موفق باشید. نه سوالی ازتون ندارم، حتما چیزی از دروغ و دورویی رو در شخصیت من یافته اید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط philosara
نمایش نسخه قابل چاپ
موفق باشید. نه سوالی ازتون ندارم، حتما چیزی از دروغ و دورویی رو در شخصیت من یافته اید .نقل قول:
با سلام خدمت دوست عزیز philosaraنقل قول:
میخواستم بپرسم شما چگونه متوجه صفات دروغگویی و دورویی ایشان شدید؟؟
نسبت دادن صفتی مانند دروغگویی نیازمند شناختی بس بیشتر از آن است که در محیطی مجازی حاصل شود. دورویی هم به نظر من اصلا به ایشان نمیاد چون در تمام صحبتهاشون تقریبا میشه یکنواختی منطقی را دید. شاید بتوانید بگویید منطقتان را قبول ندارم ولی دورویی را؟؟؟
سوال من این است که معیارتون برای چنین قضاوتی چیست؟
بردباری و صبوری و کنترل سورنا ستودنی است .
چشم، من هم دیگه توضیحی نمی دم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
درود
philosara شما دلایل خود را در تاپیکی با همین عنوان بیاورید.(این تاپیک رو باز کردم)
این تاپیک رو بذارید برای رفع رفتار نامناسب من نسبت به بچه های تالار ، اعم از تندخویی، درشت صحبت کردن و...
شرمنده شدم پسر!
همینجا می گفتم دیگه، راضی به زحمتتون نبودم! تاپیک جدید و ...
نه خواهش می کنمنقل قول:
بنده در حال جمع بندی رفتار خودم لااقل در این تالار هستم. اگر رفتار من تا به آن جایی نامناسب بود که قابلیت اصلاج داشته باشد این کار را انجام می دهم. وگرنه بیش از این وقت خود و دیگر دوستان را در این تالار نمی گیرم و با سپاس از همه راه خودم رو از جایی دیگر پیدا می کنم.
توجه شما به اخلاقیاتتون، علاوه بر پسندیده بودن، قابل پیش بینی هم هست. چون مراجعه کنندگان پیشین و اعضاء فعلی خانواده همدردی، هرکدوم به نوعی درپی رفع نقایص خودشون و دیگران هستند. هرچند روش ها متفاوتند!
ایجاد تاپیک جدید به حواشی دامن خواهد زد، درحالیکه من قصد داشتم توی چند سطر دینی که به شما داشتم رو ادا کنم.
به هرحال، چشم، من حتما دلیلم رو خواهم گفت.
فعلا شب خوش.
سلام
این بحث انتقاد، خیلی با خودش حرف دارد. و در این تالار عمر انتقاد، تقریبا با عمر تالار برابری می كنه.
از نخستین و جالبترین موضوعاتی كه توسط طاهره در آغاز به كار تالار همدردی ایجاد شد و به تبین آن پرداخته شد ، موضوع «شیوه انتقاد سازنده» بود، و من در آنجا به بعضی نكات مهم در مورد انتقاد اشاره كردم. كه توصیه می كنم حتما هر كسی می خواهد در این تاپیك پستی بزنه، قبلش، مطالب شیوه انتقاد سازنده را مطالعه كنه.
چون باید مسئله انتقاد، شفاف باشد.
به قول سورنا انتقاد برچسب نیست، انتقاد به شخصیت نمی پردازد،بلكه معطوف به رفتار افراد هست.
از سورنا خواهش می كنم این تاپیك را كه ایجاد كرده اند عملیاتی كنند و به صورت آموزشی مواردی را كه در مورد خودشان از طرف اعضاء مطرح می شوند،هدایت كنند.
و البته این موقعیت تمرینی برای صبر و تحمل هست.
سلام:72:
دانش و معلومات و دانسته هاتون در اکثر تایپک ها خیلی خوبه ولی شما مقداری نسبت به مسائل خانواده و مخصوصا خانم ها بد بین و شاید هم مقداری یک دنده هستید. و می خواین حرف خودتون رو به اثبات برسونید. و شاید تنها برای ما موضع می گیرید در زندگی خودتون این طوری نباشه ... (خدا داند)
به هر حال اگر خوشبینانه تر به این گونه مسائل فکر کنید به نظرم دیگه حرف ندارید....:73:
موفق باشید:72: