دوس دارم،موتور سواری نه!
6- در کشوری که من زندگی می کنم در تابستون اذان صبح ساعت 2 نصف شب و اذان مغرب ساعت 22 هست. به نظرت چطوری روزه بگیرم؟!
دلم کباب شد اخه چرا اونجوریه اونجا،یعنی فقط 4 ساعت میتونین بخورین سحری و افطارتون باید یکی بشه،نمیدونم نمیشه اذان صبحو و عصرو یکم هل داد این پایینا:311:،یا اینکه کلا بگیری بخابی:311:اگه از نظر پزشکی،سلامتی ضرری نداشته باشه به هر حال تکلیف شرعیته باید انجامش بدی،خب اینجاس که فرق من مسلمون ظاهری با تو مسلمون واقعی مشخص میشه،باید بگم هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد،ولی واقعا خدا خودش اگه دقت کرده باشی ماه رمضون به ادم کمک میکنه و توانشو میده،ایشالله که بتونی بگیری روزه هاتو.
7- رنگ آبی تالار رو دوست داری؟ به نظرت رنگ مناسب تری می شه انتخاب کرد، یا همینطوری خوبه؟
اره ابی رنگ عشقه میخای قرمزش کنن؟:311:،خب من تنوعو رو دوس دارم هر چند ماه تغییرش بدن خیلی خوب میشه،تو هم اگه طرحی داری بیار وسط.
8- یادته خیلی سال پیش عاشورا افتاده بود تو ماه رمضون، هم روزه بودیم، هم سینه می زدیم؟ سخت بود، نه؟
تو هم یادته همین چند سال پیش مهر افتاده بود تو مرداد،هم مدرسه میرفتیم ،هم تعطیل بودیم:311:،ولی نه خوشم اومد سوال خیلی خوبی بود،یه چیزی تو مایه های این سوال:روز قدس ناهار چی خوردی؟هااااان؟
9- دوست داری دیگه چه سوالهایی ازت بپرسیم؟
هر سوالی بپرسین خوشم میاد،اینکه وقت میزارین سوال میکنین واسم کلی ارزش داره:72:
آیا سوالی از نفرات قبلی پرسیده شد که دوست داشتی از تو هم بپرسیم؟
یادم نمیاد الان
10- به نظرت تعداد ناظرین بر تاپیکها کم نیست؟ البته اونهایی که هستند خیلی زحمت می کشند، ولی حجم تاپیکها بالاست...
منظورت ناظم هاس(اونایی که حذف،ویرایش میکنن؟) اره کمه
11- اگر بهت بودجه بدهند که فیلم بسازی، چه فیلمی می سازی؟
اگه قصش مال الان باشه یه چیزی میسازم که من ایرانی،تویی که تو خارجی سرتو با افتخار بالا بگیری بگی من فرزند ایرانم،از فیلمای هندی خوشم نمیاد ولی خیلی در رابطه با حس وطن پرستی و ...فیلم میسازن،طوریکه هر هندی هرجای دنیا اون فیلو ببینه یه حس غرور بهش دست میده،ولی ما چی میسازیم بیشتر فیلمامون سیاه نمایی و تلخه،اگه تاریخی بسازم در مورد این قصه های عاشقانه لیلی و مجنون،خسرو و شیرین،ویس و رامین و... میسازم.
12- چرا هر کی می خواهد برای من شکلک بذاره، عکس یک گربه میذاره؟ هم تو، هم سرافراز
تو مو میبینی و من پیچش مو،خب برادر من تو به گربه بودنش چیکار داری؟:311:ببین چه گربه هنرمندیه داره موسیقی مینوازه،ساز میزنه،یبار گفتی تو کار اوازینا هستی واسه همین اینو گذاشتم و الا شاید برات جونیای ال پاچینو رو میزاشتم،حالا خیلی ناراحت نشو دیگه.
با تشکر از پاسخهایت...
و تشکر از پرسشهایت،ولی خداییش روزه گرفتنتون خیلی سخت بید،ماه رمضونو بپر برو مسافرتای بیشتر از 10 روز چطوره؟:311:
-
بازم که سکوت شده!!! دو روزاول مجال نمیدن بعدش دیگه نمیان.
خوب شایاناجون می بینم که صندلی روهرچی داغترش می کنیم تأثیری به حالت نداره!
خوب حالابیااین چندتاسوالم جواب بده تابیشترازاین صندلیت سردنشه!
1- شاغلی یادانشجو؟
2- دوست داری کادوتولدچی بگیری؟
3- حامدهیچ وقت نمیگه ساکن کدوم کشوره!ولی ازاونجایی که من خیلی فضولم می خوام بدونم.دیروز یه سوتی داده،موضوع روزه روپیش کشیده،حالامی تونی حدس بزنی کدوم کشوره؟
4- روزانه چقدرباتلفن حرف میزنی؟
5- اگه بری سرکار،بالاسرت مدیرنباشه،دوربین هم نباشه،کارت هم جوری نباشه که بخوای هرروزجوابگو باشی،اون موقع کارمیکنی یابعضی وقتهاهم گیم بازی می کنی؟یابادوستات تلفنی حرف میزنی؟
6- کجاها مسافرت کردی؟
7- دوست داری باچه وسیله ای مسافرت بری؟توکدوم یکی بیشتربهت خوش می گذره؟
8- برای دوستان زیرنسبت به جوابایی که دادن نمره بده:
حامد65
سرافراز
فرهنگ27
دخترمهربون
شایانا
9- همیشه به این فکرمی کنم اگه یه روزی بهترین کسامو ازدست بدم چه حالی مشم.خیلی ازاون روزمی ترسم!به نظرت توباشی چی کارمیکنی؟
10- بااین سوالایی که ازاعضا توی صندلی داغ میشه،یاتوتایپیک هایی که میذارن میشه به شخصیت واقعیشون پی برد؟
-
من دوباره اومدم:)
شایانا خانم خیلی گل کاشتی. مخصوصا با تصاویر قشنگی که برای اعضا گذاشته بودی. :72::72: (فقط من نفهمیدم من چرا عروس بودم اونجا!! :) )
1) اینکه میگن "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها" راسته؟
2) فکر میکنی پدر و مادرت چی برات کم گذاشتن؟ اصلاً فکر میکنی کم گذاشتن؟
3) فکر میکنی اگه 25 سال دیگه یه همچین سوالی رو از فرزندت (یا فرزندات) بپرسیم چه جوابی بدن؟
4) من کسی رو میشناسم که به بچه های استثنایی درس میده. بچه هایی که کند ذهن هستن. برام تعریف کرده که تا چند سال باید به اونها حروف الفبا رو یاد بده. تکرار و تمرین و سر و کله زدن با اونا خیلی سخته. فکر میکنی چه هدفی پشت کارش هست که هنوز سر همین کاره؟ فکر میکنی خودت بتونی یه همچین شغلی داشته باشی؟
5) در آینده اگه یه روزی متوجه بشی که فرزندت یه رابطه سطحی با جنس مخالفش داره چه عکس العملی نشون میدی؟ قبلش چه کارایی انجام میدی که یه همچین اتفاقی نیافته؟ یا شایدم از نظر خودت مسأله ای نباشه. آره؟ اینجوریه؟ توضیح بده برامون.
6) فکر میکنی اینکه الان دختر ِ به این خوبی هستی، :D تأثیر رفتار پدر مادرت بوده یا خودت بیشتر حواست بوده؟ فکر میکنی توی زندگی شخصِ خودت، کدومش بیشتره؟
-
سلام به تمام هم تالاری های گل و دوست داشتنی:72:
بالاخره خودم رو به مراسم اختتامیه صندلی داغ شایانا جان رسوندمhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...5195189cc2.gif
اول بگم که شایانای عزیز قسمت عکس ها رو که دیدم آنچنان حس قشنگی بهم دست داد که نمیتونم وصفش کنم.عکسی که برام گذاشته بودی رو دقیقا توی خواب دیده بودم و زیبا ترین رویای تا به امروزم بوده!!و جالب تر اینکه ذهنیات شما شدیدا شبیه من بودن!!
