RE: نظر سنجی در مورد حل مشكلات و هزینه های تالار همدردی
سلام به همه
به نظر من اگه به پيشرفت تالار صدمه نخوره استفاده از تبليغات خوبه
براي گذر از اين بحران بهتره شماره حسابي براي كمكهاي داوطلبانه اعلام بشه و اگر افاقه نكرد با پرداخت حق عضويت ساليانه(5-10 هزار تومان) موافقنم البته بطوري كه اعضاء جديد تا يكماه بتونن بصورت مهمان از تالار استفاده كنن.
می شه تعداد نفراتی که عضو هستند رو حساب کنید بعد اون پولی رو که نیاز هست به تعداد نفرات تقسیم کنیم .
تبلیغات سایت خوبمون رو خراب می کنه !!!
و در نهایت هر تصمیمی که گرفته بشه من یکی حرفی ندارم.
علاوه بر پيشنهاد قبلي براي کنترل ومحدود کردن پستها (برا کم کردن حجم ديتاها) ميشه يه استانداردي هم براي تعداد پستها در هر تاپيک تعريف کرد که يدفعه يه تاپيک به 1000 ارسال وبيشتر نرسه. البته "پيوستهاي" ارسال ها فضاي خيلي بيشتري رو مي گيره که ميشه اونها رو محدودتر کرد.
حق عضویت رو بگیرین ولی در عوض این کار ، از چند روانشناس بخواهید در سایت شما فعالیت کنند
من با حق عضویت صد در صد مخالفم ، علتش هم اینه که این سایت هر چقدر هم خوب بود من یکی که حوصله ام نمی شد بخوام برم بانک پولی بریزم به حساب یا حتی مکانیسم های پرداخت اینترنتی را طی کنم و خوب انتظار خیلی زیادیه که بخوایم کسی در ابتدای عضویتش چنین کاری را بکنه ، دوستانی که با حق عضویت موافقت کرده اند علتش وابستگی ایه که در طول زمان به این سایت پیدا کرده اند و همین دوستان هم در ابتدای عضویت چنین کاری نمی کرده اند .
حذف کاربران گاهی گداری هم کمک آن چنانی ای به سایت نمی کنه و فضایی هم اون ها که گرفته اند بیش از فضای یک رکورد در دیتابیس نیست .
داشتن قسمت هایی که برای کاربران ویژه قابل دسترسی باشد و دوستان تنها با رسیدن به امتیازی خاص بتوانند به آن وارد شوند می تونه راه حل بهتری باشه . این امتیاز ویژه می تواند توسط فعالیت دوستان یا پرداخت بها تامین شود و دوستان می توانند در این قسمت از مشاوره تخصصی متخصصان این زمینه استفاده کنند .
مسلما جذب تبليغات مستلزم كار بسيار دشواري است و در مرحله اول امكان پذير نيست. ارائه يك شماره حساب براي دريافت حق عضويت لااقل براي اعضايي از سايت كه اين را قبول دارند راه حل نسبتا مناسبي به شمار مي رود. به هر حال حداقل اين سايت 30-40 نفر همراه نسبتا دائمي دارد. فرض اينكه هر يك تنها ماهيانه 1000 تومان به تالار كمك كنند خود منجر به دريافت مبلغي در حدود 480 هزار تومان مي شود كه تقريبا نيمي از هزينه هاي سايت مي باشد.
در زمينه تبليغات.
اين سايت به هر حال يك سايت پر بيننده به شمار مي آيد. بيشتر كساني كه وارد اين سايت مي شوندا يا مزدوج شده اند يا در اين مرحله قرار دارند. نشان دادن نواربارهايي در صفحه اول تالار كه تعداد بازديدهاي روزانه را نشان دهد تعداد اعضا را نشان دهد خود يك عامل جذب كننده براي تبليغات به شمار مي آيد. در ضمن در نظر گرفتن اين موضوع كه بين خود بازديد كننده ها نيز چه كالاها يا خدماتي مورد نياز است به جذب تبليغات كمك زيادي مي كند. به طور مثال تبليغ مراكز فروش ويا لوازم كودك كتابهاي آشپزي (اگر امكان داشته باشد لوازم بهداشتي آرايشي) مراكز ترك اعتياد و... مرتبط مي باشند.
در ضمن دريافت ماهيانه 5000تومان بابت لوگوي تبليغ نيز اگر تبليغات به صورت منسجم و در يك گوشه صفحه انجام شود با 5-6 لوگوي تبليغاتي به راحتي نيمي از هزينه هاي سايت را تامين مي كند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
به هر حال حداقل اين سايت 30-40 نفر همراه نسبتا دائمي دارد. فرض اينكه هر يك تنها ماهيانه 1000 تومان به تالار كمك كنند خود منجر به دريافت مبلغي در حدود 480 هزار تومان مي شود كه تقريبا نيمي از هزينه هاي سايت مي باشد.
بزارید در مورد حق عضویت براتون یک آینده نگری کنم :rolleyes:......
بعد از تصویب پرداخت حق عضویت ....در روز موعود..... 5 نفر با احساس مسولیئت فراوان به بانک مراجعه میکنند و تا یکی دوماه حق عضویت 1000تومنی را پرداخت میکنند و بعد از دوماه این 5 نفر به 2 تن و نصفی و...... بعد هم به هیچی تبدیل میشوند .....
بزارید در مورد حق عضویت براتون یک آینده نگری کنم :rolleyes:......
بعد از تصویب پرداخت حق عضویت ....در روز موعود..... 5 نفر با احساس مسولیئت فراوان به بانک مراجعه میکنند و تا یکی دوماه حق عضویت 1000تومنی را پرداخت میکنند و بعد از دوماه این 5 نفر به 2 تن و نصفی و...... بعد هم به هیچی تبدیل میشوند .....
[/quote]
موافقم:shy:
سلام به همه دوستان
با تشكر از عزیزانی كه با حس مسئولیت در این نظر خواهی شركت كردند و نظرات واقعا ارزنده ای را دادند. من از شما كه چنین دلسوزانه مشورتهای ارزشمندی را در مورد هزینه های جاری و هزینه ارتقاء تالار همدردی ، ارائه دادید بسیار سپاسگزارم.
با جمعبندی نظرات دوستان، و همچنین نظرسنجی كه انجام شد، به این نتیجه رسیدیم كه:
1 - بیش از 95 درصد با گزینه كسب هزینه های پایداری و ارتقاء تالار موافقند.
2 - و از میان شركت كنندگان 52 درصد موافق تبلیغات یا نظر مدیر سایت بودند.
3 - همچنین 49 درصد با جذب كمكهای داوطلبانه و نظر مدیر سایت موافق بودند.
4 - 46 درصد هم از نظر دهندگان با دریافت حق عضویت و نظر مدیر موافق بودند.
با توجه به این جمعبندی، در گام اول گزینه تبلیغات را كم كم در تالار عملیاتی خواهیم كرد.
اما همانطور كه دوستان با تجربه نیز اشاره كردند، جذب و كسب در آمد از طریق آگهی برای ما كه هدف اصلی امان محتوای تالار است كار مشكلی هست.
البته راهكارهای دیگری هم اندیشیده شده است كه به مرور به استحضار شما عزیزان می رسد.
نكته مهم:
در گام اول ما سعی می كنیم تبلغات كلیكی در تالار قرار دهیم. یعنی اگر اعضاء و بازدیدكنندگان روی این آگهی ها كلیك كنند، در آمدی كسب می گردد، و صرف قرار گرفتن آگهی در تالار هیچگونه منبع تهیه هزینه ای نیست. لذا مساعدت اعضاء و بازدیدكنندگان در كلیك كردن روی آگهی ها و ورود به سایتهای آگهی دهنده می تواند به ما كمك كند.
بدیهی هست، اگر این گزینه مورد استقبال بازدیدكنندگان و اعضاء قرار نگیرد و توجهی به این آگهی ها نشود، ما مجبوریم گزینه های دیگر را بررسی كنیم.
<div dir="rtl">
<table border="3" width="540">
<tr bgcolor="#CC99FF">
<td>نحوه كمك شما به ما:</td>
<td>كلیك روی تبلیغات و سفارش به بقیه دوستان</td>
<tr bgcolor="#6699FF">
<td>خلاصه و نتیجه گیری:</td>
<td>لذا شما نیز سایر اعضاء و بازدیدكنندگان را نسبت به این مسئله روشن كنید. كه حتما به این آگهی ها مراجعه كنند. و اینگونه حامی تالار همدردی باشند</td>
</table>
</div>
ورود اولین تبلیغ را به سایت همدردی تبریک میگویم .....وامیدوارم به مقدار خیلی زیادی مفید باشه! :43::72: