-
RE: خدا نگهدار ....
این شبها، شبهای آخریه که میام توی تالار، یه حس غریبی دارم، دوستان عزیز من دلم برای همتون تنگ میشه. هیچ احساسی راجع به برگشتن و بر نگشتنم ندارم، انگار هر اتفاقی بیفته از حالا اون رو پذیرفتم.
اما شماها تنها کسانی بودین که از تمام حرفهای دل من با خبر شدین... ممنون که سنگ صبور من بودین، ممنون که تنهام نگذاشتین، ممنون که ... خدا رو شکرکه شما رو سر راه من قرار داد...
:72:
پرنده عزیز از شما هم ممنونم... :72:
-
شاد عزیز از ته دل برات آرزو سلامتی میکنم.
به دوستان پیشنهاد میکنم از همین پنج شنبه تا روزی که شاد برگرده برنامه دعای شب پنج شنبه رو اجرا کنیم. مطمئنا خدا این بار هم رومونو زمین نمیندازه. اگه دوستان پیشنهاد بهتری هم دارن بزارن ....
-
سلام شاد عزیزم
من باهات خداحافظی نکردم و نمی کنم چون می دونم برمی گردی فقط برای مدت کوتاهی می خوای بری ولی بازم می یایی پیشمون
دوست دارم مراقب خودت باش
-
عزیزم امیدوارم سلامت به ایران برگردی با ارزوی بهترینها برای تو
-
من مطمئنم زود بر ميگردي مثل هميشه شاد و سلامت.ما همه به يادتيم و از ته دل دعات ميكنيم كه زود خوب بشي برگردي عزيز مهربون.تو واسه همه ي ما دعا كردي و دلگرمي ما هستي.به بابام ميگم دعات كنه.ميگن دعاي مريض مستجاب ميشه.اونم مريضي كه نميتونه حرف بزنه ولي دل بزرگي داره.زود بيا خانوم ما منتظرتيم مهربون تالار همدردي
-
هیچ چیزی بهتر از آرامش شب نیست....
امشب با تمام وجود دلم برای ایران تنگ شده با اینکه هنوز توی خاک کشورم هستم...
دلم براتون خیلی تنگ میشه..
امیدوارم که دوباره شما رو ببینم... سعی میکنم که زیر قولم نزنم...
سمیرای عزیزم، به پدرت چیزی نگو شاید براش خوب نباشه که بخواد به بیماری من هم فکر کنه.. عزیزم از صمیم قلب برای پدرت دعا می کنم که شفا پیدا کنه..
از همتون ممنون و سپاسگذارم...
فراموشتون نمی کنم
خدانگهدار...
-
شاد عزیز و ماندگار،قسمت بود من امشب بیخواب بشم و این لحظه ها پیشت باشم.
عزیزم قرارمون یادت نره ها،زود برگرد،منتظرتم...:72:
خدا پشت و پناهت
-
بچه ها امروز صبح زود شادی رفت :47: امیدوارم به سلامت برگرده.
پدر و مادر شوهرش اومده بودن فرودگاه برای خداحافظی فکر کنم دیگه وجدانشون یه کمی درد گرفته بود.
یه سری سفارش بهم کرد که باید به بعضی از شما دوستان پیغام خصوصی بدم اما الان زیاد حالم خوب نیست سر فرصت این کار رو می کنم، فقط چیزی که ازم خواهش کرد این بود که پنجشنبه ها رو برای پدر سمیرا دعا کنید این رو واقعا خواهش کرد.
فعلا..
-
سلام یاران،
نگران نباشین. او می ره و شادتر از قبل بر می گرده. هرکس هم شکی داره شرط ببنده، سر هرچیزی!
و اما بعد، دعا یادمون نره...برای همه دوستانمون.
-
شاد عزیزم
تو برمیگردی. من مطمئنم. من میخوام اون روز رو توی تالار جشن بگیرم. روزی رو که تو به سلامت برمیگردی. سعی کن مثبت باشی. سعی کن به خودت انرژی بدی دوست صبور من.
توی این تالار همه منتظریم. منتظر شنیدن خبر بهبود و سلامتی تو. مهربونم .