ببخشید که بخاطر مشغله زیاد نتونستم بیام دیگه از شما سوال بپرسم ولی خوب دوستان مثل همیشه سنگ تمام گذاشتند.دوستان نوبت شایانای عزیز هم به پایان رسیدhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...52c15cf983.gifممنونم شایانا جان که به زیبایی هر چه تمام تر پاسخگو بودید.:72:
http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...2bd10c33d7.gif
نکته بعد اینکه، بنده و آقای ابراهیمی پیشنهاد گرین گرامی رو بررسی کردیم و تصمیم گرفتیم مدتی به صندلی داغ استراحت بدیم و بعد از اون دوباره برسیم خدمتتون:)
وقتی شایانا پاسخ هاشون تمام شد ما برای مدتی خداحافظی میکنیم.
http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...f40c4ea372.gif
-
هر چه خودمان را کنترل کردیم که پست چت گونه و خارج از چهارچوب نزنیم، نشد.
شایانا متواری شده...
از دست سوالای سخت ما عطای تالار رو به لقاش بخشیده و کلاً قید تالار رو زده...
:)
-
بازم که سکوت شده!!! دو روزاول مجال نمیدن بعدش دیگه نمیان.
خوب شایاناجون می بینم که صندلی روهرچی داغترش می کنیم تأثیری به حالت نداره!
خوب حالابیااین چندتاسوالم جواب بده تابیشترازاین صندلیت سردنشه!
اول یه سلام میکنم خدمت تمام دوستان عزیزو گلم،انقدر بهتون دلبسته شدم که این دو روزی که نبیدم فقط انتظار اینو داشتم که باز بیام اینجا و روی ماه همتونو ببینم،انتظار چقدر سخته،
اول که اومدم تالار چشمم به حال و احوال خورد گفتم حتما یه کسی پیدا میشه خبر مارو هم بگیره ولی ...هیشکی منو دوس نمیداره:302:،البت اومدم اینجا یکم تجدید روحیه پیدا کردم:310:،میبینم که اتفاقات زیادی هم افتاده در تالار که من ازشون بیخبرم!
ازین که بگذریم کلی پیش خودم فک میکردم که اخه چرا این مشکلی که واسم پیش اومد درس اخرین روز صندلیم اوفتاد،یه حس بدی از نیمه تموم موندنش داشتم از اونطرفم میگفتم حتما مصلحت این بوده نگو دیگه من اخرین نفرم و هر وقت بیام میتونم جواب بدم بهتون:227:،پس حکمت و مصلحت خدا رو شکر:323:
و اما پاسخها به اریانای عزیزم:
1- شاغلی یادانشجو؟
فعلا هیشکدوم،برای توضیحات بیشتر مراجعه شود به پستای اولیم در صندلی خودم:P
2- دوست داری کادوتولدچی بگیری؟
بستگی به مکنت مالی طرف داره:D،ولی واقعا مادیات واسم مهم نیس،همینکه به یادم باشن و یه اس مبارکباد بزنه انگار دنیا رو بهم دادن:310:چون از اکثر دوستای صمیمیم کیلومترها فاصله دارم و اینجور مواقع فقط با اس و هر از گاهی میل باهم ارتباط داریم کادو هامون بهم اینطوریه.
3- حامدهیچ وقت نمیگه ساکن کدوم کشوره!ولی ازاونجایی که من خیلی فضولم می خوام بدونم.دیروز یه سوتی داده،موضوع روزه روپیش کشیده،حالامی تونی حدس بزنی کدوم کشوره؟
اقا من اصلا جغرافیم خوف نیس،سوالای سیاسی ازم نکنین،خب اوقات شرعی کشورا رو سرچ کن ببین کدوم یکیه،موفق باشی..
