RE: اختلاف با همسرم از شما تقاضا کمک دارن دوستان
سلام
به نظر من ماجراي شما دو قسمت دارد.
يك قسمت عاشقانه و يك قسمت لجبازيها
در قسمت عاشقانه شما به ظريفكاريها توجهي نداشتيد و برخي مراسمها و اداب را زير پا مي گذاشتيد.
در قسمت دوم با حرفهاي نابجا حس زنانه يك دختر را تحريك كرديد. شما هنوز در زندگي من نشده ايد. نابايد با حرفهاي نادرست همديگر را برنجانيد. بايد به او مهلت بدهيد. اينكار بكنيد.
در زمان مناسب (روز تولد يا ...) با يك طرح كاملا غافل گيرانه دل او را بدست آوريد.
توجه داشته باشيد بعد از اينكار ديگر دل او را نرنجانيد.
بدانيد كه در آينده بايد همدل و يكدست تمام مشكلاتتان بين خودتان باشد.
با سپاس
سلام
بچه ها یکی جوابه منو بده بدون رودربایسی (آخه دوستان مگه میشه یه نفر بعد از 4 سال بگه محبتت از دلم رفته به خدا تحقیق کردم به پاک بودم شک ندارم ولی نمیدونم به خاطر یه مساله کوچیک این طوری بشه به من میگه تو برو درخواسته طلاق بکن خودش نمیخواد بره منم پاهام اصلا باز نمیشه برم بهم میگه پدر مادر هامون نفهمن بیا ما دو تا با هم بریم منم میگم نه خودشم هیچ اقدامی نمیکه به خدا هیچ ایرادی ندارم نه سیگاریم نه قلیون میکشم اهل هیچ دودی نیستم تعریف از خود نیاشه خوش تیپم هیچ مشکلی ندارم البته چرا داشتم اخلاقم بد بود صفحه1 بخونید میبینید ولی به خدا عوض شدم خانمم خودشم نمیدونه چی کار میکنه بهم گفتن بهش فعلا زنگ نزن تا خودش فکر کنه اگه خانومهای محترم جوابمو بدن ممنون میشم چون احساستشون شبیه همه نظره آقایون هم برام خیلی محترمه
ممنون
برادر عزیز یه وقت اشتباه نکنید برید درخواست طلاق بدید :305:
همسر شما خیلی سخت داره شما رو امتحان میکنه .اگه جدی میگفت که خودش اقدام میکرد برای طلاق !
یعنی جدا"راجع به والدین هر دوتون این حرفو زده ؟
شما باید بزرگترها رو در جریان بذارید چون طلاق مسئله بی اهمیت و کوچیکی نیست که خودتون دو نفری اقدام کنید . حتما" با بزرگترها بشینید و قضیه رو بررسی کنید و بزرگترها ازش بخوان بیاد حرفش رو بزنه تا معلوم بشه مشکل اصلی کجاست ؟
من فکر نمیکنم فراموش کردن یه تاریخ تولد یا سالگرد عقد یا بیرون نرفتن باعث چنین مشکلی بشه و کار رو به جدایی بکشونه .
حواستونو خوب جمع کنید ببینید دوستی یا کسی که خانم شما رازشو بهش بگه و از این ماجرا خبر دار باشه نیست که نشسته باشه زیر پاش و از حسادت یا به هر نیت دیگه بخواد میانه شما رو بهم بزنه ؟ مثلا" کس دیگه ای رو بهش معرفی کرده باشن ؟
عذر میخوام که اینو میپرسم ، شما تا حالا رابطه جنسی هم داشتید ؟
بله رابطه جنسی داشتیم اونم زیاد به درخواسته جفتمون من به دو تا از دوستاش شک دارم که زیر پاش بشینن و حرفای بیخود بزنن حسادت که خیلی میکنن
میگم شاید از رابطه هایی که با شما داشته رضایت نداشته منظورم اینه که ممکنه تصورات و رویاهایی داشته که براش محقق نشده و احساس میکنه همیشه ممکنه همینطور ادامه پیدا کنه برای همین میخواد بیشتر از این ادامه نده .خودتون یه بار یادمه اشاره کردید که گفته رویاهاش رو خراب بکردید و ...
اما در هر صورت چون رابطه هم داشتید حالا دیگه اصلا" فکر نمیکنم تصمیمش برای طلاق جدی باشه چون خیلی ضرر میکنه و امکان ازدواج بعدی براش کم میشه . درسته که تو زمان حاضر خیلیها نه با همسر قانونیشون بلکه با هر غریبه و نامحرمی رابطه دارن و توجیهشون هم اینه که نیاز جنسی یا عاطفی و ... دارن و حقشون هست ! ، اما هنوز انقدر ها هم نیست که هر کسی حاضر به ازدواج با دختری بشه که قبلا" رابطه جنسی داشته چه همسرش باشه چه کس دیگه . اگه با همسرش هم باشه به هر حال یک زن بیوه و ازدواج کرده ست و جایگاهش با یک دختر مجرد خیلی فرق داره .پس چنین دختری به راحتی تن به طلاق نمیده و جایگاه خودش رو خراب نمیکنه .
کسی هم از رابطه تون خبر داره ؟ مثلا" والدین تون ؟
خیلی ببخشید رابطه ما تا بکارت نبوده ولی رابطه داشتیم به یک نحوه دیگه یه راه حل جلوم بزارید
خواهرم من میتونم یه خواهش ازتون بکنم شماره تلفنتونو بهم بدید تا من مشکلمو به صورت جدی بگم اگر امکانش هست ممنون میشم
:327:
برادر گرامی من و بقیه دوستان بجز اقای سنگ تراشان روانشناس نیستیم ( البته دانشجوی روانشناسی داریم ) و اینجا فقط نظرات شخصیمون رو بیان میکنیم .شما و کسان دیگه که مشکل یا سوالی رو مطرح میکنن باید از بین نظرات دوستان به یک جمع بندی کلی برسن و در نهایت خودشون تصمیم بگیرند که برای حل مشکلشون چه کاری به صلاحشون هست .
همه ما باید توی این تالاتر قوانین رو رعایت کنیم و تنها در چارچوب قوانین تالار پست بذاریم .یکی از قوانین تالار هم اینه که دادن اطلاعات شخصی و خصوصی ( شماره تلفن ، ایمیل یا ... ) در محدوده مسئولیت سایت و مدیرش نیست و خلاف مقررات هست.
میتونید قوانین تالار رو مطالعه کنید :305:
بنابراین بهتره هر چه زودتر برای حل مشکلتون به یک مرکز مشاوره خانواده مراجعه کنید .
http://www.hamdardi.net/thread-636.html
دوستان تو رو خدا کمکم کنید دیروز رفتم پیشه دوستش میگم خانومم چطوره میگه تو محیط ارایشگاه خیلی خوبه بهش گفتم حرفی از من میزنه میگه اصلا چیزی از تو نمیگه بچه ها کمکم کنید یه راهی جلوم بزارید من نمیخوام طلاقش بدم ولی صبرم خیلی کمه بهم میگن تنهاش بزار شاید دلش تنگ بشه نمیدونم چی کار کنم .کارمو بد انجام میدم . درسمو دارم ادامه میدم اصلا نمیخونم آخه میگم مگه میشه 4 سال کم نیست دوستای خوبم شب چله سالگرد خواستگاریمونه ولی میدونم میدونم اصلا منتظرم نیست کمکم کنید تورو خدا به نظره شما برای طلاق اقدام کنم به خدا پاهام باز نمیشه
برام دعا کنید قسمتون میدم:103:
برادر عزیز شما خیــــــــــلی عجول و کم حوصله اید :305:
چرا هم به خودتون و هم به خانمتون فرصت فکر کردن به اشتباهات گذشته رو نمیدید ؟؟؟
تو زندگی زناشویی صدها مشکل کوچیک و بزرگ پیش میاد که اگه قرار باشه واسه هر کدومشون شما اینجوری بهم بریزین و قدرت تفکر و تصمیم گیری رو از دست بدید که اصلا" نیمشه روی شما به عنوان مرد زندگی حساب کرد !
حوصله کنید و به طلاق فکر نکنید :81:
خانم شما یه چیزی گفته و شما مدام دارید بهش فکر میکنید که برم برای طلاق یا نه ؟ پام نمیره و از این حرفا .
اصلا" اون میخواد ببینه شما چقدر تو تصمیمات احساساتی یا منطقی عمل میکنید !؟ با این اخلاق تون بعد از ازدواج هم با کوچیکترین مشکل و اختلاف سلیقه ، همین آشه و همین کاسه ! اون میگه طلاق و شما دست و پای خودتون رو گم میکنید .
من بازهم میگم والدین هر دوتون رو در جریان بذرید و واسه سالگرد خواستگاریتون یه هدیه و یه دسته گل براش بگیرید و همراه والدینتون برید منزلشون . با رعایت ادب و احترام و کاملا" جدی با پدر و مادرش صحبت کنید و ازشون بخواید خانم تون هم بیاد و برای کارهاش توضیح بده و حرف دلش رو بزنه تت همه متوجه بشید اشکال کار کجاست ؟
بگید دخترشون اصرار بر طلاق داره .ببینید پدر و مادرش چی میگن ؟
انقد این دست و اون دست نکنید و یه اقدام جدی بکنید .
دوست خوبم موعود
من یه آدم احساساتی هستم و چوب همین کارمو دارم میخورم منم الان 5 روزه بهش زنگ نزدم چون میدونید وقتی بهش زنگ میزنم میگه اعصابم خراب میشه منم گفتم تنهاش بزارم آدمیزاده شاید فکرش دوباره کار کنه یه سوال شما یه خانم محترم هستید اگر جای اون بودید این حرکاتو انجام میدادید و اگر انجام میدادید انتضارتون چی بود
تو رو خدا منو ببخشید خیلی مزاحمتون میشم حلالم کنید