سلام من عضو جدید هستم...
ممنون از این مطلب، موضوعی که این روزها فکر من رو مشغول کرده همینه.... شدیدا راهنمایی میخوام.
:(
سلام
من هم تو همین زمینه نیاز به راهنمایی دارم.....
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من عضو جدید هستم...
ممنون از این مطلب، موضوعی که این روزها فکر من رو مشغول کرده همینه.... شدیدا راهنمایی میخوام.
:(
سلام
من هم تو همین زمینه نیاز به راهنمایی دارم.....
سلام دوستان
من و شوهرم از طريق دوستي باهم ازدواج كرديم و من از شوهرم 1 سال و نيم بزرگترم، البته من به شخصه احساس ميكنم كه رفتارم و بعضي حرفهام از شوهرم پخته تره و باتجربه تر و يه مقداري تو زندگي باعث مشكل ميشه، الان جوري شده كه احساس ميكنم از اول زندگي همش من دارم براش نقش مشاور بازي ميكنم و هي همش دارم نصيحتش ميكنم كه اينكار و بكن و اينكارو نكن، و خودم از اين رويه خوشم نمياد، از طرف ديگه هم مسآله بچه دار شدنه، من سنم جوري هست كه فرصت زيادي ديگه براي بچه دار شدن ندارم ولي شوهرم ميگه من الان بچه نميخوام ولي چند ساله ديگه ميخوام. ولي از نظر زود شكسته شدن زن و خيانت همسر من مخالفم.:303:
نقل قول:
از نظر زود شكسته شدن زن و خيانت همسر
من هم به همین مسائل فکر میکنم....
متاسفانه دکتر افروز این حرف را مطابق با وضعیت روز و نه مطابق با علم روانشناسی بیان کرده اند. رجوع کنید به سی دی ازدواج موفق دکتر فرهنگ در پاسخ به صحبت دکتر افروز
من هم بر این عقیده معتقدم.اصولا جامعه ما و افرادی که برای ازدواج تصمیم میگیرند ، تفکرات قدیمی و عوامگرایانه دارند.من هم دوستدارم همسرم از لحاظ سنی 2 سال از بنده بزرگتر باشن.چرا همیشه مرد باید بهترین تزها رو برای زندگی بده؟دست زن هم مثل همیشه باید در این زندگی باشه.من با زورگویی و اینکه زن باید زیر زور مرد باشد ، کاملا مخالف هستم.
دوستتدارم نقاب جان برگشتم بعد از مدتها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاييز خزان
ببخشید ولی قاطعانه این نظر شما را رد میکنم
نامزدم ازم بزرگتره ... خیلی هم بهم علاقه مندیم...و هیچ مشکلی هم با اینکه قیافش شکسته بشه ندارم...
بعدشم کسی که بخواد با این بهونه که صورت همسرش شکسته شده دوباره ازدواج کنه هوس بازی بیش نیست
مهم علاقه متقابله
پیامبر هم با حضرت خدیجه که 15 سال ازش بزرگتر بود ازدواج کرد که از موفق ترین ازداج های تاریخه.
دوست عزیز این تاپیک مال خیلی وقت پیش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa7449
ولی خوب اشکالی نداره سبب شد یادی کنیم از دوست قدیمی "نقاب" و یک موضوع خوب که توسط اون ایجاد شده رو دوباره باز خوانی کنیم و از تجربیات دوستان استفاده کنیم.
نظر شخصی من اینه که خیلی نمیشه راحت نسخه پیچید که فلان اختلاف سنی مناسبه. آدما با هم متفاوتن.. مثلا همه آقایون 25 ساله که درک و فهمشون در حد هم نیست. یا از نظر قیافه هم که بخوایم فکر کنیم بعضیا بزرگتر یا کوچیکتر از سنشون به نظر میان. پس نمیشه گفت این آقا مثلا سه سال از این خانوم بزرگتره پس اینا اختلاف سنیشون خوبه. بستگی به اون آدما هم داره.
در مورد اینکه بعضی دوستان میگن خانوما بعد از حاملگی شکسته میشن به نظرم اونقدر نمیتونه درست باشه. چون قبلا خانوما حداقل 3،4 بار حامله میشدن که اون شاید تاثیر گذار بوده ولی الان که یه بچه رو هم به زور میارن..
علاوه بر این مشکلات اقتصادی و بیکاری و ... خیلی رو مردا فشار میاره و به نظرم این میتونه خیلی زودتر شکستشون کنه. البته نه اینکه خانوما واسه اینجور مسائل حرص نمیخورن ولی بازم فشار اصلی روی مرداست. این روزا نون درآوردن خیلی سخت شده..
ممنون از دوستان براي نظراتشون...
همه ي اين عوامل دست به دست هم ميده ، حاملگي زن ، فشار کار روي مرد ، حرف و حديث مردم و و و .....
من ميگم زن و مرد هر دو بايد به جنگ مشکلات برن ، شايد اين حرف من شعار تلقي بشه و بگيد اين حرفا مال تو کتاباست و زندگي واقعي اين نيست. به نظر من دوست داشتن صادقانه يه نيرو محرکه خيلي خيلي قوي ايه .
مشکل جامعه ما مشکل سواده:305:
خیال میکنن اگه سن دختر کمتر باشه تحت امر مرد باقی میمونه:316: و زندگی بهتر میشه
یا اینکه آمار طلاق پایین میاد
به نظر من اگه هم چنین چیزی درست باشه که نیست ، این احترام نیست و تنها یه ترسه که زندگی دختر رو تباه میکنه و مرد رو پوشالی بار میاره
حتی پدری رو میشناسم که دخترش رو به مردی داده که 15 سال از دخترش بزرگتره و توجیهش اینه که مرد باید پخته باشه...
آقای محترم...اون آقا دیگه سوخته...:324:
متاسفانه بسیاری از این رابطه ها رو میشناسم که همشون دارای مشکلات زیادی هستن
دلیلش هم اینه که دخترها پر شور تر و احساسی تر هستن و اگه از مردا کوچیکتر هم باشن این مردای پرخور و خواب آلود که مشغله کار هم دارن واقعا براشون حال بهم زن و باعث سر رفتن حوصلشون میشه
حتما توجه کردید که این جمله ها توی جامعه ما زیاد شنیده میشه:
اون اصلا بهم توجهی نداره....بی احساسه....هرچی زحمت کشیدم براش ، میز شمام چیدم به چه زیبایی ولی حیف که دریغ از یه دوستت دارم....وای ایکاش بودی و میدیدی که چه اتاق خوابی تزیین کرده بودم اما شب که اومد تا صبح مثل خرس خوابید....
اینه فقط قسمتی از جملاتی بود که خانمها متاسفانه توی جامعمون برای توصیف شوهراشون استفاده میکنن
به نظر شما تا کی باید پای این سنت های جاهلانه بمونیم؟:300:
تاکی باید نسل پشت نسل بسوزیم وبسوزونیم؟:300:
تا کی باید با توجیه اندک موفقیت هامون و استدلال اسقرایی درجا بزنیم؟:300:
باید همین الان برای این قانون های جاهلی بازنگری کنیم...وگرنه دیر میشه:300:
ملاک باید فقط و فقط سن عقلی و بلوغ عاطفی باشه:305::305:
خودم بسیار مردای 30 ساله رو میشناسم که رفتاری بی حساب و بی ملاحظه تر از یه بچه 15 ساله دارن
و پسرای 22 ساله رو میشناسم که اگه هرکس اونا رو ببینه میگه : حتما اشتباهی شده ، اون کمتر از 29 سال نداره...
خودم هم الان با یه دختر بزرگتر از خودم نامزدم و خدارو.شکر هم همدیگه درک میکنیم و هم به هم احترام میذاریم:227: