همسر عزیزم به خاطر همه صبری که در برابر بی تجربگی هام به خرج می دی ازت متشکرم.نمی دونم چه کار خوبی کردم که خدا تو رو به من داده
نمایش نسخه قابل چاپ
همسر عزیزم به خاطر همه صبری که در برابر بی تجربگی هام به خرج می دی ازت متشکرم.نمی دونم چه کار خوبی کردم که خدا تو رو به من داده
همسر من خیلی مهربونه خیلی... در حدی که برام عجیبه 1مرد اینقدر مهربون باشه.
و روی رفتارای بد یا اشتباهه من زیاد حساس نیست و روحیه سختگیری نداره و همیشه این کارش منو شرمنده میکنه و باعث میشه بیشتر مواظب رفتارام باشم چون اون طفلی چیزی نمیگه...
همسر
مهربونم بابت وقتایی که دلم میگیره و بداخلاقی میکنم و به زمان و زمین گیر
میدم اما تو با نرمی آرومم میکنی ازت متشکرم. خداروشکر میکنم که تو این
مواقع خیلی خوب درکم میکنی و آروم میشم.
بابت هدیه هایی که خیلی اتفاقی برام میاری و میبینم که چقد به فکرمی ممنونم.
همسر عزیزم ،
بدان تا ابد خاطره دیشب را فراموش نمی کنم اینکه چگونه به خاطر من غرورت راشکستی . نارحتم به خاطر قلب شکسته ات .ای کاش می تونستم مرحمی بودم بر زخم دلت که خودم ناجوانمردانه اون را نمک پاشیدم . اون لحظه که از درون خرد می شدی و صورتت از خشم برافروخته تر می شد اما خشمت را فرو می خوردی تجلی مردانگی ات را برایم به تصویر می کشید .
سکوتت مرا شرمسار تر می کند ای کاش می توانستم احساس درونم را برایت فریاد زنم و این سکوت را بشکنم اما می دانم هم اکنون در غار تنهایی ات به سر می بری و مرا به گرمی نمی توانی پذیرا باشی .
سپاسگذارم.
همسر عزیزم؛ دلم رو به تو دادم و تو نمی دونی که چه کارها با دلم میکنی!
همسر عزیزم؛ روز به روز این دل عاشق تر و این نگاه ها برایم پرمعناتر میشوند!
همسر عزیزم؛ هر روز کنارم هستی و من هر لحظه برای در آغوش تو بودن دلتنگ میشوم!
همسر عزیزم؛ گرمای وجودم و مهربانم؛ نمی تونم درک کنم فکر و خیالهایی که بخاطر زندگیمون داری تحمل میکنی؛ اما میتونم تا ابد دوستت داشته باشم!
همسر عزیزم؛ از اینکه با همه توانایی هات داری برای مسلط بودن بر خودت تلاش میکنی به تو ای عزیزترینم افتخار میکنم!:46:
همسرعزيزم
:104::228::16:
همسر عزیزم کاش می دونستی چقدر دلم برای عزیز خودم تنگ شده
چقدر دلم برای محبت های پاک و بی منت و بی ریات تنگ شده
چقدر دلم برای خود خودت تنگ شده
چقدر دلم برای همونی که باهاش ازدواج کردم تنگ شده
چقدر دلم فا.. خود خود خود خودمو می خواد
بهم محبت می کنی و حواست بهم هست ولی من همونی رو می خوام که مطابق میلت انجام می دادی
خدا چقدر از دست خودم ناراحتم که با تو طوری رفتار کردم که همه چیز از یادت بره
دلم می خواد بهت بگم به خدا من عاشقانه تورو می پرستم و بدون تو برام مرگ .....
ولی می ترسم
می ترسم بگم و مثل همیشه باور نکنی
مثل همیشه بگی پس چرا.......؟
یا سکوت کنی
بهت بگم که بدون تو بی کسم
عزیزمی
بهت بگم دیشب تو خواب بودی و من دقیقه ها نگاهت می کردم و با تمام وجودم گریه می کردمو بهت می گفتم عاشقتم..............:72:
همسر عزيزم فقط اين را خوب مي دونم كه هيچكس شوهرش را آنقدر كه من تو را دوست دارم، دوست نداره.
گاهی وقتا یه حرفی هی توی دلم میمونه و میخوام بگم ولی انگار نمیشه. اومدم خودمو سبک کنم و برم. اومدم بگم من دلبستهی توام، نه فقط وابسته. اون چیزی که منو بهت وابسته کرده، دلبستگی من به تو هست. چون تو همه ی زندگی و دنیای منی عزیزم ... خیلی دوستت دارم ...
خوب من
کاش می دونستی وقتی بهت می گم عزیزم و بهت پیام می دم و قربون صدقه ات می رم سکوت می کنی و جوابی نمی دی چهقدر دلم می گیره و حالم می ریزه بهم
کاش می دونستی چه قدر دلم برای حرفهای قشنگت تنگ شده
کاش می دونستی چه قدر تو ذهنم دنبال حرفهای قشنگت می گردم ولی ........