RE: از قصد داره اذيت ميكنه.
سلام دوستهاي خوبم
از 28 تا 8 فروردين مسافرت بوديم.اخلاق شايان خيلي عوض شده((بهترشده)) منم مثل گذشته نيستم ديگه كاري به كارش ندارم.به خاطر كبودي بدنم نتونستم عروسي پسر داييم برم و همين باعث شد كه شايان بيشتر از هميشه شرمنده بشه.
زندگي واقعا ارزش نداره كه بخوام بيشتر از اين خودم رو داغون كنم!!!طراوت 6 ماهه ديگه 24 ساله ميشه اما از نظر ظاهري به يه آدمه 27 ساله شبيه...
طراوت جان
شایان بابت کارش عذرخواهی کرد؟ خودت با او چه برخوردی داشتی؟
به: از قصد داره اذيت ميكنه.
طراوت جان سلام حالت چطوره سال نو مبارکعزیزم امیدوارم امسال برات سال خوبی باشه و مشکلات سال قبلت تکرار نشه
طراوت گلم سلام
خانومی از این که عید روزهای آرومی داشتی خیلی خوشحالم بهتره دیگه نزاری تنش تو زندگیت بیاد
مراقب خودت باش
موفق و پیروز باشی
سلام
امیدوارم روز به روز زندگیتون بهتر بشه
احساس می کنم کمی آرمانی هستی که این هم به نوع زندگیتون در خانواده بر میگرده .
آرمانی بودن خوبه اما نباید به وسواس تبدیل بشه .
در رابطه با شوهرت وسواس پیدا کردی که اینهم ناخودآگاه باعث میشه رفتارهای محدودیت آفرین از تو سر بزنه و کار رو خراب کنه چون هر انسانی از رفتارهایی که تنگنا ایجاد کنه منزجر میشه.
خوب معلومه که شما همدیگر رو دوست دارین و علاقه زیاد شما به شوهرتون باعث حساسیت و محدودیت آفرینی شده که باید از احساسات به عقل پناه ببری .
حتی در مواردی که مطمئن هستیم طرف خطا کرده و اون انکار میکنه اطمینان کردن اثر بخشه یه اصل تربیتیه که حتی گاه آدم بهتره خودشو به تجاهل بزنه ، یعنی همون اغماض . شما در رابطه با همسرت و اون دختره صد در صد مطمئن نیستی که روابط داشتن و کنکاش کردی و به نوعی اصرار داشتی که رابطه بوده ، و این اصلاً درست و منطقی نیست ، ما حق نداریم قضاوت قطعی کنیم .
عزیزم چرا به احساسهای منفی که خیلی وقتها عاملش شیطانه( برای خراب کردن) اینقدر بها میدی و فکر می کنی وقتی حس منفی داری حتماً چیزی هست و دنبال می کنی .
همه این حساسیتها و وسواسها فقط روح وروانت را به هم میریزه و زندگیتونو خراب می کنه و اینجوری به شوهرت هم موج منفی منتقل می کنی و اون را از خودت و زندگی دور می کنی .
میدونی خانومی وقتی آدم کسی را به خاطر خود اون کس دوست داشته باشه هر وقت فکر بد یا چیز بدی هم در موردش حس کنه یا بشنوه ، نمی خواد باور کنه (نه اینکه اصرار کنه که حقیقت داره) و حتی وقتی بفهمه که اشتباه میکرده در موردش از اینکه اشتباه کرده خوشحال میشه و خدا رو شکر میکنه که اشتباه میکرده و اون مورد منفی رو نداشته ، اما اگه به ظن و گمانش دامن بزنه و انکار طرفش رو نپذیره و تازه تجسس هم بکنه تا ثابت کنه، نشونه اینه که این دوست داشتن خودخواهانست و این اثر خوبی رو معشوق نداره یعنی وقتی عاشق معشوقو از رو ی خودخواهی دوست داشته باشه مطمئنن هم امواج روحیش هم رفتاراش آزار دهنده میشه و انو دور می کنه اما بر عکسش و قتی علاقه اش آزادمنش و عشق حقیقی باشه و طرفش رو به خاطر خوداون دوست داشته باشه قطعاً هم امواج و هم رفتارش معشوق رو جذب میکنه و لذت می بخشه
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=6228&pid=67466#pid67466
دقت کن که دوست داشتنت به نظر میرسه خود خواهانه هست که اینجوری میشه
امیدوارم همیشه شاد باشی و از زندگی راضی
سلام دوستهاي خوبم.
منو ببخشيد از اينكه خيلي دير به پستهاي شما جواب ميدم! از 12 فروردين تا امروز بيمار بودم يه دندون كشيدن تا امروز منو انداخته بود!لثم 12 تا بخيه خورده و خيلي درد دارم اونم به خاطر پزشك احمقي كه بيشتر از بيمار حواسش به دستيارش بود ولاس زدن وزدن حرفهاي مزخرف...واقعا آخر زمون شده...
خدارو شكر با شايان مشكلي ندارم،انگار جادو شدم نسبت بهش خيلي بيتفاوت شدم نه اينكه برام مهم نباشه ،نه!!!ديگه دير و زود اومدنهاش برام مهم نيست.خداوكيلي خودش هم خيلي داره رعايت حالم رو ميكنه و تو اين مدتي كه مريض بودم از هميشه 2-3 ساعت زودتر مياومد خونه و مراقبم بود.بعضي وقتها كمتر توجه كردن به مرد و حساس نبودن زن نتيجه بهتري ميده.
طراوت جون با این حساب قدر این روزها رو بدان و حسابی در حفظشون کوشا باش
موفق باشی عزیزم
سلام
شايان از ديشب با من حرف نميزنه و خيلي ناراحتم.
ديروز كه از محل كارش برگشت خيلي بي حوصله بود من هم كلي باهاش شوخي كردم اما تاثيري نداشت به همين خاطرم ساكت شدم وقتي كه ديد ناراحت شدم اون شروع به حرف زدن كرد و تا اخر شب هم مثل هميشه بوديم.آخر شب ازش پرسيدم كه چرا ظهر ناراحت بود؟گفت همينطوري خسته بودم،منم بهش گفتم رفتي پاساژ مفيد اينطوري شدي با كسي حرفت شده؟چيزي گم كردي؟يه دفعه آقا عصباني شد كه تو داري طعنه ميزني:163: پرسيدم منظور ،گفت منظور اين كه كه باز ميخوايي بحث آرميتا رو بكشي وسط:47: اين در صورتيه كه بعد از عيد به طور كلي اخلاقم رو عوض كردم و هيچ وقت دعوامون نشده و حرفي از اون دختره نزدم!!!بعد هم رفت توي پذيرايي خوابيد.از صبح هم زنگ نزده،امروز هم كه قهره و دنبالم نمياد فقط اميدوارم به موقع بياد خونه و باعث نشه عصبي بشم و دعوامون بشه.يه سوال اگه دير اومد باهاش چطوري رفتار كنم؟
ضمنا معذرت ميخوام اگه نتونستم درست بنويسم چون سركارم و مجبورم يواشكي بيام تالار.
چرا از قبل طراحي و با طراحي قبلي داريد فكر مي كنيد كه اگر شايان دير بيايد بايد عصبي شويد ؟!!!!!
عزيزم بگذار خلوتي داشته باشد بگذار كودك درون عصباني اش قهر كند و نتيجه قهرش به جدل كشيده نشود و با روي باز اين كودك عصباني و آزرده را در آغوش بكش ونوازش كن .