RE: بازم اين اس ام اس و ايرانسل هاي خانمان سوز
امروز ظهر بدون مقدمه برداشت بهم گفت : ديگه نگران نباش ، الان مدتيه كه ديگه از اون مزاحمه خبري نيست !
ديدم چند روزه تو خودتي ، گفتم شايد هنوز نگران اون مسئله اي ، خواستم برايه راحتيه خيالت اينو بهت بگم ، فقط همين . دوستت دارم //// و گوشي گذاشت ....
نميدونم حالا بايد خيالم راحت شه يا بازم فكرايه ...
خیالت راحت باشه ماندگار جان
بابا جون اینقدر خود خوری نکن ....و اصلا فکرشو هم نکن خوش باش و از زندگیت لذت ببر ...نذار این مسئله همه ی رابطه رو تحت شعاع قرار بده
درود بر شما کیمیا خاتون:73:
درود بر شما کیمیا خاتون73
ديگه دارم سعي ميكنم ،حتي بهش فكر هم نكنم !!
از همتون هم ممنونم
ماندگار جان من حس میکنم شوهرت متوجه شده بوده کی مزاحمش شده این چند روزم که بهم ریخته بوده برای اینکه شاید نه میتونسته تو رو قانع کنه که چه کسی خواسته مزاحم خوشبختیتون بشه چون اعتمالا طرف اشنای و شوهرت نخواسته ذهن تو رو درگیر کنه و هم با اون مزاحم درگیر بوده تصمیم بجایی گرفتی عزیزم سعی کن این روزها را برای شوهرتم جبران کنی تا اعصابش آروم بشه امیدوارم دیگه مشکلی برات پیش نیاد.
همسر من فوق العاده آدم محتاطيه ؛ يعني محاله كارويو بدون دليل انجام بده ؛ يعني هميشه واسه هر كارش دليل و منطق مياره ؛ اينه كه من بعضا قانع ميشم و از كش دار شدن مسائل تو زندگيم پرهيز ميكنم
بازم ممنون از شما فاطيمايه عزيز
ماندگار عزيز به نظر من هم يكي از اقوام همسرت بوده كه اون الان نميخواد شما اسمش رو بدونيد.بهتره الان پيگير نشيد به فكر بهبود رابطتون باشيد.
عزيزم از اوضاعت به ما خبر بده ما نگرانت هستيم
در چه حالي ؟ همسرت رفتارش چطوره ؟ اميدوترم همه چيز به خوبي پيش بره...........