RE: سه ، دو ، یک ، شلیک !
تقدیم به فطرت های پاک:
1: خدا فرمود: النبی اولی بالمومنین من انفسهم
یعنی پیامبر بر مومنان بیش از خود آنها ولایت دارد.
2: در غدیر خم ، رسول گرامی اسلام پس از ایراد یک خطبه طولانی و جامع و کامل، دست امیالمومنین را بالا گرفتند و فرمودند:
من کنت مولاه فهذا علی مولاه اللهم وال من والاه و عاد من عاداه و انصر من نصره واخذل من خذله
یعنی هرکس که من مولا ( صاحب ولایت - ولی ) او هستم، پس این علی نیز بر او ولایت دارد. خدایا هرکس ولایت او را پذیرفت، او را دوست بدار و هر که رد کرد ولایت او را، اورا دشمن بدار، یاورانش را یاری کن و رهاکنندگانش را وابگذار.
برخی منابع سنی حدیث
سنن - ترمذی - ج5 ص633
خصائص - نسائی - ص93
سیره - حلبی - ج3-ص274
مستدرک - حاکم - ج3 - ص109
مجمع الزوائد-هیثمی-ج9-ص104
صواعق - ابن حجر- ص42
تاریخ الخلفا-سیوطی-ص169
مناقب-خوارزمی-ص80
مقتل-خوارزمی-ج1-ص47
تفسیر-فخر رازی- ذیل آیه شریفه یا ایها الرسول بلغ ما انزل...
...
اگر کسی علاقمند بود یه سر به کتاب مستطاب الغدیر علامه بزرگوار امینی بزنه.
3: هزار نکته باریکتر ز مو اینجاست
نه هرکه سر بتراشد، قلندری داند
پیروز باشید
فطرت پاک !
چه ربطی داره بحث شیعه و سنی راه انداختی ! هر که ندونه فکر می کنه من سنی ام !
فطرت پاک ! چرا فکرها را از مسئله اصلی منحرف می کنی ؟ و مسئله را به بیراهه می بری ؟
فطرت پاک ! قرآن خوندی ؟ سوره بقره را چی ؟ سوره اسرا را چی ؟
من با این کابرانی که فکر می کنند دشمنی با اسرائیل ساخته و پرداخته جمهوری اسلامی و بازی سیاسیه کاری ندارم تو که فطرت پاک داری و دارای علم الهی به من بگو چقدر توی قرآن به دشمنی این قوم با اسلام اشاره شده ؟
فطرت پاک ! دفاع تو از ولایت گر چه حقه اما وقتی داری این جوری گناه اسرائیل را می شوری از هر حقی نا حق تره .
فطرت پاک ! از خلیفه دوم بیشتر چه کسی در حق مسلمان ها ظلم کرد ؟ در حق علی (ع) چی ؟ در حق فاطمه(س) چی ؟ حالا همین عمر نیست که می گه : اگر علی نبود عمر هلاک می شد ؟
فطرت پاک ! شیطان همیشه از یه راه وارد نمی شه . مواظب باش بد دشمنیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gaza
...پسر خوب خانواده اسلام ملاک و معیار داره و اونم " کتاب الله و عترتی " است . من از قرآن و سیره امام علی دلیل آوردم که باید کمک کرد تو دلیل بیار که نباید !
در ضمن در مورد بحث سنی و شیعه اگه یادت بره دشمن کدوم طرفه مشغول اختلافات خودی می شی و یه مسئله ای که ثابت نشده را می گیری و بزرگش می کنی و البته دشمن هم حالشو می بره و می شی بلندگو دشمن !
گاهی لازمه مسلمان بود عزیز دل !
فطرت های پاک عزیز:
1: میگم من هرچی نوشتم از کتاب خدا و عترت عرض کردم، تازه عترت رو هم متمرکز کردم روی برادران اهل سنت بعضیا! یعنی عرائض من کتاب خدا و سنته که همون برادرهای فرضی! قبولش دارن و اصلا از کتاب ها و مراجع بزرگ خودشون استخراج شده.
2: حالا چرا به این بعضیا برخورده اینقدر؟
3: آهای بعضیا! نکنه ما مورد خطاب این آیات خدا باشیم:
ان الذین کفروا سواء علیهم اانذرتهم ام لم تنذرهم لا یومنون ﴿6﴾ ختم الله علی قلوبهم وعلی سمعهم وعلی ابصارهم غشاوة ولهم عذاب عظیم ﴿7﴾ ومن الناس من یقول آمنا بالله وبالیوم الآخر وما هم بمومنین ﴿8﴾ یخادعون الله والذین آمنوا وما یخدعون الا انفسهم وما یشعرون ﴿9﴾ فی قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا ولهم عذاب الیم بما کانوا یکذبون ﴿10﴾ واذا قیل لهم لا تفسدوا فی الارض قالوا انما نحن مصلحون ﴿11﴾ الا انهم هم المفسدون ولکن لا یشعرون ﴿12﴾ واذا قیل لهم آمنوا کما آمن الناس قالوا انومن کما آمن السفهاء الا انهم هم السفهاء ولکن لا یعلمون ﴿13﴾ واذا لقوا الذین آمنوا قالوا آمنا واذا خلوا الی شیاطینهم قالوا انا معکم انما نحن مستهزوون ﴿14﴾ الله یستهزیء بهم ویمدهم فی طغیانهم یعمهون ﴿15﴾ اولئک الذین اشتروا الضلالة بالهدی فما ربحت تجارتهم وما کانوا مهتدین ﴿16﴾ مثلهم کمثل الذی استوقد نارا فلما اضاءت ما حوله ذهب الله بنورهم وترکهم فی ظلمات لا یبصرون ﴿17﴾ صم بکم عمی فهم لا یرجعون ﴿18﴾ او کصیب من السماء فیه ظلمات ورعد وبرق یجعلون اصابعهم فی آذانهم من الصواعق حذر الموت والله محیط بالکافرین ﴿19﴾...(اتفاقا سوره بقره هست)
4: همانطور که عرض کردم ، آنچه خدمت دوستان نوشتم همه با مراجع و منابع معتبر بوده و هست. حالا اگر کسی این وسط به من بدو بیراه بگه، درحقیقت به صاحبان این گفتارها گفته. من فقط بیان کردم گفتار خداوند، بزرگان و معصومان شیعه و علمای اهل سنت رو.
پیروز باشید
(با فطرت های پاک بودم!)
فطرت پاک !
به به ! خوبه ! آیه شو که خوندی یه لطفی کن تفسیرشم بخون ، المیزان . البته اگه قبولش داری که شک دارم !
فطرت پاک !
من جوابت را دادم . تو گفتی به خاطر دشمنی با علی و اهل بیتش نباید به این ها کمک کرد منم از سیره امام علی جوابت را دادم . حالا این که مغلطه کنی و بحث را بپیچونی بحث دیگیه .
فطرت های پاک !
این آیه هایی که این فطرت پاک واسه تون نوشت و نشون داد که سرباز خوبیه ( حالا واسه دوست یا دشمنش را نمی دونم ) تفسیر داره و شان نزول . اونهایی که دوست دارند بدونند می تونند به کتاب تفسیر المیزان نوشته علامه طباطبائی مراجعه کنند .
فطرت های پاک !
اگه فطرتتون پاکه که حق را گرفتین و اگه نه به قول سدممد(البته به نقل ایشون و به فرموده حضرت حق ) "سواء علیهم اانذرتهم ام لم تنذرهم لا یومنون "
فطرت پاک !
.......... و من الذين هادوا سماعون لقوم اخرين لم ياتوك يحرفون الكلم من بعد مواضعه.........(سوره مائده ايه 41)
...........و نيز اندوهگين مباش از يهوداني كه جاسوسي كنند . سخنان فتنه خيز به جاي حق تو به آن قومي كه از كبر نزد تو نيامدند .مي رسانند (مانند يهودان خيبر)آنها از دشمني و عناد به اسلام كلمات حق را بعد از انكه به جاي خود مقرر گشت به ميل خويش تغيير دهند...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gaza
فطرت پاک !
چه ربطی داره بحث شیعه و سنی راه انداختی ! هر که ندونه فکر می کنه من سنی ام !
فطرت پاک ! چرا فکرها را از مسئله اصلی منحرف می کنی ؟ و مسئله را به بیراهه می بری ؟
فطرت پاک ! قرآن خوندی ؟ سوره بقره را چی ؟ سوره اسرا را چی ؟
من با این کابرانی که فکر می کنند دشمنی با اسرائیل ساخته و پرداخته جمهوری اسلامی و بازی سیاسیه کاری ندارم تو که فطرت پاک داری و دارای علم الهی به من بگو چقدر توی قرآن به دشمنی این قوم با اسلام اشاره شده ؟
فطرت پاک ! دفاع تو از ولایت گر چه حقه اما وقتی داری این جوری گناه اسرائیل را می شوری از هر حقی نا حق تره .
فطرت پاک ! از خلیفه دوم بیشتر چه کسی در حق مسلمان ها ظلم کرد ؟ در حق علی (ع) چی ؟ در حق فاطمه(س) چی ؟ حالا همین عمر نیست که می گه : اگر علی نبود عمر هلاک می شد ؟
فطرت پاک ! شیطان همیشه از یه راه وارد نمی شه . مواظب باش بد دشمنیه
فرموده اند:چه ربطی داره بحث شیعه و سنی راه انداختی ! هر که ندونه فکر می کنه من سنی ام
عرض می کنم: تو مثل اینکه حافظه ات هم ضعیفه. چند تا پست بالاتر حودتو بخون، نوشتی برادرای سنی ...برادرامون تو غزه. تو آغازیدی شازده، اینم یکی از خط های قرمز کلفته که پات رفت روش.
فرموده اند: فطرت پاک ! چرا فکرها را از مسئله اصلی منحرف می کنی ؟ و مسئله را به بیراهه می بری ؟
عرض می کنم: مساله ولایت نه به گفته من که به گفته امامان شیعه ( برای شیعه ها گفتم) اولین و اصلی ترین مساله هست. داری توی این قضیه شبهه ایجاد می کنی، خوب نمیشه یکه بتازونی. داداش: یواش
فرموده اند: فطرت پاک ! قرآن خوندی ؟ سوره بقره را چی ؟ سوره اسرا را چی ؟
عرض می کنم : بله سوره بقره آیات 7تا 19 رو نه تنها خوندم که نوشتم تا بخونی
فرموده اند: من با این کابرانی که فکر می کنند دشمنی با اسرائیل ساخته و پرداخته جمهوری اسلامی و بازی سیاسیه کاری ندارم تو که فطرت پاک داری و دارای علم الهی به من بگو چقدر توی قرآن به دشمنی این قوم با اسلام اشاره شده ؟
عرض می کنم: علم الهی نزد امامان شیعه است. آنچه گفتم نقل قول بود از بزرگان مذهب پر افتخارم تشیع. تو می خوای وقتی دو تا دشمن دارن با هم می جنگند بری جلو خودتو به کشتن بدی، برو، اما عاقلان فرموده اند وقتی دشمنان شما به جان هم می افتند شما عقب بایستید. چون هر طرفی شکست بخوره ، دشمن شماست. و پیروز میدان هم دشمنی است که بر اثر نزاع با اون یکی دشمن ضعیف شده. برو جلو. من نمیام.
فرموده اند: فطرت پاک ! دفاع تو از ولایت گر چه حقه اما وقتی داری این جوری گناه اسرائیل را می شوری از هر حقی نا حق تره
عرض می کنم: از نون شب واجبتر همین ولایته. برو کتاب الحجه اصول کافی شیخ الشیوخ کلینی رو بخون ( از علمای بزرگ و نظرکرده ما شیعه هاست ایشون) بعد به عرض بنده می رسی که در برابر تعرض به ولایت باید ایستاد.
فرموده اند: فطرت پاک ! از خلیفه دوم بیشتر چه کسی در حق مسلمان ها ظلم کرد ؟ در حق علی (ع) چی ؟ در حق فاطمه(س) چی ؟ حالا همین عمر نیست که می گه : اگر علی نبود عمر هلاک می شد
عرض می کنم: از همه خلفا بیشتر، جهل پیروان نفهم، کور، متعصب و بیسواد به مسلمانان ضربه زد.
فرموده اند: فطرت پاک ! شیطان همیشه از یه راه وارد نمی شه . مواظب باش بد دشمنیه
عرض می کنم: ممنون از نصیحت شما. حرف درست رو باید شنید ، ولو از دشمن.
فطرت های پاک:
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sedmammad
فرموده اند: من با این کابرانی که فکر می کنند دشمنی با اسرائیل ساخته و پرداخته جمهوری اسلامی و بازی سیاسیه کاری ندارم تو که فطرت پاک داری و دارای علم الهی به من بگو چقدر توی قرآن به دشمنی این قوم با اسلام اشاره شده ؟
عرض می کنم: علم الهی نزد امامان شیعه است. آنچه گفتم نقل قول بود از بزرگان مذهب پر افتخارم تشیع. تو می خوای وقتی دو تا دشمن دارن با هم می جنگند بری جلو خودتو به کشتن بدی، برو، اما عاقلان فرموده اند وقتی دشمنان شما به جان هم می افتند شما عقب بایستید. چون هر طرفی شکست بخوره ، دشمن شماست. و پیروز میدان هم دشمنی است که بر اثر نزاع با اون یکی دشمنه ضعیف شده. برو جلو. من نمیام.
هه ! مغلطه می کنی شازده ! من کجا توی ولایت شبهه وارد کردم ؟
تو می تونی یه دلیل واسه کار امام علی(ع) بیاری ؟ مگه عمر نبود که خلافت را غصب کرد ؟ مگه عمر نبود که حرمت فاطمه (س) را شکست و ... مگه عمر نبود که به پیامبر گفت هذیان می گی ؟ مگه عمر نبود که ...
چرا امام علی کمکش کرد ؟
" یومنون ببعض و یکفرون ببعض "
نمی خوای بجنگی ، نمی تونی بجنگی ، می ترسی بجنگی چرا مغلطه می کنی . از همون اول می گفتی : فاذهب أنت و ربّك فقاتلا إنّا هيهنا قاعدون
مشدی gaza
برو سوادت رو زیاد کن. این سوادم تو کتابا نیست. اگه مرد جنگی، اول با خودت بجنگ که با هزار تا دلیل و برهان واضح که معتبر و مستند نوشتم برات باز نیای شکرخواری کنی برای یه عده ناصبی.
اینا رو نوشتم که فکر نکنی کشکه، با بعضی چیزا نمیشه شوخی کرد. نوشتم که بفهمی باید کاسه گدائی دست بگیری، نه اینکه از روی شکمت آروغ بزنی.
ضمنا اینارو نوشتم که اگر فطرت های پاک خوندن، به یه نتیجه ای برسن و بدونن که خبری هست که هست. باعث شدی شب جمعه ای یه خیری به اموات ما بچه شیعه ها برسه. خر که بهشت نمیره، اما می شه سوارش شد تا دم در بهشت رفت.
اینبار که گذشت، دفعه بعد اگر خواستی عربده بکشی و بی ادبی کنی، مراقب باش کجا و کی داری اینکارو می کنی. هنوز بچه شیعه ها نمردن. مطمئن باش!
آفرین پسر خوب!
محض محکم کاری و برای اطمینان از دندانشکن بودن فرمایشات امامان مذهبم شیعه، اگر یک حدیث موثق از امام هادی - پیشوا و امام دهم ما شیعیان- با ذکر منبع بزنم توی دهن همه اونا که عضو کلوب فی قلوبهم مرض هستن، زیپ دهنتو می بندی؟
آره؟
اگه می بندی دهنتو و چشم و گوشتو باز می کنی بگم. اگر نه که به درک.
ها؟
چیکار می کنی؟
منم واسه همون ها نوشتم که نکنه خر حرف های تو بشن . وگرنه تو اگه ولایت مدار بودی که هزار و یک حکم "حرام است " علما را زیر پا نمی گذاشتی . اسم بچه شیعه هم خراب نکن لطفا امام صادق گفت نگین شیعه بگین محب . من به تو می گن نگو شیعه بگو منافق
در نهایت : خدا به نوح گفت که حرف شیطان را گوش کنه ما هم به حرف " شیاطین الانس " گوش می دیم .
هی تو،
منظورت از شیاطین کیه؟
منظورت امام هادیه؟ یا قرآن؟ یا پیامبر؟ یا حضرت زهرا؟
آنچه شنیدی از این بزرگواران بود...
واضح بگو!
منظور تو از خر کیه ؟ سنت امام علی را زیر سوال بردی ؟!!!
ناصبی بودن سنی های غزه دروغی است حاصل دروغ پردازی های صهیونیست ها و پیاده نظامشون وچه کسی بیشتر از پیاده نظام اسرائیل لایق صفت "شیاطین الانس "؟