4- روزانه چقدرباتلفن حرف میزنی؟
هیچی،اگه زنگ بزنن برمیدارم جواب میدم،بیشتر ارتباطم با دوستام پیامکی هستش،مگه اینکه دیگه نتونم خودمو کنترل کنم و بزنگم،ولی همیشه از هم خبر داریم،لزومی به تلفن نیس،چون همونطور که گفتم الان از دوستام خیلی فاصله دارم حتی اونایی که با هم همشهری هستیم اگه بخام تلفن کنم حداقلش بیس،سی دقه باید حرف بزنم،اونوقت پول قبض که بیاد...،من خیلی بچه خوف و مثبتی هستم خرج اضافه نمیزارم گردن هیشکی،فقط برای کارای ضروری و دلتنگیهای حاد دست به تلفن میبرم..
5- اگه بری سرکار،بالاسرت مدیرنباشه،دوربین هم نباشه،کارت هم جوری نباشه که بخوای هرروزجوابگو باشی،اون موقع کارمیکنی یابعضی وقتهاهم گیم بازی می کنی؟یابادوستات تلفنی حرف میزنی؟
من عاشق کار هستم،البته کار دلخاهم،تا حالا هم گیم بازی نکردم با اینکه داریم،تلفنم نه،من به اینجور چیزا حساسم،ایشالله سرکار هم برم وجدانم مثل الان بیدار باشه و کم فروشی نکنه:323:
6- کجاها مسافرت کردی؟
7- دوست داری باچه وسیله ای مسافرت بری؟توکدوم یکی بیشتربهت خوش می گذره؟
اگه هواپیماهامون دم بئقه سقوط نکنن،هواپیما،کشتی هم سوار شدم حال میده.
8- برای دوستان زیرنسبت به جوابایی که دادن نمره بده:
حامد65..................19
سرافراز ................ 19
فرهنگ27.................18.75=19
دخترمهربون................19
شایانا.................؟؟؟؟؟
9- همیشه به این فکرمی کنم اگه یه روزی بهترین کسامو ازدست بدم چه حالی مشم.خیلی ازاون روزمی ترسم!به نظرت توباشی چی کارمیکنی؟
منم خیلی فک مینکم به اینجور چیزا،حتی تصورشم فوق العاده دردناکه،ولی خدا مصیبتی اگه میده قبلش صبرشم داده.
10- بااین سوالایی که ازاعضا توی صندلی داغ میشه،یاتوتایپیک هایی که میذارن میشه به شخصیت واقعیشون پی برد؟
اره تا حدودی!
-
ولی به نظرمن این استراحت صندلی داغ اصلا خوب نبود.تالارخیلی سوت وکورشده!
-
این سوال اریانا موند:
6- کجاها مسافرت کردی؟
من همه جای ایران رفتم بجز بیست استان البته اگه سی تا داشته باشیم:311:،اگه بعضی جاهارو بگم که رفتم شاید لو برم کجایی هستم.
من دوباره اومدم
شایانا خانم خیلی گل کاشتی. مخصوصا با تصاویر قشنگی که برای اعضا گذاشته بودی. (فقط من نفهمیدم من چرا عروس بودم اونجا!! )
ممنون از لطفت،خب اون عکس حاتمی رو دوس میداشتم،بعدشم بالاخره میخایم زوری هم که شده بدیمت بری:311:
1) اینکه میگن "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها" راسته؟
تا حدودی،ولی اینم یادمون باشه،در دروازه رو میشه بست ولی دهن مردم....
2) فکر میکنی پدر و مادرت چی برات کم گذاشتن؟ اصلاً فکر میکنی کم گذاشتن؟
از نظر مادی نه،ولی عاطفی پدرم میتونس خیلی بهتر از الان باشه،ولی من راضیم یادته یه بار پرسیدم تا حالا به کسی گفتی هر چه هستی باش اما باش،من به بابام و به خیلی از ادما که دوروبرم هستن میگم:
هر چه هستی باش
اما ای کاش...
