اسنا جان خیلی حرفاشون خنده داره ؟ یعنی چی تعهد محضری بده که دیگه دامن نمیپوشه .فقط میتونم بگه که خودتو نجات بده همین .
نمایش نسخه قابل چاپ
اسنا جان خیلی حرفاشون خنده داره ؟ یعنی چی تعهد محضری بده که دیگه دامن نمیپوشه .فقط میتونم بگه که خودتو نجات بده همین .
آخه ما نفهمیدیم این وسط تو و شوهرت همدیگه را دوست دارید یا نه؟امیدوارم ایندفعه با خبرای خوش بیای روی خط عزیزم
اسنا کجایی ؟ امیدوارم بی خبری خوش خبری باشه
بعد از مدتها سلام
خیلی دوست داشتم با یک خبر بیام اینجا و شروع کنم به نوشتن ولی متاسفانه من از شوهرم هیچ خبری ندارم به هرکسی میگم باورش نمیشه..... دوستان یک مشاور خوب به من معرفی میکنید ممنون میشم
بدرود
یعنی توی این مدت اصلا ندیدیش یا تماسی باهاش نتونستی بگیری؟ از دوستی آشنایی؟
ویونای عزیز ممنون از پیگیریتون هم اینجا هم تو پیام خصوصی
من موفق نشدم به هیچ طریقی ایشون رو پیدا کنم محل کارشون رو عوض کردن و تلفن همراهشون هم خاموش هست من هم الان 15 روز هست که نه تماسی داشتم و نه پیگیری کردم که کجاست چی کار میکنه گفتم شاید نیاز به فرصت برای فکر کردن دارند و ...خیلی هم داره بهم سخت میگذره تو رو خدا دوستان تو این روزهای عزیز خیلی برام دعا کنید
ممنون
اسنا جان من متوجه نشدم شما عقد کرده هستید ولی فقط عقد کرده اید؟ منظورم این است که زندگی زیر یک سقف را شروع نکرده اید؟
اسنا جان تا کی همسرت میخواد به این رفتارهای کودکانش ادامه بده . یه راه حل پیدا کن . تا کی میخوای منتظر بمونی تا بیاد یا زنگ بزنه . با با جون یه فکر چاره کن . خانوادت نظرشون چیه در این مورد .
سلام اسنا جان
من 8 ساله كه متاهلم و بچه هم دارم گفتم شايد تجربه بيشتري داشته باشم و بتونم كمكت كنم......
عزيز دلم من فكر ميكنم شما اختلاف فرهنگي با هم دارين در ضمن چون سن اين آقا از شما كمتره نمي تونه تسلط كافي بعنوان يك مرد در زندگي داشته باشه تا شما بتوني بهش تكيه كني.تازه شما اول راهيد وقراره با كلي مشكلات زندگي مبارزه كنيد اگه از همين اول زندگي حرمتها:exclamation: اينطوري شكسته شده و روي خانواده شوهر براي هركاري و هر حرفي باز شده مطمئن باش تا آخرش همينه.......اگه هنوز اتفاقي نيفتاده عاقلانه و منطقي فكر كن و جلو برو ......به نظر من با كمك مشاور كه از لحاظ روحي خيلي صدمه نبيني قيد اين خانواده رو بزن .......سعي كن با كسي ازدواج كني كه حداقل اختلاف از لحاظ فرهنگي و خانوادگي بينتون باشه چون در آينده اي نه چندان دور..................با يه بچه بي گناه :47:مجبوري از همسرت جدا بشي........با هر كس ازدواج كني آسمون همين رنگه و تمام مردهاي دنيا تقريبا خصوصيات مشتركي با هم دارن به اين فكر نكن كه شايد تا آخر عمرت ازدواج نكني به اين فكر كن كه با شخص مقابلت بتوني يك عمر به آرامش روحي برسي(مسئله يه عمر زندگيه شوخي كه نيست خانمي).............
برات دعا ميكنم :203:كه بتوني درست و منطقي تصميم بگيري و خوشبخت زندگي كني:72:......