دقیقا مردا از چه خانم هایی خوششون میاد ؟ از چه خصوصیتی ؟ که همیشه براشون تازگی داشته باشه؟
وکلی سوال هایی دیگه
الان دارم می رم خونه ولی خیلی سوال های دیگه هم دارم باشه برای بعد
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا مردا از چه خانم هایی خوششون میاد ؟ از چه خصوصیتی ؟ که همیشه براشون تازگی داشته باشه؟
وکلی سوال هایی دیگه
الان دارم می رم خونه ولی خیلی سوال های دیگه هم دارم باشه برای بعد
من گنگ خواب دیده و عالم تمام کر
من ناتوان ز گفتن و خلق از شنیدنش!
"یا حق"
سلام به همه دوستان
چرا تایپیکو به بی راه میکشونید؟
آقای سورن بنده که همون پست هاس اول شما گفتم عالییییییییییییییییی بود مگر غیره اینه؟ کجای تایپیک اعتراضی به گفته های شما کردم یا سید محمد؟ فقط از ایشون خواستم بگن چی کار میکنن که میپرستن؟اخه من خودم به شخصه نمیتونم اگه شوهر ایندم وارد خونه بشه یک سجاده پهن کنم روبه ایشون سجده برم؟میشه؟
عرض کردم لطفا شفاف بیان کنید حتی اگه مثلا روزی 3 بار جوراباشو میشستین بنویسید من اگه یک زن بودم جوراب همسرمو خودم با عشق میشستم.....
ما هنوز درک نکردیم عمیقا که جنس مونث و مذکر 2 جنس متفاوته و البته همین تفاوت هاست که باعث جاذبه میشه
دیدگاه هم متفاوته این چه اشکالی داره؟
خانوم مه هم نظر بدم مشکلی نداره اما به نظر همدیگه..... باید احترام بذاریم ....احترامه متقابل که باعث میشه طرفین خود حقیقیشون باشن جرات نظر دادن داشته باشن....
لطفا هر کس مخصوصا آقایون چه مجرد چه متاهل بیان نظرتونو بگید....
لطفا هر کس نظرشو بگه به هم دیگه هم نپرید جنجالیش نکنید جا برای همه هست!!!!
خوب
من اگر زن بودم همسرم رو به سمت خودم می کشوندم و از خونوادش دور می کردم. چون عشق بین زن و شوهر یه چیز دیگست. با تمام وجودم وقتی ازش ناراحتم گریه می کنم و حتی در شرایطی که اعصاب درست حسابی نداره شروع به ناز کردن می کنم. احساسات خودم رو به همسرم نشون نمی دادم(منظورم دوست داشتنه) چون مردها همشون بی جنبه هستند. سعی می کردم به همسرم بیاموزم که چطور زندگی کنه. چون مردها بچه هستند و نیاز به تربیت دارند. بهش می آموزم که وقتی از سر کار میاد به جای توجه به علاقه خودش (مثل همین فوتبال مزخرف که من چون چیزی ازش نمی فهمم بنابراین مزخرفه!! ) به علاقه واقعیش!! توجه کنه یعنی من و توقعات من رو بر طرف کنه. برای اینکه متوجهش کنم زندگی متاهلی شروع شده رابطشو با همه فطع می کردم و...
خانوم ها شما بهتره اگر سئوالی پشی میاد بپرسید اما لطفا ببخشیدا جنجال راه نندازید....ممنونم
آقای سورنا من هم قصدم از ایجاد تایپیک همین بود که آقایون بیان صادقانه نظرشون رو بگن... برای من بهترین تجربست خیلی بهتر از همه مقاله و کتاب هایی که خوندم .....
باز هم ممنونم....
آقای سورنا این صادقانست؟؟؟؟
از کدوم پست من شما این برداشتو کردین که من دوست دارم به جای واقعیت همچین مطلبی رو بخونم؟؟؟
خواهش میکنم لجو لجبازیییییییییییییییییییی ییییییی نکنید تایپیک به بی راهه نره و در آخر بشه یک نتیجه خوب گرفت
آقای سورنا ارمان شما که خودتون فرمودین متاسفانه تایپیک ها با موضوعات خاله زنکی(با عرض شرمندگی) خیلی بهتر پیش میره !!!دیگه چرا؟؟
این تایپیکو بنده باز کردم فکر نمیکنم جایز باشه جواب سخن یا عمل کسه دیگه ای رو شما به دیگری بدین !!!!!! جنجالیش نکنید
من نمی دونم! می شه بگین چی بگم؟
من نظرات خودم رو دادم. در پیغام خصوصی که سید محمد به من داد ایشون توضیحاتی به من داد که نشون می داد (از دید ایشون)تا چه حد پرستش یک مرد توسط همسرش ضروریه و باید اجرا بشه.
در ضمن نظر سید محمد اینه که ایشون می تونه اگر زن باشه ( ونه اگر همسر باشه)مردش رو تا حد پرستش بخواد و اوامرش رو اجرا کنه. مگر خلاف دیدگاه خداوند باشه. و ایشون نظرشون اینه که زن با مرد متفاوت هست. حالا نظر خانومها چیز دیگریه خوب باشه. اینجا تاپیک اظهار نظر آقایون در مورد رفتارشون هست اگر یک زن باشند. شاید آقا محمد بتونه سجده کنه ، ولی شما براتون این ناپسند باشه!
اما جدای این بحثها ،استر عزیز آیا واقعا برای دختران امروزی حرفهای ما مردان از کوچکترین اهیمتی برخوردار است.
آقایان متاهل موجود در تالار جواب دهند!! تا کنون در زندگی شخصی شما چند بار به درد دل شما توجه شده است؟چند بار توانسته اید درد خود را به همسرتان بگویید؟
من نباید بگم عنوان تایپیک میگه....
اگر زن بودین با شوهرتون چطوری برخورد میکردین؟برای همسرتون چی کار میکردین؟آرامشو چه طور فراهم میکردین؟لبخندو چه طور روی لب همسرتون و خودتون میاوردین؟
لطفا به این که به مذاق هر کی چی خوش بیاد توجه نکنید شما نظرتونو بنویسید نظر واقعی.....
شما اگر یک زن بودین با همسرتون به این شکل برخورد میکردین؟ من به این که خیلی از خانوما چه کار میکنن کاری ندارم ...من در پی یاد گیری رفتار صحیحم....