بچه ها از mardomak (مردمك) چه خبر ؟!:46:حالش خوبه ؟!:D
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها از mardomak (مردمك) چه خبر ؟!:46:حالش خوبه ؟!:D
چقدر دلم واسه دوست خوبمون آرمان و m- moud تنگ شده جاشون خالي نباشه جاي همه اونهايي كه نيستند سبز باشه
:72::43:سلام خوبید مهربونای نازنین؟
چقدر دلم واستون تنگ شده بود...:72:
:72::43:دوستان گل و مهربونم:72::43:
اگه وقت کردید یه سری هم به من بزنید و از حال و احوال دلتون بگید.
آخه می خوام مطمئن شم همگی خوبید.
.................................................. ...............................
:72:آنی عزیزم خوبید؟
از خانواده محترم چه خبر؟ این مدت خیلی نگران شما بودم اگه امکان داشت از حال پدر، برادر و خواهرتون بگید...:72:
سلام estar7 عزیز،
از حال و هوای دل مهربون خودت بگو. نوشته بودی که این مدت سرت شلوغ بوده، همه چی مرتبه؟:72:
estar7 نازنين و مهربان ام
خيلي ممنون از لطف و مهرباني ات عزيزم .
همينطور از كيوان و سايه هاي ماه و نيلوفر 25 هم تشكر مي كنم .
هر چند كه براي من مهر شما دوستان بسيار قشنگ است اما راضي نيستم كه نگران من باشيد .
پس با اطمينان مي گويم:براي من هميشه همه چيز در بهترين حالت است و از هيچ تجربه اي نمي هراسم .چرا كه اين تجربيات حتما حكمتي دارند و درسي در هر يك از آنها نهفته است .من هم سعي مي كنم شاگرد خوبي باشم .
واما
پدرم همچنا ن با بيماري دست و پنجه نرم مي كنند و هر روز به نوعي شرايط خاصي را در بدن شان تجربه مي كنند .قبل هم گفته بودم كه پدرم مرد قوي و با روحيه اي است . اين روزها هم از اعماق وجودشان و با تمام سلولهاي بدنشان مادر و فرزندانشان را فرياد مي زنند .
برادرم هم فعلا از ناحيه يك چشم بينايي اش از دست رفته و پزشكان اميدوار هستند كه با جراحي هاي بعدي بتواند يك ديد تار و سفيد وسياه را در حد يك - دو متر را تجربه كند . برادرم هم مرد قوي و خو ش فكر ي است و با شرايط به خوبي كنار آمده و به انتظار جراحي هاي بعدي هستيم .
و اما خواهرم. دخترك پرنشاط من ، موفق شده كه شرايط جديداش را كاملا بپذيرد و نوع نگاه اش را به زندگي تغيير دهد . شايد تجربه سختي بود و تاوان سنگيني براي اش داشت . اما به هر حال موفق شده . دختر سخت كوش و مثبت انديشي است كه با تمام انرژي كار مي كند و هدفمند تر از گذشته براي زندگي اش برنامه ريزي مي كند و من از اين باب خوشحالم . هنوز هم پدر و مادرم در مورد بيماري وي چيزي نمي دانند . اما من و فرزندانم و همسرم شانه به شانه اش هستيم و در اين مسير دستانمان در دست يكديگر است .
از تمام دوستاني كه در اين مدت براي خانواده ام انرژي مثبت فرستادند سپاسگزارم و مطمئن هستم كه دعاي شما دوستان و انرژي هايتان بسيار اثر گذار بوده . بازهم تشكر مي كنم .
اميدوارم آب و هواي دل تمام دوستان ام در تالار بهاري باشد و حس زندگي و بودن و چگونه بودن در رگهايتان جريان داشته باشد .
بچه ها سلام
کسی از سورنای عزیز خبر نداره؟اصلا تالار سر نزده اند
من نگرانشونم
بايد يك مدت صبر كنيم تا دوستان به مرور متوجه بازگشايي تالار بشوند . مطمئنم جاي نگراني نيست و حتما سورنا خوب خوب است . سورنا مرد قوي است . مثبت انديشي بار انرژي خوبي براي دوستانمان خواهد داشت .
واقعا از تذکر بجایتان ممنونم خانم انی
ای کاش من مثبت اندیشی رو از شما یاد می گرفتم
این روحیتونو تحسین میکنم
گل مريم عزيز
خواستن توانستن است . چرا كه نه . همين امروز به بهانه ي سورنا مثبت انديشي را تمرين كنيد .
:72:سلام آنی بزرگوار از اینکه با صبر و حوصله واسمون نوشتید ممنون کاش می شد دستای مهربون شما را ببوسم:46: ،خدا را صد هزار بار شکر که به بهترین وجه ممکن شما و خانواده محترمتان با این شرایط کنار آمده اید. از صمیم قلب از خداوند مهربون بهترین ها را برای شماها می خوام.:203:
philosara:72: سلام مهربون.:72:
حال دل خانم خانمای تالار همدردی چطوره؟ دلتنگتون بودم گلی جون:46:
عزیزم تشکر می کنم از اینکه از حال و هوای دل من پرسیدید. از دعای خیر شما خوب شدم
خداروشکر. می دونید مهربون الان دیگه حال دلم خوب شده و به لطف خدای بزرگ سختی های یه امتحان را پشت سر گذاشتم و باز هم محکم ایستادم.