نه،هر چه هستی باش!
اما باش!!!
3) فکر میکنی اگه 25 سال دیگه یه همچین سوالی رو از فرزندت (یا فرزندات) بپرسیم چه جوابی بدن؟
ایشالله خودشون خواهند دونست که اگه کم لطفی بوده عمدی نبوده،بالاخره هیشکی ایده ال نیس،امیدوارم بگن:هر چی در توانش بوده واسمون کرده ما عاشق خانوم والدمونیم:43:
4) من کسی رو میشناسم که به بچه های استثنایی درس میده. بچه هایی که کند ذهن هستن. برام تعریف کرده که تا چند سال باید به اونها حروف الفبا رو یاد بده. تکرار و تمرین و سر و کله زدن با اونا خیلی سخته. فکر میکنی چه هدفی پشت کارش هست که هنوز سر همین کاره؟ فکر میکنی خودت بتونی یه همچین شغلی داشته باشی؟
این ادم معنای حقیقی عشق،محبت،ایثارو فهمیده،به نظرم این ادم باید خدا رو خوب فهمیده باشه که اینجوری به این نوع از بنده هاش که خیلی هامون و حتی بعضا والدینشون حوصلشونو ندارن،کمک میکنه،من نمیتونم! انقدر بزرگ نشدم،انقدر صبور نیستم!!
5)در آینده اگه یه روزی متوجه بشی که فرزندت یه رابطه سطحی با جنس مخالفش داره چه عکس العملی نشون میدی؟ قبلش چه کارایی انجام میدی که یه همچین اتفاقی نیافته؟ یا شایدم از نظر خودت مسأله ای نباشه. آره؟ اینجوریه؟ توضیح بده برامون
نمیدونم،اگه درس و اصولی تربیت شده باشه محبت دیده باشه،فک نکنم بره سراغ جنس مخالف،حتی اگه کمبود محبت هم داشته باشه ولی ادم مقیدی باشه خودشو درگیر این ارتباطها نمیکنه(البته منظورم این نیس هر کی بره سراغ جنس مخالف ادم بی قیدیه)ولی اگه همچین ارتباطی داشته باشه سعی میکنم علت ارتباطشو بدونم،واقعا نمیدونم اینجور مواقع چطور باید رفتار کرد تا اونموقع مسلما یاد میگیرم ولی سعی میکنم این رابطه سطحی رو فاجعه ندونم و منطقی باهاش برخورد کنم.
چرا واسم مسئله هست خیلی هم هست،دوس دارم بچه های ایندم انقدر محکم و قوی باشن که طرف اینجور روابط نرن و بتونن خودشونو کنترل کنن.
6) فکر میکنی اینکه الان دختر ِ به این خوبی هستی، :D تأثیر رفتار پدر مادرت بوده یا خودت بیشتر حواست بوده؟ فکر میکنی توی زندگی شخصِ خودت، کدومش بیشتره؟
ممنون از نظر لطفت،والا تا یه جاهایی خونواده سهم بسزایی داره،اینکه من تو یه خونواده مذهبی بدنیا اومدم و بزرگ شدم خب خیلی رو شخصیت من تاثیر گذاشته،ولی خود بچه هم باید کشش داشته باشه به رعایت خیلی از اصول و حریما،من چند سال دور از خونواده بودم زمینه خیلی کارا و گناه هم واسم فراهم بوده،ولی من خدا رو دوس داشتم و دارم نمیخام ناراحتش کنم،من خیلی وقتا بخودم میگم اگه الان من خطایی نمیکنم فقط بخاطر حفظ شخصیت و شان خونوادگیم نیس یعنی حفظ ظاهر نیس،بخاطر این هست که واسه خودم ارزش قائلم و خیلی کارارو شایسته خودم نمیدونم،دوس دارم فقط بخاطر رضایت خدام خوب باشم نه حرف مردم یا رسیدن به یه موقعیت.
:72::72::72::72:
از همه شما دوستان عزیزم ممنون که تحملم کردین و روحیه دادین بهم،اون عکسا هم به این خاطر شاید بدلتون نشسته ،چون بغیر از چندتاش تصورات و ذهنیات خودم از شماها بید این عکسا رو بردارین سیو کنین بعنوان یادگاری از من بجنبین دیگه.
یه تشکر ویژه هم دارم از اقای ابراهیمی و خانوم حاتمی:72:
خداحافظ همین حالا:302:
-
بسم تعالی
اینجانب Hamed65 متولد 1365 در تهران خواستار شعله ور کردن صندلی داغ و سوختن اهالی تالار همدردی می باشم.
امیدوارم با توجه به یخبندانی تالار در چند وقت اخیر مسئولین جلسه ای تشکیل داده و مقداری هیزم زیر این صندلی قرار دهند.
در صورت امکان، علاقه مند به سوزاندن یکی از کارشناسان یا مدیران تالار می باشم. اگر نشاندن مقامات روی صندلی امکان پذیر نیست، پیشنهاد می دهم arix را روی صندلی نشانده و آنقدر او را بسوزانیم تا جزغاله شود.
در ضمن به استحضار می رسانم گروهی از اهالی در پی یک اقدام عجیب تاپیکی تشکیل داده اند و به اسم "ترک اعتیاد" می خواهند دست کاربران را از این سایت کوتاه کنند (:311:). آغاز دوباره صندلی داغ می تواند کاربران فراری را بار دیگر به بند کشد.
با تشکر از زحمات شما
حامد
:)
-
فوق العاده...:180:فوق العاده...آخرین خبر...صندلی داغ بر پا میشود...:180:
سارا بانوی گل را روی صندلی داغ نشاندیمhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...d45e44cff4.gif:227:البته به صورت فوق العاده:311:
از هم اکنون به مدت 4 روز نوبت خانوم دکتر تالاره.ببینم ایشون میخوان چی برای خودشون تجویز کنن در مقابل سوالات داغ شما عزیزانم.
دوستان داغش کنین این صندلی روhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...0beb7d85f7.gif
سارا بانو جان بفرمایید...صندلی حاضر و آماده است در خدمت شماhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...fd83a88fd4.gif
-
-
سلام
1 - یکبار setareh تجربه ای ارائه داده بود که کنترل احساس مثبت کنیم تا کنترل احساس منفی هم داشته باشیم. و شما وقتی به کار گرفتی ظاهرا نتیجه مطلوب کسب نکردی. الان باهاش چی کار می کنی(با احساساتت)
2 - با این احساس، در محیط بیمارستان چه حسی داری؟ آیا سازگاری یا لذت می بری؟
3 - اگر فرشته مهربان را از مدیریت عزل کنیم، غیر خودت 3 گزینه معرفی کن که آنها را به جای فرشته مهربان انتخاب نکنم؟!
4 - فکر نمی کنی معتاد همدری شدی؟ baby رفت شما چطور؟ آیا رفتن یکماهه ات ربطی به تاپیک ترک اعتیاد همدردی داره؟
5 - همسرت به شما گیر نمی ده همه جیک و پیک زندگیت رو در معرض دید میلیاردها آدم می گذاری؟
6 - بدون اینکه سری به پروفایل و رتبه هات بزنی بگو چه رتبه هایی از مدیر همدردی گرفتی و بابت چی ها بوده؟
-
براوو ، ای ول ، بارک الله ، احسنت :104: :104: :104:
عجب مدیر شجاعی :307:
همه عقب ایستاده بودن نگاه می کردن ببینن کی میاد وسط میدون :162:
واقعا مدیر شجاعی داریم :227: :227: :227:
یه هورای بلند
هوووووووووووووووراااااااا اااااااااااااااااااااا :326:
حالا یه کف مرتب
:104: