آريانا مثل حرير نرم و لطيفه. مثل يك گل نازكه و روحش مثل آب پاك و زلاله. خوشحالم كه در جمع ماست:46:
نمایش نسخه قابل چاپ
آريانا مثل حرير نرم و لطيفه. مثل يك گل نازكه و روحش مثل آب پاك و زلاله. خوشحالم كه در جمع ماست:46:
آریانا خیلی ماهه:)
مثل یه مادر دلسوز برای همه نگران میشه. امیدوارم زیاد از این نگرانی ها خودش رو اذیت نکنه :72:
ایشالا همیشه در تالار حضور داشته باشه تا به بچه ها روحیه بده و البته خودش هم روحیه بگیره.
.
.
الان آریانا دو روزه که نیومده.
امیدوارم که مشکل حادی توی زندگیش نباشه و به زودی بهمون سر بزنه.:72::72::72:
دوستان شماها لطف دارید.من ازهمه شماها ممنونم.
آقای ابراهیمی خیلی مبالغه کردید.بازم ازمحبت بی حد شما ممنون.
سلام
خانم داملا تاپیک در تالار خیلی عا لی است و مطا لب خیلی پر محتوا عا لی مفید است ایشان مشاوره در تالار بی نظیر و عا لی است صندلی داغ سر ی ششم صندلی داغ همکار من بوده با اعضا تالار خوب مهربان است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
وجود آقای hamed65 درتالار چه تأثیری داشته است؟
دوستان 3 روز فرصت دارید تا درمورد تأثیرات مثبت ومنفی عضویت ایشون نظربدید.
پیشاپیش از همکاریتون ممنونم.
سلام من نظرمو می نویسم
به نظر من وجود حامد توی تالار برای حذف تاپیکهایی که بنظر جنجال برانگیز هستن دیده می شه و جلوی اختشاشو می گیره.:227:
سلام من نظرمو می نویسم
به نظر من وجود حامد توی تالار برای حذف تاپیکهایی که بنظر جنجال برانگیز هستن دیده می شه و جلوی اختشاشو می گیره.:227:
به نظر من فوق العاده مهربونن . حس مي كنم خيلي به خدا نزديكن يا حداقل سعي مي كنن رابطه خوبي با خالق خودشون داشته باشن .
تاپيك يك آيه از قران بنويسيد رو كه راه انداختن اين فكرم تقويت شد .:72:
سلام
اقای حامد عزیز عضوی بسیار مفید در تا لار همدردی با متانت صبر و دقت نظر و تحلیلهایی دقیق و همچنین راهنمایی عا لی مدیران خوب تالار است خیلی مهربان با تجربه بادانش دلسو ز است مشاوره خیلی عا لی و بی نظیر است در تالار تاپیک محتوایی و پر محتوا ایجاد می کند مطا لب خیلی مفید در تالار است تاپیک در تالار خیلی عا لی است مدیر خوب عا لی تالار است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
حامد عزیز عضوی فعال و پرکار با وجود دانشجو بودن ایشان.
پایبند به اعتقاداتش باوجود زندگی در غرب.
مشاوری و راهنمایی خیلی خوب :72:
برادرم هر کجا باشی خداوند همراه و نگهبان تو باشد.
آقای hamed 65
دوستی مهربان ، مدیری با لیاقت و منظم ، همراهی دلسوز و منطقی و همدلی پر تلاش و اهل
مطالع و تفکر هستند که بسیار در جهت پر بار نمودن تالار همدردی تلاش می کنند و به تالار نظم
و جهت خوبی داده اند!... زحمات ایشان و سایر مدیران مجموعه جای تقدیر و تشکر بسیار دارد!
ایشان نیز با جواب های علمی ، منطقی ، خدا پسندانه و دلسوزانه خود به مراجعین گره از مسائل
بسیاری از مراجعین گشوده اند و همواره با ایجاد تاپیک های متفاوت و خلاقانه چه در زمینه های
مذهبی و چه علمی و غیره فضای متفاوتی در تالار ایجاد نموده اند.
بنده به سهم خود از زحمات بی چشمداشت و مخلصانه ایشان سپاسگزاری می کنم و از
خداوند مهربان توفیق روز افزون برای خودشان و خانواده شان مسئلت دارم.
=========================
ببخشید اگه خیلی رسمی و اداری شد نوشته هام :)
دوستان عزیز،
از شما متشکرم! :)
خیلی نسبت به من لطف داشتید.
من از این تالار و اعضای خوبش چیزهای زیادی یاد گرفتم و ماندن من در اینجا برایم خیلی سودمند بوده.
از همه ممنونم.
عید همگی مبارک :72:
سلام.
مگه میشه تاثیر به سزای جناب حامد65 رو توی تالار منکر شد؟
خیلی با احساس مسولیت خاصی، به دوستان جواب میده.
خیلی هم برای تالار زحمت میکشه.
حتماً هم نتیجه ی این همه کمک رو، توی زندگیش میبینه.
همیشه موفق باشی آقا حامد:72::72:
آقا حامد بنده ی خوب خداست!
خدای مهربون حفظش کنه و عاقبت به خیر بشه.
وجود خانم انی در تا لار چه تا ثیری داشته دوستان 3 رو ز فرصت دارید تا در مورد تا ثیرات مثبت و منفی عضویت ایشون نظر بدید
پیشایش از همکاریتون ممنونم:72::72::72:
خانم آنی با راهنمایی های دلسوزانه و آگاهانه اش به خیلی از مراجعین کمک می کند.
با تاپیک ها و پست های علمی، مطالعات خودش رو در اختیار ما می گذارد و چیزهای زیادی از ایشون آموخته ایم.
ایشون از نظر من فردی بردبار و مهربان است و همیشه در تالار یک رفتار منطقی داشته.
ساده بگویم، این تالار به تک تک کارشناسانش نیاز دارد و بدون اونها، همدردی، همدردی نبود!
امیدوارم همیشه در تالار حضور داشته باشد.
:104::104::104:
خانم آنی خواهر عزیز و مهربان تالار همدردی هستند
من همواره از نظرات و مقالات خوبشون استفاده فراوان می کنم ولی گاهی خیلی تخصصی
جواب میدهند طوری که متوجه نمیشوم اما بسیار عالی و مفید و مختصر راهنمایی می کنند...
جای تقدیر و تشکر فراوان دارد زحمت هاشون...نمیدونم چند سالشونه اما وقتی که میان تو
تاپیک ها احساس می کنم یک مادر مهربان و دانا اومده که مشکلات رو موشکافانه حل
کنه و ازشون دارم هر روز مطالب خوب یاد می گیرم بخصوص مقالات "بازی ها" که واقعا جالبه
امضاشون هم که فوق العادس ، پر مغز و پر محتوا!!!
حضور خانم آنی در تالار مساویست با وجود یک مادر و حامی مهربان و دانا و کارشناس
یک وقت فکر نکنید سنتون بالاست ها آنی عزیز...آخه راهنمایی هاتون دقیقا مانند مادر خوب
من هستش...کم گوی و گزیده گوی چون در و شاد و خوش روحیه
===============================================
نه خسته آنی عزیز :72: :46:
خدا قوت خواهر گلم :43:
انی عزیز یکی ازمشاورین فعال ودوست داشتنی تالارمی باشد ووجودشون سرشارازانرژی مثبته:46:
امیدوارم همیشه موفق وشادباشند.:72:
منم دقیقاً همین حس رو دارم به آنی مهربون.
حس میکنم از حمایت یک مادر مهربان، دلسوز، با معلومات بالا، با محبت فوق العاده که البته توی حرفاش و راه حل هاش جدی رفتار میکنه، برخوردارم:72:
آنی عزیز، وجود شما برای تالار، مایه ی آرامش بسیاری از ماها هست:72:
امیدوارم نتیجه ی این محبتای هر روزتون رو هزار برابر توی زندگیتون ببینید:46:
خانم انی عضو فعا ل مفید مهربان دلسو ز با تجربه با دانش است مادری مهربان دلسو ز است تاپیک در تالار خیلی عا لی است مطا لب خیلی پر محتوا و عا لی و مفید است مشاوره ها تون خیلی عا لیه و بی نظیر است راهنمایی های مهربانانه به مراجعین تا لار کمک می کند راهنمایی مراجعین تالار خیلی عا لی بی نظیر است تاپیک محتوایی و پر محتوایی ایجاد می کند مطا لب خیلی مفید درتا لار است با اعضا تالار خوب مهربان است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
وقتي تو اينترنت دربه در داشتم دنبال يه راه حل مي گشتم رسيدم به يكي از پست هاي آني. اتفاقاً كمي هم بي ربط به جستجوي من بود ولي با يه دنياي تازه روبروم كرد. مي شناختمش ولي نه انقدر. ادامه ش دادم و به جاهاي خوب رسيدم. من اين سايت رو هم با پست آني بود كه شناختم. گاهي بهم گفته نازنينم آروم باش كه هيچ وقت آرومم نكرده. يه پيشنهاد به همتون در مورد كمك به مراجع: وقتي مي گيد آروم باش چند لحظه خودتون رو بذاريد جاي طرف. اگه نشد كه آروم باشيد ديگه همدردي نكنيد!
نگيد بيرون گود نشسته و مي گه لنگش كن
يه پيشنهاد به رها: ....
آني اين انتقاد نبود:72: هر چي بود از سر دوستي بود...
آخرين پيام آني باعث شد حس كنم عين مادر خودم دوستش دارم چون دلسوزي ش عين دلسوزي مادرم بود. اين كه راه رو برام نشون داد تا بيراهه نرم. عين يه مادر كمكم كرد.
وجود اقای کیوان در تالار چه تا ثیری داشته دوستان 3 رو ز فرصت دارید تا در مورد تاثیرات منفی مثبت عضویت ایشون نظر بدید
پیشایش از همکاریتون ممنونم:72::72::72::72:
آقا کیوان از اعضای قدیمی تالار است.
مقاله های خوبی که در تالار قرار داده همیشه مورد استفاده اعضا بوده و هستند.
مدت هاست برای حفظ نظم تالار زحمت های زیادی می کشد و یکی از اعضای با ارزش این تالار است.
امیدوارم همیشه موفق باشد.
اقای کیوان عزیز عضوی بسیار مفید در تالار همدردی با متا نت صبر و دقت نظر تحلیلهایی دقیق و همچنین راهنمایی عا لی مدیران خوب تالار است خیلی مهربان دلسو ز با تجربه با دانش است در تالار خیلی زحمت می کشد مشاوره ها تون خیلی عا لی و بی نظیر است در تالار تاپیک محتوایی و پر محتوایی ایجاد می کند مطا لب خیلی مفیددر تا لار است تاپیک در تا لار خیلی عا لی است مدیر خوب عا لی تا لار است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
دوستان عذر تأخیر مرا بپذیرید.
hamed65: مدیری فعال که با حضور متعددشون درتالار نطم بیشتری را حاکم این مجموعه کرده اند.
ani: صبور وباتجربه، آرام ودلسوز. ایشون همیشه نه باگفتار بلکه با رفتارشون به شخص بنده رو شرمنده کرده اند.
keyvan: مدیری لایق که باوجود حضور کمشون برای تالار نعمتی هستند.
ممنون از همه دوستانی که در این تایپیک همکاری می کنند.
دوستان اینبار هم منتظر نظرات شما عزیزان درمورد جناب آقای sci هستیم.
آقای sci باگذشت مدت زمان کمی که درتالار حضور دارند بسیارخوش درخشیده و راهنمایی های
بسیاربسیار ارزنده وپخته ای عرضه داشته اندکه جا داره همین جا ازتمام زحمات ایشان کمال تشکر را داشته باشیم.
در این تاپیک واقعاً راهنمایی های خوبی کردند و توصیه می کنم دوستان مطالعه کنند.
امیدوارم همیشه در تالار حضور داشته باشند تا از پست های خوبشون بهره ببریم.
به جرات میتونم بگم عمل به راهنمایهای ایشون حتی به طور کلی و برای یک زوج معمولی هم میتونه راهگشا و حلال بسیاری از مشکلات باشه.امیدوارم خودشونم در زندگی موفق و شاد باشن
من كمتر مشاوري ديدم كه زبان گفتاريشون انقدر به واقعيتهاي زندگي نزديك باشه... راهنمايي هاشون كاملا عملي و صبرشون بسيار ستودني هست. مطالب كه از ايشون ياد گرفتم يونيك و بسيار كاربردي هست. براشون آرزوي سربلندي و موفقيت هرچه بيشتر دارم...:72:
دوستان عزیز نوبت رسید به خانم سرافراز.تا 3 روز مهلت دارید تا درمورد سرافراز عزیز صحبت کنید.
نخونید ورد بشیدلطفا نظربدید.تایپیک جالبیه که موجب صمیمیت بیشتری بین اعضا میشه.
سرافراز عزیز:72:
مثبت نگره ،
بدنبال تغییره ،
تلاش می کنه حالات خوب و عالی رو جایگزین لحظه های ناخوشایند کنه.
پرشوره و شوخ طبعه
در این مدتی که تالار بوده خیلی خوب بهره برداری کرده
قدرت تشخیص خوبی داره
راهنمائیهای خیلی خوب و کاربردی میده (خصوصا این اواخر گمون کنم در تاپیک اقلیما ...)
انسان موفقی که سرنوشت همنوعاش براش مهمه
و
و ...
از تمامي دوستان كه به من ابراز محبت كردند ممنونم...
اميدوارم همواره در زندگي سعادت مند باشيد.
اما در مورد سرافراز!
سرافراز، به نظر من جزء قلبهاي پاك اين تالاره...
با صفا و صميميت مي نويسه
و يه چيز مهمي كه ازش ديدم عدم تكبر، خودخواهي و غرور بي جا،
نجابت و صراحت و صفا
و سكوت بهنگام...
اميدوارم هميشه سرافراز باشه...
سرافراز عزیز یعنی شکوه و صلابت یک زن!
یعنی غرور و افتخار یک زن ایرانی!!! این حسی است که با دیدن تاپیک هایشان در من زنده می شود.
بسیار از اقتدار و عزت نفس ایشان در تاپیک هایشان لذت می برم و زمانی که تاپیکهای ایشان را
می خوانم از اینکه حس غرور را در مخاطبین زنده می کند بسیار لذت می برم!
به قول خودشان : " ارزش یک زن به صلابتشه..." واقعا زیبا آدم ها را به خودشان می آورند و
البته شوخ طبعیشان در عین جدیت و صراحت کلامشان بسیار جالب و تامل برانگیز است!
واقعا از حضورشان در سایت لذت می برم و امیدوارم خداوند توفیق روز افزون نصیب این همه تلاش
بی منتشان بکند و همیشه موفق باشند در عرصه زندگی :72: :72: :72:
سر افراز مثبت نگر و منطقي است .
در وي كمتر حالات قضاوت و قياس ديده ام در نتيجه پستهاي خوب و قوي مي زند .
دختر سرزنده اي است شفا ف و زلال است و صميمي . با او حس راحتي مي كنم
موفق باشي دختر خانم مهربان و موفق :72::46:
سرافراز عزیز همیشه پست هاش منطقی و معتدل هست . نگاهی ژرف و قدرتمندانه به مسائل داره. با این که مجرد هست درمورد مسائل زناشویی هم خوب نظر می ده که این بیانگر دقت نظر و عاقل بودن ایشون هست. من براش همیشه آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که در ازدواج هم موفق باشند.
خانم سرافرا ز
عضوی فعا ل دلسو ز با تجربه بادانش مهربان است تاپیک خیلی عا لی ایجاد می کند مطا لب خیلی پرمحتوا و مفید و تاثیر گذار است مشاوره در تالار خیلی عا لی است به مراجعان تالار راهنمایی و کمک می کند براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
همیشه از زاویه ای متفاوت و خاص به موضوع نگاه می کند ، و این از نظر بنده بسیار با ارزش است
و مطمئنم که در مورد مشکلش نیز همین کار را خواهد کرد.:46::104:
سلام
وجود این عضو خانم ها له نو در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72::72:
فکر میکنم برای این پرسیدن این سوال زود بود اقای ابراهیمی عزیز:163:
من هنوز اینقدر توی تالار مفید نبودم که دوستان بخوان نظری داشته باشن.:311::311:
ممنون:72:
با سلام
درباره سرافراز بگم که خیلی از نظراتش استفاده میکنم و به نظرم اگه در تالار نباشه همه کمبودشو احساس میکنن
سرافراز گل شخصیت و نگرشی خاص دارد و مطمئنم از پس همه سختیا یا ناراحتیا بر میاد:104:
درباره هاله نو هم این بگم که مقالاتش خیلی جالبن و من همشو میخونم
کلا وجودشون در این تالار سودمند هست
هاله جان ممنون از مقاله و نظراتت شاد باشی