RE: من حساس نیستم او بی مسئولیت است
من از دشب تصمیم به سکوت کامل گرفتم. قبلا تک و توک جواب می دادم ولی الان دیگه میخوام سکوت کنم. موبالیم رو هم دیگه خاموش نمی کنم.
به قول مامانم : شعله زیادغذا رو می سوزونه و شعله کم غذا رو جا می اندازه. می گه امین الان شعله اش زیاده. مهم نیست چون بعدا پشیمون می شه. تو شعلتو کم کن و سکوت تا اونم آروم بشه بتونه فکر کنه. می گه وقتی تو جواب اس ام اس میدی، اون می گه تو می گی بدتر می شه...
می خوام از امروز سکوت کنم شاید کمی به خودش بیاد و رو حرفایی که می زنه بیشتر فکر کنه...
آفرین خانمی باهات موافقم اما یه وقتایی که میبینی فرصت مناسبه و حالش خوبه و مسیجای خوب خوب میده (به نظر من) هنوز دوستت داره اما تحت تاثیر اونها نمیتونه اینو بهت بگه. تو هم سر به سرش نذار نازنین جون قرا نیست امین رو از دست بدی در هر صورت اون شوهرته. چه خوب میشد خودتون دوتایی باهم مشکلتونو حل می کردید. چرا گذاشتی و میذاری مامانش بیاد وسط؟ اگه دوستش داری باهاش خیلی بد رفتاری نکن وقتی اومد طرفت مشکلاتتو مطرح کن و ازش بخواه کسی خبر دار نشه چرا میذاری اونا براتون تعیین کنند؟
نازنین جون اینو بدون اگه اطرافیان از مشکلاتتون خبر دار نشند شماها هم بهتر می تونید زندگیتونو بکنید.
از حرفات معلومه اون هنوز دوستت داره نمیذارند بهت بگه.
عزیزم همه مشکلات رو می دونه. شاید 500 تا اس ام اسم بهم دادیم.همه چی رو گفتم بهتش. گفتم من با تو مشکل ندارم مشکل مامانته ولی نمی فهمه. به هر زبانی می گم انگار نمی فهمه که نمی فهمه .
بدترین راه برای برقراری ارتباط اس ام اس...این چه راهیه؟...شما باید در باره مشکلاتتون با هم صحبت کنید نه اس ام اس!
ببخشید ولی هم شما هم همسرتون خیلی احساسی برخورد میکنید!!!!
از طرز برخورد همسرتون که کاملا مشخصه وقتی عصبانی اس ام اس میده هر چی دلش میخواد میگه 1 ساعت بعد دل تنگ میشه اس ام اس عاشقانه میده!این خیلی بده.... به نظر من خانواده بهانه ای شده که مشکلات به گردن اون ها بیافته بین خود شما دو نفر مشکلاتی اساسی تر وجود داره که با یک برخورد شاید نا به جای خانواده رابطه شما به این شکل میشه ...
به جای اینکه اس ام اس بازی کنید تماس بگیرید به نظر من بهترین راه رو در رو صحبت کردنه شما و امین....حرفاتونو راحت بهم بگید...با اس ام اس!!!!! که نکمیشه!چون نه لحن صحبت مشخصه نه طرف مقابل میتونه منظور شما رو بفهمه...اما رو در رو تمام حالت ها معلومه حتی یکی از طرفین اگر حرفو نفهمه حداقل بر داشت بد هم نمیکنه حتی اگر متوجه نشه خیلی سریع میپرسه....
این دیگه چه ارتباطیه اس ام اسی!!!!
چرا اینقدر تاکید میکنید به همسرتون که با مادرش مشکل دارید؟ چه توقعی از همسرت داری؟چرا باید یکی رو انتخاب کنه؟یا زنش یا مادرش!!!!!!چرا باید یکی رو انتخاب کنه؟اگر شما همچین توقعی دارید ببخشید ولی باید تغییری در نگرشتون ایجاد کنید...اگر هم همسرت نمیتونه رابطه درست هم با شما هم با مادرش داشته باشه پس ایشون باید تغییر درست و حسابس به وجود بیاره...اشتباه شما اینه پای همسرتو بین خودتو مادرش وسط کشیدی...
خب وقتی زنگ نمی رنه منم یکی دوبار زدم جواب نمی ده چی بگم؟؟؟
منم سکوت کردم تا بالاخره مجبور بشه تماس بگیره یا بیاد.
نازنين جان نبايد تا اين اندازه پاي خانواده رو به زندگي اتون بكشيد اينكه شما به دليل مشكلاتي كه با بابا داشتيد تصميم به ازدواج گرفتيد اصلا درست نيست شما عاشق شديد و بس . يعني اگر كس ديگه اي به جاي امين مي اومد خواستگاري قبول مي كردي ؟
نازنين جان مادرش اينو و گفت و اون كار رو كرد يعني چي ؟ يعني اينقدر ارزش داره كه هم ارزش خودتو پيش همسرت پايين بياري و هم زندگي ات رو به هم بريزي
ببين نازنين جان اينقدر از خانواده اش متوقع نباش بيشمارن افرادي كه حتي براي تولد بچه اشون هم يه جمله تبريك نمي گن بيشمارن حتي يادشون مي ره يه زماني كودكي رو به دنيا آوردن و در مقابلش مسئولن البته شايد كار درست رو اونها مي كنن نمي دونم !
اما اونچه مهمه دونكته است 1- شما داري خونه مي خري و اين قبل از هر چيز براي خودته پس خودت بايد تحمل سختي كشيدن در به دست آوردن اين آرزو و موفقيتت رو داشته باشي. و 2- خانواده همسرت دليلي نداره براي خواست تو و امين قروني پرداخت كنن اين موضوع با دوست داشتن متفاوته .
من فكر مي كنم امين متوجه (هزار بار معذرت ) بچه گانه بودن دعواي تو شده . نازنين جان يادته يه زماني به خيلي ها تاپيكت رو معرفي مي كردي و از موفقيت خودت در برقراري ارتباط با خانواده همسرت صحبت مي كردي و در ذهن خود مشكلات رو قابل حل مي ديدي؟
يادته چقدر توي تاپيك چكامه نگران چكامه بودي و مي گفتي چكامه جان گوش بده نظر بچه ها رو حتي دعواش مي كردي ؟
امروز من هم بهت مي گم نازنينم خواهر كوچولوي خسته ، يه كم به ذهنت آرامش بده به خدا هيچ انساني جز پدر و مادر اون ارزش اشك ريختن رو نداره و نبايد بهشون توجه كرد . تو مشكل منو با خانواده همسرم مي دوني من هنوز هم مشكل دارم با اونها ،اما محض گذران وقت هم در مورد بي معرفتي هاشون يه جمله هم با همسرم صحبت نمي كنم .
تو امين رو دوست داري اما قبل از اون خودت رو دوست بدار . و در آخر خودت رو بازي نده با خودت لااقل رو راست باش اگر خيال مي كني اون مرد زندگي و روياهات نيست تركش كن بي معطلي و بدون كه اگر اين كار رو نكني تمام عمر پشيموني . اما اگر ته دلت هيچ مردي رو نمي توني جايگزينش كني با همه كشمكش هاي زندگي ، دور مادر و خانواده اش رو خط بكش و زندگي كن و هم با فراز و هم با نشيب دوستش بدار و بدون توقع.و در اين صورت بايد دست برداري از گلايه و شكايت چون اين دوست داشتن براي اون نيست براي به كمال رسيدن روح تشنه دوست داشتن است.
موفق و مويد در پناه حق
دقیقا. بعد از آشتی ( اگه به آشتی برسه که من یا این وضعیت بعید می دونم. هم خودم هم خانوادم خیلی ناراحتیم) می دونم خودم چه جوری با مادرش برخورد کنم !!!
نازنین ببین خودت میتونی پای اطرافیان رو بیرون از زندگیت بذاری یا نه؟ اگه آره که انشاله زندگی موفقی خواهی داشت. اما اگه نه ......
تو خودت نمیخواهی یا نمیتونی؟ تو مگه با مامانش ازدواج کردی؟ شوهرتو بچسب و نذار حتی از کوچکترین دعواتونم کسی خبردار بشه جلوی اونم حرف زیادی از مامانش نزن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
ببين نازنين جان اينقدر از خانواده اش متوقع نباش بيشمارن افرادي كه حتي براي تولد بچه اشون هم يه جمله تبريك نمي گن بيشمارن حتي يادشون مي ره يه زماني كودكي رو به دنيا آوردن و در مقابلش مسئولن البته شايد كار درست رو اونها مي كنن نمي دونم !
2- خانواده همسرت دليلي نداره براي خواست تو و امين قروني پرداخت كنن اين موضوع با دوست داشتن متفاوته .
به خدا قسم من از اونا ذره ای توقع ندارم. اونا از من توقع دارند. اونا به کار من کار دارندو 1000 تا حرف مفت می زنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
و در آخر خودت رو بازي نده با خودت لااقل رو راست باش اگر خيال مي كني اون مرد زندگي و روياهات نيست تركش كن بي معطلي و بدون كه اگر اين كار رو نكني تمام عمر پشيموني .
واقعا با توجه به این طرز برخوردها پشیمونم.
همسرم خیلی بچه است. اصلا فرض که من مقصر. او.ن نباید می یومد خانه ما ببینه چه خبره ؟؟؟ چرا ؟؟؟
با مادرم صحبت کردم. اون می گه هر طور خودت می دونی.
دوستان واقعا مرد رویاهام نبود. خواستم بقبولونم که هست ولی نیست...