RE: به فکر ازدواج باشم یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رامتين
من که هنوز نفهمیدم دخترها دقیقا از زندگی آینده خودشون و شخصی رو که میخواهند انتخاب کنند چی میخوان؟
باهات موافقم. به هر حال من می تونم در 5-6 مورد عمده مسائلی که یک مرد از همسرش می خواد رو لیست کنم. (به طور متوسط و نه همه مردها) آیا در مورد خانومها در 10 مین مورد قطع می شه توقعات؟
این یک سوال بود. جواب اون به من شناخت می ده و به خودتون واقع بینی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رامتين
من که هنوز نفهمیدم دخترها دقیقا از زندگی آینده خودشون و شخصی رو که میخواهند انتخاب کنند چی میخوان؟
باهات موافقم. به هر حال من می تونم در 5-6 مورد عمده مسائلی که یک مرد از همسرش می خواد رو لیست کنم. (به طور متوسط و نه همه مردها) آیا در مورد خانومها در 10 مین مورد قطع می شه توقعات؟
این یک سوال بود. جواب اون به من شناخت می ده و به خودتون واقع بینی
خوشحال میشم شما لیستی از عمده مسائل آقایون رو ارائه بدین! ما خانمها هم متعاقبا لیستی رو ارائه میدهیم! اینطوری هر دو طرف یک چیزایی یاد میگیرند.
عمده مسائلی که من از همسر آینده ام انتظار دارم
1-اول اینکه من رو به خاطر خودم دوست داشته باشه نه چیز دیگه،صبور باشه و زود عصبانی نشه
2-در حرفهاش صداقت داشته باشه و هیچ موقع به من خیانت نکنه
3-بتونه در مسائل زندگی من رو درک کنه و پشتیبانم باشه،در روزهای شادی و غم
4-یک مدیر اقتصادی حرفه ای و کاملی باشه تا بتونم بهش اعتماد کنم و پولم رو در اختیارش بذارم
5-به مسائل زندگی به صورت کلان نگاه کنه و کوته فکر نباشه(خاله زنک و حسود و ...)
6-در مسائل سکس هم راحت باشه یعنی بتونه خواسته هاش رو براحتی ابراز کنه و در این زمینه اطلاعاتش کامل باشه تا هر دو از اون نهایت لذت رو ببریم(البته ببخشید اگر یکم بی پروا گفتم)
من هم همین مواردی که رامتین گفت. فقط همینها. (باقیش اگر بود خیلی خوبه ولی اگر نبود اصلا خودم رو مظلوم و همسرو رو ظالم نمی دونم!!!)
ممنون رامتین و سورنای عزیز،
عمده مسائل مورد انتظار من هم به شرح زیر می باشند.
1- طرف مقابلم کسی باشه که از همه لحاظ بتونم بهش اعتماد و اطمینان داشته باشم.
2- به هیچ عنوان بهم خیانت نکنه.
3- واقعا دوستم داشته باشه و درکم کنه و پشتیبانم باشه.
4- کسی باشه که بتونم بهش تکیه کنم. ضعیف و سست اراده نباشه.
5- مانع رشد کردن من نباشه و محدودم نکنه.
6- عرضه اداره کردن زندگی رو داشته باشه و بتونه روی پاهای خودش وایسته.
7- اهل مشورت کردن باشه و خودسرانه در زندگی عمل نکنه.
8- قدرت حلاجی مسائل رو داشته باشه و منطقی باشه .
7- چشم چرون و بد قلب و خسیس و رفیق باز و جلف نباشه، اهل دود و دم و مشروب هم نباشه.
9-در هر شرایطی باهام صادق باشه و اهل پنهانکاری نباشه.
10- در زندگی همون قدر که برای خودش حق قائله برای من هم همونقدر حق قائل باشه.
*همه موارد بالا از اولویت های یکسانی برخوردار هستند. معیارهای دیگه هم هست که اگه باشند به قول آقای سورنا چه بهتر!
از دختر خانمهای بقیه تالار هم خواهش میکنم که معیارهای خودشون رو اینجا بنویسند.
واگرمعیارهای دیگه هم هست که اگه باشند" نباشه؟!! اگر ايشون از لحاظ مالي نتوند تامين كنن چي؟فقط مورد 7شما7مورده!!همچين فرشته خويي كم پيدا مي شه خانوم ساحل. اين رو براي اين مي گم كه بعد از ازدواج سرخورده نشيدو خودتون رو شكست خورده و همسرتون رو ظالم ندونيد. شمايك انسان ايده آل مي خوايد. دقيبقا ايده آل. يه مقدار واقع بين باشيد
خب ببینید از لحاظ مالی باید یک حداقلی باشه! من توقع ندارم یک جوون 27-8 ساله خونه و ماشین و ویلا و ...... رو داشته باشه! اما برای تشکیل زندگی استقلال مالی نیاز هست.
در مورد شماره 7 هم به نظر شما که آقا هستین داشتن چنین شرایطی باعث عذاب، عدم رضایت و فروپاشی زندگی زناشویی نمیشه؟!!!
شما
شما خودتون چيا رو فراهم مي كنيد در قبالش. من براي خودم مي گم
من اگر همسرم حائز اون 6 شرط باشه اگر در ذهنش خودش رو نسبت به جز به جز زندگي مسئول بدونه و من رو پناه ندونه!!! بلكه يك دوست بدونه (چون اينطوري توان شكست خوردن و دوباره بلند شدن رو از من مي گيره. من هميشه يابد قوي باشم تا دوست داشته شوم!!!)
1-هرگر خيانتي از من نخواهد ديد.
2-تمام دارايي من نصف مي شه . هر خريدي كه انجام بشه به اسم هر دو نفره.
3-هيچ وقت تنهاش نمي ذارم. يقين مي تونه داشته باشه كه اولين كسي كه مي تونه به اون در مشكلش كمك كنه من هستم.
4- هميشه با اون(ِعني با كسي كه من رو دوست خودش مي دونه و نه پناهگاهي بدون امكان ضعف!!)) مشورت مي كنم. من كسي رو كه من رو پناه گاهي بدون ضعف بدونه لايق مشورت نمي دونم.
5-در كارهاي خونه هميشه مي تونه رو من حساب كنه. اصلا ابايي ندارم كه كمكش باشم.
6-اگر واقعا خسته نباشم بله قربان مي گمو هرجا ايشون اراده كنه باهاش مي رم. اين زيبايي زندگي مي دونم كه اون رو شاد كنم.
7-مشكلات اون مشكلات من و بالعكسه.
8-در موارد جنسي حتما نظرش رو جويا مي شم و ازش مي خوام با من راحت باشه. اون بايد لذت ببره.
9-هيچ وقت تحقيرش نمي كنم و اگر اشتباهي رو مرتكب بشه فقط بابت اون اشتباه مواخذه مي شه. اون اگر خوبه يا بد بالاخره انتخاب منه. چشمم رو بايد باز مي كردم و بعد انتخاب مي كردم
10-خونواده اون جزيي از زندگي منه و وظيفه منه كه با اون به خونوادش سر بزنم . البته با رعايت اعتدال
11-به همچين كسي حتما احساسات خودم رو نشون مي دم. چون به هم ياد داده لايق اين احساسات هست"مثبت و منقي". حتما بغض مي كنم پيشش . چون امين تر از اون كسي رو نمي شناسم. حتما سر به شونش مي ذارم. چون بهم ياد داده من هم مي تونم ضعيف شم گاهي اوقات
12-حتي الامكان سعي مي كنم نيازهاي مادي اون رو و زندگي رو برآورده كنم و...
گل بي خار خداست ساحل خانوم....
توقعاتي رو كه شما از همسرتون داريد كم توقعاتي نيست.شما كمكش كنيد در تشكيل زندگي!! شما هم مسئولي در ايجاد شرايط مناسب مالي براي شروع زندگي.نبايد چون خانمي اين وظيفه رو فراموش كني.همسري كه بدون كمك شما"مستقل از شما" يك زندگي رو براي هردوتون ساخته و شماواردش شي چرا بايدبا شما مشورت كنه!!؟چرا بايد به كسي كه اون رو مستقل از همه پذيرفته براي مشورت كردن احترام بذاره؟ شما حداكثر توقع ممكن از يك جوون 28 ساله رو داريد. "حداكثر توقع ممكن"
من به پاك منطقي وصادق و فهيم بودن و مهربون بودن مسئول بودن و بي معرفت نبودن همسرم قانعم.اون حق داره داد بكشه. خسته بشه گاهي. در يك جمله خلاصه كردم
بسیار عالی، رفتار متقابل شما رو تحسین می کنم!
1- در همه حال به او و زندگیمون وفادار خواهم بود.
2- سعی خواهم کرد تا جایی که در توانم هست در مقابل مسائل و مشکلات زندگی پشتیبانش باشم.
3- تا جایی که بتونم سعی می کنم که باری از روی دوشش بردارم.
4- همه محبت و عشقم رو به پاش می ریزم.
5- میتونه توی خیلی از مسائل روم حساب باز کنه!
6- سنگ صبور و محرم اسرارش خواهم بود.
7- هر انسانی ضعف هایی داره و هم من و هم اون از این امر مستثنا نیستیم. سعی خواهم کرد بهش در رفع اونها کمک کنم.
8- اگه کاری از دستم بربیاد که باعث خوشحالی اون بشه ازش دریغ نمیکنم.
و مواردی که شما در 2 ،5، 7، 9، 10، 11، و اگه شرایطش رو داشته باشم 12 رو سعی می کنم براش فراهم کنم.