RE: سری سوم صندلی داغ با مدیریت جدید
سلام بر دوست عزیز و برادر بزرگم..."baby....
با اجازه شما....
برادر خوبم آیا ازدواج کرده اید(که حتما )....به نظر شما فردی را که برای ازدواج انتخاب می کنیم بهتر است خصوصیات و ویژگی هایش شبیه ما باشد یا با خصوصیات ما تفاوت داشته باشد...یا تلفیقی از هر دو..(توضیح دهید لطفا)
زندگی با همسر را چگونه تعریف می کنید(زندگی مشترک)؟؟
یک پیشنهاد برای ارتقا تالار>>>>
ممنون از لطف شما.....موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shirin joon
سلام baby عزيز...
شما به عنوان يك مرد ملاك پايبند بودن به همسر و زندگي رو در چي ميبيني؟؟؟؟
:72: تعهد و احساس مسئوليت اخلاقي
به نظر شما چه چيز يك مرد رو از خونه فراري ميده؟؟؟؟؟
:72: اين احساس که نمي تونه همسرش رو خوشبخت کنه ، گريه وقهر همسر نشون دهنده اين حسه
و چه چيز باعث دلسردي يك مرد از ادامه زندگي با همسرش ميشه؟؟؟(همسري كه در ابتدا با علاقه باهاش ازدواج كرده باشه...)
:72: قدر نشناسي همسر ، سرکوفت زدنها ،نق زدنهاي مداوم و پيوسته
و در آخر فكر ميكنيد چه خصوصيتي از مردان باعث دلسردي يك زن از همسرش ميشه؟؟؟
:72: اينکه يه زن فکر کنه همسرش احترام لازم و بهش نمي زاره ، طرف مشورتش قرار نمي گيره وباصطلاح آدم حسابش نمي کنه.
اينکه تو تمام سوالها گفتم "اين احساس، اين فکر و..." دليلش اينه که واقعا ممکنه اينطوري نباشه و ما فقط احساسمون اينه (کاملا سوء تفاهم باشه)
من هم از شما شيرين جون عزيز ممنونم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سپیده ی عشق
سلام baby عزیز....
اول میخواهم ازت تشکر کنم چون همیشه لطفت شامل حالم بوده.دوم معذرت میخواهم اگه سوالا م اذیتت میکنه؟
:72: شما لطف دارين اما من اصلا يادم نمياد براتون کاري کرده باشم ! ، نه چرا بايد اذيت شم ، فقط اگه کنجکاو عزيز گاهي اوقات يه شربتي ، بستني ، ... بدن يه کم از داغي صندلي گرفته ميشه (چه پر توقع!) خصوص برا ما بچه ها که کم طاقتيم!
چند سال دوست داری عمر کنی؟
:72: هميشه کيفيت زندگي برام مهم بوده ، فرقي نمي کنه آدم چند سال عمر کنه ،درطول عمرمان اگه بتونيم برا اطرافيامون کاري کرده باشيم خوبه. اما اگه قرار باشه عمرم طولاني باشه دوس دارم تا آخر عمر رو پا خودم وايسم و برا انجام کارهام وحتاج هيچکي حتي فرزندم نشم.
قرمز یا ابی؟
:72: قرمز
ایران را دوست داری؟فکر میکنی 10 سال دیگه ایران چه وضعی داره؟
:72: وطنمو دوس دارم ،اما متاسفانه چشم اندازي خوبي رو تو اکثر زمينه ها ( اقتصادي ، بين الملل، اجتماعي ، و....)نمي بينم.
اهل موسیقی هستی؟اگر هستید چه نوع سبکی را دوست دارید؟بهترین خواننده از نظر شما؟
:72: خير ، اهل خوزستانم!
عاشق شدی؟عاشق هستی؟
:72: با اين تعبيري که از عشق مرسومه ، نه عاشق نشدم ، حتي عاشق همسرم هم نشدم در روز عقد هم کاملا مشاعرم فعال بود. اما عاشق خوبيهام. بنظرم اينجوري باعث نشدم عشق رو محصور کنم. به وسعت خوبيها منم عاشقم.
اخرین بار کی گریه کردی؟
:72: تو قبرستان بقيع ، برا غربت ومظلوميت ائمه حتي تو اين زمونه :54:
کلا اگه سختيهاي زندگي هم خيلي بهم فشار بياره نتونسته گريه مو دربياره (بجز داغ عزيزام) ، فشارهاي مالي و عاطفي و.... رو ميگم.
پیشاپیش متشکرم
:72:من هم ازشما سپيده عزيز تشکر مي کنم
سلام
متاسفانه روز به روز به خاطر كثرت اعضاء ، تعامل مستقیم من با آنها كمتر شده و حالا خوشحالم این فرصت دست داد كه اینجا سئوالی بپرسم:
آخرین موضوعی كه از شما مطالعه كردم این بود:
مامان مامان مامان بابا بابا...
نمی دونم چند مامان بابا بود :58:
نظر خودت در مورد اون چیه؟(حیف كه انجمن حمایت از مردها اسما و رسما فعال نیست... :58: )
چی در این تالار برایت جالبه؟ و چی آزات میده؟ :303:
مهمترین تجربه ای كه در زندگیت به دست آوردی چیه؟(ببخشید: چیست؟) :305:
سلام
baby عزیز میشه بگی قشنگترین فصل زندگیت چه فصلی بود و چرا ؟:72:
در اینده میخوای همون مامان یا بابایی بشی که تو موضوع مامان بابا نوشتی ؟:72:
چرا و به چه دلیل وارد سایت همدری شدی ؟:72:
مرسی ازشما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام بر دوست عزیز و برادر بزرگم..."baby....
با اجازه شما....
برادر خوبم آیا ازدواج کرده اید(که حتما )....به نظر شما فردی را که برای ازدواج انتخاب می کنیم بهتر است خصوصیات و ویژگی هایش شبیه ما باشد یا با خصوصیات ما تفاوت داشته باشد...یا تلفیقی از هر دو..(توضیح دهید لطفا)
:72: بله يه بار ازدواج کرده ام! در اصول بايستي شبيه( تعبير درست تر نزديک بهم) اما در ساير خصوصيات حتي بنظرمن بهتر است متفاوت باشيم. اينجوري چيزهاي جديدي برا ياد گرفتن وجود خواهد داشت. اختلاف سليقه ها ، اختلاف نگرش ها وتفاوتهاي اخلاقي زندگي رو جالب تر وجذاب تر مي کنه. اما اختلاف در عقيده برا زندگي مشکل سازه.
مث امتحانات دبيرستان شد - توضيح دهيد!
زندگی با همسر را چگونه تعریف می کنید(زندگی مشترک)؟؟
:72: چرا دوس داريد همه چي رو تعريف کنيد. وقتي يه پديده رو تعريف مي کنيم اونو محدودش مي کنيم. زندگي مشترک مثل زندگي غير مشترک مي مونه اما با قيد مشترک!مثل شراکته، مثل سوار شدن تو يه قايقه بايد هر دو مراقب باشيم قايقمون سالم بمونه و وقتي موجي ، تند بادي اومد هوا همديگه رو داشته باشيم نيوفتيم تو آب.
اين رابطه مثل يه نهاله ، ابتدا به مواظبت ومراقبت بيشتري نياز داره تا يه کم تنومند بشه.
مثل دوستيه ،شما برا دوستتون چيکار مي کنين ، تو زندگي با همسرتون هم همينطوري باشيد.
یک پیشنهاد برای ارتقا تالار>>>>
:72: دوستان به اندازه اي که برداشت مي کنن واستفاده مي برن استفاده هم برسونن.
ممنون از لطف شما.....موفق باشید
من هم ازشما نقاب عزيز سپاسگزارم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
متاسفانه روز به روز به خاطر كثرت اعضاء ، تعامل مستقیم من با آنها كمتر شده و حالا خوشحالم این فرصت دست داد كه اینجا سئوالی بپرسم:
:72:
من هم خيلي خوشحالم ، افتخار بنده اينه که مدير بزرگوار به اطفال هم توجه دارن.
!
آخرین موضوعی كه از شما مطالعه كردم این بود:
مامان مامان مامان بابا بابا...
نمی دونم چند مامان بابا بود :58:
نظر خودت در مورد اون چیه؟(حیف كه انجمن حمایت از مردها اسما و رسما فعال نیست... :58: )
خيلي مامان بابا بود ، نظر من اينه که نبايد دنبال مقصر بگرديم. مقصر اصلي همون بچه هس که زورش نمي رسه وکتک مي خوره. وگرنه بزرگا که اشتباه نمي کنن.!!
مردها نياز به حمايت ندارن وايکاش روزي برسه که خانومها هم به جايگاه اصليشون برسن و مدام از تضييع حقشون صحبت نکنن. موردي بگن فلان آقا درموردشون حقي رو ضايع کرده و....
بچه ها اما چون نمي تونن حرف بزنن نياز به انجمن حمايتي دارن.
چی در این تالار برایت جالبه؟ و چی آزات میده؟ :303:
اينکه تعدادي افراد با سلايق و علائق متفاوت و دغدغه هاي خاص خود تعامل خوب وسازنده اي رو با هم برقرار کردن.
اينکه يه عده کمي اتقدر خودشونو مي گيرن ومغرور تشريف دارن که با هر نوع تذکر و کنايه و ايما واشاره و... نمي توني متوجه شون کني.
مهمترین تجربه ای كه در زندگیت به دست آوردی چیه؟(ببخشید: چیست؟) :305:
مهمترين تجربه درسالهاي دبيرستان اين بود که اگه مي خواي پيشرفت کني از حاشيه ها خودت رو بکش بيرون و آرام درراستاي هدفت حرکت کن.
تو دوره سربازي : اظهار عجز نزد فرومايگان خطاست ..... اشک کباب موجب طغيان آتش است.
در زندگي : خوبي زيادي و لطف بيش از حد وتعديل نشده، خوب نيست.
در زندگي مشترک : هميشه اوني که فکي مي کني صحيح نيست ، وهمه چيز رو نبايد بفهمي( عقل فلسفي)
تجربه با پسرم : معصومترين موجودات بچه ها هستن ، احساسشون ناب و بعضي از حرفاشون حکيمانه ست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
سلام
baby عزیز میشه بگی قشنگترین فصل زندگیت چه فصلی بود و چرا ؟:72:
:72: همه فصلا برام قشنگن اما تابستونو بيشتر دوس دارم ، بيشتر مي تونم برم مسافرت و شبهاش اگرچه کوته تره اما قشنگتره.[b]
در اینده میخوای همون مامان یا بابایی بشی که تو موضوع مامان بابا نوشتی ؟:72:
:72: مامان که اصلا نمي تونم بشم اما اينده که نه من همين الان هم بابام . اينو بايد از پسرم بپرسين که باباي خوبي براش بودم يا نه. خودم که فکر مي کنم خيلي نتونستم براش وقت بذارم وخوشحالم که اينو خوب درک مي کنه اما تو وقت کم با حوصله به حرفاش گوش دادم.
چرا و به چه دلیل وارد سایت همدری شدی ؟:72:
:72: يه مشکلي برام پيش اومده بود، دنبال راه حل مي گشتم وپيدا کردن چند تا مقاله خانواده که به اين سايت خوب برخوردم که علاوه بر مقاله، تالار هم داره ويافتم اون چيزي رو که شماها هم يافتيد. الان هم حس مي کنم يه کمي معتادش شدم. امان از اين مواد جديد !!
من هم از شما ميناي عزيز متشکرم:72:
اگر امروز به شما بگويند تنها دو روز وقت براي ادامه زندگي داريد ، دراين دو روز چه مي كنيد و اصولا افكارتان چگونه خواهد بود
اگر كرنومتري به دست شما داده مي شد تا لحظات خوشبختي تان را با آن اندازه بگيريد فكر مي كنيد با توجه به قدرت خيال و با تو جه به سن و سال امروزتان اين كرنومتر چه عددي را نشان خواهد داد؟!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اگر امروز به شما بگويند تنها دو روز وقت براي ادامه زندگي داريد ، دراين دو روز چه مي كنيد و اصولا افكارتان چگونه خواهد بود
:72: آني عزيز ، اين از اون دسته سوالهاست که تامغز استخون آدم رو مي سوزونه ،
اگه بخوام جدي بهش فکر کنم 6 ساعت اول رو فکر مي کردم ويه سري کارهاي باقيمونده رو يادداشت مي کردم. 6 ساعت بعدي اولويت کارهاي مونده رو تعيين مي کردم.
خواب بي خواب ، يه بخش از کارها مربوط ميشه به رفع سوء تفاهمها وکدورتها از نزديکام
اول اونارو انجام مي دادم ، شايد برا عذر خواهي 60 ساعتي زمان لازم باشه تا اونها رو پيدا کنم.
بعد نوبت من وخدا مي رسه . اينجا ديگه حسابم پاک پاکه. يه ببخشيد حسابي برا همه لحظات عمرم به اون بدهکارم. اين خلوت با خدا شايد يه 12 ساعتي طول بکشه. (همزمان با فعاليت بالا) - تااينجا شما فهميدين که حرفه ام برنامه ريزيه!
حالا فقط مونده رسيدگي به حساب وکتابها ، به تعبيري نوشتن وصيت ، اين هم چون ورژن قبليش رو دارم اصلاحاتش 6 ساعتي وقت مي گيره.
الان آماده ام رو به قبله خوابيدم. شما هم منو حلال کنيد. الفاتحه
اگر كرنومتري به دست شما داده مي شد تا لحظات خوشبختي تان را با آن اندازه بگيريد فكر مي كنيد با توجه به قدرت خيال و با تو جه به سن و سال امروزتان اين كرنومتر چه عددي را نشان خواهد داد؟!!!!
:72: من خوشبختي مو با زمان اندازه نمي گيرم ، احساس خوشبختي درجاتي داره. يه بار در حد معمولي و با کشيدن يه نفس عميق تو همچين باروني که الان داره مياد يه حس خوشبختي دارم ويه بار هم انقدر احساس خوشبختي مي کنم که فکر ميکنم يکي از بنده هاي خوب خدام،ارزش اين لحظات گاهي از همه عمر داده شده به من بيشتره.
اما اگه حس خوشبختي از جنس صفرويک بود، کرونومترعدد 70 از 100 رو نشون ميداد.
آني عزيز اميدوارم عقربه کرونومترخوشبختيتون به انتهاش بچسبه:72:
سلام به شما دوست گرامی و بابای مهربون
1- دوست داشتنی ترین واژه دنیا ؟ :72:
2 - فردا برای شما چه رنگیه ؟ :72:
3 - baby گذشته با baby حالا چه فرقی کرده ؟:72:
4- فقط یک جمله برای این کلمات :
زندگی : :305:
همسر : :16:
شغل : :303:
نی نی ها : :228:
مدیر همدردی ::72:
سلام BABY عزیز :72:
1. به عنوان یه بابای مهربون و یه همسر خوب فکر می کنی بهترین کاری که در زندگی برای پسرت می تونی انجام بدی چیه ؟ و برای همسرت ؟
2. یشترین چیزی كه در روز ذهن شما رو اشغال می كنه چیه؟!
3. اگر BABY تا الان ازدواج نكرده بود، با توجه به تجربیاتی كه بدست آورده، چقدر احتمال داشت كه ازدواج بكنه یا داشتن یك زندگی مجردی را ترجیح بدهد؟ به نظر شما ازدواج بخش مهمی از زندگی فرد را می سازد یا نه؟
4. مهمترین دغدغه ی زندگی در حال حاضر برای BABY چیه ؟
5. دچار خستگی شدی و انگیزه هایی که برای انجام کارهای معمول و جاری زندگیت هم داشتی دیگه عمل نمی کنن ... با توجه به همه ی نقش هایی که در زندگی داری (همسر ، پدر ، پسر ، دوست و... ) و انتظاراتی که از تو وجود داره چطور دوباره سرپا می ایستی به گونه ای که خودت رو زیرپا نذاری ، افسردگی و خستگی خودت رو تشدید نکنی و در عین حال به انتظارات موجود جواب بدی ؟ در واقع می خوام بدونم کارخونه ی انگیزه سازی شما چطور ، بر چه مبنایی و با چه مکانیزمی عمل می کنه ؟
6. رابطه BABY با سیاست چطوریه؟ سیاست كردن بهتر است یا سیاست شدن؟ روش BABY در زندگیش چی بوده؟
7. به نظر شما با يه عده کمي از اعضای تالار که اتقدر خودشونو مي گيرن ومغرور تشريف دارن که با هر نوع تذکر و کنايه و ايما واشاره و... نمي توني متوجه شون کني چه باید کرد ؟;):P:shy:
پیشاپیش مرسی از پاسخهاتون .:72: