-
RE: آیا نامزدم هوسبازه؟
من مطمئنم که به اون دختر پیشنهادهای خیلی بدی داده، این از نظر من خطای بزرگیه که نباید اول ازدواجمون مرتکب می شد.
من دوماه بود که پس وردش رو داشتم، ولی سراغ ایمیلش نرفته بودم تا این آخری ها. اون هم به خاطر حرفهای خودش بود که من مشکوک شدم.
کاری کرده که من که همیشه معروف بودم به خوشبینی و خوش خیالی، حالا بدبینی و ناامیدی داره وجودم رو می خوره.
-
دوستان ميشه يه كم از جو خوشبيني و خوش خيالي بيرون بياين!!؟؟؟اين اقا هر كاري دلش ميخواد ميكنه اونوقت شما دائم از بيخيالي و فكر نكردن و اينا حرف ميزنين؟خوشبيني هم حدي داره ديگه اين اقا علنا داره دنبال عكس س ك س ي و دختر فلان و ...ميگرده اگه فقط هدفش رفع نياز جنسي بود ميتونست به سادگي و بدون اين تشريفات(!!!)رفعش كنه اما انگار تنش ميخواره و حال ميكنه به بهونه نيازش با اين و اون بپره
حالا شما دوستمون رو تشويق به تحمل و تامل كنيد و تنبيه ش كنيد كه چرا به ايميل شوهرت سرك كشيدي!؟؟؟بايد مينشست و ميديد كه اقا بچه به بغل اومدن فرودگاه فرانفورت استقبالش!!!!!
اين روشنفكريا واسه اول زندگي نيس اگه ناچار به ادامه زندگي بود خوب يه چيزي اما حالا كه طوري نشده ميشه راحت بيخيال همه چي بشه و به زندگي راحتش برسه!!
وقتي ميگه منبع خبر ها موثقه حالا بازم بگين شما كه مطمئن نيستي ....شما كه خبر نداري.... شما كه ......
دوست خوبم تو با اين مشكل نميتوني براحتي با همسرت كنار بياي اگر هم فراموش كني ته دلت هميشه بهش بدبين مشكوك خواهي بود
خوب فكر كن و تصميم بگير ببين تو از زندگيت چي ميخواي و همسرت چي بهت ميده!!
ببخش اگه تند رفتم اما واقعا از بعضي جوابها به حالت انفجار رسيدم!!:72:
-
خیلی افسرده شدم
اون فکر می کنه همین که رابطه جنسی با کسی نداشته باشه، یعنی حق من رو ضایع نکرده. هر کاری دلش بخواد می کنه، البته به دور از چشم بقیه و حتی من. از نظر دوستانش و خانواده اش و ... اون پسر خیلی پاک و نجیبیه. فکر می کنه فقط برای رابطه جنسی باید رضایت منو جلب کنه. شاید تو این یکی مورد هم نظرش بعدا عوض بشه...
-
با سلام
مطمئنی شوهرت را دوست داری چون من که یک پسر هستم تعجب میکنم چرا بهش گفتی صیغه کنه ، خانم ها که باید حساس تر باشند.
من نمیگم بد دل باش و به شوهرت بد بین باش ولی اگه او هم زن صیغه ای بگیره مقصر نیست مقصر شمایی که اولا" گذاشتی تنها به یک کشور غریب بره . ثانیا" بهش اجازه دادی صیغه کنه تازه اگر هر کار بکنه میگه خودت گفتی
ثالثا" در کشورهای غربی صیغه معنا ندارد و کسی که آنجا برود شرایط آنجا را هم میگرد