RE: مگه من چه گناهي كردم ؟؟؟تنهام نذاريد
خواهشا انقدر خودت رو ضعیف و وابسته به همسرت نشون نده . تو یه آدم مستقلی برای خودت چرا اجازه میدی بهت توهین کنه و یا حتی دست روی تو بلند کنه . یه چند وقتی بهش محل نذار .طوری رفتار کن که اصلا نمی بینیش . انقدر التماسش نکن انقدر وجه خودت رو پایین نیار . واقعا بعضی از ما زنها دیگه شورشو در میاریم . باهاش اینجوری رفتار نکن فردا همین ادم به خودش اجازه میده تورو ازخونه پرت کنه بیرون .
بجه ها ممنون كه به فكرم بوديد قول مي دم سعي خودمو بكنم ..ديروز فقط مي خواستم زودتر با هام آشتي كنه تا قضيه تموم بشه چون اصلا موقعه امتحاناست و هيچ تمركزي ندارم .منو ببخشيد...
چرا بخشش رو از ما طلب میکنی عززیزم
تو فقط باید از خودت عذر خواهی کنی
مواظب خودت باش عزیزم
دیگه هم از دعواهاتون جلوی مادر شوهرت چیزی نگو. اینجوری اونا وارد حریم خصوصی زندگیتون میشن
بهم ميگه ازت متنفرم!!!!!!!!!!!
سلام ..........
نمي دونم ديگه بايد چي كار كنم ديروز هيچ حرفي باهاش نزدم اما اون چند بار ازم ساعت پرسيد و براي قسطمون سوالي كرد شب قبلش هم از وقتي ماشينش درست شده مي ره سر كار عصري كه بيدار شد من فكر كردم شايد ديگه عصبانيتش از بين رفته دنبالش رفتم تو اتاق و قتي بهش دست زدم سرم داد زد و گفت كه برم بيرون حرف هاي قبل و تكرار كرد و گفت تو اين خونه هيچ ارزشي نداري نه مامانم محلت مي ده نه باباو منم گفتم تو ديشب نبودي ما كلي خنديديم من گل خريدم و از مامان معذرت خواهي كرد م ...... گريه مي كردم و بحثمون با لا گرفت ....... گفت : برو بيرون ازت بدم مياد ازت متنفرم بذور دارم تحملت مي كنم يا برو خونه بابات يا اينجا زندگي كن ولي من باهات كاري ندارم .................................................. ....................... ازش معذرت مي خواست مي گفت از اين عذر خواهي ها زياد كردي ازت بيزارم نمي خوام ببينمت!!!!!!!!!!!!!!!
وقتي اومدم بيرون مادر شوهرم صداي همسرم كه منو از اتاق بيرون مي كرد شنيده بود و اومد ازم پرسيد من گريه مي كردم اما همه چيزو بهش نگفتم گفتم كه همسرم گفته از من بدش مي اد ازم خواست تا چند روز راحتش بذارم و ازم دلجويي كرد.......
و گفت كه همسرم مرد لجبازيه نبايد لجشو در بيارم........
به دادم برسيد بچه ها داغونم دارم آب مي شم چطور مي تونم زندگي كه دوسش دارمو ترك كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور مي شه من عاشقه همسرم باشم و اون از من متنفر باشه ؟؟؟؟؟؟؟ خودش وقتي رفتيم خونه مامانم بهم گفت بدونه من نمي تونه زندگي كنه!!!!!!!!!
بچه ها گناهم چيه يعني حر فايي كه زده واقعيت داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
RE: بهم ميگه ازت متنفرم!!!!!!!!!!!
ببخشيد كه تاپيكه جديد ايجاد كردم حواسم نبود كه دارم تو قسمته موضوع جديد تايپ مي كنم...
عزیز دلم وقتی به توصیه ها عمل نمی کنی چی بگیم؟
تا برای خودت ارزش قائل نشده ای انتظار ارزش از شوهرت نداشته باش.
این همه منت کشی واسه چیه؟
از امروز تو به اون کم محلی کن. مگه تگفته ازت بدم میاد چرا میری طرفش؟ به خودت و شخصیت خودت احترام بذار.
واقعا نه برای همسرتان که برای شما متاسفم. همسرتان در این مدت کاملا فهمیده که هراندازه تحقیرتان کند او را ترک نمی کنید، هر طور که میخواهد رفتار میکند.
بروید شهر خودتان پیش پدر و مادرتان. تا این اندازه خود را خوار ننمایید. کارتان را رها کنید بهتر است تا شخصیت انسانی خود را ذلیل نمایید.
دوست خوبم تو خودت داری باعث اینجور برخوردها میشی . برو یه چند روزی منزل پدرت . بذار اون دنبال توباشه . انقدر خودت رو وابسته بهش نشون نده . انقدر ارزش خودت رو پایین نیار . فردا که بچه دار شدین این همسر جلو ی فرزندت هم حرمت تورو نگه نمی داره . بذار یه چند وقتی از هم دور باشین . تا اون هم به خودش بیاد و ببینه که رفتارش تا چه اندازه بد و زننده بوده . بازهم میگم تو ارزش بیشتر از اینهاست که این همه توهین رو تحمل کنی . خداوند همه ما انسانها رو آزاد و مستقل و مختار آفرید . نذار بیشتر از این انسانیت رو ازت بگیره . تو رو خدا گوش کن به این حرفا . انقدر خودت رو ضعیف نشون ندههههههههههههه. :305:
تو رو خدا انقدر شوهر ذلیل نباش ............