RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
سلام:72:
فکر کنم این مشکل قبلا مطرح شده باشه ولی شدیدا با این مساله در گیر هستم
واسه 90% تاپیک ها یک صفحه اضافه تر مشاهده میکنم که وقتی رو لینک آخرین صفحه هم کلیک میکنم با این پیغام مواجه میشم.
http://www.hamdardi.net/imgup/17694/...31daccf18f.JPG
این مساله واسه تاپیک هایی که تعداد صفحاتشون خیلی زیاده و به راحتی نمیشه به اخرین صفحه رجوع کرد واقعا دردسر ساز هست.
پیشاپیش از راهنماییتون و رفع مشکل سپاسگذارم:72:
سلام صبا_2009
مشکل مورد نظر پیگیری شد و متاسفانه در برخی تاپیک ها بخصوص تاپیک های طولانی این مشکل مشاهده می شود و دلیلش نیز حذف موضوعات آخر صفحه است که در پاره ای مواقع لازم و ضروریست.
امیدواریم مدیر محترم همدردی این مشکل را به زودی برطرف نمایند... اقدام خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
سلام:72: یک پیشنهاد:
آیا می توان راه حلی اندیشید که ما اعضا که حق عضویت پرداخته ایم بدانیم چه مدت از شارژ ما مانده است که قبل از اتمام آن اقدام به واریز مجدد کنیم...؟مثلا راهی باشد که هرکس در کنترل پنل خود بداند چند روز به پایان شارژش مانده است ..مثلا خود من اصلا نمی دانم چند روز از شارژم مانده است....
البته در حد پیشنهاد است ..نمی دونم اصلا راه حلی دارد یا خیر؟
با تشکر.
خسته نباشید.:72:
سلام
مدت باقیمانده شارژ توسط یک برنامه به صورت اتوماتیک کسر می شود. و محل آن در پروفایل اعضاء هست. اما این صفحه عمومی هست و همه می توانند دسترسی داشته باشند. لذا به جهت اینکه شاید بعضی کاربران تمایل نداشته باشند سایرین مدت باقیمانده شارژ آنها را بدانند ما مخفی کرده ایم.
سلام مجدد:72::
با تشکر از توضیحات مدیر محترم..
من متوجه نشدم دانستن مدت زمان باقیمانده شارژ سایرین چه اشکالی دارد؟
ولی اگر مشکلی هست کاش تمهیداتی در نظر گرفته شود..من الان مدتی است فکر می کنم و اصلا نمی دانم چقدر از شارژم مانده است؟
کاش فکری به حال این موضوع شود و اگر اعضا مشکلی ندارند از حالت مخفی خارج شود...من به شخصه با دانستن میزان شارژم توسط دیگر اعضا محترم مشکلی ندارم...
یا مثلا هر عضو کدی داشته باشد با پسورد خود در محلی وارد کند تا شارز وی معلوم شود..
ممنون می شم اگر برای این موضوع هم فکری شود..
ب تشکر از زحمات شما سروران////:43:
سلام خدمت مديران محترم تالار همدردي
مي خواستم بدونم بخش پاسخ هاي تخصصي به مراجعين جديد مربوط به چه تاپيك هايي ميشه و چه نوع موضوعاتي را مي توان در آن بخش عنوان كرد .
با سلام
ارسال مطالب در انجمن پاسخ هاي تخصصي به مراجعين ، صرفا به عهده مدیریت تالار همدردی هست و شامل سئوالاتی هست که مکرار مراجعین در بخشهای مختلف تا کنون، از مدیر همدردی داشته اند و به مرو تغذیه می شود.
این انجمن می تواند منبع خوبی برای دسترسی سریع اعضاء به خلاصه پاسخهای مشاوره ای باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
سلام:72:
فکر کنم این مشکل قبلا مطرح شده باشه ولی شدیدا با این مساله در گیر هستم
واسه 90% تاپیک ها یک صفحه اضافه تر مشاهده میکنم که وقتی رو لینک آخرین صفحه هم کلیک میکنم با این پیغام مواجه میشم.
http://www.hamdardi.net/imgup/17694/...31daccf18f.JPG
این مساله واسه تاپیک هایی که تعداد صفحاتشون خیلی زیاده و به راحتی نمیشه به اخرین صفحه رجوع کرد واقعا دردسر ساز هست.
پیشاپیش از راهنماییتون و رفع مشکل سپاسگذارم:72:
با سلام
مشکل مذکور مرتفع شد. :324:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
سلام
جز یکی دو تا همه پیام هامو پاک کردم اما بازم پیغام میده که 100 درصد فضای پیام های شما پر است . لطفا بگید چیکار کنم
باتشکر
بی دل
سلام؛
سطل زباله رو خالی کردید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
تقسيم بندي تالار هاي عكاسخونه خيلي مبهم شده...منم نميدونم كدوم عكس رو كجا بذارم...فكر كنم بعد از اين كار جناب كيوان دو برابر ميشه....بايد زحمت انتقال عكسها به تاپيك مناسب رو هم بكشن.....:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
نــــکتــــــــه:
از این پس اعضاء محترم در ارسال تصاویر دقت فرمایند که حتما" مربوط به تاپیک باشد.
عکس های که خارج از محتوای هر تاپیک باشد،
و تعداد تصاویر ارسالی در هر پست بالای 3 تصویر باشد؛ حـــــــذف میشوند؛
چرا بعضی از کاربران بااینکه انلاین هستند اما تو لیست افراد انلاین دیده نمیشوند؟
براي اينكه در كنترل پنلشون كنار گزينه "مرا در ليست افراد آنلاين نشان نده" تيك زدن.......در واقع invis هستن:82: