دوستان عزیز، ازتون خواهش می کنم برای یکی از آشنایان دعا کنید، ایشون امکان داره یکی از پاهاشون رو از دست بدن، خواهش می کنم دعا کنید که شفا پیدا کنن...
:72: :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز، ازتون خواهش می کنم برای یکی از آشنایان دعا کنید، ایشون امکان داره یکی از پاهاشون رو از دست بدن، خواهش می کنم دعا کنید که شفا پیدا کنن...
:72: :72:
اين روزها افراد زيادي را مي بينم كه بد جوري توهم زده اند و آرامش خود و خانواده هايشان را به مخاطره انداخته اند . . براي آنها هم دعا كنيد .
shad نوشته
.................................................. ....
دوستان امشب یادتون نره
اين هفته براي آرامش دلهاي بي قرار و منتظر دعا مي كنيم . دلهاي شكسته و بند زده از جور زمان .
عجب رسميه رسم زمانه
قصه درد و رنج زمانه
سلام,
هفته ها میگذرند و پی هم می آیند,برای من خیلی زود می گذرد,
ای کاش بتوانیم حداقل یک روز مفید در هفته داشته باشیم,
این پنجشبه نوبت من شد,!
من و یکی از دوستانم ؛بشدت نیازمند دعا هستیم, :203:
حاشیه ای به سخنانم نمیدهم؛فقط و فقط محتاج دعا و انرژی مثبت شما هستیم,:72:
بگذار یک بار دگر ثابت شود................
تمام اعضا تالار همدردی امشب ساعت 11 شب دست به دعا برداریم بر ای بیماران دکترها جواب کردند دست به دعا بر داریم بیماران شفا پیدا کند امشب هر کس التماس دعا دارد خداوند مشکل حل کند
سلام
کیوان عزیز !
در همین لحظات و از صمیم قلب دعا می کنم و از خدا می خواهم که هر چه خواسته دل شما و دوست عزیزتان است را برآورده به خیر گرداند ،
ان شاءالله
الهی به زیبایی طبیعت زیبای آفریده ات ، گل دعا بر دستان سائلان درگاهت را شکوفا به نسیم اجابت گردان
اقای کیوان عزیز دعا می کنم هر ارزو داری خداوند به شما بدهد من سر نماز برای اقای کیوان عزیز دعا می کنیم اقای کیوان عزیز سلامتی سه مرتبه صلوات
بدون نوبت میام تو میگم برام دعا کنید
تو شرایط بد قرار گرفتم ....
تا حد جنون پیش رفتم ....
""کیوان"" گرامی و ""لردحامد"" عزیز.......گاهی دعا ها مستجاب می شوند و گاهی.......
من برای استجاب آن گاهی ها دست به دعا بر می دارم.
انشاالله مشکلات شما دو یار عزیز یزودی حل شود.