فرزانه جان
خوشحالم که این عید رو در خونه خودت و در کنار همسرت میگذرونی :)
و بخاطر تلاش هایی که این مدت برای حل مشکلت کردی، بهت تبریک میگم. همه ما هر روز با پستی و بلندی تو زندگیمون رو به رو هستیم. مهم تلاشی هست که برای حل مشکلاتمون انجام میدیم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
فرزانه جان
خوشحالم که این عید رو در خونه خودت و در کنار همسرت میگذرونی :)
و بخاطر تلاش هایی که این مدت برای حل مشکلت کردی، بهت تبریک میگم. همه ما هر روز با پستی و بلندی تو زندگیمون رو به رو هستیم. مهم تلاشی هست که برای حل مشکلاتمون انجام میدیم ...
سلام و ممنونم از شما بهاره جان و همه دوستان که توی طوفان زندگی من با من همراه بودین و راهنمایی ها و همدردی هاتون واقعا برای من راهگشا و نقطه امید بود.
این تاپیک در موضوع خودش فکر می کنم به نتیجه رسید و بالاخره فصل دیگه ای از زندگی من شروع شده ....
و این بار امیدوارم هم من وهم همسرم با آگاهی هایی که بدست آوردیم، بالغانه تر عمل کنیم. همسرم خیلی مشتاق یادگیری شده کاملا برعکس قبل که بهش التماس می کردم بیا فلان ویدئوی آموزشی رو ببینیم یا فلان کتاب رو بخونیم. الان می بینم که بشدت خودش پیگیره و داره تلاش می کنه مخصوصا توی زمینه مهارت های ارتباطی و راه حل گرایی.
البته حتما بازم دعوا و بحث خواهیم داشت ولی اینبار انشالله عاقلانه تر عمل می کنیم. چون هر دو می خواهیم که مسائل حل بشه.
بازم از تک تکتون تشکر می کنم:72::72::72::72::72: