به: ترویج ازدواج با چه هدفی انجام می شود.(یک مرد چرا باید ازدواج کند
شادزی عزیز راست می گی
خانواده ها همیشه همه چیزو خراب می کنن
همه ی عشق و احساس آدم ها زمانی که در برابر سد خانوادشون قرار می گیرن سنجیده میشه
اون موقع باید ببینی واقعا عاشقی یا اینکه شعار میدادی و کم آوردی
هر کسی باید اول با خودش رو راست باشه ببینه می تونه رو حرفش باشه می تونه پای همه چیز وایسه بعد بگه دوست دارم بعد بگه من هیچ وقت تنهات نمی زارم تورو خدا زمانی که دارین این جمله ها رو به زبون می آریین بهش فکر کنین ببینین شجاعتش رو دارین بهش عمل کنین بعد بگین
فقط حرف نباشین عمل هم باشین
فرقی نمی کنه دختر باشی یا پسر جنسیت مهم نیست مهم اینه که به حرفی که می زنی حداقل خودت ایمان داشته باشی و با زندگی و احساس یکی بازی نکنی
من شادزی عزیز رو با تمام وجودم تحسین می کنم
چون دوست دارم هاش واقعی بود و با شجاعت رو حرفش وایساده
این همون عشقیه که هر کسی نمی تونه تجربه اش کنه
امیدوارم حرفام کسی رو نرنجونده باشه
به: ترویج ازدواج با چه هدفی انجام می شود.(یک مرد چرا باید ازدواج کند
با سلا م سورنا من انجا که گفتم که فعا لیت شدید اقتصادی را نباید زن انجام دهد منظور من از ان کار زیاد و سنگین برای یک زن است و این هم به دلیل مواردی بوده که دیدم .دیدم که بعضی زنها به شدت تحلیل میدروند و ...مثالی میزنم یکی از همکارای خواهرمن که کار بسیار سنگینی دارد که مسئولیت بسیار زیادی دارد و باید با چندین کارگر مرد و... هر روز سرو کار داشته باشد این زن اینقدر تحلیل رفته بود (یک بچه 1 ساله دارد)که خواهرم میگفت با وجود اینکه از خواهر م چند سال کوچیکتره اما اینقدر پیرتر شده و برای خواهر م تعریف کرده که خیلی مواقع در حال گریه کردن هست و چون ذاتا دختر ارامی است و تو خودش میریزه و هیچی ابراز نمیکنه فقط داره نابود میشه
منظور من از کار سنگین این بود اگر نه کار معمولی که اکثرا انجام میده خیلی هم به نفع هر دو است علاوه بر کمک به اقتصاد خانواده وقتی که زن هم مشغول به کار باشد کمتر ذهنش به امور بی فایده و درگیر کننده که باعث دعوا و کدورت میشود مشغول میشود
اما در مورد دید و نگاه جنسیتی که گفتی هیچگاه ما نمیتوانیم که از این دید و نگاه جدا شویم .من همیشه سعی میکنم که اونچیزی که وجود داره رو ببینم نه ایده ال را و حرفهای شعار گونه را.اون چیزی که هست اینه که این نگاه همیشه است .ببین من الان یه دختری هستم که بیکارم و به شدت به اینکه کار داشته باشم نیاز دارم چطور میتونم بگم نگاه جنسیتی نیست وقتی واسه کار میرم به شرکتهای خصوصی اکثرا با نگاهای کثیف بعضی مردا روبرو میشم و اینکه به دلیل اینکه من یه دخترم و خالا چون از قیافم خوششون اومده میخوان که من تو این محیط کار باشم ایا به نظرت همن نگاه جنسیتی باعث نشده که من بترسم از اینکه وارد چنین محیط کاری بشم و ...همین نگاه جنسیتی باعث نشده که من بترسم از اینکه شبا بیرون برم هر چند که یه کار ضروری داشته باشم
نه این نگاه هست و من سعی کردم که باهاش کنار بیام هر جند که خیلی سخته در مواردی
اما بازم میگم که برای اینکه مردی به ازدواج ترغیب شود (هر چند که دلیل اصلی برای ازدواج یک زن هم همین باید باشد)این است که قبل از همه چیز به این باور برسد که این طرفش میتونه یه دوست خیلی خوب واسش باشه
میدونی سورنا وقتی زنی هم به این دلیل ازوداج کنه به نظر من سطح توقعاتش کم میشه
شاید این توقعات بعضی زنا رو بشه به این ربط داد که اونا دلیل درستی واسه ازدواجشون نداشتنند و هدفشون از ازدوا ج همون دلیل مسخره بوده که به هر حال باید ازدواج کرد
اگر همه زندگی رو دوستی و مشارکت دو دوست در همه چیز(با توافق بر روی تفاوتهایی که دارند ورعایت حقوق هم) بدونن در زندگی به موفقیت میرسن
RE: ترویج ازدواج با چه هدفی انجام می شود.(یک مرد چرا باید ازدواج کند)
با سلام
بلوم جان شما به من نهایت لطف رو داری و ممنونم از حسن نیتت.بله واقعا باید ایستاد و کم نیورد .راستش می خوام بر خلاف جریان رودخانه حرکت کنم. خیلی راه سختی هست ولی باید یه نفر شروع کنه و این سد سنت واسراف و تجملات بشکنه. زندگی تجملات و پول نیست زندگی یعنی دلی صاف مثل آینه و دلی شاد و عاشق واز نظر مالی تا انجایی که دستت جلو بنده خدا دراز نباشه. زندگی یعنی همین. من با این عقیده ای که دارم واقعا با تمام مخالفتها خوشبختم و از زندگی لذت می برم و عاشق و شاکر خدایی هستم که دوستم داره و تنهام نذاشته.
امیدوارم همیشه خوشبخت باشی و از زندگیت لذت ببری شادزی عزیز
:72:
اقای سورنا
دمت گرم
اگه مخالف ازدواجی این همه حرف و حدیث چرا؟
دوست عزیز من خودم همیشه از این موضوع رنج میبرم .که چرا مردها همیشه باید به خواستگاری خانمهابرند .چرا انها باید انتخاب کنند؟
چرا مردها از زنی خسته میشن؟
در ضمن همون قانون و مراجعی که حق ازدواج مجدد را به شما دادن .گفتند :نفقه حق زنه. مهریه حق زنه.خونه و...............مرد باید تا مین کنه.
من نمگم مخالف حرفهای شما هستم اما اینو بدونین شرایط زندگی کلا سخت شده.
این را هم می فهمم که متاسفانه بعضی از هم جنسانم خیلی بعضی از مسائل مادی و تا حدودی الکی برایشان مهم است که اساس زندگی را برهم می زند.
خواهر من چند درصد مردهایی که نفقه می دن، مهریه می دن ، .... خونه خرج عروسی و.. به عهده اونهاست ازدواج مجدد می کنن!! آخه اینم شد استدلال!! نمی تونید مگه مجبورید جواب بدید.
تاپیک همین طوری بمونه بهتره. ازدواج با دختران امروزی متوقع حماقته و البته برخی از مردها احمق!!
اقا سورنا
خوب عزیزم ازدواج نکن.
البته امیدوارم سر حرفت بمونی.
در ضمن فکر می کنی مردها امام زاده اند؟
دلتو بازور به یه چیشون خوش می کنی باز یه چی دیگشون میلنگه.!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
خواهر من چند درصد مردهایی که نفقه می دن، مهریه می دن ، .... خونه خرج عروسی و.. به عهده اونهاست ازدواج مجدد می کنن!! آخه اینم شد استدلال!! نمی تونید مگه مجبورید جواب بدید.
تاپیک همین طوری بمونه بهتره. ازدواج با دختران امروزی متوقع حماقته و البته برخی از مردها احمق!!
توی همون یکی هم مثل......پشیمون شدن دیگه چه برسه به دومی و...تازه همون بدبخت اگه تو روی یه دختر یا زنی بخنده میاین تاپیک میزنین که شوهرم به من خیانت کرد و فلان و.......
ازدواج با این دخترای امروزی که کوهی از توقعات هستند......به قول دوستان نمایشگاهی از توقعات و عقده های مختلف..........
حماقت؟؟؟:D کاش حماقت بود و اون مرد ها هم احمق!!! حیف اسم احمق که بذارن رو همچین مردنماهایی!!!.......
اقای عزیز
نمی دونم شما چه خصومتی با خانمها دارید .ولی مطمئنم شما هم نیاز های عاطفی وجنسی خود را با یک خانم براورده میکنید.
اگر دختران نمایشگاهی از توقعاتن به خاطر حمایت ومورد توجه قرار گرفتن اقایون که توقعاتشون بالا رفته.
درصد اقایونی که نظر شما رو دارند و به ان پایبندن شاید5% باشه.
در ضمن از توقع وعقده در دختران می نالین اما ولتون کنند حرمسرا درست میکنید!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سپیده ی عشق
اقای عزیز
نمی دونم شما چه خصومتی با خانمها دارید .ولی مطمئنم شما هم نیاز های عاطفی وجنسی خود را با یک خانم براورده میکنید.
اگر دختران نمایشگاهی از توقعاتن به خاطر حمایت ومورد توجه قرار گرفتن اقایون که توقعاتشون بالا رفته.
درصد اقایونی که نظر شما رو دارند و به ان پایبندن شاید5% باشه.
در ضمن از توقع وعقده در دختران می نالین اما ولتون کنند حرمسرا درست میکنید!!!!
خصومتی با خانم ها نداریم......بنده با این سن نه دوست دختر دارم و نه........:300: اینکه نیازم رو چگونه برطرف میکنم فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه:160:.....
پس به قول دوستی که در یکی از تاپیک ها ذکر کردند,دختران گویا واقعا ضعیف هستن و همیشه نیازمند حمایت و پشتیبانی آقایان!.....
واقعا؟؟؟.... پس مشکل ازدواج جوانان حل شده و 95% غیر نظر من رو دارن!!!........
من..سورنا...نقاب...گردآفرید و............پسرانی که با تفکر و منطق به ازدواج نگاه میکنیم......فکر نمیکنم در عالم واقعیت کم باشیم اما گویا شما آمار دقیقتری دارید...5%:D
در ضمن هیچ آدم عاقلی یه اشتباه رو 2 یا چند بار تکرار نمیکنه.......
در کلامتون موجی از حساسات آمیخته با خشم ......واقعا که خیلی هم دختر مودبی تشریف دارین!!!....