RE: چرا کسی من نمی خواد؟؟؟
دوستان یک لحظه به من توجه کنید:زیبایی نسبی و سلیقه ایه شناخت و تعریف زیبایی برای همه یکسان نیست و زشت یا زیبای مطلق هم وجودنداره پس ممکنه کسی که به نظر یه آقا که ظاهر براش مهمه زیبا نباشه و مورد پسنداون آقا برای ازدواج نباشه توسط آقایی دیگه برای ازدواج انتخاب بشه و اون رو بسیار زیبا و جذاب ببینه این بستگی به سلیقه داره نه اینکه هرکه فلان مدل بینی و لب و دندان و چشم و ابرو رو داره زیباست و بقیه که بااین مدل متفاوت هستن نا زیبا اند.
teke.yakh عزیز
طبق تحقیقات به عمل آمده 40 خانم هر شب با لباس خواب خوابیده و هر روز صبح لباس خوابهایشان درون شیشه های در بسته قرار گرفت و یک مرد درهای شیشه را برمی داشت و بوی مورد علاقه خود را انتخاب می کرد( نکته اینکه این آقا هیچیک از خانم ها نمی شناخت و روی شیشه ها هم اسمی نوشته نمی شد ) و در ضمن به سر این اقا دستگاه سنجش فرکانس مغز هم وصل کردند تا در تغییرات فرکانس مغز بعد از هر لباس خواب سنجیده شود . نتیجه بعد از صبح 41 روز که اعلام شد شگفت انگیز بود . هر 40 باز این آقا یک لباس و یک بو را انتخاب می کرد واین آزمایش بر روی افراد دیگری هم به همین روش تکرار شد و باز هم همان نتیجه شگفت انگیز !یعنی یک نفر در میان 40 نفر !
ani در هر صورت تحقیقات جالبیه،ولی یک واقعیتی که وجود داره اینکه اولین چیزی که پسر رو مجذوب دختر میکنه شکل و قیافه دختره چون در همون لحظه اول که نمی تونه اخلاقش رو بشناسه و یا محسنات دیگه دختر رو ببینه پس اولویت اول میشه همون تیپ و قیافه طرف مقابل
که الان تو ایران به نظر من تعداد پسرهای خوشتیپ و خوش قیافه بسیار بیشتر از دخترهاست(با اجازه دخترها)
رامتين من هم حرف شما رو قبول دارم.
البته براي اينكه جنگ پيش نياد قسمت اول صحبتتون منظورم بود" اولین چیزی که پسر رو مجذوب دختر میکنه شکل و قیافه دختره
بچه ها من تازگی ها به این نتیجه رسیدم که این قیافه نیست که پسرها رو مجذوب میکنه بلکه رفتار دخترهاست
اخه خودم به شخصه دخترهای با قیافه خوب زیادی دیدم که تنها موندن چون اروم و بی سر و صدا بودن و اصلا دیده نمیشدن
ولی دخترایی با قیافه خیلی بدتر بیشتر مورد توجه بودن
در مورد قیافه هم من یک نصیحت خواهرانه به اقایون دارم درسته این خیلی مهمه واسه شما که قیافه اون به دلتون بشینه ولی خواهشن کاری نکنید یه عمر پشیمون شین
من یک دختری رو در دانشگاه میشناختم از نظر قیافه خیلی خوب بود وملایم و زیبا هم ارایش میکرد واسه این دختر پسرا تو دانشگاه سر و دست میشکوندن و جالبه خیلی ها هم واسه ازدواج و نه دوستی جلو میرفتن ولی هم اتاقی این دختره دوست من بود از دست کارای اون تو اتاق گریه میکد
میگفت ملاحظه هیچ چیزو نداره فقط خودش و نیازاش واسش مهمه و همه اعضای اتاق از دستش ذله شدن میگفت مثلا خانم حتی یه بار هم اتاقو جارو نزده و میگه من عمرا دست به جارو بزنم و...
در حالی که از ظاهرش این چیزا واقعا معلوم نبود حتی ما هم فکر نمیکردیم که اینقدر مغروره خوب ظاهری که همه رو گول میزد واسه خودش درست کرده بود
کاش ادما خود واقعی شون مشخص بود اون وقت دنیا گلستان میشد
کاترین منظور از رفتار یعنی چی؟ شاید منظورت روابط اجتماعی دخترها باشه،بله این درسته و تاثیر گذار ولی حتما شنیدی که میگن "طرف با یک نگاه یک دل نه صد دل عاشقش شد" والبته مطمئن باشد خداوند همه چیز رو با هم به مخلوق خودش نمیده،ولی مسئله مهم اینه که در ابتدا سیمای هر شخصی چه دختر و چه پسر فرقی نمیکنه حرف اول رو میزنه
میدونی آقا رامتین حرف شما کاملا درسته منم عاشق شدن تو یه نگاهو قبول دارم همون طورم که دیدین تو پست قبلیم مثالی هم زدم در مورد اون دختر ولی حرف من اینه که پسرای زیادی جذب زبون بازیه دخترا میشن که حالا نمیدونم اسم اینم روابط اجتماعی هست یا نه ؟
در مورد دخترای که زیبا و مهربان و دوست داشتنی هستند اما آرام بی سر و صدا هستند که کسی اونا رو نمیشناسه چی ؟
دخترایی که با حیا هستند و هیچ وقت کسی نمیتواند درون زیبایی آنها را ببیند ممکن است حالا ظاهر زیبایی داشته باشند یا نه ولی در هر صورت زیاد دیده نمیشوند
نگویید نه که من در بین دختران بوده ام و چنین ظلم هایی را به عینه دیده ام که گاهی انسان به عدالت خدا شک میکند
دوستان عزیز مطالب جالبیه استفاده می کنم. لطفا ادامه بدید. من خیلی دوست دارم بفهمم مردای ایرونی واقعا چه انتظاری از خانمی که واسه ازدواج می خوانش، دارن ...
در مورد خودم مایل نبودم از خصوصیا ظاهریم بگم. اما واسه ادامه بحث باید بگم خداروشکر دختره جذابیم و به تیپ، قیافه، اندام و... اهمیت می دم.در اولین برخوردم تاثیر خوبی می تونم بگذارم و این رو خیلی ها اعتراف کردن (مشکلی از این بابت نیست) و اینکه دین دار سنتی نیستم اما هنوز خداوند خیلی واسم مهمه ...
سلام
خانوم مهتاب هنوز من جواب سوالم را نگرفتم . شما با توضیحاتی که درباره خودتون دادین ( فردی تحصیلکرده و جذاب و خوش برخورد و دین دار و امروزی ) گزینه خیلی خوبی برای ازدواج هستید . آیا سختگیری خودتون دلیل ازدواج نکردنتون نبوده ؟ شاید هم بگونه ای رفتار کردید که کسی جسارت خواستگاری نداشته باشه ؟ معیارهای شما برای ازدواج چیه ؟