1- من گفتم اختلاف نداریم!؟؟؟........:D........نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا5
2-حتی توی همین تاپیک هم اختلافات فاحشی بین نظرات خانم ها وجود داره!.......به هر حال....
نمایش نسخه قابل چاپ
1- من گفتم اختلاف نداریم!؟؟؟........:D........نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا5
2-حتی توی همین تاپیک هم اختلافات فاحشی بین نظرات خانم ها وجود داره!.......به هر حال....
اول اینکه اقا کامران اینکه دو تا خانم تو تالار نظرشون با هم فرق داره خیلی عجیبه که به عنوان سند تو پست قبلی گذاشتین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
یعنی همه اقایون تو همه زمینه ها تو این تالار با هم هم عقیده بودن و اختلافی وجوود نداشته؟؟؟؟/
اما صبا جان این حلقه گم شده به نظر شما چی هست و کی هست؟؟؟؟؟/
من اینو قبول دارم که خیلی از اقایون هم ایده الاشون رو پیدا نمیکنن اما اینکه ما یه جای خوب واسه شناخت پیدا کنیم و یا یه پرسه خوب برای شناخت افراد اطرافمون واقعا چنین چیزی چگونه امکان پذیر است ؟مگر غیر از اطرافیانمان ما با چه کسی تعامل داریم که بخواد ما رو تا حدودی بشناسه
به عقیده من مشکل الان نبودن محیط هایی برای این شناخت است
نه اینکه چرا مردا باید خواستگاری کنن
وای بچه ها شما چرا انقدر با هم دعوا می کنین؟واقعانمی تونین حرفاتونو منطقی بزنین؟
یا نمی تونین حرف منطقی بشنوین؟
اقا کامران اختلاف نظر همه جا وجود داره
اگر با اصل صحبتها مشکل دارین بفرمایید
نه اینکه خدای نکرده مچ گیری بکنید
این جا یه دنیای مجازیه که اومدیم مشکلات جوونارو حل کنیم با تعامل و همفکری نه تخریب همدیگه
منظورم فقط کامران نبود همه رو میگم خانمها واقایون
[align=justify]سلام به همه دوستان و گل مریم عزیز
نظر من در این مورد اینه که دختران نجیب جامعه تنها قربانی ظاهر بینی نشات گرفته از فرهنگ غلط رایج هستند . و با گل مریم عزیز موافقم و از ایشون به خاطر ایجاد این تاپیک ممنونم .[/align]
philosara عزیزم سلام:72::46::73:
قربون دستای مهربونت. تجربه مفیدی بود نازنین، من هم دوست دارم از عالم واقعیت بگوییم. و «این را ارزنده می پندارم» نه فرض و خیال ...
در ضمن عزیزم من فکر نمی کنم کار شما اشتباه بوده ، به عکس کار به جا و درستی انجام دادید. و شما را دختر ی فهمیده و عاقل می دانم.
امیدوارم باز هم این افتخار را داشته باشم از سخنان زیبا و راهنمایی های ارزنده شما استفاده کنم.:72:
سورنای عزیز فرموده اند:
منو ببخشید ولی حرفهای شما هر صفحه تاپیک که می گذره عوض می شه. شما یه جا عنوان کردید (با افتخار به فرهنگ مذهبی خودتون) که اصلا این توصیه شده که آقایان ازدواج خواستگاری بروند و نه خانومها.
می تونم بپرسم دیدگاه نهاییتون چیه؟ این فرهنگ خوبه یا بد؟
:72:آقای سورنای عزیز،
برادرم این را چندین بار عرض کرده ام که بنده مذهبی نیستم، فقط اخیرا در مذهبم تامل می کنم... و در آن پستی که جناب عالی این برداشت را کرده اید من قسمتی از مقاله ای را آورده بودم (که در اغلب سایت ها موجود بود) نه دیدگاه شخصی خودم. به شخصه مشکلی با خواستگاری از آقایان ندارم و حتی این فرهنگ را ترویج داده ام اما گفتم با شرایط کنونی جامعه ایران ما نیاز به بستر سازی فرهنگی و ذهنی دارد، جناب سورنا جان صرف نظر شما آقایون در تالار همدردی نمی توان به این نتیجه رسید که همه پسران ما قدرت پذیرش این امر را دارند. و به شخصه نتیجه این کار دوستان زیادی را دیده ام که ثمربخش نبوده است. من از واقعیت های تلخ جامعه می گویم.
(اگر ممکن است دوباره پست های من را با تامل بخوانید)
سورنا جان در ضمن(فرهنگ مذهبی نیز مشکلی با قضیه خواستگاری زن از مرد ندارد و حتی در قرآن نیز آمده است داستان حضرت موسی...)
در آخر نیز تاکید می کنم این دختر خانم: estar7 مذهبی نیست... نه در ظاهر نه... «فقط به یکتا پرستی خداوند ایمان دارد»...(گاهی پست مذهبی زده ام فقط به خاطر تامل بوده است همین و بس، مهربونا من سعی کرده ام تا به حال کمتر از خودم و نظراتم بگویم ...)
و البته ممکنه خیلی وقت ها اشتباه کنم و از سر ندانم حرفی بزنم که بدانید. هیچ ادعایی ندارم و فعلا هدفم فقط آموختن و اصلاح خود است.
:72:و به نظرات همه عزیزان و صاحبین تامل احترام می گذارم چه مذهبی چه غیر...
از شما دوست عزیزم سورنا جونی خیلی تشکر می کنم.
و افتخاریست که در جمع شما یاد بگیرم...:72:
از همه دوستان محترم و عزیزم که سخنان من آنها را آزرده خاطر کرده است،
معذرت می خواهم.
این شاگرد و جوان ناپخته فقط در جمع شما آمده است تا بداند و یاد بگیرد.:72:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
آقای سورنا شرمنده.... من یکم جواب هامو با طنز میدم ، امیدوارم نرنجیده باشین :47:
اگر بخوام منطقی به این موضوع جواب بدم ، باید بگم اینکه خانوما پیشقدم نمیشن ، بستگی به احساسات و روحیه شون داره... خانوما خیلی حساس و احساساتی و زودرنج هستند. اگر جواب منفی بشنوند ( اینایی که میگم خودم رو هم شامل میشه. به خاطر همین هیچوقت حاضر نیستم پیشقدم بدم! شاید اگر یه روزی واقعا ً عاشق کسی بشم به جای پیشقدم شدن خودمو یه جوری بهش بشناسونم. اگر نخواست باهام آشنا بشه یا هیچ توجهی نکرد ، خودمو خرد نمیکنم. اینم به خاطر همین دلایلیه که دارم میگم! ) داشتم میگفتم... اگر جواب منفی بشنوند ، کلی خرد میشن و خودشونو سرزنش میکنن ، شاید تا مدت ها به این مسئله فکر کنند. خودشونو از کار و زندگی می اندازند. حتی شاید روز و شب گریه کنند. دیگه هیچوقت نمیخوان همچین تجربه ای داشته باشن. اعتماد به نفسشون شدیدا ً پایین میاد و دیگه حاضر نمیشن به کسی پیشنهاد بدن! هر بار که همچین فکری به سرشون بزنه ، یادِ تجربه ی تلخشون می افتند! و واقعا ً ما خانوما واقع گرا و منطقی نیستیم. اینو اعتراف می کنم که سرشتِ ما با احساسات آمیخته است. ما میتونیم عاشق کسی بشیم که خودش اول عاشق ما شده ، حتی اگه به زمانی ازش بدمون می اومده!! و با تمام وجود بهش خدمت کنیم ، به خاطر محبتی که بهمون داره ، ولی نمی تونیم اونقدر اعتماد به نفس داشته باشیم.... در عوض آقایون نمی تونند عاشق کسی بشن که دوستش ندارند و فقط طرفشون اونو دوست داره و خیلی راحت ردش می کنند... تفاوت های اساسی در این مسئله هست که ما با چشم خودمون دیدیم. من نه روی صحبتم به دین و مذهب هست و نه عرفِ جامعه... بلکه این ذاتِ ما خانوما هست که این اجازه رو بهمون نمیده... حداقل من اینطوری هستم...
در مورد اینکه یه دختر مورد توجه قرار نمیگیره ، تاوانِ چی رو باید پس بده! باید بگم تاوان چیزی رو پس نمیده. فقط خودش نتونسته توجه کسی رو جلب کنه. نمیگم بیاد مانتوهای آنچنانی بپوشه! میگم از هر طریقی میتونه توجه کسی که ازش خوشش اومده رو جلب کنه. اون دیگه بستگی به خودِ فرد داره که چطوری بخواد زمینه های آشنایی رو فراهم کنه...
بازم آقای سورنا اگه ناراحتتون کردم عذرمیخوام. شما خیلی جدی صحبت کردین. گفتم یکم شوخی کنم حال و هوا عوض بشه. مثل اینکه از چیزی دلگیر هستین. شاید حس میکنین کسی به کمکتون نیازی نداره...! ولی باید بگم که اینجا همه به هم نیاز دارند. حتی اگه یک نفر نباشه ، جای خالیش احساس میشه... همه چیزو نمیشه بیان کرد و همیشه به زبان آورد. شاید من شما رو نشناسم ، ولی حتی اگه یک پست ازتون بخونم ، کلی چیزا یاد می گیرم. پست های شما باعث شد واقع بینانه تر به این مسئله فکر کنم. امیدوارم ازم ناراحت نباشین :72:
در یک جمله ، طاقتِ رد شدن نداریم! اگر خانمی تجربه ای از این رد شدن داره ، برامون تعریف کنه ، اونوقت می بینین واقعا ً همینطوره که میگم! مگر اینکه خیلی خیلی اعتماد به نفسش بالا باشه که اون هم خیلی کم پیدا میشه!
بله... همه اینطور نیستند. ولی اکثرا ً اینطور هستیم. شاید کلمه ی اکثر رو جا انداخته باشم. ولی یادم نمیاد گفته باشم همه! :D
خوب ما همیشه نمی تونیم منطقی باشیم. نمی دونم چرا؟! ولی گاهی اوقات اونقدر واسه بعضی کارها خودمون رو سرزنش میکنیم و میگیم ای کاش این کار رو نمی کردم که کلی روی زندگیمون تأثیر داره... بله... باید اول ظرفیتِ خودمون رو بسنجیم ، بعدش اگه واقعا ً توانِ شنیدنِ نه رو داریم ، بسم الله... همیشه بدترین حالت رو در نظر بگیرم که اگر اتفاق افتاد بتونیم باهاش کنار بیایم...
به نظر من ما تاوان ظاهربینی ادما رو پس میدیم
پسرایی که فکر می کنن اگه یکی بهش بگه دوست دارم،یا شرایطش رو قبول کنن ،فکر می کنن لابد دختره یه ریگی تو کفشش هست ،چقدر راحت با مسایل کنار میاد
اون وقت میرن سمت دخترایی که از زندگی فقط قروفر وپول خرج کردنو بلدن
اونوقت بعد یه مدت میان تو سایت ناله می کنن که اهای دخترا شما چقدر پر توقعید
البته لطفا اقایون سایت جبهه گیری نکنند ،من دارم ازواقعیت هایی که می بینم ولمس می کنم حرف میزنم