RE: مرد 34 ساله : انتخاب همسر دوم
سلام دوست عزیز
اقای محترم این خواسته شما از نظر اسلام ایرادی نداره. ولی من یک سوال داشتم ایا شما از شخص خاصی را دوست دارید یا کسی مد نظرتون هست که میخواهید با او ازدواج کنید ؟؟؟؟
خوببه همسرتون چه جوابی میدهید اون کسی که همه جوانی و شادابی خودشو صرف زندگی شما کرده؟؟ درسته از نظر اسلام شما میتونید 4 تا ازدواج داشته باشید ولی خانم شما چی میشه؟؟؟؟ برادر من عاقلانه فکر کن اگر همسر شما حالا میتونست ازدواج کنه و از شما میخواست برای اون به خواستگاری بروید چی میگفتید؟؟؟؟؟ پس خودتو جای اون بگذار و قضاوت کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
با سلام خدمت دوستان
اميدوارم تصميم عجولانه خودتان را عملي نكرده باشيد.ولي باز هم جاي شكرش باقيه،كه شما اينقدر شجاعت داريد كه احساستون رو ابراز ميكنيد و اجازه ميدين ديگران نظرشون رو بدهند و اونو نقد كنند.دوستان ضد ونقيض تو وجود همه ما آدمهاوجو داره،خيلي از ماها ممكنه خوشي زياد، زيردلمون رو بزنه، اين رو هم در نظر داشته باشيد.
------باتشكر------
سلام
بهتره شما هم یه مقدار فکر کنید همیشه نه حق با آقایون هست نه با خانمها .
اگر همسرم نارضایتی خاصی از رقتار من می داشت هیچ گاه اجازه این را به من نمی داد که توجه ام را به دیگری معطوف کنم پس من فقط از لحاظ مالی توانایی ندارم بلکه در هر موقعییتی توانستم آن چیزی برایش باشم که او خواسته و به این دلیل مرا در این راه تنها نگذاشته است . در آینده هم اگر مشکلی پیش آید همسرم می تواند توانایی را داشته باشد چون الان مانند یه مرد در بیرون خانه کار می کند و از خود استقامت بالا نشان می دهد و چون خودش خواسته من نیز به توانایش اعتماد دارم و او نیز در قبال من . لزومی نمی بینم که جوابی به بچه ها بدهم چون این موضوع مربوط به شخص من است .ما همیشه بچه ها را بهانه و دلیلی برای کارها ی خود قرار می دهیم .مثل یه زنی که از شوهر معتادش جدا نمی شود فقط به خاطر بچه هایش .
نه مرد ها می تونند جای زنها باشتد ، نه زنها جای مرها . هدف ازدواج کمال هست که ما انسانها خیلی سخت به اون می رسیم اما باید یه مورد به اطلاعات شما اضافه بشه اون هم اینه:
اگر یه مردی حس کنه که با زنش نمی تونه به کمال مطلوب برسه در این صورت باید به فکر چاره ای باشه اینو یادتون نره .
بدرود.
""" ما همیشه بچه ها را بهانه و دلیلی برای کارها ی خود قرار می دهیم .مثل یه زنی که از شوهر معتادش جدا نمی شود فقط به خاطر بچه هایش """"
مثل اینکه ایشون و خانوم اولشون دچار همون مسئله طلاق عاطفی شده باشن البته این برداشت من از صحبت ایشونه.....
""" ما همیشه بچه ها را بهانه و دلیلی برای کارها ی خود قرار می دهیم .مثل یه زنی که از شوهر معتادش جدا نمی شود فقط به خاطر بچه هایش """"
مثل اینکه ایشون و خانوم اولشون دچار همون مسئله طلاق عاطفی شده باشن البته این برداشت من از صحبت ایشونه.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط beroz20
اگر یه مردی حس کنه که با زنش نمی تونه به کمال مطلوب برسه در این صورت باید به فکر چاره ای باشه اینو یادتون نره .
تعریف شما از کمال مطلوب چیه که به نظرتون با ازدواج مجدد به اون کمال مطلوب میرسید؟
از انجا که میدانم هر کدام از شما با مشکلات خاص خود در زندگی سعی بر این دارید که آن را حفظ کنید به شما می گویم که از راه درست ومنطقی ان وارد شوید .
خانم محترم اگر شوهرتان کاری کرده که شما را عصبی کرده دلیل بر آن نیست که اهانت به تمام مردان کنید چرا که هر عمل اشتباهی به خود انسان بر می گردد و همسر من هیچگاه چون شما فکر نمی کند اگر چه احساسات زنان یکی است اما افکارشان یکی نس.
از خدای منان طلب بخشش برایتان دارم.
کمال مطلوب ان چیزی است که یه مرد از همسرش می خواد اگه مطالعاتتون زیاد باشه بهتر می شناسید.
زندگی جنگ وجدال من و تو نیست
زندگی برگ درختی است که
من و تو باید شوخی اش را باور کنیم.
طلاق عاطفی ان چیزی است که من احساس وفکر و عقاید همسر م را نادیده بگیرم و در شناختهایم از او ناتوان باشم.
"کمال مطلوب ان چیزی است که یه مرد از همسرش می خواد اگه مطالعاتتون زیاد باشه بهتر می شناسید."
من یه مرد هستم ولی دلیل این حرفو نفهمیدم. خواست مرد از همسرش هر چی باشه می شه کمال مطلوب!؟!!!!
منصف باشید دوست عزیز. اینکه همسر شما با شما بسیار مهربانانه عمل می کند و شما را درک می کند که شما را باید به زندگی علاقه مند تر کند و جلوی عشق شما را به دیگری بگیرد. من شرایط شما رو برای ازدواج مجدد مناسب نمی بینم. البته نظر نظر شماست.
آقای beroz20
من نه قصد دارم تصمیم شما را تایید کنم و نه رد کنم.همه پستهای تاپیک شما رو هم خوندم.ولی چند سوال توی ذهنم مونده.ممنون میشم اگه جواب بدید.
شما واقعا از زندگی فعلیتون راضی هستید؟از همسرتون راضی هستید؟البته با توجه به اینکه گفتید:( اگر یه مردی حس کنه که با زنش نمی تونه به کمال مطلوب برسه باید به فکر چاره ای باشه )فکر نمی کنم رضایت داشته باشید.
اگه میشه بگید از چه جنبه های زندگیتون ناراضی هستید؟از چه چیز خانمتون ناراضی هستید؟
من فقط می خوام بدونم چه مواردی باعث میشه یه مرد به فکر ازدواج مجدد بیفته و در زندگی خودم مد نظر قرار بدم.ممنون میشم اگه واضح جواب بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط beroz20
کمال مطلوب ان چیزی است که یه مرد از همسرش می خواد اگه مطالعاتتون زیاد باشه بهتر می شناسید.
کاملا با شما موافقم حتما مطالعاتم زیاد نبوده که نتونستم به این تعریف کامل و منصفانه ی شما از کمال مطلوب برسم .واقعا جای تشویق داره:104:
آقاي محترم نه از سر احساسات زنانه بلكه از سر دلسوزي بهتون ميگم اگه واقعا توزندگيتون مشكل ندارين كمال را به گونه اي ديگر هم مي توان يافت اما اگه مشكلي هست كاش قبل از هر تصميمي حلش مي كردين . قبل از اينكه سه نفر را كاملا دچار مشكل كنيد واين يك واقعه حتمي است.شما نمي دونيد خانم ها احساساتشون اغلب حاكمه ؟ اگه حالا خانمتون ابراز ناراحتي نميكنن با ديدن اولين ابراز محبت شما به اون خانم مطمئنا ديگه اين نظر را ندارن شما با ازدواج مجدد قطعا قلب همسرتون را از دست خواهيد داد شك نكنيد شايد اگر جسم اورا هم حتي از دست ندين شما را بخدا زندگي آرومتونو خراب نكنيد كمي تنوع تفريح ومسافرت در زندگيتون داشته باشيد شايد عوض كردن خونه يا هر تغيير ديگه اي . اين كار شما آزمودن آزموده شده هاست