RE: چرا پسران با خواسته های معقول نمی توانند دختران همنوع خود را بیا
من متناقض حرف نمیزنم نمیدونم شاید خیلی تو بیانم مشکل دارم که مدام حرفام دچار سوء برداشت میشه
من وقتی وارد زندگی مشترک میشم خودم به معنی خودم وهمسرم هست
در ضمن منظور من از مرد هم جوانمرد هست تو همه صحبتهام تو کل این تالار
یعنی شما وقتی دارین با شریک اقتصادیتون نه همسرتون صحبت میکنید اینکه اون از سرمایه موجود بپرسه نشاندهنده طمع اون هست , نشاندهنده اینه که اون میخواد نیازاشو با سرمایه جفتتون برطرف کنه؟ یعنی 1 درصد هم احتمال نمیدین که شاید اون پیشنهاد جدیدی واسه بهبود اوضاع داشته باشه ؟ شاید اون تو اقتصاد بیشتر از شما سر رشته داشته باشه؟
سورنا جان شاید اون دختر مفلوکی که تو انتخابش کردی که احتمالا هم شریک اقتصادیت خواهد بود خواست بهت پیشنهاد بده که ما اگه به حقوق تو دست نزنیم و فقط با حقوق من زندگی کنیم با این مبلغی که تو میگی درآمد داری 10 سال دیگه بتونیم صاحبخونه بشیم
باز اون متهمه که شما رو واسه رفع نیازهاش میخواد
سلام دوستان
اينكه اقاي sorena_arman بسيار محترم و عزيز ميفرماين كه همون طور كه من شغلي دارم و مخارج خانه رو ميخوام تا حدي تامين كنم و انتظار دارم كه همسرمم در اين كار شانه به شانه مرا همراهي كنه و ايشون هم شغلي رو داشته باشن تا قدري از مخارج منزل هم توسط ايشون تامين بشه بسيار بسيار متين و ارزشمنده والبته درست ..........اما اينجا 2 مساله ي اساسي مطرح ميشه كه بايد در مورد اونها هم كمي فكري بشه.......
1) آيا در مورد اينكه اين خانوم حقوق و درامدشونو خرج مايحتاج زندگي ميكنن "" كه البته از نظر من كار بسيار درستيه و در خونه همه چيز به جاي داشتن برچسب "من" بايد برچسب "ما "بهش بخوره"" حالا اين سوال مطرح ميشه كه پس شما آقاييون خيلي خيلي محترمم بايد گوشه اي از وظايفي رو كه در خانه به دوش خانومه خونه هست رو انجام بدين.............حالا كه هر دو از سر كار خسته و كوفته مياين آيا فقط دوست دارين روي كاناپه دراز بكشين و دوباره اين خانوم باشه كه شروع به پختن شام كنه و براتون چاي بياره و با سخنانش خستگيه اون روز رو از جسمو جانتون خارج كنه.........آيا اين طور نبايد باشه كه حالا كه تامين مخارج خانه نصف نصفه پس پختن شام و ناهار. شستن ظرفها.تعويض پوشك فرزند نوزاد شما.پاك كردن سبزي .جارو كردن و نظافت منزل.شستن توالت و حمام و اتو كشيه لباسها وسر زدن به مدرسه فرزندان و غيره و غيره هم بايد نصف به نصف باشه..............باشه قبوله "همه چيز" با مشاركت دو نفر و نه فقط "بعضي چيزا"............در اين صورت شما نبايد انرژي و نيروي هركول رو در همسرتون جست و جو كنين كه هم كار بيرون رو انجام بدن و هم انجام تماميه كارهاي خونه به تنهايي.......البته در نظرم داشته باشين كه كار بيش از حد باعث شكستگيه خانوما ميشه و شما نبايد انتظار يك الهه ي زيبا رو و بسيار جوان و باطراوت رو داشته باشين چون دوران بارداري و شيردهي هم به اندازه ي كافي اين كار رو با اندام و چهره ي همسرتون ميكنه و اين يكي هم به سلامتي روش.....
2) شما آقاييون از طرفي به كرات شنيدم از اينكه خانوما مرتبا دارن وارد بازار كار ميشن و دارن جاي آقاييوني رو كه نان آور خونه هستن و ميخوان چرخ يه زندگي رو با دستان خودشون بگردونن رو ميگرن لب به شكوه و شكايت باز ميكنين و مرتبا شعار ميدين كه چرا خانوما دارن حق مسلم ما رو براي كار كردن سلب ميكنن و اين طوري باعث ميشن كه بسياري از آقاييون بشينن تو خونه و كنار همسرانشون بافتني ببافن.......چند تا مورد رو در روز ميبينين كه مثلا پدر دختر به خاطر بيكاريه پسر بهش دختر نميده و پسره مرتب تو كوچه و خيابون راه ميره و فرياد ميكشه بخدا كار نيست كه نيست...............آيا همه ي شما راضي هستين كه يه خونه با 2 تا حقوق مخارجش تامين بشه و يه زندگي به خاطر بيكار بودن آقا شكل نگيره........
اگه كشور ما از لحاظ تامين شغل براي افرادي كه مرتبا دارن وارد سن ازدواج و كار ميشن توانا بود حرف شما بسيار بسيار متين و بر سر ما جا داشت ولي الان با اين اوصاف گاهي انصاف نيست...........
و مورد ديگه اي هم كه هست اگه شما آقاييون علاقه ي وافري به شروع زندگي از صفر دارين و اينكه زندگي رو از ابتدا خود زن و مرد با كار و تلاش خودشون بسازن آيا انتظار آواردن جهيزيه كامل از سوي خانواده ي دختر رو ندارين و اينكه مرتب از اينكه دختر چيزي با خودش نياورده لب به شكوه و شكايت باز نميكنين.........اگه واقعا از صفر و با تلاش خودتون "هر جفتتون" ميخواين زندگيو شروع كنين خوب بسم الله پس ديگه نبايد اين گونه انتظارها رو هم از خانومتون و خانوادشون داشته باشين
**** همه چيز نصف نصف...... انصاف و مساوات كاملا بايد رعايت بشه .در تمام زمينه ها****
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mimi
سلام دوستان
اينكه اقاي sorena_arman بسيار محترم و عزيز ميفرماين كه همون طور كه من شغلي دارم و مخارج خانه رو ميخوام تا حدي تامين كنم و انتظار دارم كه همسرمم در اين كار شانه به شانه مرا همراهي كنه و ايشون هم شغلي رو داشته باشن تا قدري از مخارج منزل هم توسط ايشون تامين بشه بسيار بسيار متين و ارزشمنده والبته درست ..........اما اينجا 2 مساله ي اساسي مطرح ميشه كه بايد در مورد اونها هم كمي فكري بشه.......
1) آيا در مورد اينكه اين خانوم حقوق و درامدشونو خرج مايحتاج زندگي ميكنن "" كه البته از نظر من كار بسيار درستيه و در خونه همه چيز به جاي داشتن برچسب "من" بايد برچسب "ما "بهش بخوره"" حالا اين سوال مطرح ميشه كه پس شما آقاييون خيلي خيلي محترمم بايد گوشه اي از وظايفي رو كه در خانه به دوش خانومه خونه هست رو انجام بدين.............حالا كه هر دو از سر كار خسته و كوفته مياين آيا فقط دوست دارين روي كاناپه دراز بكشين و دوباره اين خانوم باشه كه شروع به پختن شام كنه و براتون چاي بياره و با سخنانش خستگيه اون روز رو از جسمو جانتون خارج كنه.........آيا اين طور نبايد باشه كه حالا كه تامين مخارج خانه نصف نصفه پس پختن شام و ناهار. شستن ظرفها.تعويض پوشك فرزند نوزاد شما.پاك كردن سبزي .جارو كردن و نظافت منزل.شستن توالت و حمام و اتو كشيه لباسها وسر زدن به مدرسه فرزندان و غيره و غيره هم بايد نصف به نصف باشه..............باشه قبوله "همه چيز" با مشاركت دو نفر و نه فقط "بعضي چيزا"............در اين صورت شما نبايد انرژي و نيروي هركول رو در همسرتون جست و جو كنين كه هم كار بيرون رو انجام بدن و هم انجام تماميه كارهاي خونه به تنهايي.......البته در نظرم داشته باشين كه كار بيش از حد باعث شكستگيه خانوما ميشه و شما نبايد انتظار يك الهه ي زيبا رو و بسيار جوان و باطراوت رو داشته باشين چون دوران بارداري و شيردهي هم به اندازه ي كافي اين كار رو با اندام و چهره ي همسرتون ميكنه و اين يكي هم به سلامتي روش.....
2) شما آقاييون از طرفي به كرات شنيدم از اينكه خانوما مرتبا دارن وارد بازار كار ميشن و دارن جاي آقاييوني رو كه نان آور خونه هستن و ميخوان چرخ يه زندگي رو با دستان خودشون بگردونن رو ميگرن لب به شكوه و شكايت باز ميكنين و مرتبا شعار ميدين كه چرا خانوما دارن حق مسلم ما رو براي كار كردن سلب ميكنن و اين طوري باعث ميشن كه بسياري از آقاييون بشينن تو خونه و كنار همسرانشون بافتني ببافن.......چند تا مورد رو در روز ميبينين كه مثلا پدر دختر به خاطر بيكاريه پسر بهش دختر نميده و پسره مرتب تو كوچه و خيابون راه ميره و فرياد ميكشه بخدا كار نيست كه نيست...............آيا همه ي شما راضي هستين كه يه خونه با 2 تا حقوق مخارجش تامين بشه و يه زندگي به خاطر بيكار بودن آقا شكل نگيره........
اگه كشور ما از لحاظ تامين شغل براي افرادي كه مرتبا دارن وارد سن ازدواج و كار ميشن توانا بود حرف شما بسيار بسيار متين و بر سر ما جا داشت ولي الان با اين اوصاف گاهي انصاف نيست...........
و مورد ديگه اي هم كه هست اگه شما آقاييون علاقه ي وافري به شروع زندگي از صفر دارين و اينكه زندگي رو از ابتدا خود زن و مرد با كار و تلاش خودشون بسازن آيا انتظار آواردن جهيزيه كامل از سوي خانواده ي دختر رو ندارين و اينكه مرتب از اينكه دختر چيزي با خودش نياورده لب به شكوه و شكايت باز نميكنين.........اگه واقعا از صفر و با تلاش خودتون "هر جفتتون" ميخواين زندگيو شروع كنين خوب بسم الله پس ديگه نبايد اين گونه انتظارها رو هم از خانومتون و خانوادشون داشته باشين
**** همه چيز نصف نصف...... انصاف و مساوات كاملا بايد رعايت بشه .در تمام زمينه ها****
شما از کدام کلام من نصف نصف رو برداشت کردید؟ اینکه من گفتم باید او هم مسئولیت پذیر باشد در تامین مالی نشانه این بود که من درآمد و کار او را برابر با خودم بخواهم؟!! سوال در مورد درآمد را من توهین دانستم. این را دقت فرمودید؟
بنده اگر همسرم در کار بیرون مشارکت می کند او را در منزل همراهی می کنم. به او در تمیز نمودن و تربیت فرزندان کمک می کنم. بدیهیه که زن به خاطر برخی مشخصات مثل نزدیکی روحی به فرزند بار مسئولیتی بیشتری در درون خانه دارد ولی این نشان دهنده این نیست که این زن هیچ مسئولیتی در خارج از خانه ندارد.
البته بدیهیه در قبال زنی که مسئولیتی بیرون منزل به عهده نمی گیرد بنده نیز مسئولیتی در درون خونه قبول نمی کنم.
در مورد جهیزیه هم اگر از من تامین خونه (چه به صورت رهن و چه به صورت خرید) طلب نکنند من هم جهیزیه رو نادیده می گیرم. البته این قضایا را کلی عرض می کنم. بنده شخصی را انتخاب می کنم که به همچین چیزایی نرسیه.
سورنا ی نازنین
برادرم شما مسائلی را سخت می گیرید که در دراز مدت تمام دختران و خانم ها بر طبق همین قوانین عمل می کنند .البته نه زنان ناتو که تعدادشان اندک است و مرد را یک ماشین چاپ اسکناس می بینند ولی اکثریت زنان و دختران ایرانی حتی اگر اوائل زندگی در عالم خیال و رویا و هپروت باشند خیلی زود می فهمند دنیا دست چه کسی است و به زندگی عادی با مفاهیم عادی می پردازند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
من متناقض حرف نمیزنم نمیدونم شاید خیلی تو بیانم مشکل دارم که مدام حرفام دچار سوء برداشت میشه
من وقتی وارد زندگی مشترک میشم خودم به معنی خودم وهمسرم هست
در ضمن منظور من از مرد هم جوانمرد هست تو همه صحبتهام تو کل این تالار
یعنی شما وقتی دارین با شریک اقتصادیتون نه همسرتون صحبت میکنید اینکه اون از سرمایه موجود بپرسه نشاندهنده طمع اون هست , نشاندهنده اینه که اون میخواد نیازاشو با سرمایه جفتتون برطرف کنه؟ یعنی 1 درصد هم احتمال نمیدین که شاید اون پیشنهاد جدیدی واسه بهبود اوضاع داشته باشه ؟ شاید اون تو اقتصاد بیشتر از شما سر رشته داشته باشه؟
سورنا جان شاید اون دختر مفلوکی که تو انتخابش کردی که احتمالا هم شریک اقتصادیت خواهد بود خواست بهت پیشنهاد بده که ما اگه به حقوق تو دست نزنیم و فقط با حقوق من زندگی کنیم با این مبلغی که تو میگی درآمد داری 10 سال دیگه بتونیم صاحبخونه بشیم
باز اون متهمه که شما رو واسه رفع نیازهاش میخواد
قبول دارم صحبتهاش شما را. من بد برداشت کردم. شما درست می گویید. البته اینها به بعد از خواستگاری برمی گردند.همان طور که شما فرمودید.
البته اینقدرم من آدم بدی نیستما که دختره مفلوک باشه!(شوخی)
چرا پسران با خواسته های معقول نمی توانند دختران همنوع خود را بیابند؟
نتیجه (البته از نظر من): من به عنوان یه دختر یا پسر شاید مطابق با 80 درصد معیارهای این تاپیک
در بسیاری از مواقع فقط حق رو به خودم و امثال خودم میدم و به طرف مقابل اجازه دفاع از دیدگاهها و افکار و عقایدش رو نمیدم برای خودم یه سری محدودیت ها و اولویت و حصار بوجود اوردم که هر کس مغایر با این اصول باشه رو مردود اعلام میکنم و حتی گاها اجازه نمیدم که اون فرد علت مردود شدن خودش رو هم بدونه (مثال: اگه پسری بحث در مورد شرایط مالی من دختر رو در اولویت گفتگوهاش قرار بده من اونو بدون چون و چرا مردود اعلام میکنم البته تا الآن اینطور بوده)
پس بهتره حالا که در عصر گفتگوی تمدن ها زندگی میکنیم یاد بگیریم که قبل از هر قضاوتی گفتگو و مراوده عقاید داشته باشیم شاید اون فرد ایده آل من نباشه ولی حداقل نتیجه گفتگو اینه که اون هم انسانه و دارای یه سری خصوصیات مثبت , من میتونم خصوصیات مثبت اون فردو به دامنه ویژگی های شخصی خودم اضافه کنم
اینجوری ضربه حاصل از نه گفتن و نه شنیدن هم کمتر ما را مورد نوازش قرار میدهد
پیروز و خوشبخت باشید
[/quote]
عجب تفکراتی ... خیلی یکطرفه و با عرض معذرت خود خواهانه فکر میکنید...
از لحن سخنتان چنین به نظر میاد، که شما ، اصلا به طرف مقابل خود احترام نمیگذارید.
[/quote]
من نمی دونم چه طور انتظار می ره جواب این ... رو مودبانه بدم. [/quote]
...:199:
احترام بگذارم! چه احترامی بیشتر از اینکه بگذارم با کسی زندگی کند که طرز تفکر خودش را داشته باشد. [/quote]
عالیه...
البته این جالبه که شما خانوم آگرین این که پسری به خواستگاریتون اومده بود و از درآمدتون پرسیده بود رو یک توهین دونسته بودید!!![/quote]
پسرها ( نه همه ) ظاهر بین و مادیاتی شده اند که فقط به پول خانواده دختر چشم دوخته اند ... مثل اینکه شما نوشته ها و پستها را کامل و درست مطالعه نمی فرمایید و فقط به برداشت های ذهنی خود بسنده میکنید نه به متن نوشته شده بهتر است دوباره ان پست را مطالعه بفرمایید ... من گفتم از شغل پدر و برادرهایم سوال کردند حتی تحصیلات مرا هم نپرسیدند( ای کاش از در امدم خودم سوال کنند نه از مال و اموال پدر) ... حتی به قیافه من هم توجه نکردند ... چه رسد به نوع فکر و دیدگاه من به زندگی ... جالبه بدونید بعضی از خواستگارها هم در جلسه اول حرمت نگه نمیدارند و با هزار منت میگویند پسر ما مهریه بالا قبول نمیکنه ... کسی نیست بهشون بگه ما هنوز نه پسرتان را قبول داریم و نه خانواده تان را ...( شاید اگر پسر را برای زندگی ا م انتخاب کردم مهریه برایم مهم نباشد جالبه بدونید ، که از خرید طلا و جواهرات و لباس ، گل و... برا ی مراسم ازدواج اصلا علاقه ای ندارم )
[/quote]
البته شما خانومید و ازتون نباید انتظار بره؟!! شما همین که هستید و خلق شده اید بزرگواری کرده اید قدم به این عالم خاکی گذاشته اید. شما حق دارید از درامد همسر خود بپرسید ولی همسر شما این حق را ندارد!!
من نظر شخصی خودم رو گفتم.[/quote]
مگه شما قدم به کره خاکی نگذاشته اید... نمی دانم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
من هم با شما موافقم سيروس عزيز
دختري كه كلمه اي از درآمد من بپرسد مشخص است دندان براي چه چيزي تيز كرده است!!
و هدفش از زندگي چيست!
یک نکته هم برا ی اطلاع حضرتعالی بیان کنم که خیالتان راحت باشد ...دخترها برای حقوق ماهیانه 10 ، 20 میلیون تومان دندان تیز میکنند نه کمتر از آن
اگه بیشتر از این مقدار در آمد دارید شما حق دارید ناراحت بشوید و به شما حق میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
چرا پسران با خواسته های معقول نمی توانند دختران همنوع خود را بیابند؟
نتیجه (البته از نظر من): من به عنوان یه دختر یا پسر شاید مطابق با 80 درصد معیارهای این تاپیک
در بسیاری از مواقع فقط حق رو به خودم و امثال خودم میدم و به طرف مقابل اجازه دفاع از دیدگاهها و افکار و عقایدش رو نمیدم برای خودم یه سری محدودیت ها و اولویت و حصار بوجود اوردم که هر کس مغایر با این اصول باشه رو مردود اعلام میکنم و حتی گاها اجازه نمیدم که اون فرد علت مردود شدن خودش رو هم بدونه (مثال: اگه پسری بحث در مورد شرایط مالی من دختر رو در اولویت گفتگوهاش قرار بده من اونو بدون چون و چرا مردود اعلام میکنم البته تا الآن اینطور بوده)
پس بهتره حالا که در عصر گفتگوی تمدن ها زندگی میکنیم یاد بگیریم که قبل از هر قضاوتی گفتگو و مراوده عقاید داشته باشیم شاید اون فرد ایده آل من نباشه ولی حداقل نتیجه گفتگو اینه که اون هم انسانه و دارای یه سری خصوصیات مثبت , من میتونم خصوصیات مثبت اون فردو به دامنه ویژگی های شخصی خودم اضافه کنم
اینجوری ضربه حاصل از نه گفتن و نه شنیدن هم کمتر ما را مورد نوازش قرار میدهد
پیروز و خوشبخت باشید
البته این نتیجه گیری که شما کردید حق شماست که هر نتیجه ای بگیرید. ولی باید خدمت شما عرض کنم که بنده باز هم معتقدم دختری که از درامد من در مراسم خواستگاری (همان یافتن دختران همنوع که موضوع تاپیک است)بپرسد مناسب من نیست.
مواردی که شما بعدا اصلاح نمودید به این صورت بود که "دختر مفلوکی که با من(سورنا) هست شاید بخواهد به طور مثال نحوه تقسیم بار مالی را با من مشورت کندو بنابراین از درآمد من می پرسد" این دختر پروسه انتخاب را طی نموده است و بنابراین کسی نیست که در جلسه خواستگاری باشد و فرد ایده آل من نباشد!!!
بله من اگر دختری اولویت اولش معیارهای مالی باشد بدون چون و چرا و با هر دیدگاهی که دارد او را رد می کنم. این دختر بنا بر معیارهای مالی می خواهد تصمیم بگیرد و بنده بنا بر همین دیدگاهها او را رد می کنم. البته هر کس مسئول زندگی خویش است.
این هم نتیجه گیری من. شما مرتب کلام را به شکلی خارق العاده تغییر می دهید. پست به پست شما تغییر می کند. مروری کنید از اولین پستی که گذاشتید تا به حال. بنده واقعا نمی دانم با کدام نگرش طرف هستم!!
عجب تفکراتی ... خیلی یکطرفه و با عرض معذرت خود خواهانه فکر میکنید...
از لحن سخنتان چنین به نظر میاد، که شما ، اصلا به طرف مقابل خود احترام نمیگذارید.
[/quote]
من نمی دونم چه طور انتظار می ره جواب این ... رو مودبانه بدم. [/quote]
...:199:
احترام بگذارم! چه احترامی بیشتر از اینکه بگذارم با کسی زندگی کند که طرز تفکر خودش را داشته باشد. [/quote]
عالیه...
البته این جالبه که شما خانوم آگرین این که پسری به خواستگاریتون اومده بود و از درآمدتون پرسیده بود رو یک توهین دونسته بودید!!![/quote]
پسرها ( نه همه ) ظاهر بین و مادیاتی شده اند که فقط به پول خانواده دختر چشم دوخته اند ... مثل اینکه شما نوشته ها و پستها را کامل و درست مطالعه نمی فرمایید و فقط به برداشت های ذهنی خود بسنده میکنید نه به متن نوشته شده بهتر است دوباره ان پست را مطالعه بفرمایید ... من گفتم از شغل پدر و برادرهایم سوال کردند حتی تحصیلات مرا هم نپرسیدند( ای کاش از در امدم خودم سوال کنند نه از مال و اموال پدر) ... حتی به قیافه من هم توجه نکردند ... چه رسد به نوع فکر و دیدگاه من به زندگی ... جالبه بدونید بعضی از خواستگارها هم در جلسه اول حرمت نگه نمیدارند و با هزار منت میگویند پسر ما مهریه بالا قبول نمیکنه ... کسی نیست بهشون بگه ما هنوز نه پسرتان را قبول داریم و نه خانواده تان را ...( شاید اگر پسر را برای زندگی ا م انتخاب کردم مهریه برایم مهم نباشد جالبه بدونید ، که از خرید طلا و جواهرات و لباس ، گل و... برا ی مراسم ازدواج اصلا علاقه ای ندارم )
[/quote]
البته شما خانومید و ازتون نباید انتظار بره؟!! شما همین که هستید و خلق شده اید بزرگواری کرده اید قدم به این عالم خاکی گذاشته اید. شما حق دارید از درامد همسر خود بپرسید ولی همسر شما این حق را ندارد!!
من نظر شخصی خودم رو گفتم.[/quote]
مگه شما قدم به کره خاکی نگذاشته اید... نمی دانم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
من هم با شما موافقم سيروس عزيز
دختري كه كلمه اي از درآمد من بپرسد مشخص است دندان براي چه چيزي تيز كرده است!!
و هدفش از زندگي چيست!
یک نکته هم برا ی اطلاع حضرتعالی بیان کنم که خیالتان راحت باشد ...دخترها برای حقوق ماهیانه 10 ، 20 میلیون تومان دندان تیز میکنند نه کمتر از آن
اگه بیشتر از این مقدار در آمد دارید شما حق دارید ناراحت بشوید و به شما حق میدم
[/quote]
ببینید خانوم آگرین شما از یک حرف من نتیجه می گیرید که من به همسرم احترام نمی گذارم!! این را حق من بدانید که از خود دفاع کنم.
اگر یکی از این رفتارها و قضاوتهایی که در مورد من می شود را مرتب در مورد دوستان انجام بدهم وسط تالار بنده را اعدام می کنند.
تصور می کنم این امر که مادی گرایی در دختران رواج بیشتری نسبت به پسران یافته است و این هم توهین کمی نیست که یک دختر یک پسر را به دلیلی مانند درآمدش شایسته زندگی با خویش نداند!!(این نظر من به عنوان یک پسر است. شما می توانید بگویید خیر، این توهین نیست!! دختر باید درآمد پسر را بداند و حساب کتاب کند و بعد جواب بدهد)
بنده هم شاید دختری که از مراسم عروسی بگذرد و برای خود مراسم عروسی نخواهد این مراسم را برایش با افتحار تمام بگیرم، برایش تمام زندگیم را صرف کنم و .... ولی به فرموده شما کسی که در جلسات خواستگاری که هنوز هیچ یک( تصور نمی کنم متوجه این نباشید که خانواده پسر هم نظرشان قطعی نیست هنگام آمدن به خواستگاری !!) تصمیم درستی نگرفته اند سوال پرسیدن از برخی مسائل ( که بنده مسئله درآمد را هم جز این مسائل می دانم و شما نمی دانید) نشانه این است که حرمت نگه نمی دارند.
فقط یک سوال، چرا من نباید به خودحق بدهم که زمانی که از وضع درآمد مالی پسر در جلسه اول می پرسند او را رد کنم و این را توهین بدانم؟ (نظر پسر در مورد شما قطعی نیست= خواستگاری رفتن به منزله این نیست که خانواده پسر تمام و کمال دختر را پسندیده اند.)؟
در مورد بخش آخر حرفهاتون" دخترانی که منتظر درآمد 10 - 20 میلیون به بالا هستند" خب ایشالله که باشند. شاید یکی اومد یکی خواست واسه تکمیل حرمسراش این دختر هم بی نصیب نموند!!
سلام به همگی
من نتیجه گیری بحثو گفتم قرار نبود در مورد من نتیجه گیری بشه (لبخند)
من تو همه حرفام یه هدف رو دنبال میکنم از اولش تا حالا و احتمالا تا آینده ,پست به پست من تغییر میکنه چون من این حرفهارو از رو یه کتاب اینجا نمینویسم فکر میکنم , بررسی میکنم , و بر اساس تفکرات و دیده ها و شنیده هام پست میزنم
اینجا دنیای مجازیه هر کسی میتونه از هر حرفی یه برداشتی داشته باشه
فکر نمیکنم دلیلی داشته باشه که دقیقا دنبال تعیین نگرش افراد باشیم خود من ار روزی که اومدم تو این تالار با خیلی نگرش ها مخالف بودم ولی از همونا خیلی چیزا یاد گرفتم
به نظر شما بهتر نیست که دنبال این باشیم که از هم دیگه چیزی یاد بگیریم تا اینکه افرادیو که تو جبهه مخالف ما هستند شناسایی کنیم ؟
من با این موافقم که گاهی اوقات باید عقاید افراد زیر سوال بره تا مشخص بشه که اون فرد بر چه اساس عقاید خودش رو محترم میدونه ولی از اون طرفم موافق نیستم که تو همه شرایط آدما زیر سوال برن.
اگه سوالی , ابهامی ,... در مورد من و نگرشم و .... هر کسی داشت من در خدمتم ,حتی اگه قراره عقایدم زیر سوال بره
موفق باشید